• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سه نوع متداول هستند
سرمایه گذاری در سهام ،ریسک و سود بیشتر
مختلط ،سود و ریسک متوسط
درآمد ثابت ،سود و ریسک خیلی کم

بسته به نوع نگاه خودتون به بازار و قدرت ریسک میتونید انتخاب کنید
بله این رو در جریانم . منظورم بین etf و غیر etf بود .

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بله این رو در جریانم . منظورم بین etf و غیر etf بود .

سوددهی غیر قابل معامله ها بیشتر بوده معمولا و به قیمت واقعی خرید و باطل میشن ،اما ابطال و نقد کردنش مشکله
etf ,اما اینطور نیست و موقع خرید علاوه بر قیمت تابلو به قیمت ارزش واقعی هم توجه باید کرد ،به سادگی نقد میشن که حسن خیلی خیلی بزرگیه
به نظرم etf در مجموع بهتره

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سوددهی غیر قابل معامله ها بیشتر بوده معمولا و به قیمت واقعی خرید و باطل میشن ،اما ابطال و نقد کردنش مشکله
etf ,اما اینطور نیست و موقع خرید علاوه بر قیمت تابلو به قیمت ارزش واقعی هم توجه باید کرد ،به سادگی نقد میشن که حسن خیلی خیلی بزرگیه
به نظرم etf در مجموع بهتره
بسیار متشکرم از راهنماییتون [emoji259][emoji259]

Ice_Man

Registered User
لایک‌ها
19
صرف سهام یعنی شرکت یا می‌تونه سهامشو برابر همون قیمت اسمی بفروشه یا یه چیزی ام بعنوان ارزش افزوده از خریدار بگیره‌.
حالا اون مبلغی که بعنوان ارزش افزوده گرفته رو یا می‌تونه به دارایی های شرکت اضافه کنه یا بین سهامدارای قبلی پخش کنه.

آقا ببخشید من بازم متوجه نمیشم من مثلا صد تا سهم دارم قیمت هر سهمش 2 هزار تومنه کلش میشه 200 هزار تومن میره افزایش سرمایه بعد که میاد اون صد تا مثلا میشه 400 تا هر سهم از دو تومن میشه دونه ای 500 تومن
حالا این بخواد صرف سهام بشه چجوری میشه ؟ ببخشیدا با یه مثال توضیح بدین لطفا اگه میشه;)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
وزیر اقتصاد تو شبکه شش یکساعتی صحبت کرد که صحبتها و بحث های خوبی شکل گرفت
مجری زرنگ هم لابه لای سوالات پرسید سهامدارا تردید دارن برن بمونه آینده بورس چجوریه از نظر شما ؟
دژپسند هم گفت ایشالله روند آتی بازار خوب و مثبت هست و ما نمیخوایم سهامدارا برن سراغ بازارهای دیگه منظورش ارز و طلا بود قطعا

سلام
اطلاع دارید صندوق سهامی غیر etf بهتره یا etf ؟
راستش من صندوق سهامی ارزش کاوان سهم خریده بودم ولی وقتی میخواستم ابطال بزنم به خاطر این که زیر سه ماه بود ۳ درصد جریمه داشت . صندوقهای etf هم به همین صورته ؟
صندوق های سرمایه گذاری یه بدی که دارن یکی همین مسئله هست که اکثرشون اگر زیر سه ماه ابطال بزنی سود نمیدن و درصدی از سرمایه کم میکنن و دیگری اینکه برای واریز و یا ابطال باید حتما حضوری تشریف ببرید ضمن اینکه بخواین ابطال کنید دو سه روز یا بیشتر طول میکشه نقد بشه
صندوق های سهامی داخل بورس و همچنین ETF ها خوبی که دارن درجا نقد میشن با توجه به قیمت ناو که دوستمون توضیح دادن و مدیریتش دست خودتون هست
بنده هم تو صندوق سرمایه ای داشتم که دو هفته پیش ابطال زدم و همون پول رو سهام خریدم که تو این وضعیت کرونا دیگه برو و بیا نداره و مدیریتش هم پای سیستم زیر دست خودمه

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان این صندوق دوم پالایشگاهی برای بلند مدت ارزشمند هستش بگیری نگه داری؟

• Like
Reactions: D^D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دارا یکم وسوسه میکنه برای خرید.
177.gif
هم 30 درصد زیر NAV هست.هم سهم های داخلش اصلاحشونو انجام دادن و NAV اون که الان پایین اومده مستعد بالا رفتنه.هم وبملت اگر بازار خوب باشه موقع بازگشایی NAV دارایکم رو مجددا میتونه بسیار بالا ببره.هم تازه وارد ها دارن خالی میشن و میتونه اوضاع بهتری داشته باشه نسبت به دارادوم که یک ماه دیگه همه با هم هجوم میبرن برای فروش
84.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تا نوزدهم وقت برای خرید داره، اصلا عجله ای برا خرید نکنید چون تا ۲ هفته پولتون میخوابه
منکه خریدش رو کنسل کردم به جاش شپنا و شبندر خریدم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان لطف میکنن نظرشون رو در مورد ورود به خبهمن اعلام کنند با توجه به اینکه مقدمات افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی اومده رو کدال
آیا ورود در این قیمت از نظر تکنیکال منطقیه یا خیر ؟

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
دوستان اگر این خبر صحت داشته باشه خرید دارا یکم رو توصیه میکنید ؟

فوری #وبملت دوباره افزایش سرمایه میدهد 45% از انباشته ...
گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 207,042,862,000,000 ریال به مبلغ 300,000,000,000,000 ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور بهبود ساختار مالي که در تاریخ 1399/05/06 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

[emoji419] تگ‌های مربوطه: #افزایش‌سرمایه #وبملت
[emoji821] منبع خبر: بتاسهم با 199K عضو
[emoji354] 30 دقیقه پیش

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان اگر این خبر صحت داشته باشه خرید دارا یکم رو توصیه میکنید ؟

فوری #وبملت دوباره افزایش سرمایه میدهد 45% از انباشته ...
گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 207,042,862,000,000 ریال به مبلغ 300,000,000,000,000 ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور بهبود ساختار مالي که در تاریخ 1399/05/06 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

[emoji419] تگ‌های مربوطه: #افزایش‌سرمایه #وبملت
[emoji821] منبع خبر: بتاسهم با 199K عضو
[emoji354] 30 دقیقه پیش

من نه
خود وبملت را بخر خب
من باشم یه سهم دیگه میخرم مثل وتجارت و وبصادر که خیلی هم اصلاح کرده
چه 5 را صادرات بده چه دارا یک فرق نداره

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان لطف میکنن نظرشون رو در مورد ورود به خبهمن اعلام کنند با توجه به اینکه مقدمات افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی اومده رو کدال
آیا ورود در این قیمت از نظر تکنیکال منطقیه یا خیر ؟

من خبهمن دارم و یکی از بهترین سهم هام هست ،عملکرد حقوقیش هم نسبت به بقیه خیلی منصفانه تره ،در همین بازار خراب اخیر ،چند روز مثبت خورد و در مجموع خیلی راضی هستم ازش ،بنیادشم که خیلی خوبه و کاملا سود ده ،حدود دو ساله کم و زیاد‌ دارمش
در مورد تکنیکالش هم کوتاه مدت شاید سهم هایی باشند که وضعشون از این بهتره الان ،اما میان مدت و بلند مدت این سهم کم نظیره

ضمنا روند رشد و اصلاح سهم هم خیلی ملایمه و شوک نداره خیلی

بازم حتما خود شما و دوستان آگاه تر بهتر میتونید نظر بدید ،من تکنیکالم خیلی خوب نیست و روی حرف من نمیشه خیلی حساب کرد :)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من خبهمن دارم و یکی از بهترین سهم هام هست ،عملکرد حقوقیش هم نسبت به بقیه خیلی منصفانه تره ،در همین بازار خراب اخیر ،چند روز مثبت خورد و در مجموع خیلی راضی هستم ازش ،بنیادشم که خیلی خوبه و کاملا سود ده ،حدود دو ساله کم و زیاد‌ دارمش
در مورد تکنیکالش هم کوتاه مدت شاید سهم هایی باشند که وضعشون از این بهتره الان ،اما میان مدت و بلند مدت این سهم کم نظیره

ضمنا روند رشد و اصلاح سهم هم خیلی ملایمه و شوک نداره خیلی

بازم حتما خود شما و دوستان آگاه تر بهتر میتونید نظر بدید ،من تکنیکالم خیلی خوب نیست و روی حرف من نمیشه خیلی حساب کرد :)
راستش من خودرو رو امروز بعد از 4 ماه دادم رفت این سهم خیلی بدخواه داره کاری به حرفایی که دیگران میزنن ندارم اما ورودم رو این سهم خوب بود و با سود امروز تو مثبت 5 فروختم
کلا نمیخوام فعلا از خانواده ی خودرویی که خ دارن چیزی بگیرم اما این خبهمن چشمک میزنه صحبت از افزایش سرمایه هم داره و همونطوری که خودت گفتی حقوقی خوبی هم داره
حالا نمیدونم به اصلاح بخوره یا نه چون تو این منفیا خیلی منفی نخورد
دوستان از نظر تکنیکال اگر اوکی باشه به این سهم فردا ورود کنم البته اگر اجازه ورود بده

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
راستش من خودرو رو امروز بعد از 4 ماه دادم رفت این سهم خیلی بدخواه داره کاری به حرفایی که دیگران میزنن ندارم اما ورودم رو این سهم خوب بود و با سود امروز تو مثبت 5 فروختم
کلا نمیخوام فعلا از خانواده ی خودرویی که خ دارن چیزی بگیرم اما این خبهمن چشمک میزنه صحبت از افزایش سرمایه هم داره و همونطوری که خودت گفتی حقوقی خوبی هم داره
حالا نمیدونم به اصلاح بخوره یا نه چون تو این منفیا خیلی منفی نخورد
دوستان از نظر تکنیکال اگر اوکی باشه به این سهم فردا ورود کنم البته اگر اجازه ورود بده
منم خودرويي خبهمن و خزاميا دارم
خزامياد كه كلا تو اصلاحه هميشه اما خبهمن سود خوبي ميده حقوقي هم همه جوره پشت سهم هست اما ميخواد بره براي اصلاح بيشتر دوستام كه داشتن رو ٤ هزار تومان خارج شدن
البته مطمئن نيستم چون خودم هنوز دارمش و ميخوام فعلا باهاش باشم چه اصلاح كنه چه نكنه

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
به احتمال خیلی زیاد امروزم روز خوبی رو در پیش داشته باشیم. الان #دی رو چک میکردم با اینکه دیروز خیلی مقاومت کرد که منفی بسته نشه امروز با 16 میلیون صف خرید ( تا به این لحظه)شروع به کار کرد.

بالا