• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینم از بازار امروز که الحمد الله بد نبود
سود چندانی نکردیم ولی تو ضرر هم نرفتیم
تا فردا چه شود
مساله ضرر از اصل سرمایه نیست بلکه داره سودمون هی کم و کمتر میشه وگرنه خیلیامون هنوز اصل سرمایمون از دو برابر هم بیشتر شده تو این چند ماه ولی خیلیش پرید---همین ذوب شدن سود هم خودش یه نوع ضرر کردنه مخصوصا با احتساب سود مرکبی که داره اب میشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
مساله ضرر از اصل سرمایه نیست بلکه داره سودمون هی کم و کمتر میشه وگرنه خیلیامون هنوز اصل سرمایمون از دو برابر هم بیشتر شده تو این چند ماه ولی خیلیش پرید---همین ذوب شدن سود هم خودش یه نوع ضرر کردنه مخصوصا با احتساب سود مرکبی که داره اب میشه
به هر حال مهم اون برآیند سرمایه گذاری شماست که مثبت و رو به بالا باشه،این که تو یه دوره ی موقتی سود نداشته باشید یا حتی ضرر بکنید طبیعیه.
اگه اکسل رو باز کنید اطلاعات کامل معاملات یک سال اخیر رو دقیق واردش کنید باهاش یه نمودار بکشید، نمودار شما اگر صعودی باشه یعنی عملکرد خوبی داشتید چه بسا یه دوره های کوتاهی منفی بوده باشه.
محاله شما بتونید طوری معامله بکنید که اصلا ضرر نداشته باشید و همیشه و هرسال همیشه سود بوده باشه.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
نامردا به عرضه های اولیه هم رحم نمیکنن .........از اول مرداد که برای مادرم شروع به خرید عرضه اولیه کردم امروز برای اولین بار بازدهی روزانه پرتفویش منفی شد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نامردا به عرضه های اولیه هم رحم نمیکنن .........از اول مرداد که برای مادرم شروع به خرید عرضه اولیه کردم امروز برای اولین بار بازدهی روزانه پرتفویش منفی شد

جدیدا به عرضه اولیه هایی که به 100 درصد سود رسیدن حمله میکنن :دی
امروز تلاش کردم بپيوند سرخطی بخرم موفق نبودم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان پراید 100 تومن رند :D
مبارک آقایون
قیمت کاه در یک ماه گذشته 50 درصد افزایش پیدا کرده است-پشگل الاغ هم دو برابر شده-بوخور حضرت مریم آیت الله تبریزیان متخصص نامبر وان طب اسلامی هم 400 اومد روش-حالا برید سهماتون رو مفت عرضه کنید!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نقل قول:
مقایسه روند شاخص کل و دلار.

شاخص کل از ۲۱۰۰ به ۱۶۰۰ و دلار از ۱۹ به ۲۵ رسیده است. این واگرایی با منطقی که پشت المان های بنیادی بازار برای رشد وجود داشت سازگار نیست!
زیرا رشد ارزش بازار سهام صرفا بخاطر تورم بوده نه رشد اقتصادی!!

دیروز با یکی از رفقا تصمیم گرفتیم برای مطالعه میدانی به چند فروشنده خودرو یا مسکن زنگ بزنیم! جالب بود همگی قیمتهای شان را نسبت به هفته قبل بالا بردند و مبنای فروش آنها، دلار انتظاری ۳۰ تومانی بود! مثلا برای یک خودروی خارجی مدل ۹۰ با ۱۵۰ هزار کارکرد، قیمت پیشنهادی فروش ۴۵۰ میلیون بود

حالا در بازار سهام پس از ۴۰ الی ٪۵۰ سقوط، فروشنده ها همچنان اصرار بر نقد کردن دارایی خود دارند!! تنها جایی که آتش به مال شان میزنن همینجاست: بورس!! اینجا سرمایه شان در حال کاهش است، بیرون هزینه هایشان در حال افزایش!!!

ای که دعوتهانمودی نزد مردم با سهام
کسری بودجه شود جبران و دردم التیام
بعد از این فیض مرادت واپسین آوار غم
بر دل مردم ببین اندر سقوط این سهام

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جریان این حجم خرید و فروش 1 چیه ؟ چند روزیه تو بعضی نمادها اردرهای خیلی خیلی پایین گذاشته میشه ! مطمئنا کار آدم های عادی نیست چون توانایی ایجاد چنین اردرهایی رو ندارن
خگستر.JPG

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
جریان این حجم خرید و فروش 1 چیه ؟ چند روزیه تو بعضی نمادها اردرهای خیلی خیلی پایین گذاشته میشه ! مطمئنا کار آدم های عادی نیست چون توانایی ایجاد چنین اردرهایی رو ندارن
مشاهده پیوست 1196688

اینها احتمالا مربوط به کدهای حقیقی حقوقی ها و البته بچه های بالاست ،که به جهت رد و بدل کردن پیام های خاص انجام میشه ،نهاد ناظر دیروز اعلام کرد که به خاطر این کار چندتا کد معاملاتی رو مسدود کرده

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ولی الله جعفری، سرپرست اداره نظارت بر ناشران بورس :
بسته شدن نمادها در زمان نوسان منفی و مثبت ۲۰ و ۵۰ درصدی قیمت پایانی یک سهم، براساس دستورالعمل‌های سازمان انجام می‌شود. اگر طی بازه زمانی روند منفی شدن یک سهم، شرکت اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کند، ملاک محاسبه سیستم روز بعد از افشای اطلاعات خواهد بود.

به عنوان مثال اگر از ابتدای یک هفته کاری از ارزش سهام یک شرکت ۵ درصد کاسته شود،‌ روز دوم و سوم همان هفته نیز این روند ادامه پیدا کند اما در روز سوم شرکت افشای اطلاعات با اهمیتی داشته باشد در صورتی که در ادامه روزهای کاری هفته ارزش سهام باز هم کاسته شود و نسبت به ابتدای هفته یا هفته قبل خود نوسان منفی ۲۰ درصدی وجود داشته باشد، از نظر سیستم روز بعد از افشای اطلاعات شرکت برای دامنه نوسان ملاک قرار می‌گیرد.

نمادها در صورتی‌که با ریزش ۲۰ درصد و ۵۰ درصد قیمت پایانی یک سهم برسند، به طور قطع آن سهم به منظور شفافیت بسته می‌شود و ما شرکتی را نداشته‌ایم که روند منفی پیوسته داشته باشد.

پ.ن : عین ... دروغ میگه :دی
بعضی سهم ها تو این مدت یه روز هم مثبت نبودن

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
احتمالاً این سوال پرسیده شده و جواب هم دادید ولی من پیدا نکردم
نحوه خرید دارا دوم در کارگزاری ها مثل مفید چگونه هست؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سلام
نماد پالایش رو میخرین
ساعت خریدش هم فکر کنم از 13 شروع میشه در روزهای کاری

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام
نماد پالایشی
ساعت 12:30 تا 14:00

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
قیمت کاه در یک ماه گذشته 50 درصد افزایش پیدا کرده است-پشگل الاغ هم دو برابر شده-بوخور حضرت مریم آیت الله تبریزیان متخصص نامبر وان طب اسلامی هم 400 اومد روش-حالا برید سهماتون رو مفت عرضه کنید!
بدون شرح/1 کیلو 150 هزارتومان / ناموجود است/ نظرات خریداران خوانده شود/

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
در حقیقت من الان نمی تونم نظر مهمی در مورد قیمتها بدم. چون تجربه آنچنانی در زمینه بورس ندارم. اما تفکرات شخصیم رو می گم که بعدا ببینم درست فکر می کردم یا نه.
قضیه اینه که همین الان دلار بالا میره جنسها بالا میرن حتی خیلی از چیزها میری بخری می گن با اینکه گرون شده باز هم سعی کن بخری چون دیگه یه مدت بعد حتی این رو هم نمی تونی پیدا کنی. از دارو بگیر تا باتری شارژی. قطعات کامپیوتری. خیلی چیزای دیگه. اما سهم هامون تو بورس هرروز داره پایینتر می ره.
پس چی شد؟ از یک طرف قدرت خریدمون تو بازار فیزیکی کمتر می شه از طرف دیگه ارزش ریالی سهم هامون هم تو بورس داره کمتر میشه. بنابراین خوردشدن اعصاب تعدادی از ما به جا هست.
اما قبل از این کاهش قیمتها چه فکری می کردم؟ فکر این رو می کردم که بالاخره این روزهای مثبت یه زمانی تموم میشه و باید منتظر دور بعدی افزایش قیمت دلار و تورم باشم که اون موقع با فاصله ای زمانی دوباره وارد بورس بشم و سود بردارم. منتها تو این کاهش قیمت ها نصف سهم هایی که داشتم رو همون اوایل فروختم و بقیه رو نگر داشتم.
الان هم فکر می کنم اون روزهایی که فکر می کردم چند سال بعد می رسه بدون هیچ فاصله زمانی زیادی از راه رسیده. بدون اینکه دوره تورم قبلی تموم بشه و دلار و افزایش قیمت ها نفسی بکشن دوباره افزایششون رو داریم می بینیم. خب پس این رو هم باید در نظر بگیرم که مقداری فاصله زمانی هم باید بین این تورم و اون افزایش قیمت ها وجود داشته باشه. بنابراین باز هم مدتی صبر می کنم. اون سهم هایی که داشتم رو نمی فروشم. چون خوشبختانه حجم مبنا پر نمی کنن و زیاد منفی نخوردن نسبت به سهم های پرهیاهو. ازطرف دیگه ارزش سهمی که دارم رو می دونم و فکر می کنم تو همین سال اگر شرایط مناسب باشه شاید صد تا دویست درصد هم سود بده بمن. منتها مدتی صبر می کنم و بازار رو نگاه می کنم. تا اون حد علم ندارم که نوسانگیری کنم. اما میدونم اگر مدتی هم بگذره قیمت ها برای خرید و سود در آینده جذابتر خواهند بود. نتیجه این تورم و افزایش قیمت دلار رو در آینده نزدیک در بورس خواهیم دید.
شخصی رو می شناسم که چهار سال سهمی رو نگهداری کرد و خیلی هم حرفه ای بود. بعد از هشت هزار درصد (هشتادبرابرشدن سرمایه) همین تیرماه فروختش. البته این سود هشت هزار درصدی رو با محاسبه سودهای سالانه و افزایش سرمایه و غیره حساب کرده بود. یعنی اگر مثلا قد ده میلیون تومن اون زمان خریده بود الان شده هشتصدمیلیون تومن. هر چقدر تورم و دلار و اینا رو حساب کنیم بازهم خیلی جلو هست.
حالا خودم رو چهار سال پیش فرض می کنم که یکی بهم می گفت این سهم رو بخر و نگهدار و غمت نباشه. احتمالا مثل امروزم فکر می کردم و می گفتم همه هر جا که میرم این رو می گن. بیخیال بابا.
کم کم احساس می کنم مدتی بعد وقت سهم خریدن هست و صبر کردن به مدت بیش از یکی دو سال. باید تو این بازار صبر کردن رو یاد بگیرم، باید.

بالا