به اطلاع ميرساند: نماد معاملاتي (وسپهر1) به دليل افشاي اطلاعات با اهميت مصاديق گروه (الف) براي شركت سرمايه گذاري گروه سپهرصادرات متوقف شد. بديهي است نماد مذكور تا ساعت 10:00 جلسه معاملاتي بعد به صورت حراج ناپيوسته بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد
امروز تا آخر وقت تا کلا تحریم میشیم و همه چی به حد انفجار می رسه
خدا به داد برسه
معاملات که سرجاشه، فک کنم منظورش صف خرید فردایی بود که بعد از تایم بازار چیدن.
یه شتی برای خودشون خوردن شوما جدی نگیراین همه شتی که اینا تو گفتگوهای خبری ازش گفتن
فکر کنم منظورشون اردرهای خرید و فروشه ولی معاملاتی که انجام شده سر جاشونه و باطل نشده باشه
با توجه به قیمت NAV حساب میکنندوستان من چند روز پیش پارند رو خریدم ۱۱۶۷ . الان ناو ابطالش ۱۲۰۲ هست بعد این صندوق درآمدثابت هست و تقسیم سود ماهانه داره . حالا میخواستم ببینم موقع تقسیم سود ناو ابطال رو حساب میکنند یا قیمت روز سهم رو ؟
و دیگه اینکه این صندوقها که ثبت نام نداره سودرو به چه حسابی واریز میکنند ؟
فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk
18 قیمت زدی؟
سلامدوستان یه سوالی به عنوان تازه وارد داشتم مگه تو بورس ما صف خرید و فروس تشکیل نمیشه پس چطوری میشه نوسان گیری کرد؟
مثل تریدرهای خارجی نیست که تو لحظه بشه خرید با فروخت
سلام دوستان
یکی از دوستان در برنامه ی کارگزاری آگاه 700هزار تومن داشته و برای عرضه اولیه وسپهر خریده
الان میخواد کنسل کنه و حسابشو شارژ کنه و مجدد درخواست بده
باید برای کنسل کردن این پیش سفارش عرضه ی اولیه چیکار کنه؟
من این سهم رو تقریبا ۲ ماهی میشه دارممشاهده پیوست 1198642
دوستان نظرتون درمورد اردر های 1000 تایی و 1500 تایی توی قسمت خرید چی هست؟ حتی اون اردر 100 هزارتایی قسمت فروش
چه معنی دارن؟
این سهم سه ماهی رنج زد و یه جورایی خشک خشک شده بود دیگه.
خیلی ممنونماز قسمت منو ( سمت راست بالا ) از طریق گزینه خرید و فروش آفلاین میتونه اردر رو delete کنه و دوباره درخواست بده
الآن تنها چیزی که خیلی ارزش داره عمرمون هست که داره مثل باد میگذره !!خرید دارا دوم یا همون پالایشی یکم بنظرتون ارزش داره؟
حقیقتش از خود هون سهام صندوق بخرید،خرید دارا دوم یا همون پالایشی یکم بنظرتون ارزش داره؟
خرید دارا دوم یا همون پالایشی یکم بنظرتون ارزش داره؟
نماد | پایانی 4 شهریور | پایانی 29 شهریور | 15 درصد تخفیف صندوق بر اساس پایانی 4 شهریور |
شبندر | 40280 | 41930 | 34238 |
شپنا | 35040 | 32080 | 29784 |
شتران | 34750 | 30090 | 29537 |
شبریز | 43160 | 40450 | 36686 |
اینبار وزیر راهوشهرسازی خبر از «دستور رئیسجمهور برای عرضه محصولات فولاد و مصالح ساختمانی در خارج از بورس کالا» داد و اعلام کرد: «در این راستا دستورات لازم به وزارت صنعت و ستاد تنظیم بازار داده شده است».