• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این صندوق های سرمایه گذاری چند درصد سود میدن
توی این تاپیک کامل توضیح داده شده
هرچیزی که فکرش رو بکنید
ولی هر سوالی داشتید همونجا مطرح بفرمایید ، دوستان یا بنده جواب میدیم که تاپیک کامل تر بشه

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اوضاع من در بورس ایران:

-------------------------------------------------
امروز هرمز بعد سه ماه نگهداری با 15 درصد ضرر رد کردم.چرا این سهم خریدم؟ به توصیه مهناز صادقی.
tooth.gif

---------------------------------------------------
ذوب با 50 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم ؟ چندباری از نزدیک کارخونش رد شدم.خیلی بزرگه.جاده اختصاصی و .... داره.فکرمیکردم چون اونا اونجا کارشون رونق داره پس اگر منم سهامشون بخرم بعیده ضرر کنم.بهش نمیومد بهم ضرر بزنه.
15.gif

---------------------------------------------------------
شبندر با 30 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم؟ پالایشی ها همیشه صف خرید بودن.یه روز صف ریخته بود منم فکر کردم خوب الان که راه داده پس این فرصتو نباید از دست بدم.
104.gif

-----------------------------------------------------------------------
شگویا با 44 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم؟نمیدونم.فکر کنم از ره آورد تقلب کردم.
110.gif

------------------------------------------------------------------------------.
وبملت بعد سه ماه نگهداری با 11 درصد ضرر رد کردم.اینم مثل ذوب خریدم.فکر میکردم آقا این بانک ملت انقدر شعبه داره و این همه کبکبه و دبدبه مگه میشه ضرر بزنه
107.gif

-------------------------------------------------------------------------------------
پکرمان با 43 درصد ضرر.چرا خریدم؟با خودم فکرکردم خوب لاستیک هر روز داره گرون و گرون تر میشه.پس بهتره ما هم مقداری سهم از لاستیک سازی داشته باشیم.
1.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------
منتظرم شستا باز بشه ببینم چه خاکی باید بریزم سرم(البته ضرر نیستم از این)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خگستر کسی نمیخره(از 80 درصد سود رسیدم به 20 درصد ضرر)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شبریز هم تقریبا با 40 درصد ضرر فروختم.
چرا خریدم؟ همه جا صحبت بود از نمادای دارادوم توی سبدتون داشته باشید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مسئول همه ضرر ها شخص خودم هستم.این مدت خداروشکر چیزای زیادی یادگرفتم.مثلا :

دیگه نباید فکرکنم خوب چون لاستیک هرروز داره گرون تر میشه پس سهام لاستیک سازی هم باید بره بالا.(سهام ربط زیادی به خود شرکت/کارخونه نداره.حداقل توی این بازه زمانی که من بودم)
به توصیه های کلیدی عمل نکردم(وقتی نمیدونی چی بخری چی بفروشی حداقل باید صندوق میخریدم.)
یاد گرفتم دیگه نباید توی زمان صعود و وقتی نمودار روبه سربالا هست خرید کنم.به نظرم موقع خرید مناسب وقتی هست که دمار از روزگار سهام دارا درومده باشه و اشکشون دیگه داره درمیاد و نمودار پس از ریزش شارپ توی رنج زدن باشه
اگر روزی روزگاری خواستم دوباره وارد این بازار بشم:
سهام با شناوری پایین نمیخرم.
قبل از خرید سهم از یکی دو نفر که این سهمو داشتن رفتار حقوقی سهمو میپرسم.
اگر دفعه بعد خواستم وارد این بازار بشم در زمان مناسب که جو سیاسی آروم باشه وارد میشم.
دفعه بعد قید پولو برای حداقل یک سال میزنم.
دفعه بعد پرتفو این قدر شلوغ نمیکنم.
دفعه بعد به حرف 95 درصد افراد (پیج و....)گوش نمیدم.
-----------------------------
اگر انجمن یه تاپیک مجزا پیرامون صرفا تجربیات بورسی داشته باشه خلی خوبه.انقدر مثل اینجا شلوغ نباشه.و توصیه و تجربه های کلیدی توش قرار بگیره.
@saeed_taj
@FX.HOSSEINY
@Hamid2day
----------------------------------
خوب من اعتراف کردم.
نفر بعدی بیاد ببینم.......
103.gif

--------------------------------------------
مقصد بعدی بازار قدیمی و ثابت شده طلا هست.
7.gif

من سرمایه زیادی ندارم.ولی خدا میدونه روزانه چندین نفر پول کلان از بورس میکشن بیرون و وارد سایر بازار های دیگه مثل خودرو-مسکن-ارز-طلا میکنن.
حالا ببینیم ته کار من بیشتر ضرر میکنم یا مصطفی.
263.gif
من که میگم کارت اشتباه بود،اگه پول لازمی که هیچ ولی اگه پول لازم نیستی اشتباه کردی،همین سهمایی که فروختی تا اخر سال ببین چجوری رشد میکنن،از این نوشته اسکرین بگیرید

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ذوب رو که من خیلی وقته رد کردم و کلا اگر بدونم 1000 درصدم سود میده کلا سمتش نمیرم..خساپا رو هم تقریبا رد کردم و فردا احتمالا کلا ازش خارج میشم و جاش آریا یا نوری اضاف میکنم..
ثشاهد هم دارم که شده داستانی..نه حمایت میشه نه میشه فروخت..فعلا نگهش داشتم تا ببینم خبر افزایش سرمایه اش حقیقت داره یا نه..
سهم آسیا و وملل هم دارم یکم دیگه اذیت کنن اونا رو خروج میزنم
منم شنيدم ثشاهد بالاي ٣ هزار درصد افزايش سرمايه خواهد داشت
ثعمرا امروز حقوقي خريد بالايي داشت كه شايد داره به پايان اصلاح نزديك ميشه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان لطفا اگر کسی میدونه بیزحمت درمورد "اوراق اختیار فروش تبعی" به زبان ساده یکم توضیح بده.ممنون

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان یک موردی رو بگم خدمتتون. چون چند جا تو صفحات اخیر دیدم که تعدادی از دوستان از بورس خارج میشن و می خوان تماما یا مقداری وارد طلا بشن.
طلا از لحاظ جهانی داره وارد فاز اصلاحی میشه. این رو هم موقع خرید طلا در نظر بگیرید. احتمالا کریپتو هم مقداری وارد فاز اصلاحی بشه. این دو تا مورد با این که ربطی به تاپیک نداشتند اما چون می بینم تعدادی از دوستان پول خارج شده از بورس رو می خوان به این سمت هدایت کنند گفتم نکته اش رو بگم که اونجا هم خدایی نکرده تو اوج نخرن.

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
اوضاع من در بورس ایران:

-------------------------------------------------
امروز هرمز بعد سه ماه نگهداری با 15 درصد ضرر رد کردم.چرا این سهم خریدم؟ به توصیه مهناز صادقی.
tooth.gif

---------------------------------------------------
ذوب با 50 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم ؟ چندباری از نزدیک کارخونش رد شدم.خیلی بزرگه.جاده اختصاصی و .... داره.فکرمیکردم چون اونا اونجا کارشون رونق داره پس اگر منم سهامشون بخرم بعیده ضرر کنم.بهش نمیومد بهم ضرر بزنه.
15.gif

---------------------------------------------------------
شبندر با 30 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم؟ پالایشی ها همیشه صف خرید بودن.یه روز صف ریخته بود منم فکر کردم خوب الان که راه داده پس این فرصتو نباید از دست بدم.
104.gif

-----------------------------------------------------------------------
شگویا با 44 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم؟نمیدونم.فکر کنم از ره آورد تقلب کردم.
110.gif

------------------------------------------------------------------------------.
وبملت بعد سه ماه نگهداری با 11 درصد ضرر رد کردم.اینم مثل ذوب خریدم.فکر میکردم آقا این بانک ملت انقدر شعبه داره و این همه کبکبه و دبدبه مگه میشه ضرر بزنه
107.gif

-------------------------------------------------------------------------------------
پکرمان با 43 درصد ضرر.چرا خریدم؟با خودم فکرکردم خوب لاستیک هر روز داره گرون و گرون تر میشه.پس بهتره ما هم مقداری سهم از لاستیک سازی داشته باشیم.
1.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------
منتظرم شستا باز بشه ببینم چه خاکی باید بریزم سرم(البته ضرر نیستم از این)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خگستر کسی نمیخره(از 80 درصد سود رسیدم به 20 درصد ضرر)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شبریز هم تقریبا با 40 درصد ضرر فروختم.
چرا خریدم؟ همه جا صحبت بود از نمادای دارادوم توی سبدتون داشته باشید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مسئول همه ضرر ها شخص خودم هستم.این مدت خداروشکر چیزای زیادی یادگرفتم.مثلا :

دیگه نباید فکرکنم خوب چون لاستیک هرروز داره گرون تر میشه پس سهام لاستیک سازی هم باید بره بالا.(سهام ربط زیادی به خود شرکت/کارخونه نداره.حداقل توی این بازه زمانی که من بودم)
به توصیه های کلیدی عمل نکردم(وقتی نمیدونی چی بخری چی بفروشی حداقل باید صندوق میخریدم.)
یاد گرفتم دیگه نباید توی زمان صعود و وقتی نمودار روبه سربالا هست خرید کنم.به نظرم موقع خرید مناسب وقتی هست که دمار از روزگار سهام دارا درومده باشه و اشکشون دیگه داره درمیاد و نمودار پس از ریزش شارپ توی رنج زدن باشه
اگر روزی روزگاری خواستم دوباره وارد این بازار بشم:
سهام با شناوری پایین نمیخرم.
قبل از خرید سهم از یکی دو نفر که این سهمو داشتن رفتار حقوقی سهمو میپرسم.
اگر دفعه بعد خواستم وارد این بازار بشم در زمان مناسب که جو سیاسی آروم باشه وارد میشم.
دفعه بعد قید پولو برای حداقل یک سال میزنم.
دفعه بعد پرتفو این قدر شلوغ نمیکنم.
دفعه بعد به حرف 95 درصد افراد (پیج و....)گوش نمیدم.
-----------------------------
اگر انجمن یه تاپیک مجزا پیرامون صرفا تجربیات بورسی داشته باشه خلی خوبه.انقدر مثل اینجا شلوغ نباشه.و توصیه و تجربه های کلیدی توش قرار بگیره.
@saeed_taj
@FX.HOSSEINY
@Hamid2day
----------------------------------
خوب من اعتراف کردم.
نفر بعدی بیاد ببینم.......
103.gif

--------------------------------------------
مقصد بعدی بازار قدیمی و ثابت شده طلا هست.
7.gif

من سرمایه زیادی ندارم.ولی خدا میدونه روزانه چندین نفر پول کلان از بورس میکشن بیرون و وارد سایر بازار های دیگه مثل خودرو-مسکن-ارز-طلا میکنن.
حالا ببینیم ته کار من بیشتر ضرر میکنم یا مصطفی.
263.gif

بدترین تصمیم رو گرفتی یعنی تو سقف خریدی و تو کف فروختی بازار قرار نیست همیشه نزولی باشه بلاخره بر میگیره و رشدش رو از سر میگیره . تو بورس ثروت از جیب ادم عجول وارد جیب ادم صبور میشه .

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان لطفا اگر کسی میدونه بیزحمت درمورد "اوراق اختیار فروش تبعی" به زبان ساده یکم توضیح بده.ممنون

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

ناشر اصلی اوراق سهام ،متعد میشه اگر در تاریخ مشخصی ،قیمت هر برگه سهام کمتر از قیمت تعیین شده در اوراق اختیار باشه ،اون اختلاف قیمتو برای شما جبران کنه ،حالا یا به اون قیمت خودش میخره ،یا تقاوت قیمت پرداخت میکنه یا اینکه سهام اضافه میده،شما به تعداد برگه سهامی که دارید ،میتونید‌اوراق اختیار بخرید ،
باز ممکنه برخی دوستان کاملتر بتونن توضیح بدن

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
نیما ازادی پشتشه
چرا یبار امتحان کردم ولی ادامه ندادم
میشه از محیط کاربریش چندتا عکس بفرستید
آره یکی از سرمایه گذار هاش هست. چون چند وقت پیش گفت که میخوان یه کارگزاری قدیمی رو بخرن و بعد اعلام کرد که الوند رو گرفتن.

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    219 KB · نمایش ها: 21

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب عزیزان گفته بودم بازار امروز مثبت بود ...
گفته بودم امروز مثبت میشه هیجانی خرید نکنید . بدونید چه سهمی رو اضافه میکنید . روی سهم بد که روند نزولی داره به هیچ وجه میانگین کم نکنید مگه اینکه اواخر روند نزولی و یا ابتدای روند صعودی واقعی باشه
حس جاموندگی از بازار رو هم نداشته باشید . این صفای خرید امروز ، یکشنبه یا سه شنبه روبه قرمزی میرن . امروز و فردا بازار احتمالا سبز بمونه . پس توی نوسانگیری هاتون این رو در نظر داشته باشید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سهم هایی که برای نوسان گیری گرفته بودم و همچنان باهاشونم
امین که الان روی سقفه بازه امروزه
صبا که صف خریده
وصنعت که حرکتش فعلا به بالا هستش ، دوباره شاید پایین بیاد و بالا برگرده
قهکمت که کف کاناش بازی میکنه

البته قهکمت سهم کلیدی سبدمم هست و همیشه بیشتر از نصف سهم هایی که دارم رو نمیفروشم
وصنعت هم یه سهم بلند مدتیه که اون تعداد بلند مدتی سرجاشه ، این حجم جدید رو برای نوسانگیری گرفته بودم

فولاد رو هم که دیروز گفتم روی خط روندشه . یه نوسان منصفانه گرفتم . امروز صف خریده
برای نوسانگیری این رو پیشنهاد میدم که 10 یا حداکثر 20 تا دونه سهم داشته باشید . اینا توی واچ لیستتون باشه . ببینید وضعیت کدومشون خوبه و توی محدوده حمایتی هستش . اون رو برای نوسانگیری روزانه انتخاب بکنید . بازم میگم سهم اصلاح کرده باشه . سهم به شدت حبابی نباشه . زیان ده هم نباشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
خوب عزیزان گفته بودم بازار امروز مثبت بود ...
گفته بودم امروز مثبت میشه هیجانی خرید نکنید . بدونید چه سهمی رو اضافه میکنید . روی سهم بد که روند نزولی داره به هیچ وجه میانگین کم نکنید مگه اینکه اواخر روند نزولی و یا ابتدای روند صعودی واقعی باشه
حس جاموندگی از بازار رو هم نداشته باشید . این صفای خرید امروز ، یکشنبه یا سه شنبه روبه قرمزی میرن . امروز و فردا بازار احتمالا سبز بمونه . پس توی نوسانگیری هاتون این رو در نظر داشته باشید
شما عرضه اولیه خریدید ؟

این تخصیص دادنا همیشه اینقدر طول میکشه ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شما عرضه اولیه خریدید ؟

این تخصیص دادنا همیشه اینقدر طول میکشه ؟
نه متاسفانه این عرضه رو نگرفتم
الان بعضی سهم ها اینقدر خوب شدن که خودشون عرضه اولیه محسوب میشن :p
در جریان وسپهر نیستم . نگرانش نباشید ، درست میشه . معمولا یکی دو روز بیشتر طول نمیکشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ثشاهد هم دارم که شده داستانی..نه حمایت میشه نه میشه فروخت..فعلا نگهش داشتم تا ببینم خبر افزایش سرمایه اش حقیقت داره یا نه..
دیگه وقتی 7-8 ماه یه کله حتی بدون یک روز منفی خوردن مثبت خورده شما خودت بخون داستان چیه !

منم شنيدم ثشاهد بالاي ٣ هزار درصد افزايش سرمايه خواهد داشت
حالا کو تا عملی بشه !

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نه متاسفانه این عرضه رو نگرفتم
الان بعضی سهم ها اینقدر خوب شدن که خودشون عرضه اولیه محسوب میشن :p
در جریان وسپهر نیستم . نگرانش نباشید ، درست میشه . معمولا یکی دو روز بیشتر طول نمیکشه

دیروز ساعت نه طبق معمول داشتم نماد خودرو رو بررسی میکردم مشخص بود که داره صف خرید میشه یجورایی معلوم بود بازار مثبت میشه

همیشه به این تابلویی بازار مثبت میشه یا اتفاقی بوده ؟

مثلا چند روزه یه سهم کف قیمت رو زده و کم کم داره صف فروش جمع میشه از اونطرفم صف خرید داره شکل میگیره میشه اعتماد کرد و سهم خرید ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
طرف نوشته برکت تو 1800 برمی‌گرده من اینو قول می‌دم. خبر نداره الان داره میره زیر 1500 :rolleyes:
احساس می‌کنم پرتفوش آپدیت نشده:دی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیروز ساعت نه طبق معمول داشتم نماد خودرو رو بررسی میکردم مشخص بود که داره صف خرید میشه یجورایی معلوم بود بازار مثبت میشه

همیشه به این تابلویی بازار مثبت میشه یا اتفاقی بوده ؟

مثلا چند روزه یه سهم کف قیمت رو زده و کم کم داره صف فروش جمع میشه از اونطرفم صف خرید داره شکل میگیره میشه اعتماد کرد و سهم خرید ؟
نمیشه اینطوری گفت
اخیرا هیجانات بالا رفته این مدلی شده که تا صف فروش جمع میشه بی دلیل صف خرید میشه
برای نوسانگیری چه روزانه و چه میان مدت و کوتاه مدت هم باید تابلو رو در نظر داشته باشی هم نمودار رو . یه گوشه چشمی هم باید به بنیادی بودن شرکت داشته باشی !
مثلا من ترجیح میدم 20% از فولاد ضرر بکنم تا از خودرو ! چون برای یه سهمی مثل خودرو تن و بدنم میلرزه !
مثلا من از فولاد نوسان گرفتم بدترین حالتش این بون 3 یا 4 تا منفی 5 میخوردم ! ولی خودرو هیچ تضمینی ندارم

یا مثلا صبا رو گرفتم بدترین حالتش 10 یا 15 درصد منفی بود !
قهکمت میدونم ارزش شرکت میتونه تا 35 الی 38 پایین بیاد یعنی از زمان خرید 20% حداکثر احتمال کاهش بود
یا وصنعت میدونم روی محدوده نفت خیزیم ...

برای نوسانگیری سراغ بانکی و خودرویی نمیرم هیچ وقت . سراغ شرکت زیان ده هم نمیرم . سراغ شرکتی هم که خیلی ارزنده باشه نمیرم . مثلا یه سهمی مثل آریا یکم فرصت خرید تو کف داد ، بعدش دیگه اون قیمت خاطره میشه ...
توی این مدل سهم ها ریسک نمیکنم الکی به خاطر 10 یا 20 درصد نوسان فروش بزنم

سهم هایی مثل خودرو رو اصلا توصیه نمیکنم برای نوسانگیری

در مورد اینکه توی صف فروش خرید بکنیم :
من سهمی رو بشناسم با دید بلند مدت با توجه به تحلیلی که داشتم و ارزش برآوردی خودم توی صف فروش به شرطی که از نمودار ( تکنیکال ) هم جواب بگیرم و وضعیت کلی بازار مطلوب باشه ، میخرم
برای نوسان گیری حساس ترم . اگه از ارزش واقعیش بالاتر باشه برام مهم نیست . برام اول نمودار مهمه بعد تابلو . حالا اگه توی صف فروش ، قدرت خریدار بالا بود ولی همچنان صف فروش بود یا اینکه حجم صف فروش ثابت باشه ، یه پله میخرم . وقتی هم سهم سف فروشش داره جمع میشه حالا یا همون روز یا فردا یه پله دیگه میخرم . بعد صبر میکنم به سود مطلوبم برسه و میفروشم
سود مطلوب منم شارپی و 70% و 80% و 60% نیست ! . بسته به تحلیلم و شرایط کلی سهم و بازار میتونه از 5% باشه تاااااا 30%

همینطوری نمیشه به خاطر جمع شدن صف فروش، اقدام به خرید کرد !
این مثبت و منفی شدن ها با توجه به تجربه نسبت به یکسری سهم هایی که زیر نظر داشته باشی ، قابل تخمینه ! ولی از نظر من کلا شاخص اهمیتی نداره ولی این روزا بازار طوری شده که با توجه به شاخص راحت میشه نوسان گیری کرد !

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داره میریزه :D
مواظب باشید زیر آوار نمونید
نه خبری نیست
توی اون سهم هایی که زیر نظر دارم ، دارن توی نوسان ، نوسان میگیرن
bav3_154fs759111.gif

میخوان بیشتر جمع بکنن ، احتمالا همون یکشنبه یا دوشنبه باز منفی بشه
احتمال میدم شنبه هم کلیت بازار مثبت باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نه خبری نیست
توی اون سهم هایی که زیر نظر دارم ، دارن توی نوسان ، نوسان میگیرن
bav3_154fs759111.gif

میخوان بیشتر جمع بکنن ، احتمالا همون یکشنبه یا دوشنبه باز منفی بشه
احتمال میدم شنبه هم کلیت بازار مثبت باشه

ولی من حدس میزنم بچه ای که به دنیا میخاد بیاد ،یه شانه اش کوچک و‌کج باشه ،ناقص الخلقه به دنیا بیاد :D :) ببینیم چطور پیش میره

پ ن : ممکنه من کلا زنگ اشتباهی زده باشم ،پشت در پانته آ نباشه ،غضنفری‌ چیزی ;)

بالا