اوضاع من در بورس ایران:
-------------------------------------------------
امروز هرمز بعد سه ماه نگهداری با 15 درصد ضرر رد کردم.چرا این سهم خریدم؟ به توصیه مهناز صادقی.
---------------------------------------------------
ذوب با 50 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم ؟ چندباری از نزدیک کارخونش رد شدم.خیلی بزرگه.جاده اختصاصی و .... داره.فکرمیکردم چون اونا اونجا کارشون رونق داره پس اگر منم سهامشون بخرم بعیده ضرر کنم.بهش نمیومد بهم ضرر بزنه.
---------------------------------------------------------
شبندر با 30 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم؟ پالایشی ها همیشه صف خرید بودن.یه روز صف ریخته بود منم فکر کردم خوب الان که راه داده پس این فرصتو نباید از دست بدم.
-----------------------------------------------------------------------
شگویا با 44 درصد ضرر رد کردم.چرا خریدم؟نمیدونم.فکر کنم از ره آورد تقلب کردم.
------------------------------------------------------------------------------.
وبملت بعد سه ماه نگهداری با 11 درصد ضرر رد کردم.اینم مثل ذوب خریدم.فکر میکردم آقا این بانک ملت انقدر شعبه داره و این همه کبکبه و دبدبه مگه میشه ضرر بزنه
-------------------------------------------------------------------------------------
پکرمان با 43 درصد ضرر.چرا خریدم؟با خودم فکرکردم خوب لاستیک هر روز داره گرون و گرون تر میشه.پس بهتره ما هم مقداری سهم از لاستیک سازی داشته باشیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
منتظرم شستا باز بشه ببینم چه خاکی باید بریزم سرم(البته ضرر نیستم از این)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خگستر کسی نمیخره(از 80 درصد سود رسیدم به 20 درصد ضرر)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شبریز هم تقریبا با 40 درصد ضرر فروختم.
چرا خریدم؟ همه جا صحبت بود از نمادای دارادوم توی سبدتون داشته باشید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مسئول همه ضرر ها شخص خودم هستم.این مدت خداروشکر چیزای زیادی یادگرفتم.مثلا :
دیگه نباید فکرکنم خوب چون لاستیک هرروز داره گرون تر میشه پس سهام لاستیک سازی هم باید بره بالا.(سهام ربط زیادی به خود شرکت/کارخونه نداره.حداقل توی این بازه زمانی که من بودم)
به توصیه های کلیدی عمل نکردم(وقتی نمیدونی چی بخری چی بفروشی حداقل باید صندوق میخریدم.)
یاد گرفتم دیگه نباید توی زمان صعود و وقتی نمودار روبه سربالا هست خرید کنم.به نظرم موقع خرید مناسب وقتی هست که دمار از روزگار سهام دارا درومده باشه و اشکشون دیگه داره درمیاد و نمودار پس از ریزش شارپ توی رنج زدن باشه
اگر روزی روزگاری خواستم دوباره وارد این بازار بشم:
سهام با شناوری پایین نمیخرم.
قبل از خرید سهم از یکی دو نفر که این سهمو داشتن رفتار حقوقی سهمو میپرسم.
اگر دفعه بعد خواستم وارد این بازار بشم در زمان مناسب که جو سیاسی آروم باشه وارد میشم.
دفعه بعد قید پولو برای حداقل یک سال میزنم.
دفعه بعد پرتفو این قدر شلوغ نمیکنم.
دفعه بعد به حرف 95 درصد افراد (پیج و....)گوش نمیدم.
-----------------------------
اگر انجمن یه تاپیک مجزا پیرامون صرفا تجربیات بورسی داشته باشه خلی خوبه.انقدر مثل اینجا شلوغ نباشه.و توصیه و تجربه های کلیدی توش قرار بگیره.
@saeed_taj
@FX.HOSSEINY
@Hamid2day
----------------------------------
خوب من اعتراف کردم.
نفر بعدی بیاد ببینم.......
--------------------------------------------
مقصد بعدی بازار قدیمی و ثابت شده طلا هست.
من سرمایه زیادی ندارم.ولی خدا میدونه روزانه چندین نفر پول کلان از بورس میکشن بیرون و وارد سایر بازار های دیگه مثل خودرو-مسکن-ارز-طلا میکنن.
حالا ببینیم ته کار من بیشتر ضرر میکنم یا مصطفی.