• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
روی کاریس ، آتیمس و آگاس من سفارش سنگین بازارگردان نمیبینم .سفارشات سهامدار خرد هستش و همه هم زیر nav
شاید صندوق های دیگه این مدلی باشه که شما میفرمایید ولی روی این 3 تا صندوقی که خودم دارم ، وضعیت متاسفانه اینه :(
اسکرین شات کاردان رو چند روز پیش گذاشتم 17 درصد زیر NAV بود
اینم وضعیت بازارگردان

1605082938496.png

1605082997886.png

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
کاریس ، آتیمس ، کاردان بدترین عملکرد رو در در سقوط شاخص داشتن
ولی وظیفه بازارگردان نیست این عملکرد رو نشون مون بده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
صرافی ملی دلار رو روی 26-27 گذاشته
توی تاپیک ارز گفته بودم کفی که من با منطق کج و کوله خودم بهش رسیدم ( نه از روی نمودار و با دودوتا چهارتا کردن دیمی خودم
282.gif
) محدوده 20 تا 23 بود ( تا آخر سال 1399 و اول سال 1400 ) ( حتی اگه امریکا حسینیه بشه )
یه همچین دیدی هم از دلار داشته باشید . کمک میکنه
در هر صورت بورس با دلار 20 تا 23 بسته شده ( بیشتر سهم هاش ) . ریزش دلار تا این محدوده اثری نداره ( از نظر من و اگه بقیه پارامترهای فروش شرکت ثابت باشه )

برام سواله از کجا میدونی که سفارش ها ماله بازارگردان هست یا نیست ؟ یا کد به کد ها رو از کجا میشه فهمید ؟
ممنون :دی
اگه اشتباه نکنم من تا حالا شکل دادن روند به دست بازارگردان صندوق هارو ندیدم . عمدتا سفارشات سنگین خرید و فروش با فاصله منطقی از NAV ثبت میکنن
شاید من اشتباه بکنم ولی رفتار بازارگردان صندوق با سهام فرق داره . توی سهام میتونه با جهت دادن به سفارشات و حتی سفارشات سبک ، جهت بده
صندوق کد به کد نداره . سهام داره ولی خودتون رو با این چیزا درگیر نکنید . کد به کد رو بفهمید یا نفهمید اهمیتی نداره و فقط خودتون رو بیشتر سر درگم میکنید . همینکه وضعیت سهم و روندش درک بشه و زیر نظر داشته باشید کفایت میکنه

قدرت خرید رو هم همیشه با خرید های سنگین حقیقی بسنجید نه حقوقی . بعضیا فکر میکنن حقوقی بخره خوبه . بازم قانون کلی نمیشه برای این موضوع گذاشت . توی پرانتز هم بگم برای عرضه های اولیه هم قدرت خریدار اهمیتی نداره ، نشونه خوبیه ولی تنها نشونه نیست . جو بازار مهم تره . اون رشد شارپ اولش هم ارزش تحلیل تکنیکالی نداره . یکم که اصلاح کرد با توجه به جو بازار و وضعیت شرکت اگه قصد خرید داشته باشید باید عمل بشه

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دکتر رضا جوادی تحلیلگر بورس که کانال تلگرامی هم داره کیه؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دکتر رضا جوادی تحلیلگر بورس که کانال تلگرامی هم داره کیه؟
من یه چیزی بگم . موضوع کلیه
شما فرض کن اسم شریفتون محمد رضایی باشه و مدرک دکترا هم داشته باشید
اگه من از شما بپرسم خودتون رو معرفی بکنید چی میگید :
1 - محمد هستم
2 - رضایی هستم
3 - محمد رضایی هستم
4 - دکتر هستم
5 - دکتر رضایی هستم
6 - دکتر محمد رضایی هستم

قطعا 3 تا مورد آخر رو نمیگید :p
پس اول اینکه کانال ها و گروه ها رو کلا توصیه نمیکنم ولی در هر صورتی کسی که اسم خودش رو با پسوند دکتر ، مهندس ، تحلیلگر ، استاد و ... سر در گروه یا کانالش زده . یا توی توضیحات گروه نوشته ، خیالتون راحت باشه آدم درستی احتمالا پشت پرده نیست ...
ته این کانالا اینه که برای سهم های خاصی تبلیغ میکنن و در نهایت هم شبانه غیب میشن . اکثرا هم از یه کانال به یه کانال دیگه اینقدر لینک های تو در تو میدن که انگار به هم دیگه ارتباطی نداره و هر وقت هر کدوم گند بالا اووردن ، با یکی دیگه ادامه میدن :D
اکثرا هم پست هاشون با این محتواست :

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
زمان پیش گشایش بازارهای بورس تهران ١۵ دقیقه شد

زمان سفارش گیری پیش گشایش تمام بازار های بورس اوراق بهادار تهران از ٢۴ آبان ماه به مدت ١۵دقیقه از ساعت ٨:۴۵ دقیقه تا ساعت 9

photo_2020-11-11_18-42-23.jpg

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان بنظرتون بازار از این به بعد بهتر میشه یا رد کنیم بره یا نوسان بگیریم؟
تا اسفند فقط از نمادهای بازار سرمایه بخر مثل سهام شکف---

بازار اول و فرابورس رو فعلا تا عید بیخیال شو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان بنظرتون بازار از این به بعد بهتر میشه یا رد کنیم بره یا نوسان بگیریم؟
بله احتمال داره بازار متعادلتر بشه..
هم خبر تکذیب افزایش سود بانکی اومده..هم مقداری از اون 1 درصد صندوق توسعه واریز شده که میتونن به بازار سرمایه کمک کنن.
این یکی دو روز هم حجم خیلی خوبی سهام خوردن..اگر تا چند روز ادامه داشته باشه میشه به آینده بازار امیدوار شد.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان بنظرتون میانگین کم کردن تو سهمی که داریم بهتره یا سهم دیگه ای بخریم که فکر میکنیم بیشتر سود میکنه؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سدیدی عضو هیات مدیره شرکت بورس:
صندوق پالایش یکم منفی باز نخواهد شد؛ سیاست گذار تدبیری خواهد کرد، که این صندوق با بازدهی منفی باز نشود
گفتگوی ویژه خبری

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان بنظرتون میانگین کم کردن تو سهمی که داریم بهتره یا سهم دیگه ای بخریم که فکر میکنیم بیشتر سود میکنه؟
خیلی ها سیاست میانگین کم کردن رو قبول ندارن
سهمی که سم هست، سمِ

مثالش نماد خودرو

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
زمان پیش گشایش بازارهای بورس تهران ١۵ دقیقه شد

زمان سفارش گیری پیش گشایش تمام بازار های بورس اوراق بهادار تهران از ٢۴ آبان ماه به مدت ١۵دقیقه از ساعت ٨:۴۵ دقیقه تا ساعت 9

مشاهده پیوست 1207211
خب الآن با این کار چه اتفاق مثبتی می افته ؟
هیچی فقط 15 دقیقه از وقت بازار بیخود کم شد ..
اینم از قوانین به اصطلاح جدید بورس که آمیب مغزا نشستن دور هم چایی شیرینی میوه خوردن و مثلا تصمیم گرفتن باسه بهبود بازار!

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
c
اینم از قوانین به اصطلاح جدید بورس که آمیب مغزا نشستن دور هم چایی شیرینی میوه خوردن و مثلا تصمیم گرفتن باسه بهبود بازار!
مدت زمان استرس کمتر شد
4.gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مگه قراره چه تاثیری داشته باشه؟؟اینا همش برای اینه که اون سمج هایی که هنوز نقد نکردند رو یه جوری با وعده و وعید نگر دارند و جیب اینا رو هم خالی کنند.

بالا