صرافی ملی دلار رو روی 26-27 گذاشته
توی تاپیک ارز گفته بودم کفی که من با منطق کج و کوله خودم بهش رسیدم ( نه از روی نمودار و با دودوتا چهارتا کردن دیمی خودم
) محدوده 20 تا 23 بود ( تا آخر سال 1399 و اول سال 1400 ) ( حتی اگه امریکا حسینیه بشه )
یه همچین دیدی هم از دلار داشته باشید . کمک میکنه
در هر صورت بورس با دلار 20 تا 23 بسته شده ( بیشتر سهم هاش ) . ریزش دلار تا این محدوده اثری نداره ( از نظر من و اگه بقیه پارامترهای فروش شرکت ثابت باشه )
برام سواله از کجا میدونی که سفارش ها ماله بازارگردان هست یا نیست ؟ یا کد به کد ها رو از کجا میشه فهمید ؟
ممنون :دی
اگه اشتباه نکنم من تا حالا شکل دادن روند به دست بازارگردان صندوق هارو ندیدم . عمدتا سفارشات سنگین خرید و فروش با فاصله منطقی از NAV ثبت میکنن
شاید من اشتباه بکنم ولی رفتار بازارگردان صندوق با سهام فرق داره . توی سهام میتونه با جهت دادن به سفارشات و حتی سفارشات سبک ، جهت بده
صندوق کد به کد نداره . سهام داره ولی خودتون رو با این چیزا درگیر نکنید . کد به کد رو بفهمید یا نفهمید اهمیتی نداره و فقط خودتون رو بیشتر سر درگم میکنید . همینکه وضعیت سهم و روندش درک بشه و زیر نظر داشته باشید کفایت میکنه
قدرت خرید رو هم همیشه با خرید های سنگین حقیقی بسنجید نه حقوقی . بعضیا فکر میکنن حقوقی بخره خوبه . بازم قانون کلی نمیشه برای این موضوع گذاشت . توی پرانتز هم بگم برای عرضه های اولیه هم قدرت خریدار اهمیتی نداره ، نشونه خوبیه ولی تنها نشونه نیست . جو بازار مهم تره . اون رشد شارپ اولش هم ارزش تحلیل تکنیکالی نداره . یکم که اصلاح کرد با توجه به جو بازار و وضعیت شرکت اگه قصد خرید داشته باشید باید عمل بشه