• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان به نظرتون بازار واقعا برگشته یا باز دولت میخواد نوسانگیری کنه؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آخر بازار صف خریدها حجمشون کم شد..امیدوارم شنبه 1350 رو پر قدرت رد کنیم
یکی از دلایلی که صفها آخر بازار کم شد حذف سفارشات توسط خریدان بود که میدونستن سهم بهشون نمیرسه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اکثر سهم هایی که دارم حجم مبنا رو پر نکردن

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام
ببخشید این دوره حسین عظیمی که با تخفیف 50 درصد گذاشته کسی خریده ؟ به درد بخوره ؟
عملا کسی با کانال وی آی پی ایشون خرید و فروش کرده که به سودهای خوبی رسیده باشه ؟
راستش برای خودم نمیخوام یکی از دوستام داشت تو یه جمعی بحث میکرد من گفتم آمارشو میگیرم بهت میگم
اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه

دوره حسین عظیمی چیز جالبی نیست، خودش هم آدم با سوادی نیست فقط با شوآف و این کارا خودش رو کشیده بالا وگرنه چیزی بارش نیست. پکیجش رو هم مفت بدن من نگاه نمیکنم، یه سرچی هم کنی پکیجش رو اکثر جاها گذاشتن برا دانلود. اکثر کانال های تلگرامی یه سرچی کنی برا دانلود گذاشتن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تملت افزایش سرمایه 50 درصدی از محل صرف سهام رو اعمال کرده که از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه قابل مشاهده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان به نظرتون بازار واقعا برگشته یا باز دولت میخواد نوسانگیری کنه؟
نه برگشتی در کار نیست
ادامه ریزش از رگ گردن نزدیک تره

نظر شخصیمه . من برگشتی نمیبینم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نه برگشتی در کار نیست
ادامه ریزش از رگ گردن نزدیک تره

نظر شخصیمه . من برگشتی نمیبینم
هفته بعد احتمالا شاخص یه اصلاحی بزنه..ولی به نظرم کف شاخص همون محدوده 1200 باشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
هفته بعد احتمالا شاخص یه اصلاحی بزنه..ولی به نظرم کف شاخص همون محدوده 1200 باشه
در مورد شاخص واقعا نمیشه نظر دقیقی داد ولی چون یکسری از سهم های بزرگ روی شاهص 1.2 همچنان چیزی در حدود 30% الی 40% دیگه باید پایین میرفتن ، من نظرم اینه از شاخص 1.2 ، حدودا 25% میتونیم اعداد پایینتری رو ببینیم . یعنی محدوده 900 هزار واحد ، میتونه توی بدترین حالت ممکن ، پایین ترین محدوده ای باشه که شاخص به خودش ببینه

نظر منه ، شاید اشتباه باشه
در هر صورت شاخص رو نباید ملک معامله بدونیم ، یعنی ممکنه سهمی همین الانش روی کف باشه ، یا سهمی روی مثلا دفعه بعدی که شاخص به 1.2 برسه ، به کفش برسه

اون چیزی که میبینم اینه توی شبکه های اجتماعی ملت خوشحالن ، سهم معرفی میکنن ، صحبت از پرواز و این چیزا میکنن و کاملا اشتباهه
یسری از کانالا و پیجا مثل اینکه از تو غارشون بیرون اومدن

کلا هوا ، هوای انداختنه :p

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم ، هرکی خریدی داشته ، آماده باشه وقتی سهمش قرار بود برگشت بکنه ، فروش بزنه و سود رو شناسایی بکنه و پایین تر ، بیشتر بخره
به نظرم الان دیگه فرصت خرید نیست ، باید چشم از تابلو و نمودار برنداشت ، که قبل از خراب شدن اوضاع نقد بشیم یا حداقل سبک بکنیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
کسانی که در بورس نگرش سرمایه گذاری نداشته باشند موفقیت چشم گیری بدست نخواهند اورد

تقریبا یکسال اسم بیماری بنام کرونا را میشنویم
تقریبا یکصد سال قبل هم بیماری به همین شکل شیوع پیدا کرد و جان هزاران نفر گرفت
بعد از دوسال تلاش بیماری مهار شد و زندگی روال قبل پیدا کرد

بعد از اون بیماری یکسری کارها رونق پیدا کرد و برخی کارها به خاطره ها پیوستند

اشخاصی که دیدگاه مثبتی داشتند و پیشبینی میکردند چه صنایعی پس از بیماری رونق خواهند گرفت امروز از بزرگ‌ ترین برندهای دنیا شده اند

دیر یا زود کرونا دست و پاش جمع میکنه
اما یک سوال یک میلیون دلاری !

پس از کرونا چه صنایعی پرقدرت تر از گذشته فعالیت خواهند کرد و چه صنایعی از بین خواهند رفت ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امروز ده ها کتاب از وارن بافت میبینید
جملات بزرگ ، کتاب ، سمینار و . . .
همین شخص بهش گفتن روی تجارت الکترونیک سرمایه گذاری کن گفت من هیچ اعتقادی بهش ندارم
اما میبینید که امروز تجارت الکترونیک دنیا رو گرفته

نمیخواهم بگویم اشتباه کرده یا . . .
میخواهم این نکته را بگم که اشخاصی با دیدگاه سرمایه گذاری در تجارت الکترونیک سال ها صبر کردند و امروز هزاران نفر از صبر و نگرش سرمایه گذاری در حال سود بردن هستند

و این سود بردن حاصل نگرش سرمایه گذاری هست

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
بعنی هیچ بازاری رو ندیدم غیر از بازار بورس که علیه هم جو سازی کنن یا زیر اب سهام همدیگرو بزنن...مثلا طرف یک مطلب از یک کانال تلگرامی میزاره تو پیجش در مورد فولاد که ای ملت فولاد با این خبر شنبه منفی میشه.....

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
چند روز بازار مثبت شد............خدایا شکرت کمی ضررمون کم شد
اما بازم این توهمی های سهمایاب پیداشون شد اینا از کانالهای تلگرامی هم سمی تر هستن
#لابسا این بدبخت تو 3 هزار تومن گیر کرده طرف نمودار و نقاشی کشیده میگه تا 20 هزار میره تا اخر سال....یکی زیرش توئیت زده خیالت راحت 50 هزار تومن حتمی هستش
#دماوند تا 8 هزار میره خالی میکنن اینو تا 25 هزار تومن برامون سیگنال کردن
خدایا توبه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
پیشنهاد می کنم اصلا به نوشته های کاربران در سایت های سهامیاب و رهاورد توجه نکنید و فقط اگر دوست دارید برای پیگیری اخبار سهم نظرات را بخوانید وگرنه خواندن تحلیل ها حتی اگر مبنای تصمیم گیری قرار نگیرد انسان را دچار تردید و توهم و ... می کند که باعث انتخاب اشتباه خواهد شد .

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
زیاد به شاخص کاری نداشته باشید از اینجا ، سهم و گروه سهم و رفتار گذشته سهم براتون ملاک باشه ،
سهم محور فعالیت کنید و از شاخص فقط به عنوان یع مولفه و نه تنها مولفه استفاده کنید ،
دنبال پول هوشمند باشید و در با استفاده از تکنیکال سقف و کف قیمتی رو حدث بزنید .
چیزی که قطعی هست در بلند مدت هیچ بازاری مثل بورس نیست ،

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
مجمع فملی بد موقعی برگزار میشه 8 آدر بسته میشه...1 هفته الی 2 هفته هم بسته میمونه..احتمال اینکه تو این دو هفته بازار سبز باشه هستش وفملی بسته

بالا