mohsen2015
Registered User
- نوشتهها
- 576
- لایکها
- 751
فملی خوب داره معامله میشه.قیمت جهانی مس رکورد داره میزنه...امیدوارم بره تا1400 تومن
وزیر اقتصاد که اینسری هم نرفت مجلس بابت توضیحات درمورد وضعیت بورسوزیر اقتصاد
خوب موقعی فرار کردیبعد از چند بار گذشتن خطر از بیخ گوش و استفاده از کانال ها و شانس و گرفتن سود های کوچیک، تصمیم گرفتم یه استراتژی برای خودم داشته باشم و دیروز نقد شدم تا موقعیت مناسب برای ورود مجدد ایجاد بشه و تستش کنم.![]()
چون از اخبار پشت پرده و خبرهای رانتی اطلاع نداریم هر چقدر هم دقت کنیم فایده ندارهدر یکسال گذشته افرادی که در زمان مناسب سهمی رو میخریدند به سود های خیلی خوبی میرسیدند و افرادی که سهام رو در زمان مناسب میفروختند از زیان در امان می موندند . اما بنظرم بازار داره به وضعیت سالهای گذشته بر میگرده . یعنی در کنار زمان خرید و فروش ، ارزش سهم هم یک عامل تعیین کننده هست . در روز های مثبت بازار بسیاری از سهام بالای ارزش ذاتی ( over valued ) ، منفی میشن و بر عکس در بازار منفی بسیاری از سهام زیر ارزش ذاتی ( under valued ) ، مثبت می مونند یا حداقل ریزش نمی کنند . بنابراین در انتخاب سهم هم برای خرید و هم برای فروش خیلی دقت کنیم . ( نظر شخصی )
مشاهده پیوست 1223961
![]()
ارزش ذاتی سهام چیست؟
ارزش ذاتی یا ارزش بنیادی مفهومی است که تجزیه و تحلیلکنندگان مالی برای برآورد ارزش ذاتی سهام، با توجه به تمام عوامل، خصوصیات و شرایط فعالیتهای تجاری یا سرمایهگذاری، آن را همواره مورد استفاده قرار میدهند.khanesarmaye.com
اومدن و نیومدنش فرق چندانی نداره. تا زمانی که وزیر مملکت معتقده قیمتها دست خداست و باید به دعا و توسل دست زد سرمایه گذاری کمتر از ریسک قمار نیست...وزیر اقتصاد که اینسری هم نرفت مجلس بابت توضیحات درمورد وضعیت بورس
میگفت نمیام مجلس
بعد از چند بار گذشتن خطر از بیخ گوش و استفاده از کانال ها و شانس و گرفتن سود های کوچیک، تصمیم گرفتم یه استراتژی برای خودم داشته باشم و دیروز نقد شدم تا موقعیت مناسب برای ورود مجدد ایجاد بشه و تستش کنم.![]()
خبرمهم:
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
بازار سرمایه ایران تاریخ ساز خواهد شد
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از بازیگران و سرمایه گذاران خارجی برای حضور و مشارکت فعال در بازار سرمایه ایران دعوت کرد .
................
اینم انگار حالش زیاد خوب نیست
همینشون مونده بود که جیب خارجی ها رو بزنن![]()
بازار سرمایه ایران تاریخ ساز خواهد شد
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از بازیگران و سرمایه گذاران خارجی برای حضور و مشارکت فعال در بازار سرمایه ایران دعوت کرد .
تا اخر دورهشون میخوان بترکوننداومدن و نیومدنش فرق چندانی نداره. تا زمانی که وزیر مملکت معتقده قیمتها دست خداست و باید به دعا و توسل دست زد سرمایه گذاری کمتر از ریسک قمار نیست...
دوستان وضعیت اتکاسا مشخص شده ؟ من چون غیر از اتکاسا دیگه سهمی ندارم , چک هم نمیکنم