• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این دامنه قیمت 1200 تا 1250 تومان برای عرضه اولیه یعنی 1200 میشه خرید یا باید سقف قیمت رو بزنیم؟
بستگی به تعداد درخواست های خرید و قیمت درخواست های خرید داره.همیشه اول سهم به اونایی میرسه که قیمت بیشتری پیشنهاد میدن اگر همچنان از سهم هایی که میخوان عرضه کنند چیزی مانده باشه به درخواست های خرید با قیمت کمتر هم سهم میرسه.
مثلا در عرضه پیش رو اوپال قراره یک میلیارد و دویست میلیون سهم عرضه بشه به افراد حقیقی برای کشف قیمت و حداکثر تعداد سهم برای هر کد حقیقی 400 سهم در نظر گرفته شده یعنی حداقل 3 میلیون نفر روی 1250 تومن سفارش بزارن برای 400 سهم دیگه به درخواست های قیمت کمتر ترتیب اثر نمیدهند .
مثلا در عرضه قبلی نماد کزغال شرایط عرضه و شرایط بازار طوری بود که به همه درخواست های قیمتی سهم تعلق گرفت.خودم هم کزغال رو روی کف قیمت سفارش گذاشتم ولی این عرضه اوپال زیاد معلوم نیست که به کف قیمت چیزی برسه (نظر شخصی) اختلاف قیمت کف قیمت با سقف قیمتش هم خیلی کمه و زیاد ارزش ریسک نداره اگر هدف حتما خریدش باشه ولی اگر هدف شد شد نشد نشد باشه:p میشه روی کف قیمت یا بین کف و سقف سفارش گذاشت:rolleyes:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
عرضه های گران دزد نقدینگی در بورس

مهدی رضایتی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با همفکران در خصوص وضعیت اخیر بازار سرمایه و عرضه اولیه ‍‍‍ اپال گفت: امروز پس از اجرای دامنه نامتقارن در بازار میبینیم که وضعیت به گونه ای شده که علاوه بر صف های فروش، نقدشوندگی و ارزش معاملات نیز با افت زیادی مواجه شده است و این موضوع از قبل قابل انتظار بود. در چنین شرایطی عرضه اولیه ای همچون اپال موجب خروج نقدینگی زیادی از بازار می شود.

او با اشاره به این که اپال حدودا ۱۸۰۰ میلیارد تومان نقدینگی را از بازار خارج می کند، تصریح کرد: این رقم برای شرایط فعلی بورس معنی دار است. اما به طور کلی نقدینگی آزاد چه به صورت نقد چه به صورت اوراق برای خرید عرضه اولیه ها وجود دارد و بر همین اساس مخالف عرضه های بزرگ در قیمت های جذاب نیستیم چرا که موجب ایجاد جو مثبت در بازار می شود اما اگر عرضه بزرگ باشد و همزمان قیمت سهم نیز بالا باشد و انتظار بازدهی جذابی وجود نداشته باشد، قطعا می تواند در بازار آسیب زا باشد

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تو اکسل یا برنامه های دیگه هم میشه حساب کرد که مثلاً تو معادله فلان چه تغییری بدیم که جواب هدف ما برابر با عدد مد نظر ما بشه
این نوسان نامتقارن رو هم اینقدری روش کار کردن همه چی منفیه ولی شاخص زیاد تکون نمیخوره
همین رو هم نمودار میکنن و میگن ببین روز به روز مقایسه کنی اینقدر ریزش نداریم و همه چی خوش و خرمه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
گوش شیطون کر
تو بعضی گروه ها رونق کمی ایجاد شده
ارزش معاملاتم داره بالاتر میره
فقط امیدوارم حقوقی با یک نوسان گیری بد موقع دوباره فاجعه به بار نیاره

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
فک کردن دوتا صندوقو مثبت کردن باز ملت با کله میریزن برای خرید اون روزی کی هی داشتی با انواع دوز وکلک ملتو سرکیسه میکردی باید فکر الانو میکردی 8 روزه هزارتا بازی سوار کردن که مثبت بشه نشد که نشد.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
وملی رو بررسی کردم دیدم ارزش سهم چهل هزارتومنه
هشتاد درصد هم اصلاح کرده
کم کم وارد سهم دارم میشم تو قیمت 15 تا 17

ببینیم چی میشه
این سهم وملی هستش. به نظر کارشناسان خبره چرا باید ساعت 12:27 یهویی هفتاد هزارتا سهم خرید بشه؟

مشاهده پیوست 1225070

مثه اینکه واقعا خبری بوده. البته اگه نخوان نوسان بگیرن. کلا تابلو خوانی رو بیشتر از تکنیکال قبول دارم.
vmeli.JPG

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اپال چقدر نقدینگی میخوادش؟

عرضه اولیه نماد (اپال) – چهارشنبه ۶ اسفند ماه
۱.دوره ثبت سفارش روز چهارشنبه ۶ اسفند ماه می‌باشد و ساعت ثبت سفارش از طریق پیام ناظر بازار در تمامی سامانه‌های آنلاین اطلاع‌رسانی خواهد شد.
۲.سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر ۴۰۰ سهم و هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش می‌باشد.
۳.ورود سفارش در دامنه قیمتی تعیین شده (کف ۱۲۰۰۰ و سقف ۱۲۵۰۰ ریال) ، امکانپذیر است.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اکثریت کانال ها و گروه ها و سهامداران خرید عرضه اولیه اپال رو تحــریم کردن ! منم این عرضه اولیه رو نمیخرم نگه دارن واسه ... :دی

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
صف اکثر شاخص سازها ریخت
صبح که دیدم صندوق ها مثبت هستن احتمال دادم یه خبرایی باشه
صندوق ها معمولا زودتر از سایر نمادهای بازار منفی و مثبت میشن
یه جورایی بازار رو میشه از معاملات صندوق ها پیش بینی کرد
ببینیم میتونیم یه نوسان خوب از #مدیر بگیریم :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
معاملات در نماد شركت زغال سنگ پروده طبس (كزغال1) ، صرفا امروز مورخ 05/12/1399 از ساعت 12:35 تا 13:30 به صورت حراج پيوسته انجام خواهد شد

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
شنیدم باز آگاه تو خرید عرضه اولیه گند زده ؟
درسته من واسه عرضه اولیه کزغال با چند تا کد سفارش زده بودم تو تایمای مختلف هیچ کدوم رو نخریده بود بعد هم که سوال کردم الکی گفتن اون لحظه سیستم بورس قطع بوده گفتم اولا من تو چن تا تایم سفارش زدم اگه قطع بوده چطور من تونستم سفارش ثبت کنم اگه هم مشکلی بوده باید یه پیامی چیزی میومد چطور شده که تو هر تایمی من ثبت سفارش زدم سیستم بورس قطع بوده خلاصه با این دلیل مسخره میخاستن منو قانع کنن منم بهشون گفتم کارگزاریمو عوض میکنم از اون موقع تا همین امروز سه بار زنگ زدن از طرف اگاه و معذرت خواهی کردن گفتن اطمینان میدیم بهتون که دیگه این مشکل پیش نمیاد خلاصه یه جوری توپیدم بهشون که دیگه حداقل واسه کد بورسی من جرات نکنن از این کارا کنن

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
ارزش معاملات یکدفعه زیاد شده
الان از 10 همت عبور کرد

فقط من حواسم به صف فروش خساپا بود که تو یه لحظه 500 میلیون صفش رو حقیقی خرید
چیزی که مشخصه پولی که وارد شده قصد نوسان گیری کوتاه مدتی و چند روزه رو داره
وقتی حقیقی کلان میتونه با پولش صف فروش سنگین خساپا رو در عرض چند دقیقه جمع کنه با فروشش هم میتونه بازار رو دوباره به کما ببره.
حالا دستوری یا هر چیز دیگه این مثبت شدن میتونه با این دامنه نوسان یکی دو روز دووم بیاره
امیدوارم ما هم از کنار بزرگان بازار بتونیم یه نوسان 10 درصدی بگیریم :D

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مس در آستانه ۹۰۰۰ دلار !
نفت در آستانه ۶۵ دلار !
دلار نیمایی در آستانه ۲۶ هزار تومان
موتور تورم ، روشن
کسری بودجه دولت ، گرم

گاهی بازارها بدلیل عمق دیدِ کم با تاخیر از خواب برمی خیزند !

پ.ن: برای من نیست از یه کانال برداشتم قشنگ بود

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
عجیبه که مفید داره آموزش میده چطوری عرضه اولیه نخریم

کارگزاری مفید

با توجه به اینکه شما قبلا توافق نامه ارسال سفارشات عرضه اولیه را پذیرفته اید، در صورت عدم تمایل به خرید اتوماتیک عرضه اولیه می توانید از طریق لینک زیر "توافق نامه ارسال سفارش عرضه اولیه" را غیرفعال نمایید.

آموزش:
www.mfid.ir/IPO7

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
احتمالا ۲۰ تا ۳۰ درصد سود بده..ولی چون مبلغش کم هست سود آنچنانی نمیده.الان خیلی از عرضه اولیه ها به قیمت پایین تر از روز عرضه رسیدن
اوپال ارزش داره بگیریم؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

بالا