سلام دوستان خوبید دلم براتون تنگ شده بود سال نوتون مبارک امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشین
یه سلامی هم کنم به ناظر اینجا که بخاطر یک انتقاد ریز از دولت یکماه ما رو بردن انفرادی
به هر حال ایشالا ازادی قسمت همه
امیدوارم که دیگه اشتباهای گذشتتون رو تکرار نکرده باشید و حداقل تونسته باشید سرمایه ی خودتونو در این بازار خونین تا حدودی نجات داده باشید
این بازار رو لجن دور تا دورشو گرفته یعنی ادم میاد نگاه میکنه حالش به هم میخوره از این همه کثافت و کثافت کاری و حروم خوری و فساد یه عده که تمومی نداره مطمئن باشید حتی اگه سود کمی هم بکنید باز از یه جا دیگه از جونتون در میارن اینجا مردم عادی قرار نیس سود کنن
من خودم تا الان حدود 70 درصد سرمایه ام رو بدون ضرر به هر شکلی بود کشیدم بیرون تا ماه قبل 53 درصد از سرمایمو ازاد کرده بودم و توی این مدت هم یسری سهمامو با ضرر فروختم و با جایگزین کردنشون با سهمای دیگه و یسری نوسان گیری تونستم 70 درصد از سرمایمو بدون ضرر نجات بدم واقعا از وقتی که از تمام کانال و گروه های بورسی توی تلگرام خارج شدم و کار خودمو دارم میکنم خیلی بهتر تونستم پیش برم بنظرم هر کسی باید یک استراتژی واسه خودش پیاده کنه قبلا سهمایی که تو ضرر بودمو نمیفروختم ولی الان دیگه سهمایی رو که میبینم جالب نیستن و با سی چل درصد ضرر راحت میفروشم و با یه سهم دیگه جایگزین میکنم و با نوسان گیری و جا به جا کردن سهما مقدار دیگه ای از ضررمو تونستم برگردونم چون اگه بخای صبر کنی تا سر به سر بشی کلاهت پس معرکس باید جرات کنی با ضرر بفروشی و با سهمای خوب و بهتر جایگزین کنی هر چند الان که بازار خونیه و هیچ امیدی توش دیده نمیشه بهرحال اون 30 درصد دیگه از سرمایه ام هم که فعلا گیر کرده و ضررش زیاد تره رو ولش کردم تا زمان انتخابات ببینم چی به سرشون میاد امیدوارم به بهانه ی انتخابات هم که شده یه بالا بزنن این نامردا تا مردم حداقل بتونن به پول خودشون برسن هر چند بنظرم انتخابات هم اتفاقی نمیفته اینا کلا بنظر میرسه نقششون این باشه که مشارکت تو انتخابات پایین باشه و کاندید مد نظر خودشون با رای کمتری رای بیاره بهرحال خدا اخر و عاقبت همه رو به خیر کنه کاش روزی برسه این بیشرفا پاشون رو از روی گلوی مردم بردارن و بزارن مردم یه نفسی بکشن