• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خبر مهم برای سیمانی ها : قیمت سیمان یک سی‌ام سبد میلگرد در بورس کالا تعیین شد

با توافق مدیران، قیمت سیمان براساس قیمت سبد میلگرد در بورس کالا با نسبت ۱ به ۳۰ به تصویب رسید

پ.ن : قبل از آزاد سازی چند بار افزایش قیمت میدن بعد آزادش میکنن !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام
این اتفاق در ایران یک سیکل طبیعی هست
دلار ، سکه ، خودرو ، بورس و امثالهم سوابقی این چنینی دارند

در مدت عید با یک گروه سرمایه گذاری همکاری میکردم (همین گروه سرمایه گذاری در اسفند براورد ۲۲ درصد سود داشتند )
در این مدت متوجه شدم شرکت های حقوقی بزرگی در حال سرمایه گذاری میان مدت در این صنعت هستند
امیدوارم از این به بعد روندهای منطقی تر نسبت به قبل داشته باشیم
امیدوارم اینطور باشه جناب حسینی

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام دوستان خوبید دلم براتون تنگ شده بود سال نوتون مبارک امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشین :)یه سلامی هم کنم به ناظر اینجا که بخاطر یک انتقاد ریز از دولت یکماه ما رو بردن انفرادی:)به هر حال ایشالا ازادی قسمت همه:D

امیدوارم که دیگه اشتباهای گذشتتون رو تکرار نکرده باشید و حداقل تونسته باشید سرمایه ی خودتونو در این بازار خونین تا حدودی نجات داده باشید
این بازار رو لجن دور تا دورشو گرفته یعنی ادم میاد نگاه میکنه حالش به هم میخوره از این همه کثافت و کثافت کاری و حروم خوری و فساد یه عده که تمومی نداره مطمئن باشید حتی اگه سود کمی هم بکنید باز از یه جا دیگه از جونتون در میارن اینجا مردم عادی قرار نیس سود کنن
من خودم تا الان حدود 70 درصد سرمایه ام رو بدون ضرر به هر شکلی بود کشیدم بیرون تا ماه قبل 53 درصد از سرمایمو ازاد کرده بودم و توی این مدت هم یسری سهمامو با ضرر فروختم و با جایگزین کردنشون با سهمای دیگه و یسری نوسان گیری تونستم 70 درصد از سرمایمو بدون ضرر نجات بدم واقعا از وقتی که از تمام کانال و گروه های بورسی توی تلگرام خارج شدم و کار خودمو دارم میکنم خیلی بهتر تونستم پیش برم بنظرم هر کسی باید یک استراتژی واسه خودش پیاده کنه قبلا سهمایی که تو ضرر بودمو نمیفروختم ولی الان دیگه سهمایی رو که میبینم جالب نیستن و با سی چل درصد ضرر راحت میفروشم و با یه سهم دیگه جایگزین میکنم و با نوسان گیری و جا به جا کردن سهما مقدار دیگه ای از ضررمو تونستم برگردونم چون اگه بخای صبر کنی تا سر به سر بشی کلاهت پس معرکس باید جرات کنی با ضرر بفروشی و با سهمای خوب و بهتر جایگزین کنی هر چند الان که بازار خونیه و هیچ امیدی توش دیده نمیشه بهرحال اون 30 درصد دیگه از سرمایه ام هم که فعلا گیر کرده و ضررش زیاد تره رو ولش کردم تا زمان انتخابات ببینم چی به سرشون میاد امیدوارم به بهانه ی انتخابات هم که شده یه بالا بزنن این نامردا تا مردم حداقل بتونن به پول خودشون برسن هر چند بنظرم انتخابات هم اتفاقی نمیفته اینا کلا بنظر میرسه نقششون این باشه که مشارکت تو انتخابات پایین باشه و کاندید مد نظر خودشون با رای کمتری رای بیاره بهرحال خدا اخر و عاقبت همه رو به خیر کنه کاش روزی برسه این بیشرفا پاشون رو از روی گلوی مردم بردارن و بزارن مردم یه نفسی بکشن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در نوع خود عجیب !

قیمت ارز مبنا در گمرک تغییر کرد/ دلار 25000 تومانی ارز مبنای واردات شد

از 28 اسفندماه 1399، گمرک ابلاغیه تغییر مبنای نرخ ارز برای محاسبه حقوق ورودی کالا را از 4200 تومان به 25000 تومان، ابلاغ کرده است.

با توجه به اینکه تغییر قیمت ارز برای محاسبه حقوق ورودی گمرک، حکم بودجه است، این مصوبه در نهایت اجرایی می‌شود؛ با توجه به این مصوبه و با فرض اجرای آن، قیمت تمام شده بسیاری از کالاهای تولید داخل رشدی شدید را به خود خواهند دید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پرداخت سود بالای 16 درصد توسط بانکها هزینه قابل قبول مالیاتی نیست.

وزیر اقتصاد از همه بانکهای دولتی خواست تا حداکثر سود 16 درصد یکساله را رعایت کنند؛ در واقع نرخ هایی که بالاتر از این عدد پرداخت شود، هزینه قابل قبول مالیاتی نیست. گفتنی است حداکثر نرخ سود سپرده بانکی طبق مصوبه شورای پول و اعتبار 16 درصد تعیین شده بود.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام دوستان خوبید دلم براتون تنگ شده بود سال نوتون مبارک امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشین :)یه سلامی هم کنم به ناظر اینجا که بخاطر یک انتقاد ریز از دولت یکماه ما رو بردن انفرادی:)به هر حال ایشالا ازادی قسمت همه:D

امیدوارم که دیگه اشتباهای گذشتتون رو تکرار نکرده باشید و حداقل تونسته باشید سرمایه ی خودتونو در این بازار خونین تا حدودی نجات داده باشید
این بازار رو لجن دور تا دورشو گرفته یعنی ادم میاد نگاه میکنه حالش به هم میخوره از این همه کثافت و کثافت کاری و حروم خوری و فساد یه عده که تمومی نداره مطمئن باشید حتی اگه سود کمی هم بکنید باز از یه جا دیگه از جونتون در میارن اینجا مردم عادی قرار نیس سود کنن
من خودم تا الان حدود 70 درصد سرمایه ام رو بدون ضرر به هر شکلی بود کشیدم بیرون تا ماه قبل 53 درصد از سرمایمو ازاد کرده بودم و توی این مدت هم یسری سهمامو با ضرر فروختم و با جایگزین کردنشون با سهمای دیگه و یسری نوسان گیری تونستم 70 درصد از سرمایمو بدون ضرر نجات بدم واقعا از وقتی که از تمام کانال و گروه های بورسی توی تلگرام خارج شدم و کار خودمو دارم میکنم خیلی بهتر تونستم پیش برم بنظرم هر کسی باید یک استراتژی واسه خودش پیاده کنه قبلا سهمایی که تو ضرر بودمو نمیفروختم ولی الان دیگه سهمایی رو که میبینم جالب نیستن و با سی چل درصد ضرر راحت میفروشم و با یه سهم دیگه جایگزین میکنم و با نوسان گیری و جا به جا کردن سهما مقدار دیگه ای از ضررمو تونستم برگردونم چون اگه بخای صبر کنی تا سر به سر بشی کلاهت پس معرکس باید جرات کنی با ضرر بفروشی و با سهمای خوب و بهتر جایگزین کنی هر چند الان که بازار خونیه و هیچ امیدی توش دیده نمیشه بهرحال اون 30 درصد دیگه از سرمایه ام هم که فعلا گیر کرده و ضررش زیاد تره رو ولش کردم تا زمان انتخابات ببینم چی به سرشون میاد امیدوارم به بهانه ی انتخابات هم که شده یه بالا بزنن این نامردا تا مردم حداقل بتونن به پول خودشون برسن هر چند بنظرم انتخابات هم اتفاقی نمیفته اینا کلا بنظر میرسه نقششون این باشه که مشارکت تو انتخابات پایین باشه و کاندید مد نظر خودشون با رای کمتری رای بیاره بهرحال خدا اخر و عاقبت همه رو به خیر کنه کاش روزی برسه این بیشرفا پاشون رو از روی گلوی مردم بردارن و بزارن مردم یه نفسی بکشن
سرمایه عظیمی که می تونست محرک رشد اقتصادی در اقتصاد ایران باشه رفت تو جیب سوگلی ها و بین خودشون تقسیم کردن و بورس پارسال هیچ تاثیر مثبتی در چرخه ی اقتصاد نداشت

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سرمایه عظیمی که می تونست محرک رشد اقتصادی در اقتصاد ایران باشه رفت تو جیب سوگلی ها و بین خودشون تقسیم کردن و بورس پارسال هیچ تاثیر مثبتی در چرخه ی اقتصاد نداشت
بورس قرار نبود چرخه اقتصاد رو بچرخونه :)
قرار بود نقدینگی دست مردم رو کنترل و سوخت کنه که کرد :)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تصويب انتشار اوراق بدهي جهت خريد سهام
هيئت مديره سازمان بورس و اوراق بهادار انتشار اوراق بدهي براي تأمين مالي هلدينگ ها و شركت هاي سرمايه گذاري به منظور خريد سهام را تصويب كرد

1618206162671.png

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تزریق ۲۴ هزار میلیارد تومان به بورس در ۴۸ ساعت آینده

در جلسه رییس سازمان بورس با مدیران عامل هلدینگ‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری فعال در بازار سرمایه قرار شد این شرکت‌ها به منظور خرید سهام اوراق منتشر کرده و طی ۴۸ ساعت آینده حداقل ۲۴ هزار میلیارد تومان وارد بازار سرمایه شود.

دهقان دهنوی در این جلسه مجازی از این شرکت‌ها دعوت کرد تا وارد فرایند انتشار اوراق شوند و تاکید کرد: سازمان بورس در نظر دارد فرایندها را تسهیل کرده و زمان صدور مجوزهای لازم را کوتاه کند.

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان نمیدنم چرا تو ایزی تریدر اندیکیتورها سیو نمیشه و هر بار چارتی باز میکنم باید از اول بیارمشون قبلا اینجوری نبود کسی میدونه چیکار باید کرد؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
boors.gif
boors.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تحویل اولین محموله واکسن «برکت» اواخر اردیبهشت ماه به وزارت بهداشت

عسگری، معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام: مراحل تولید واکسن به خوبی پیش می‌رود و بازده خط تولید وضعیت مناسبی دارد.

به مردم قول دادیم اولین محموله واکسن را آخر اردیبهشت ماه تقدیم وزارت بهداشت می‌کنیم. این اقدام توسعه پیدا می‌کند و با تعداد بیشتری در خرداد و تیر ماه تحویل وزارت بهداشت می‌شود.

پ.ن : فقط جنبه اطلاع رسانی داره :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
📍افت 1365 واحدی شاخص كل بورس

✔️شاخص كل بورس تهران كه روز گذشته رشد خوبی كرده بود، امروز چند بار مثبت و منفی شد و در نهایت با افت 1365 واحدی بسته شد. شاخص «هم وزن» نیز 811 واحد افت كرد.
✔️ارزش معاملات بورس تهران در روز جاری 3900 میلیارد تومان بود.
✔️«شستا»، «فملی» و «كچاد» امروز بیشترین اثر را بر شاخص كل داشتند.
✔️«شستا»، «بركت» و «فولاد» هم سه نماد پرتراكنش امروز بودند.
✔️شاخص فرابورس امروز 11 واحد رشد كرد و ارزش معاملات در این بازار 3300 میلیارد تومان بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
راه‌اندازی ابزاری جدید برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری / اوراق اجاره سهام، جذاب‌تر از سپرده بانکی برای صندوق‌ها هستند

میثم فدایی، مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس:
✔️در گذشته، شرکت‌ها و هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری حقی برای خرید سهام به منظور انتشار اوراق و تامین مالی نداشتند. یعنی هیچ هلدینگی نمی‌توانست اوراقی را منتشر و با استفاده از منابع آن، اقدام به خرید سهام کند. اما در جلسه با رییس سازمان بورس، این محدودیت برداشته شد و در حال حاضر، شرکت‌ها و هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری می‌توانند با استفاده از این اوراق، اقدام به تامین منابع مالی برای خرید سهام کنند.
✔️جذابیت این اوراق به دلیل بازدهی بیشتر نسبت به سپرده‌های بانکی در سال‌های گذشته و مصوبه اخیر وزیر اقتصاد درخصوص کاهش نرخ سپرده‌های بانکی، افزایش یافته و حجم زیادی از منابع را به خود اختصاص داده و گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری است.
✔️صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای تامین نیاز سرمایه‌گذاران خود، احتیاج به اوراق دارند و انتشار اوراقی که تصویب شد، یکی از جذاب‌ترین ابزارهای سرمایه‌گذاری برای صندوق‌های با درآمد ثابت است./ سنا

بالا