• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
امروز فرصت ورود به مجمع غسالم بود .
ببخشید اصلا نمیفهمم سهمی که چندین برابر و اشباح شده، یبار بعد ارسال گزارش تجدید رشد کرده یبار بعد تایید حسابرس رشد کرده یبار هم بعد مجوز سازمان رشد کرده ورود بهش چه ارزشی داره؟
سهم هایی باید شناسایی بشه که قیمت سهم ان ها هنوز رشدی نکرده و از بازار عقبن و اصلا بازار روحش هم خبر نداره قراره مثلا سه ماه بعد افزایش سرمایه سنگین بده، این سهم هاست که سود بالای 1000 درصد میدن و ره صد ساله رو یکساله میپیمایند مثل همین فسرب که بالا گفته شد اگر خبر افزایش سرمایه 3000 درصدیش به واقعیت تبدیل بشه، وگرنه سهمایی که خبر تجدیدشون اومده و همه بازار و حتی کلاغای کور هم میدونن داره میره مجمع مثل همین غسالم بنظر من ورود بهشون هیچ ارزشی نداره.
#تجربه یک هفته ای من از رصد بازار بورس

light67

Registered User
لایک‌ها
282
10 روز از ثبت احراز هویت و ثبت نام اگاه من میگذره میرم تو سایت میگه فرایند ثبت نام انجام شده و امکان انجام معامله و واریز وجه تا فعال شدن کد بورسی وجود ندارد ، و از طریق پیامک اطلاع رسانی میشود !

باید چیکار کنم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

اون قیمتهای لحظه ای برای چی هست؟ صفحه قبلی نمودارش گذاشتم از 1 سنت رفت تا 18.27 دلار
قیمت لحظه ای نفت فیوچرز هست که سررسید اون برای امروز بود
خریداران این قراردادها به دلایل مختلف همچون پر بودن ذخایرو . . . تصمیم گرفتن قراردادهای خود را در قیمت های عجیب یک دلار ببندند
در ادامه نظرشون عوض شد و سعی کردند چیزی کمتر از ۱۰ دلار ضرر قراردادهای خود را نسبت به قیمت نفت برنت ببندند
قیمت منفی چطوره؟ منفی بشه صادر کننده باید پولی هم دستی بده؟ D:
این مورد اطلاع ندارم
پایین اومدن قیمت نفت، روی سهام پتروشیمی ها تاثیر می زاره؟ چون قیمت مواد اولیه همون نفت ارزون شده
صد درصد بر عملکرد پتروشیمی ها تاثیرگذار خواهد بود
به صورت کلی باید دید در فروش محصول اون پتروشیمی چه تاثیری میگذارد
مثلا پتروشیمی نوری یکی از مواردی است که از کاهش قیمت در حال حاضر سود خوبی بدست می اورد (چون خودم سهامدار هستم اطلاعات دقیقتری دارم بقیه رو نمیدونم )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
10 روز از ثبت احراز هویت و ثبت نام اگاه من میگذره میرم تو سایت میگه فرایند ثبت نام انجام شده و امکان انجام معامله و واریز وجه تا فعال شدن کد بورسی وجود ندارد ، و از طریق پیامک اطلاع رسانی میشود !

باید چیکار کنم
اگر اهراز انجام شده و در کارگزاری ثبت نام کرده اید برای دریافت سریعتر کد بورسی خود در ساعات اداری با کارگزار خود تماس بگیرید

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ببخشید اصلا نمیفهمم سهمی که چندین برابر و اشباح شده، یبار بعد ارسال گزارش تجدید رشد کرده یبار بعد تایید حسابرس رشد کرده یبار هم بعد مجوز سازمان رشد کرده ورود بهش چه ارزشی داره؟
سهم هایی باید شناسایی بشه که قیمت سهم ان ها هنوز رشدی نکرده و از بازار عقبن و اصلا بازار روحش هم خبر نداره قراره مثلا سه ماه بعد افزایش سرمایه سنگین بده، این سهم هاست که سود بالای 1000 درصد میدن و ره صد ساله رو یکساله میپیمایند مثل همین فسرب که بالا گفته شد اگر خبر افزایش سرمایه 3000 درصدیش به واقعیت تبدیل بشه، وگرنه سهمایی که خبر تجدیدشون اومده و همه بازار و حتی کلاغای کور هم میدونن داره میره مجمع مثل همین غسالم بنظر من ورود بهشون هیچ ارزشی نداره.
همین امروز هم وارد میشدید یه ۳۰ الی ۴۰ در صد سود دهی داشت

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ختوقا خبر مجمع آمد تا دوماه فرصت داره فردا شکار شود

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ایا مطمئنید این خبر افزایش سرمایه این نماد در سال 99 واقعیت داره؟ منبعی یا خبر موثقی چیزی دارید؟
کف یکسال گذشته نماد فسرب 9000 ریال در 1 اردیبهشت 98 بوده. اگر افزایش سرمایه 3000 درصدی بده و با قیمت همین امروز 77777 ریال سهام خریداری کنیم بعد از مجمع قیمت هر سهام به 2500 ریال کاهش پیدا میکنه که تقریبا یک چهارم کف یکسال گذشته (9000 ریال) است. بنابراین خریداران این سهام در صورت افزایش سرمایه 3000 درصدی و خرید با قیمت امروز و شرکت در مجمع و پر شدن سریع گپ قیمتی بعد از تجدید، در کمتر از یکسال باید منتظر سودی +1000 درصدی باشند.
درصدش معلوم نیست در حد حرف اما ۱۰ ساله افزایش نداده
من خودم که علاقه مند شده و خریدم
غسالم کیک سازی ۱۵۰۰۰تومان هر سهمش این مادر مرده از اون کمتره؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356

مهم سود هست ، خب دیگه نمی شه واردش شد پس می تونم حدود سود رو بگم ، کسی که امروز غسالم خریده تا 40 درصد سودش در هفته اول بازگشایی تظمین شده هست .
در باره فسرب ، زمان ورود به یک سهم خیلی مهم هست مثلا چکاپا خب 5 ماه گذشته درجا زده بود و گسی که توی این زمان وارد می شد جز نامیدی و فهش به حقوقی کاری نداشت انجام بده خب حالا کسی که رود یک سهم رو در نظر می گیره می دونه زمان وارد شدن به چکاپا دو هفته پیش بود همونطور که بگردی من تقریبا در اون زمان در همین تاپیک در مورد این سهم گفتم وقتی چند هفته متوالی روی تابلو می بینی حقوقی بازی های حاصی درمیاره یعنی یک خبر و زمان وارد شدن .
الان درباره انرژی منتظر خبر باشید ، فسرب هم زمان خودش رو داره ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ختوقا خبر مجمع آمد تا دوماه فرصت داره فردا شکار شود
ختوقا و خمحرکه رو چند روزه زیر نظر دارم. حقوقیشون بعد از 12 میفروشه. امروز ختوقا حقوقی عرضه کرد، دیروز خمحرکه. صبح سفارش بذارید احتمالا گیرتون بیاد.

همین امروز هم وارد میشدید یه ۳۰ الی ۴۰ در صد سود دهی داشت
درصدش معلوم نیست در حد حرف اما ۱۰ ساله افزایش نداده
من خودم که علاقه مند شده و خریدم
غسالم کیک سازی ۱۵۰۰۰تومان هر سهمش این مادر مرده از اون کمتره؟
امروز صبح نبودم تا رسیدم پشت سیستم ساعت 10 منفی بود گفتم صبر میکنم مثل بکام -5 میشه میخرم برعکس رفت روی +5 لعنتی. فردا در هر صورت یه مقدار میخرم برای آینده. افزایش سرمایه سنگین داشته باشه میترکونه.
اینجا هم نوشته افزایش 3000 درصدی فسربو:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مهم سود هست ، خب دیگه نمی شه واردش شد پس می تونم حدود سود رو بگم ، کسی که امروز غسالم خریده تا 40 درصد سودش در هفته اول بازگشایی تظمین شده هست .

البته در بورس چیزی تضمینی نیست !
خیلی سهم ها بودن رفتن مجمع ، وقتی باز شدن مثبت خاصی نخوردن ! بعضیا هم مثبت بالایی خوردن ولی ناظر تایید نکرده و باطل شده معاملاتشون

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
در باره فسرب ، زمان ورود به یک سهم خیلی مهم هست مثلا چکاپا خب 5 ماه گذشته درجا زده بود و گسی که توی این زمان وارد می شد جز نامیدی و فهش به حقوقی کاری نداشت انجام بده خب حالا کسی که رود یک سهم رو در نظر می گیره می دونه زمان وارد شدن به چکاپا دو هفته پیش بود همونطور که بگردی من تقریبا در اون زمان در همین تاپیک در مورد این سهم گفتم وقتی چند هفته متوالی روی تابلو می بینی حقوقی بازی های حاصی درمیاره یعنی یک خبر و زمان وارد شدن .
الان درباره انرژی منتظر خبر باشید ، فسرب هم زمان خودش رو داره ...

ببینید غسالم سود خودشو قبل از مجمع به اون هایی داده که قبل از تایید حسابرس واردش شدن، شاید بازم سود داره ولی به بقیه نمادها که خبر تایید حسابرسیشون میاد نمی‌رسه.

الان تو شرکت هایی که افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی گزارش دادن و اظهار نظر حسابرس هم دارن میشه انتخاب کرد که قطعا سود بالاتری نسبت به غسالم میدن.

در انتخاب اینها باید دید کدوم شرکت بعد از مجمع قیمت اون پایین تر و گپ بیشتری داره

الان شرکت هایی که افزایش سرمایه دارن دیگه اکثرن دارن با قیمت بالای ۱۰۰۰ تومن بعد از مجمع معامله میشن ولی خمحرکه و ختوقا

خمحرکه قیمت فعلی ۲۵۰۰ تومن
میزان افزایش سرمایه ۹۰۰ درصد
قیمت بعد از مجمع افزایش سرمایه ۲۵۰ تومن

و

ختوقا قیمت فعلی ۱۵۰۰
میزان افزایش سرمایه ۵۰۰ درصد
قیمت بعد از مجمع افزایش سرمایه ۲۵۰

در حالیکه غسالم بعد از مجمع با قیمت هر سهم 1050 میاد و افزایش خاصی بعد از اون نخواهد داشت در حالیکه خمحرکه و ختوقا تازه کارشونو برای پر کردن گپ در رسیدن به 1000 تومن شروع میکنن.

Last edited:

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
[/QUOTE]
مفید و آگاه خوبن.
نهایت نگر هم خیلیا راضی بودن
ممنون از پاسخ من امروز برای تایید هویت سجام به دفتر پیشخوان رفتم حالا تو سایت کارگزاری مفید ثبت نام کردم هم باید دوباره به دفتر پیشخوان باید برم؟
کاغذی یا فرمی نداره که چاپ کنم؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بهتر بود همزمان هر دو رو ثبت نام و هر دو رو یکجا احراز هویت میکردید. الان برای احراز هویت مفید دوباره باید به دفتر پیش خوان مراجعه کنید.
خودشون چاپ میکنن هزینه سجام احراز هویت 5000 تومن و هزینه احراز هویت مفید 16300
حواستون باشه بیشتر نگیرن که کلاه برداریه چون دیدم بعضی دفتر پیش خوان ها 10 تومن دیگه هم میگیرن.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
چه روزی شود روز بازگشایی خگستر با 2000 درصد افزایش سرمایه ای که داشته

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان بنظرتون فردا بازار مثبته یا منفی؟

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
بچه ها نظرتون در رابطه با نماد "اپرداز" چیه؟
تابلو خوبی داره

• Like
Reactions: ivi

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
[/QUOTE]

ممنون از پاسخ من امروز برای تایید هویت سجام به دفتر پیشخوان رفتم حالا تو سایت کارگزاری مفید ثبت نام کردم هم باید دوباره به دفتر پیشخوان باید برم؟
کاغذی یا فرمی نداره که چاپ کنم؟
[/QUOTE]
سلام، احراز هویت چقدر طول کشید؟ شلوغ بود؟

• Like
Reactions: ivi

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
amirrezan95
شما توی خونه باید هم سجام هم کارگزاری را ثبت نام کنی
برای هردو یک بار مراجعه به پیشخوان میکردی
هیچی نمیخواهد چاپ کنی
متاسفانه شلوغ است شاید هم شانسی باشه

• Like