• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
میدونم چیه ولی منظورم اینه سود داده
تو گردش حساب واسه من 31 فروردین واریز کرده
راستی میدونی سودش چند درصده سالی ؟ چون من تا حالا دقت نکردم

داداش شما هم دیگه اینقدر بدبین نباش ، فعلا همه راضین ، وزیر اقتصادم که امروز گفت بازار حمایت عالی ترین مقام اجرایی کشور رو داره
در مورد بازار پایه هم که گفتی یه نکته بگم ، اره وضع خراب شده و همشون عجیب سقوط کردن ولی بعدش چی شد ؟ همشون بالای سقف قبلی رشد کردن ! خیلیاشون چند برابر سقف قبلی رشد کردن ، یعنی میشه گفت همه اونایی که نگه داشتن الان سود کردن

متاسفانه با شرایطی که میبینم نمیتونم خوشبین باشم . اما امیدوارم که من در اشتباه باشم و شرایط همینطور خوب بمونه و همه راضی باشند .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
هر چی میخوای بخری همه یه عالمه رشد کردند و به صرفه نیست خریدشون- دوستان سهام دنج و رشد نکرده چی سراغ دارین برای خرید؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پول ۶۰۰هزارتومن رو ریختم تو اگاه ولی میگن فقط عرضه اولیه بخرم که خبری نیست ! خودم هم صفر صفر هستم.

2tgr_untitled.jpg

(صرفا جهت اطلاع)

البته آریا ساسول (#آریا) هم اواخر اردیبهشت میاد که ارزشمندتره.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
متاسفانه با شرایطی که میبینم نمیتونم خوشبین باشم . اما امیدوارم که من در اشتباه باشم و شرایط همینطور خوب بمونه و همه راضی باشند .
دوست عزیزم، شما از شاخص 400 هزار خوشبین نیستید و مثبتها رو فرصت فرار میدونید. بازار(به معنی عام نه فقط بورس تهران) هزار تا بالا پایین داره و پیشبینی کردنشم نیاز به تسلط روی هزار تا عامل داره. اگه قرار بود از روز ازل تا روز ابد هر بازاری با یه سری قانونی که از یک قرن پیش تعیین و نوشته شده قابل پیشبینی باشه همه مردم به یه اندازه سود و به یه اندازه ضرر میکردن. نه کسی ثروتمند و پولدار میشد نه کسی ورشکسته، میلیاردها نفر رو یه خط صاف طی مسیر میکردن.

3 ماه پیش همون زمان که شما و باقی دوستان بورسی میگفتید سهم خریدن تو دوران کرونا و تو این قیمتا(نصف قیمتای فعلی) خریته و فرار کنید از بورس بنده که تا اون زمان یک برگ سهم نخریده بودم گفتم پی به ای و بنیاد منیاد رو بریزید دور تا خرخره سهم بخرید ;)

شما خوشبین باشید یا نباشید بازار راه خودشو میره و در نهایت هم بله، یک روزی یک جایی این بازار میریزه، چیز عجیبی نیست. یه روزی سیمکارت 1 میلیون تومن بود الان مفتیه. بیتکوین 1 سنت بود الان 7 هزار دلاره. یادتون نره تک تک بازارهای دنیا هزار بالا پایین دارن و با نگرانی و امیدواری، خوشبین یا بدبین بودن من و شما هم بالا پایین نمیشن.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
دوست عزیزم، شما از شاخص 400 هزار خوشبین نیستید و مثبتها رو فرصت فرار میدونید. بازار(به معنی عام نه فقط بورس تهران) هزار تا بالا پایین داره و پیشبینی کردنشم نیاز به تسلط روی هزار تا عامل داره. اگه قرار بود از روز ازل تا روز ابد هر بازاری با یه سری قانونی که از یک قرن پیش تعیین و نوشته شده قابل پیشبینی باشه همه مردم به یه اندازه سود و به یه اندازه ضرر میکردن. نه کسی ثروتمند و پولدار میشد نه کسی ورشکسته، میلیاردها نفر رو یه خط صاف طی مسیر میکردن.

3 ماه پیش همون زمان که شما و باقی دوستان بورسی میگفتید سهم خریدن تو دوران کرونا و تو این قیمتا(نصف قیمتای فعلی) خریته و فرار کنید از بورس بنده که تا اون زمان یک برگ سهم نخریده بودم گفتم پی به ای و بنیاد منیاد رو بریزید دور تا خرخره سهم بخرید ;)

شما خوشبین باشید یا نباشید بازار راه خودشو میره و در نهایت هم بله، یک روزی یک جایی این بازار میریزه، چیز عجیبی نیست. یه روزی سیمکارت 1 میلیون تومن بود الان مفتیه. بیتکوین 1 سنت بود الان 7 هزار دلاره. یادتون نره تک تک بازارهای دنیا هزار بالا پایین دارن و با نگرانی و امیدواری، خوشبین یا بدبین بودن من و شما هم بالا پایین نمیشن.

behsen69 گرامی ، من یادم نمیاد همچین صحبتی کرده باشم لطفا اگر همچین پستی از من دیدید نقل کنید . ضمن اینکه نوع صحبتهای من از جنس پیش بینی نیست و نطر شخصی خودم رو در مورد بازار میدم و حتما احتمال اشتباه هم هست . قرار نیست همه یک جور فکر کنند .

و این هم پست من در مرداد سال قبل و قبل از رشد بازار هست . و البته خوندن پستهای اون صفحه جالب هست .

چند روز پیش دبوی گرامی در مورد دوره های رکود گفتند و یکی دو روز هم هست که سهمهای بنیادی به طرز عجیبی منفی میخورند . تو این وضعیت دیدن این ویدئو خالی از لطف نیست طرفدار نگهداری بلند مدت سهمهای بنیادی هست . دوستان نظر شما چیه ؟ چرا بازار بلاتکلیفه و گیج میزنه ؟ قیمت هر سهم فولاد یا تاپیکو یا فملی در حدود 3 سنت هست ؟!!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
behsen69 گرامی ، من یادم نمیاد همچین صحبتی کرده باشم لطفا اگر همچین پستی از من دیدید نقل کنید . ضمن اینکه نوع صحبتهای من از جنس پیش بینی نیست و نطر شخصی خودم رو در مورد بازار میدم و حتما احتمال اشتباه هم هست . قرار نیست همه یک جور فکر کنند .

و این هم پست من در مرداد سال قبل و قبل از رشد بازار هست . و البته خوندن پستهای اون صفحه جالب هست .
معذرت میخوام، تند صحبت کردم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یعنی تو گردش حسابت هیچی ننوشته از حامی ؟
طبق این جدول فکر کنم سود سالانش حدود 20 درصد باشه
نخیر. گردش حساب نگاه کردم چند روز هم مانده حساب داشتم.
این دامنه نوسان و حجم مبنا چطور بود؟
الان وپارس حجم مبنا رو پر نکرده. حجم مبنا 62.5 میلیون سهم. حجم معاملات 47.4 میلیون
حجم مبنا صبا 5.5 میلیون سهم هست. سوم حجم معاملات 6.131 بوده نوسان پایانی 5+ شده. 2/1 حجم معاملات 3.9 میلیون، پایانی 3.27+
فکر کنم به نسبت حجم مبنا، دامنه نوسان هم تغییر پیدا میکنه. 40 درصد حجم مبنا رو پر کنه نوسان هم 40 درصد (از 5) ،یعنی 2 درصد میشه

-------------------

شستا، حجم مبنا 12.343 میلیون. حجم معاملات 7.591 میلیون. یعنی 61.7 درصد حجم مبنا رو پر کرده ،61.7 درصدِ 5 میشه 3.08. پس نوسان پایانی باید 3.08 بشه
1587824539211.png

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خلاصه رتبه بندی شرکت های کارگزاری بورس اوراق بهادار تهران - فروردین 99
پاسارگاد از سوم رفته هفتم. سهم آگاه بیشتر شده
1587826755135.png
ارزش کل 202 تریلیون تومن

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
صبح صف خرید خگستر و ببینید
بعد از شستا احتمالن طویل ترین صف خرید باشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کمنگنز، فولاژ ، وآوا ، وپرداخت، ونوین منفی شدن. روی 1641 فولاژ خریدم .. اونوقت پایانی 1738 هست
ونوین روی 809 میتونستم بخرم دست رو دست گذاشتم بالا رفت

-----------
خگستر با 100 درصد باز شده و باز صف خرید 283 میلیارد تومنی

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سبزوا شکار شود
غشهداب شکار شود
ختوقا شکار شود
به خاطر خگستر همه امروز میفروشند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
از زمان پست قبلی ونوین 6درصد و فولاژ 5 درصد بالا رفتن، پرداخت 5+ شد. کمنگنز ، وآوا همچنان منفی 3 و 4
پس میشه گفت ونوین فولاژ پرداخت ارزش خریدشون بیشتر بوده زود خودشون رو جمع کردن. درسته؟
حتاید هم منفی بود 5+ شده

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
غپینو ریخت. دوستانی ک دارن چک کنن
غپینو بسته است شاید غمینو را میگید
غصینو ا ز غمینو بیشتر سود میده جلوتر افزایش سرمایه داره
من چند روزی در صف غصینو بودم که نشد به جاش سبزوا و غشهداب اضافه کردم
اگر منظور شما در پرتفو است اون مشکل کارگزاری است موردی نداره

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
پول ۶۰۰هزارتومن رو ریختم تو اگاه ولی میگن فقط عرضه اولیه بخرم که خبری نیست ! خودم هم صفر صفر هستم.
کسی هم نیست بگه چی بخرم یا نخرم موندم پول رو بکشم بیرون !
همون عرضه اولیه بهتره برای شما

بالا