• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه حساب بانک ملت به کارگزاری متصل بشه، بعد از فروش سهام، پول همون لحظه به حساب میاد؟

مکانیزاسیون عملیات پرداخت وجوه حاصل از خرید و فروش سهام به صورت کاملاً الکترونیک و آنی بین حساب های سرمایه‌گذار و کارگزار

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اگه حساب بانک ملت به کارگزاری متصل بشه، بعد از فروش سهام، پول همون لحظه به حساب میاد؟

مکانیزاسیون عملیات پرداخت وجوه حاصل از خرید و فروش سهام به صورت کاملاً الکترونیک و آنی بین حساب های سرمایه‌گذار و کارگزار
معمولا بانک ملت تا ساعت 12 همان روز مابقی بانک ها ساعت 16 به بعد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عقلمون می رسید چند سال قبل می رفیتم کارگزار تاسیس و مجوز می گرفتیم الان دیگه با بیل گیتس هم فالوده نمی خوردیم.
پوله که رو پول میادش

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
از بخش گروه اطلاعیه ، " افزایش سرمایه " رو انتخاب بکنید بعد اسم نماد شرکت رو هم توی کدال بنویسید ، سرچ بکنید ، کل اطلاعیه ها رو براتون میاره . " مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام " عنوان اطلاعیه ای هستش که باید دنبالش بگردید . قسمت پیوست رو مطالعه بفرمایید . اونجا توضیحات دقیق رو در رابطه با حق تقدم نوشته که برای هر مشکل چه راه حلی در نظر گرفته شده .
بعد از اینکه وجه رو پرداخت میکنید باید به شرکت اعلام بکنید از طریق ارسال پستی ( فکر کنم با فکس هم بشه ) در غیر اینصورت باطله . حتی اگه میزان مطالبات شما از شرکت با میزان پرداخت اسمی به شرکت بابت افزایش برابر باشه .
اینکه اگه فرم به دستتون نرسیده باشه به هر دلیلی توی اون آگهی توضیح میده

راحت ترین کار اینه حق تقدم رو بفروشید و بی دردسر سهم بخرید :D
من با وجود اینکه بعضی از صندوق های غیر ETF سود بیشتری میدن به خاطر اینکه دردسر داره ، برو بیا احراز هویت زنگ واریز دریافت و ... ، از ETF استفاده میکنم
47splvo.gif

خیلی خستم
bav3_154fs759111.gif

سلام من تاحالا تجربه ای در خصوص خرید حق تقدم نداشتم.مثلا اگه بخوام حق تقدم #ونیروح رو بخرم که حدود 526 تومنه باید بعدا(ظرف چه مدتی؟) مابه التفاوت قیمت روز سهم تا اون 526 تومنی رو که پرداخت کردم بدم تا سهام بنامم بشه؟؟
اصلا سوال اصلیم اینه که مگه حق تقدم رو بجز سهامداران سایر افراد هم میتونن بخرن ؟
تو مثال بالا (526 تومن) با توجه به اینکه قیمت هر سهم حق تقدم علی القاعده باید 100 تومن باشه اون 426 تومن میشه سود دارنده حق تقدم از فروش این حق؟؟؟؟
سوال دومم هم اینه که کدوم صندوق ها ETF هستن و کدومشون غیر قابل معامله ETF؟ تو اساسنامه شون و یا جایی درج شده ؟
با سپاس

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خوب
من چیکار می کنم در این باره
اول سر می زنم به سایت کدال و نمناد سرچ می کنم اطلاعات و اخبارشو می خونم که چطوریاس حق تقدم
بعدش هر شرکت بخشی داره به عنوان امور سهام که باید وارد اونجا بشی کد بورسی بزنی و همه چیو توضیح داده چقدر باید واریز کنی تا چه تاریخ

سلام من تاحالا تجربه ای در خصوص خرید حق تقدم نداشتم.مثلا اگه بخوام حق تقدم #ونیروح رو بخرم که حدود 526 تومنه باید بعدا(ظرف چه مدتی؟) مابه التفاوت قیمت روز سهم تا اون 526 تومنی رو که پرداخت کردم بدم تا سهام بنامم بشه؟؟
اصلا سوال اصلیم اینه که مگه حق تقدم رو بجز سهامداران سایر افراد هم میتونن بخرن ؟
تو مثال بالا (526 تومن) با توجه به اینکه قیمت هر سهم حق تقدم علی القاعده باید 100 تومن باشه اون 426 تومن میشه سود دارنده حق تقدم از فروش این حق؟؟؟؟
سوال دومم هم اینه که کدوم صندوق ها ETF هستن و کدومشون غیر ETF؟ تو اساسنامه شون و یا جایی درج شده ؟
با سپاس

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه نه نه !
فرض کنید قیمت سهم 526 تومنه
شما حق تقدم رو باید 426 بخرید ( 100 تومن کمتر ) و 100 تومن هم باید جداگانه به شرکت پرداخت بکنید
اگه حق تقدم به شما تعلق گرفته باشه ، دیگه لازم نیست 426 رو بدید و فقط همون 100 تومن رو میدید . این مبلغ رو باید توی همون مدت زمان 60 روزی که حق تقدم ها معامله میشه پرداخت بکنید ( هفته آخر بدید ) . فقط مراقب باشید بعد از پرداخت وجه ، حق تقدم ها رو نفروشید !

و یک نکته : حداکثر قیمتی که توی شرایط عادی بازار ( نه اینکه بازار به شدت صعودی باشه مثل چند ماه قبل ) ، باید از 426 تومن ارزون تر بخرید چون چند ماهی پولتون بلوکه میشه و باید سود اون مدت رو هم در نظر بگیرید !

زمان بندی :
از زمانی که آگهی پیشنهاد روی کدال میره تا زمانی که توی سبد شما میشینه حدود هفت ، هشت ماهی طول میکشه .
زمانی که حق تقدم ها قابل معامله هستن 2 ماهه معمولا ( اگه تمدید نشه )
شما آخرین هفته پول رو واسه شرکت بریز ( از اینجا خواب سرمایه داری ! )
حق تقدم که بسته بشه ، یکی دو ماه بعد پذیره نویسی عمومی میاد یه مدت زمانی طول میکشه ، فکر کنم زیر یک ماهه
بعد نتیجه پذیره نویسی عمومی میاد
بعدش آگهی ثبت افزایش سرمایه میاد ( تقریبا یک ماه بعد از اعلام نتیجه پذیره نویسی عمومی )
یکی دو هفته بعد از آگهی ثبت افزایش سرمایه هم ، سهام ها توی پورتفوی شما میشینه

حق تقدم یعنی اول حق تقدم با سهام دار هستش
191.gif

ولی اگه خود سهام دار ها حق تقدم ها رو نگیرن و چیزی بمونه اون رو از طریق فروش عمومی میفروشن
168.gif

توی مزایده معمولا قیمت پایین تری فروش میره
اما اگه فرض کنیم 526 باشه و 100 هم اسمیش ، به شما کمتر از 426 تعلق میگیره . کارمزد و سایر هزینه ها هم کسر میشه ( اونقدر زیاد نیست )

سوال دومم هم اینه که کدوم صندوق ها ETF هستن و کدومشون غیر ETF؟ تو اساسنامه شون و یا جایی درج شده ؟
صندوق هایی که توی سایت TSETMC در گروه صندوق های قابل معامله هستن رو بهش " صندوق قابل معامله " یا صندوق ETF میگن . از طریق پنلتون میتونید خرید یا فروش بکنید
این لینکش

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برای برادرم 40 روزه کدما خریدم امیدوارم شرمندش نشم- حقوقی این سهم به شدت میخواد سهم تا قبل از مجمع افزایش سرمایه رشد کنه .برای همین روزایی که صف خریده حجم مبنا رو پر می‌کنه و روزایی که صف فروشه صف فروش رو جمع میکنه مثل امروز-البته هدف کوتاه مدت و 40 روزه هست-از اونجایی که روزهایی که شاخص منفیه و بازار گوجه ای و این سهم همچنان مثبته به نظرم بشه ازش یه سود تپل 40 روزه گرفت.حقوقی خوب نوش مازندران هم که مدتیه تو این سهمه و نوش تو هر سهمی باشه یعنی شارپی میره تا زمانی که خروج بزنه نوش.

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
معاون بورس تهران خبر داد: ۹ شرکت جدید پذیرش و در صف عرضه اولیه ایستادند / ۳۵ تقاضای ورود به بورس

مجید نوروزی در خصوص شرکت‌هایی که در بورس پذیرش شده و در انتظار درج نماد هستند، گفت: صنعت غذایی کوروش، شرکت‌های لیزینگ پارسیان، لیزینگ کارآفرین، تولید نیروی برق آبادان، سرمایه‌گذاری سیمان تامین، بهساز کاشانه تهران و سپید ماکیان از جمله شرکت‌هایی هستند که در جلسه هیات پذیرش با ورود آنها به بورس موافقت شده و با احراز شرایط تعیین شده در آینده نزدیک نماد آنها درج خواهد شد.

وی به پذیرش دو شرکت تامین سرمایه در بورس تهران اشاره کرد و افزود: دو تامین سرمایه امین ) و تمدن ) نیز در فهرست شرکت‌های بورس تهران پذیرش شده‌ و در انتظار درج نهایی هستند. همچنین درج نماد دو شرکت لیزینگ اقتصاد نوین و توسعه و عمران امید در جلسه ۱۷ خرداد در هیات پذیرش مطرح و با پذیرش آنها نیز موافقت شد که پس از احراز شرایط تعیین‌شده در فهرست نرخ‌های بورس درج خواهند شد.

این مقام مسئول تاکید کرد: در حال‌حاضر حدود ۳۵ شرکت نیز متقاضی پذیرش در بورس هستند ) که با تکمیل مدارک و مستندات تعیین‌شده در دستورالعمل پذیرش پرونده آنها به ترتیب در جلسه هیات پذیرش مطرح خواهد شد

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
13 خرداد بازده داناح>دانا هم منفی شد (3.5- درصد)، کویر هم نزدیک 20- بود. از اون روز دارن بالا میرن. امروز بازده داناح>دانا 29.89+ شد. اگه فردا کویر باز 5+ بخوره بازده اونم مثبت میشه.

یعنی دانا از 13ام تا به امروز بالای 33 درصد سود داشته
اینو که یادته؟ ;)

جای دانا اینجا نیست، نه از نظر بنیادی نه تکنیکال

واگرایی مثبت واضح و مبرهن در چارت دانا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
باز نصف نمادها مثبت شدن نصف منفی.
کویر خورده به صف خرید وگرنه باز منفی می شد.
نمی دونم کویر رو با شستا یا وغدیر عوض کنم یا نه.

آپدیت: بعضی نمادها شروع کردن بالا رفتن بعضیاشون هم مثبت شدن. ومهان، فولاد، دانا، وتجارت و...

اینو که یادته؟ ;)
بله اونو تو تالار بورس هم دیدم. همون روزا خواستم دانا بخرم اما در نهایت ونوین گرفتم

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
امروز شپنا داستانش چی بود صف فروش یهو شد خرید؟ چون متوقف شده بود ملت ترسیدن؟ یا داستان چیز دیگریست

Captive

لایک‌ها
16,665
1592117980717.png

دوستان یه توضیحی در مورد قیمت پایانی میدید؟ که چرا 1565 هست اما آخرین قیمت خرید 1594 هست؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مشاهده پیوست 1183735

دوستان یه توضیحی در مورد قیمت پایانی میدید؟ که چرا 1565 هست اما آخرین قیمت خرید 1594 هست؟
قیمت پایانی یعنی قیمت میانگین خرید و فروش هایی که در اون روز و تو اون بازه انجام شده و بازه قیمت فردا هم از همین قیمت پایانی و مثبت و منفی 5 شروع میشه ولی قیمت آخرین معامله اسمش روشه یعنی قیمت آخرین معامله ای که تا ساعت 12 و نیم انجام میشه.به زبان خیلی ساده گفتم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مشاهده پیوست 1183735

قیمت پایانی میانگین قیمت معاملات در طول روز هست. برای دامنه نوسان همینو در نظر میگیرن.
آخرین قیمت هم قیمت آخرین معامله تا اون لحظه هست چه خرید باشه چه فروش

یه بار یه سهم صف خرید بود، اما قیمت پایانی اش چند درصد پایین تر از آخرین قیمت. اگه اون سهم فرداش 5+ می خورد قیمتش پایین تر از آخرین قیمت دیروز (اون روز که صف خرید بود) می شد.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
امروز شپنا داستانش چی بود صف فروش یهو شد خرید؟ چون متوقف شده بود ملت ترسیدن؟ یا داستان چیز دیگریست

داستانی نداره. باز هم در روزهای بعد تکرار میشه. شاخص خورده به مقاومت 1.2 میلیون و بازار یه سکته ناقص زد ولی با وجود شاخص منفی روند خیلی از سهم ها برگشت. من که انتظار نداشتم انقدر سریع جمع بشه. سهم هایی مثل #شپنا شناوری بسیار بالایی دارن و در 5 دقیقه پتانسیل این رو دارن که بر اساس جو لحظه ای بازار از صف خرید به صف فروش تبدیل بشن و برعکس. این، البته هیچ ربطی به ارزش ذاتی سهم و خوب یا بد بودنش نداره. خودمم این سهم رو دارم. در واقع #شتران #شبندر #شپنا داشتم که 1 ماه پیش دو تای اولی رو هم فروختم و تجمیع کردم تو همین #شپنا. فعلا تا صندوق ETF بعدی که این سهم ها توشه بیاد، باید منتظر رشد باشیم. منظورم کوتاه مدت هست. بلند مدت که فوق العاده است.

#کسرا رو اسفند ماه مقداری خریدم و تو این مدت کلا 33% سود داده. البته تا 60% هم رفت ولی کشیدنش پایین. یه ذره روند معاملاتی اش مشکوک و کنترل شده به نظر میرسه. به هر حال ما که نگه میداریم...

نتیجه صبر (اونم کوتاه مدت!)... در تاریخی که این پست رو زدم (17 روز تقویمی قبل) کسرا 30% سود داده بود و امروز شد دقیقا شد 100% با صف خرید و جالب اینکه در اون روز #غشهداب اگر درست یادم مونده باشه 205% سود داشت و امروز شده 155% با صف فروش. پس صبوری (فقط منظورم کوتاه مدته البته!!!) میتونه تیغ دو لبه هم باشه و کوتاه مدتی ها نقطه ورود و خروج رو باید درست انتخاب کنن. ما که حالا حالاها فروشنده نیستیم و تو بازار میمونیم.

Captive

لایک‌ها
16,665
قیمت پایانی یعنی قیمت میانگین خرید و فروش هایی که در اون روز و تو اون بازه انجام شده و بازه قیمت فردا هم از همین قیمت پایانی و مثبت و منفی 5 شروع میشه ولی قیمت آخرین معامله اسمش روشه یعنی قیمت آخرین معامله ای که تا ساعت 12 و نیم انجام میشه.به زبان خیلی ساده گفتم

قیمت پایانی میانگین قیمت معاملات در طول روز هست. برای دامنه نوسان همینو در نظر میگیرن.
آخرین قیمت هم قیمت آخرین معامله تا اون لحظه هست چه خرید باشه چه فروش

یه بار یه سهم صف خرید بود، اما قیمت پایانی اش چند درصد پایین تر از آخرین قیمت. اگه اون سهم فرداش 5+ می خورد قیمتش پایین تر از آخرین قیمت دیروز (اون روز که صف خرید بود) می شد.

ممنون

آره قیمت آخرین معامله را میدونستم البته میتونه پایین تر هم بیاد اگر بازار ریزش کنه مشکلم بیشتر با قیمت پایانی بود که حل شد :دی

سپاس بیکران

• Like
Reactions: hsn

Captive

لایک‌ها
16,665
داستانی نداره. باز هم در روزهای بعد تکرار میشه. شاخص خورده به مقاومت 1.2 میلیون و بازار یه سکته ناقص زد ولی با وجود شاخص منفی روند خیلی از سهم ها برگشت. من که انتظار نداشتم انقدر سریع جمع بشه. سهم هایی مثل #شپنا شناوری بسیار بالایی دارن و در 5 دقیقه پتانسیل این رو دارن که بر اساس جو لحظه ای بازار از صف خرید به صف فروش تبدیل بشن و برعکس. این، البته هیچ ربطی به ارزش ذاتی سهم و خوب یا بد بودنش نداره. خودمم این سهم رو دارم. در واقع #شتران #شبندر #شپنا داشتم که 1 ماه پیش دو تای اولی رو هم فروختم و تجمیع کردم تو همین #شپنا. فعلا تا صندوق ETF بعدی که این سهم ها توشه بیاد، باید منتظر رشد باشیم. منظورم کوتاه مدت هست. بلند مدت که فوق العاده است.

نمیدونم کریپتو کار میکنید یا نه، اما اونجا جدا از اینکه مارکت کپ ( شاخص ) مهمه یه پادشاه ارزی هم داره :دی به نام بیت کوین، این اگر بازار صعودی کامل هم باشه اما بیت بریزه رو بیش از 90% سهم های دیگه هم میتونه تاثیر بذاره و منفیشون کنه ... اینجا من احساس کردم با بالا رفتن و نوسانی که برای شپنا ایجاد شد روی بقیه سهم ها هم تاثیر گذاشت.. همین فاراک رو من میخواستم بخرم تا اردر ثبت کردم کشید بالا، بعد چند جا خوندم که نوسانات شپنا یکی از دلایل اصلی بالا رفتن یهویی اکثر سهم ها بوده.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نمیدونم کریپتو کار میکنید یا نه، اما اونجا جدا از اینکه مارکت کپ ( شاخص ) مهمه یه پادشاه ارزی هم داره :دی به نام بیت کوین، این اگر بازار صعودی کامل هم باشه اما بیت بریزه رو بیش از 90% سهم های دیگه هم میتونه تاثیر بذاره و منفیشون کنه ... اینجا من احساس کردم با بالا رفتن و نوسانی که برای شپنا ایجاد شد روی بقیه سهم ها هم تاثیر گذاشت.. همین فاراک رو من میخواستم بخرم تا اردر ثبت کردم کشید بالا، بعد چند جا خوندم که نوسانات شپنا یکی از دلایل اصلی بالا رفتن یهویی اکثر سهم ها بوده.
اره شپنا یه جورایی لیدر بازار شده

بالا