ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
من گیر کردم تو هسته فعلابعضی وقتا خرابی هسته بورس بانی خیر میشه ! دیروز یه سهمی رو اواخر بازار تو منفی میخواستم بخرم امروز بازار باز نشده 4 درصد منفی ـــه![]()
من گیر کردم تو هسته فعلابعضی وقتا خرابی هسته بورس بانی خیر میشه ! دیروز یه سهمی رو اواخر بازار تو منفی میخواستم بخرم امروز بازار باز نشده 4 درصد منفی ـــه![]()
۲۰ دقیقه س یه سفارشو ثبت کردم هنوز جوابی نیومده
از اون طرف یه سفارشو حذف کردم که قیمت پایین تری بزنم اونم حذف نمیشه
۲۰ دقیقه
خب تو این ۲۰ دقیقه هزاران اتفاق ممکنه بیوفته، چه فایده داره اینجور معاملات
اینا همش حرف و بهونه ست-اتحاد سهامداران خرد و این چیزا همه کشکه!!!!!همه چی دست بازیگردان های سهام هاست نه خرده سهامدار-بازیگردان بخواد تو یکساعت هر سهمی رو منفی 5 میکنه و تو یکساعت مثبت 5 -هزاران خرده سهامدار هم جمع بشند نمیتونند کاری کنند چون قدرت مالیشو ندارند!پس هیچ چیزی رو گردن خرده سهامدار نندازین لطفا.!نقدینگی بیچاره کننده دست یه عده افتاده هر روز راه میفتن یه سمتی تر میزنن تو هر قسمتی که وارد بشن.
همه اش هم رفتار هیجانی و از روی هوا تصمیم گرفتن. بورس هم از دست این جماعت ضرر میبینه.
الان یکی از سفارشات فروش من ثبت شد، منتها نه به اون قیمت، به قیمت ۲۰ تومن کمتر از قیمت اولیه صبح که فکر میکنم من شانس آوردم چون قیمتش داره میریزهدقیقا منم همین مشکل رو دارم
پول بلوکه شده قیمت هم داره میره بالا
خاک تو سر مفید واقعا
دقیقا فقط برا یه سری از نماد ها این اتفاق افتادهیه چیزی بگم شاید مسخره باشه
ولی خداشاهده این گیر کردن هسته فقط بهونس من یه سفارش فروش گذاشتم بیست دقیقه هنوز از سمت هسته ثبت نشده
چند تا هم سفارش خرید داشتم هنوز گیرن تا ثبت بشن
همین الآن به لحظه یه سفارش خرید زدم سه سوت خرید کرد اگر هسته مشکل داره باسه همه سفارشات هست!
به نظرم اونایی که قرار باشه خرید یا فروش بره انگار اونا باید صلاح بدونن چی بشه ما که صاحب سهمیم در واقع هیچکاره ایم
متاسفم
چند روز پیش یه گروه بودم برا یه نماد که قرار شده بود بین ساعت ۸ونیم تا ۹ بچه ها پیش خرید های مثبت ۵ بالا بزنن تا کسی منفی نیاد و قبل ساعت ۹ کنسل کنناینا همش حرف و بهونه ست-اتحاد سهامداران خرد و این چیزا همه کشکه!!!!!همه چی دست بازیگردان های سهام هاست نه خرده سهامدار-بازیگردان بخواد تو یکساعت هر سهمی رو منفی 5 میکنه و تو یکساعت مثبت 5 -هزاران خرده سهامدار هم جمع بشند نمیتونند کاری کنند چون قدرت مالیشو ندارند!پس هیچ چیزی رو گردن خرده سهامدار نندازین لطفا.!
همین خودرویی ها یا بانکی ها غذایی ها یا خساپا پالایشی ها معدنی ها فولادی ها غذایی ها و .......همه دست بازیگردانه -زمین هم به آسمون بیاد تا بازیگردان نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته-همین غسالم غمینو و. .... اگه بازیگردان بخواد تو نیمساعت صف فروش رو صف خرید سنگین میکنه بقیش دیگه کشکه که میگن اتحاد سهامداران خرد در فلان سهم!
خب معلومه وقتی رو سهمی مثل وسین (بیمه سینا) وقتی بازیگردان سهم رو منفی نمی کنه خب خرده سهامدار هم سهمش رو نمیفروشه و اینجوری صف خرید میمونه!کی از سود بدش میاد !-کافیه بازیگردان وسین بخواد سهم رو منفی کنه دیگه ببینم کی حرف از اتحاد سهامداران وسین میزنه گه تو تلگرام پخش میکنند هر روز!
اینا همش حرف و بهونه ست-اتحاد سهامداران خرد و این چیزا همه کشکه!!!!!همه چی دست بازیگردان های سهام هاست نه خرده سهامدار-بازیگردان بخواد تو یکساعت هر سهمی رو منفی 5 میکنه و تو یکساعت مثبت 5 -هزاران خرده سهامدار هم جمع بشند نمیتونند کاری کنند چون قدرت مالیشو ندارند!پس هیچ چیزی رو گردن خرده سهامدار نندازین لطفا.!
همین خودرویی ها یا بانکی ها غذایی ها یا خساپا پالایشی ها معدنی ها فولادی ها غذایی ها و .......همه دست بازیگردانه -زمین هم به آسمون بیاد تا بازیگردان نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته-همین غسالم غمینو و. .... اگه بازیگردان بخواد تو نیمساعت صف فروش رو صف خرید سنگین میکنه بقیش دیگه کشکه که میگن اتحاد سهامداران خرد در فلان سهم!
خب معلومه وقتی رو سهمی مثل وسین (بیمه سینا) وقتی بازیگردان سهم رو منفی نمی کنه خب خرده سهامدار هم سهمش رو نمیفروشه و اینجوری صف خرید میمونه!کی از سود بدش میاد !-کافیه بازیگردان وسین بخواد سهم رو منفی کنه دیگه ببینم کی حرف از اتحاد سهامداران وسین میزنه گه تو تلگرام پخش میکنند هر روز!
اکثر حقوقی ها خودشون هزاران کد حقیقی دارند برای بازیگردانی تو سهم هاچند روز پیش یه گروه بودم برا یه نماد که قرار شده بود بین ساعت ۸ونیم تا ۹ بچه ها پیش خرید های مثبت ۵ بالا بزنن تا کسی منفی نیاد و قبل ساعت ۹ کنسل کنن
سر ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه 6میلیون پیش فروش منفی ۵ داشتیم![]()
بعضی وقتا مجبوره و اگه زودتر فلنگو نبنده دیگه تو صف فروش گیر میکنه و سهمش فروش نمیره (مثل غسالم-غگل و ...) و هر روز یک منفی 5 نوش جون میکنه و یه روز به خودش میاد میبینی سرمایش 50 درصد کمتر شده و درست روزی که بازیگردان سهم رو از منفی در میاره (بعد چند هفته) سهم این هم فروش میره و تازه اونوقت بهترین فرصت ورود برای اون سهمه و نه خروج چون اصلاحش تموم شده.!!!یعنی رکب اندر رکبخب منم همینو میگم طرف پول دستشه تحلیلی نداره میاد با بازی بازیگردان رکب میخوره و سهام از دستش میپره این وسط اون سهامداری که مثل اینها رفتار نداره ضرر میکنه
بعضی وقتا مجبوره و اگه زودتر فلنگو نبنده دیگه تو صف فروش گیر میکنه و سهمش فروش نمیره (مثل غسالم-غگل و ...) و هر روز یک منفی 5 نوش جون میکنه و یه روز به خودش میاد میبینی سرمایش 50 درصد کمتر شده و درست روزی که بازیگردان سهم رو از منفی در میاره (بعد چند هفته) سهم این هم فروش میره و تازه اونوقت بهترین فرصت ورود برای اون سهمه و نه خروج چون اصلاحش تموم شده.!!!یعنی رکب اندر رکب
زیمباوه-ونزولا -ایران سه کشور بی درو پیکر با دزدترین حقوقی ها و غیر متعارف ترین بازار بورسی در جهان
جدی ترین پست هاتم ، ماهیت طنز دارهحفظ آرامش و خونسردی![]()
صاحبان کارگزاری مفید و آگاه وقتی پول سهام دارا رو بلوکه میکنن و خرید و فروش ها رو در انتظار پاسخ نگه میدارن به بهانه هستهدقیقا منم همین مشکل رو دارم
پول بلوکه شده قیمت هم داره میره بالا
خاک تو سر مفید واقعا
ناظر کنار هسته دهنمون رو سرویس کرده !ناظر بیشرف
دقیییییقا !!!!!!!یه چیزی بگم شاید مسخره باشه
ولی خداشاهده این گیر کردن هسته فقط بهونس من یه سفارش فروش گذاشتم بیست دقیقه هنوز از سمت هسته ثبت نشده
چند تا هم سفارش خرید داشتم هنوز گیرن تا ثبت بشن
همین الآن به لحظه یه سفارش خرید زدم سه سوت خرید کرد اگر هسته مشکل داره باسه همه سفارشات هست!
به نظرم اونایی که قرار باشه خرید یا فروش بره انگار اونا باید صلاح بدونن چی بشه ما که صاحب سهمیم در واقع هیچکاره ایم
با این کارشون فقط دید سهامدار رو نسبت به بورس منفی میکنن... متاسفم