• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بعضی وقتا خرابی هسته بورس بانی خیر میشه ! دیروز یه سهمی رو اواخر بازار تو منفی میخواستم بخرم امروز بازار باز نشده 4 درصد منفی ـــه :D
من گیر کردم تو هسته فعلا

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
۲۰ دقیقه س یه سفارشو ثبت کردم هنوز جوابی نیومده
از اون طرف یه سفارشو حذف کردم که قیمت پایین تری بزنم اونم حذف نمیشه
۲۰ دقیقه
خب تو این ۲۰ دقیقه هزاران اتفاق ممکنه بیوفته، چه فایده داره اینجور معاملات

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
۲۰ دقیقه س یه سفارشو ثبت کردم هنوز جوابی نیومده
از اون طرف یه سفارشو حذف کردم که قیمت پایین تری بزنم اونم حذف نمیشه
۲۰ دقیقه
خب تو این ۲۰ دقیقه هزاران اتفاق ممکنه بیوفته، چه فایده داره اینجور معاملات

دقیقا منم همین مشکل رو دارم
پول بلوکه شده قیمت هم داره میره بالا
خاک تو سر مفید واقعا

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
نقدینگی بیچاره کننده دست یه عده افتاده هر روز راه میفتن یه سمتی تر میزنن تو هر قسمتی که وارد بشن.
همه اش هم رفتار هیجانی و از روی هوا تصمیم گرفتن. بورس هم از دست این جماعت ضرر میبینه.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ناظر بیشرف دیروز بازگشایی ختراک با مثبت 10 قبول نکرد و همه را کنسل کرد الان دستور بازگشایی داده بدون هیچ تغییر قیمت کلا سر افشا الف چند هفته اخیر شانس نداشتم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نقدینگی بیچاره کننده دست یه عده افتاده هر روز راه میفتن یه سمتی تر میزنن تو هر قسمتی که وارد بشن.
همه اش هم رفتار هیجانی و از روی هوا تصمیم گرفتن. بورس هم از دست این جماعت ضرر میبینه.
اینا همش حرف و بهونه ست-اتحاد سهامداران خرد و این چیزا همه کشکه!!!!!همه چی دست بازیگردان های سهام هاست نه خرده سهامدار-بازیگردان بخواد تو یکساعت هر سهمی رو منفی 5 میکنه و تو یکساعت مثبت 5 -هزاران خرده سهامدار هم جمع بشند نمیتونند کاری کنند چون قدرت مالیشو ندارند!پس هیچ چیزی رو گردن خرده سهامدار نندازین لطفا.!
همین خودرویی ها یا بانکی ها غذایی ها یا خساپا پالایشی ها معدنی ها فولادی ها غذایی ها و .......همه دست بازیگردانه -زمین هم به آسمون بیاد تا بازیگردان نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته-همین غسالم غمینو و. .... اگه بازیگردان بخواد تو نیمساعت صف فروش رو صف خرید سنگین میکنه بقیش دیگه کشکه که میگن اتحاد سهامداران خرد در فلان سهم!

خب معلومه وقتی رو سهمی مثل وسین (بیمه سینا) وقتی بازیگردان سهم رو منفی نمی کنه خب خرده سهامدار هم سهمش رو نمیفروشه و اینجوری صف خرید میمونه!کی از سود بدش میاد !-کافیه بازیگردان وسین بخواد سهم رو منفی کنه دیگه ببینم کی حرف از اتحاد سهامداران وسین میزنه گه تو تلگرام پخش میکنند هر روز!

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یه چیزی بگم شاید مسخره باشه
ولی خداشاهده این گیر کردن هسته فقط بهونس من یه سفارش فروش گذاشتم بیست دقیقه هنوز از سمت هسته ثبت نشده
چند تا هم سفارش خرید داشتم هنوز گیرن تا ثبت بشن
همین الآن به لحظه یه سفارش خرید زدم سه سوت خرید کرد اگر هسته مشکل داره باسه همه سفارشات هست!
به نظرم اونایی که قرار باشه خرید یا فروش بره انگار اونا باید صلاح بدونن چی بشه ما که صاحب سهمیم در واقع هیچکاره ایم
با این کارشون فقط دید سهامدار رو نسبت به بورس منفی میکنن... متاسفم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
خاک تو سر مفید واقعا
الان یکی از سفارشات فروش من ثبت شد، منتها نه به اون قیمت، به قیمت ۲۰ تومن کمتر از قیمت اولیه صبح که فکر میکنم من شانس آوردم چون قیمتش داره میریزه
نمادهای دیگه چک کردم دیدم خیلی سریع خرید و فروش میشه
مثه اینکه فقط این نماد مشکل داشت برام
خوب به ساعت نگاه کنید، نزدیک ۴۰ دقیقه درگیر بودم

1594618110071.png

ولی خداشاهده این گیر کردن هسته فقط بهونس من یه سفارش فروش گذاشتم بیست دقیقه هنوز از سمت هسته ثبت نشده
همین الآن به لحظه یه سفارش خرید زدم سه سوت خرید کرد اگر هسته مشکل داره باسه همه سفارشات هست!
به نظرم اونایی که قرار باشه خرید یا فروش بره انگار اونا باید صلاح بدونن چی بشه ما که صاحب سهمیم در واقع هیچکاره ایم
متاسفم
دقیقا فقط برا یه سری از نماد ها این اتفاق افتاده

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من تو کار اینایی که میگن تا بازار بخواد اصلاح شروع کنه ما میفروشیم با سودمون میپریم ببینم با این هسته داغون اگه اون روز اومد چطور میخوان این کار بکنن این بچه زرنگها

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اینا همش حرف و بهونه ست-اتحاد سهامداران خرد و این چیزا همه کشکه!!!!!همه چی دست بازیگردان های سهام هاست نه خرده سهامدار-بازیگردان بخواد تو یکساعت هر سهمی رو منفی 5 میکنه و تو یکساعت مثبت 5 -هزاران خرده سهامدار هم جمع بشند نمیتونند کاری کنند چون قدرت مالیشو ندارند!پس هیچ چیزی رو گردن خرده سهامدار نندازین لطفا.!
همین خودرویی ها یا بانکی ها غذایی ها یا خساپا پالایشی ها معدنی ها فولادی ها غذایی ها و .......همه دست بازیگردانه -زمین هم به آسمون بیاد تا بازیگردان نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته-همین غسالم غمینو و. .... اگه بازیگردان بخواد تو نیمساعت صف فروش رو صف خرید سنگین میکنه بقیش دیگه کشکه که میگن اتحاد سهامداران خرد در فلان سهم!

خب معلومه وقتی رو سهمی مثل وسین (بیمه سینا) وقتی بازیگردان سهم رو منفی نمی کنه خب خرده سهامدار هم سهمش رو نمیفروشه و اینجوری صف خرید میمونه!کی از سود بدش میاد !-کافیه بازیگردان وسین بخواد سهم رو منفی کنه دیگه ببینم کی حرف از اتحاد سهامداران وسین میزنه گه تو تلگرام پخش میکنند هر روز!
چند روز پیش یه گروه بودم برا یه نماد که قرار شده بود بین ساعت ۸ونیم تا ۹ بچه ها پیش خرید های مثبت ۵ بالا بزنن تا کسی منفی نیاد و قبل ساعت ۹ کنسل کنن
سر ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه 6میلیون پیش فروش منفی ۵ داشتیم :D

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
قبلا شنیده بودم سهام میخری بعدش تو مدیریت اون شرکت میتونی نظر بدی و دخالت کنی

الان سهام خریدم هسته و حقوقی تصمیم میگیرن کی میتونم بفروشم کی میتونم بخرم جالبه واقعا :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

خب منم همینو میگم طرف پول دستشه تحلیلی نداره میاد با بازی بازیگردان رکب میخوره و سهام از دستش میپره این وسط اون سهامداری که مثل اینها رفتار نداره ضرر میکنه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
چند روز پیش یه گروه بودم برا یه نماد که قرار شده بود بین ساعت ۸ونیم تا ۹ بچه ها پیش خرید های مثبت ۵ بالا بزنن تا کسی منفی نیاد و قبل ساعت ۹ کنسل کنن
سر ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه 6میلیون پیش فروش منفی ۵ داشتیم :D
اکثر حقوقی ها خودشون هزاران کد حقیقی دارند برای بازیگردانی تو سهم ها

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خب منم همینو میگم طرف پول دستشه تحلیلی نداره میاد با بازی بازیگردان رکب میخوره و سهام از دستش میپره این وسط اون سهامداری که مثل اینها رفتار نداره ضرر میکنه
بعضی وقتا مجبوره و اگه زودتر فلنگو نبنده دیگه تو صف فروش گیر میکنه و سهمش فروش نمیره (مثل غسالم-غگل و ...) و هر روز یک منفی 5 نوش جون میکنه و یه روز به خودش میاد میبینی سرمایش 50 درصد کمتر شده و درست روزی که بازیگردان سهم رو از منفی در میاره (بعد چند هفته) سهم این هم فروش میره و تازه اونوقت بهترین فرصت ورود برای اون سهمه و نه خروج چون اصلاحش تموم شده.!!!یعنی رکب اندر رکب

زیمباوه-ونزولا -ایران سه کشور بی درو پیکر با دزدترین حقوقی ها و غیر متعارف ترین بازار بورسی در جهان

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خواستم با وغدیر نوسان گیری کنم سفارش فروش ۸ دقیقه طول کشید ،سفارش خرید ۱۸ دقیقه شانس اوردم ضرر نشد ،این چه بساطیه راه انداختن احمقا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بعضی وقتا مجبوره و اگه زودتر فلنگو نبنده دیگه تو صف فروش گیر میکنه و سهمش فروش نمیره (مثل غسالم-غگل و ...) و هر روز یک منفی 5 نوش جون میکنه و یه روز به خودش میاد میبینی سرمایش 50 درصد کمتر شده و درست روزی که بازیگردان سهم رو از منفی در میاره (بعد چند هفته) سهم این هم فروش میره و تازه اونوقت بهترین فرصت ورود برای اون سهمه و نه خروج چون اصلاحش تموم شده.!!!یعنی رکب اندر رکب

زیمباوه-ونزولا -ایران سه کشور بی درو پیکر با دزدترین حقوقی ها و غیر متعارف ترین بازار بورسی در جهان

بورس ایران به سیرک بیشتر شباهت داره :) صد رحمت به بازار کریپتو

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حفظ آرامش و خونسردی
2.gif
جدی ترین پست هاتم ، ماهیت طنز داره :p

خاک تو سر مفید واقعا
صاحبان کارگزاری مفید و آگاه وقتی پول سهام دارا رو بلوکه میکنن و خرید و فروش ها رو در انتظار پاسخ نگه میدارن به بهانه هسته :rolleyes::
جوووووووون
پولاتووووونو بلوکهه کردددمممم
من میفروووووشششششممم
منفییی مییییییشششششه
مییییخخخخخخخخخخرم
مثبت 10 میگییییرمممم
جوووووووونننن
چه حالیییی میکنممم
خاک تو سرتوووووون

ناظر کنار هسته دهنمون رو سرویس کرده !

با این کارشون فقط دید سهامدار رو نسبت به بورس منفی میکنن... متاسفم
دقیییییقا !!!!!!!

من دوتا کارگزاری دستمه . نهایت نگر و نواندیشان با هر جفتش این داستان رو داشتم !
نه فقط روی یکی دوتا سهما
روی خیلیا این بازی رو در میارن . سفارش فروش میره ، خرید نمیره !!!!!
خرید میره ، فروش نمیره !!
نه خرید میره نه فروش و قیمت سهم پایین میاد و جالبه معامله انجام میشه ! اگه هسته خرابه پس چرا معامله انجام میشه

این کارایی که میکنن واقعا اعتماد سهام دارا رو از بین میبره و کاملا به ضرر نوسانگیری و کوتاه مدتی هاست ! تصمیم گیری باید سریع باشه چه واسه فروش چه پلکانی در عین حال که پلکانی باید باشه
واقعا ناراضی ام

ولی تاسف فایده نداره ! ملت رفتاری رو که با سایپا ایران خودرو کردن ، که همه جوره ماشیناشون رو به مردم بندازن ، همین رفتار رو با کارگزاری ها و سازمان بورس کردن وقتی هجوم میارن واسه ثبت نام
به خصوص کسایی که هیچی نمیدونن و توی دام مفید و آگاه میوفتن ! میتونن با کارگزاری های دیگه حداقل این ریسک رو کمتر بکنن

بالا