مفید ۷۰۰ تومن از حساب من کم کرده،،عادیه چنین چیزی؟درست میشه یا باید بهشون زنگ بزنم؟
سیستم معاملاتی اش اکسیر تقریبا مثل آنلاین پلاس ولی به پای ایزی تریدر نمیرسهکارگزاری مهر آفرین تو دو سه ساعت حسابو فعال میکنه ولی مشکل اینجاست که خیلی داغونه اصلا نمیشه با نسخه تحت وبش کار کرد.
عجیب تر از اون اینه که روز اول تغییر کارگزار داشت الان نداره![]()
آره واریز شدهبرای کسایی که تو مفید هستن سود حامی این ماه واریز شده یا نه
اقا با یه لایک تنها نمیشه تشکر کرد،،ممنون از توضیح کاملتون،،کلا توضیحات شما خارج از بورسم خیلی به کار میادمشکلی نداره تا شنبه درست میشه
کلا کارگزاری ها همشون اینطوری هستن
فقط مربوط به مفید و آگاه نیست
بعضی وقتا سهمت گم میشه !
یعنی توی پورتفو نیست ولی توی بخش سپرده ها هست ...
بعضی وقتا برعکس !
بعضی وقتا تعداد سهامت درست نیست
بعضی وقتا فروختی ولی هنوز توی پورتفوی هست !
موجودی نقد بالا پایین میشه
شما همییییشه چه تو بورس چه خارج از بورس باید این کار رو بکنی :
1 - کلیه رسیدهای دریافت و پرداخت رو همیشه نگهداری بکنی و اگه ارقامش بالاست حتما یه نسخه هم اسکن داشته باشی ( یعنی یه آرشیو فیزیکی و یدونه هم غیر فیزیکی
2 - واسه خودت حسابداری داشته باشی جدای از بخش گردش حساب کارگزاری ، یعنی تک تک خرید ها و فروش ها رو به تفکیک تعداد سهام معامله شده ، قیمت معامله شده و همینطور کارمزد تک تک این معاملات ثبت بشه
3 - همیشه مانده حسابداری خودت رو با مانده کارگزاری تطابق بده . همیشه باید بخونه
هم اینجا هم واس بورس همیییشه ، حسابت رو داشته باش که اگه مشکلی پیش اومد راحت تر بتونی پیگیری بکنی و اگه گفت " چی " ، " چه زمانی " ، " چه مقدار " بتونی جواب دقیق بدید . هر سند و مدرک دیگه ای هم مرتبط هستش رو به همین روش آرشیو بکن . هرچی ... تا ریال آخر
بعد چیزایی هم که اسکن میکنی ، از مدارک و هرچیزی که هست ، چه کارایی که میکنی قانونی باشه چه مشکل دار ، همه رو خارج از کامپیوتر یا لپ تاپت روی هارد ذخیره بکن . هم اینکه وابسته به سیستم نیست و هم اینکه اگه به خاطر کارای مشکل داری که میکنی ، وسایلت رو جمع کردن و با خودشون بردن ، شما دو دستی چیزی دستشون ندی . اونارو میشه یه جا قایم کرد
از اون طرف هم مشکلات قانونی احتمالی اگه پیدا بکنی ، با مدرک میتونی صحبت بکنی و درگیر پرونده های الکی نمیشی
بازم میگم واسه همه کارا باید اینکار رو بکنی و همه چی جداگانه آرشیو بشه تا 20 یا حتی 30 سال !!! بیشتر چیزایی که بهشون گیر میدن و مشکل ساز میشه موارد قدیمی هستش !!
شما باورت نمیشه ما چقدر درگیر این مضخرفات بودیم، چیزی که تموم شده رفته باید در موردش جواب بدیم یا موردی تکلیفش مشخص نشده و بیخیال شدیم اما داستان دار شده . در مورد بورس البته تا الان مشکلی نبوده چون همه چیز تقریبا شفافه
ولی شما هر لحظه آماده باش یا قانون یه گیری بهت بده یا با طرف یا طرفین دیگه معامله به مشکل بخوری . طرف دیگه معامله اینجا همون کارگزاری میشه
همین بلا دوشنبه سر من اومدفومو (FOMO) چیست؟
فومو حس ترسی است که به شما غالب میشود، حس ترس جا ماندن، این احساس که دیگران در حال درو کردن سودهای چند صد درصدی هستند و شما سودهای کوچکی میکنید!!
این حس جاماندگی باعث میشود رفتارهای کنترل نشده داشته باشید. بی مهابا بخرید، بدون تفکر قبلی اردر عوض کنید، بدون برنامه حجم اضافه کنید و ...
در دام فومو نیفتید!!
اگر به بازار سه درصدی حساس نیستی کیسون بخر. من شصت درصد پورتفوم کیسونه. الان هم خوب منفیهاش رو خورده و خبرهخای خوبش درراهه. اگر پنج درصدی می خوای و میتونی شستا بخر برای مدتی . اگر نمی تونی شستا بخر من نظرم رو وتوصا هست و دارم در موردش تحقیق می کنم/والا هر از گاهی که من میام این تاپیک رو می بینم دوستان یه جور تحلیل و تفسیر مینویسن آدم فکر میکنه اینجا مجمع بزرگترین اقتصاددان های ایرانه !
بعد از گفتن چهارتا خزپا , شبتا , صمتا میترسن !حالا کی گفت پیشنهادی که دوستان میدن رو حتما روش خرید میزنم !
![]()
من هم اولین کارگزاریم فارابی بود. حالا فارابی نسبت به آگاه و مفید و مبین و غیره خییییلی بهتره. منتها از اونجایی که دیدم شاید در آینده نزدیک و شاید همین روزها هم به مشکل برخورد کنم مدتی قبل رفتم کارگزاری کیان. هیشکی اسمش هم نشنیده احتمالا. اگر هم شنیده شاید همین فروم و همین تاپیک و توسط من گفته شده. خود کارگزاری هم نرفتم چون تو شهر ما اصلا نمایندگی ندارن. اومدن حضوری خودشون امضاها رو گرفتن و رفتن. بعد یک هفته تا ده روز هم برام اس ام اس یوزر پسورد اومد و دارم با اون کار می کنم. عین شما تا حالا نه هنگی فهمیدم چیه نه دیرکرد نه پاک شدنی نه مشکل دیگه ای. خیال راحت.چرا به جای اینکه انقد به مفید و آگاه فحش میدید کارگزاری تون رو عوض نمیکنید؟؟! نهایت 2 3 روز اداری وقتتون رو میگره اما راحت میشید دیگه
والا ما یه کارگزاریه نسبتا گمنام هستیم خداشاهده تا حالا کندی و هنگ نداشته
اگرم کندی ثبت سفارش بوده از طرف هسته بوده که دیگه ربطی به کارگزاری نداره
بعد از این که مجمع سالانه برگزار شد و EPS تغییر کرد این مورد هم تغییر می کنه. البته شما خودت استاد هستی و خیلی چیزا هم از شما یاد گرفتم. بابت یادآوری گفتم. منتها من خودم هم سهم های زیادی دیدم که تو این مدت حتی مجمع سالانه شون هم برگزار شده و نتایجی دادن که مثلا بعد از پنجاه سال به اصل پول می رسی!
[emoji408] نماد : خودرو
[emoji407] موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1398/12/29
[emoji555] شرکت: ايران خودرو
[emoji839] تصمیمات مجمع :
[emoji736] صورت های مالی شرکت و گزارش هیئت مدیره تصویب شد
[emoji385] سود نقدی هر سهم: ۰ ریال
[emoji383] زیان خالص شرکت: ۵۲,۶۰۰,۷۵۶ میلیون ریال
[emoji387] زیان انباشته: ۵۲,۶۰۰,۷۵۶ میلیون ریال
[emoji433] ارزش دفتری هر سهم: 524 ریال
[emoji386] سرمایه ثبت شده: ۳۰۱,۶۵۶,۰۶۸ میلیون ریال
[emoji185] بازرس قانونی: سازمان حسابرسي
[emoji438] روزنامه کثیرالانتشار : اطلاعات
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
واسه منم شده و به همون اندازه منفی هم از سرمایه من کم کردهقدرت خرید منفی یعنی چی؟
مفید چرا اینطوری شده