• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
والا من با آگاه امروز شستا هم خریدم..کوچکترین مشکلی هم نداره
شستا رو هر موقع خواستم بخرم یه مشکلی پیش اومده
smilie_denk_62-gif.1188395
امروز هم آگاه گور به گور شده مشکل داره . هنوز که هنوزه برام باز نمیشه
تو گروه های تلگرامی تقریبا 50 درصد میگن مشکل داره و 50 درصد میگن مشکلی نداره و به راحتی دارن باهاش کار میکنن
confused1.gif

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
از کیسون ناامید شدید . اومدید بیرون یا خبر بدی راجبش هستش
راستش از سابقه خانواده انصاری توی سهم و اینکه دفعه قبل که بورس مثبت بود اما اینا سهامدارای کیسون رو اذیت می کردن اطلاع داشتم. فکر می کردم دیگه رویه عوض شده. اما تو این مدت دو هفته ای باز هم اذیت ها و کنترل قیمتها شروع شده و یهم رو نمی گذارن بالا بره.
سهم شستا رو که امروز می خواستم بخرم نخریدم. چون دیدم به جایی رسیده که تکنیکالی احتمالا بریزه و دیدم که منفی هم شد.
سهم وتوصا رو باهاش آشنا شدم و مدتی بود پیگیر بودم که دیدم الان در وضعیت بهتری هست. بنابراین مدتی روش چنج می کنم تا از سود اون عقب نمونم. بعد از اینکه این به حدی رسید که احتمال اصلاح داشته باشه اگر شرایط کیسون مناسب باشه باز روی اون میرم.
احساس می کنم تبدیل به احسنش می کنم تا از بازار نهایت استفاده در حد توانم رو بکنم.
کیسون سهمی با بنیادی بسیار قوی هست اما خانواده انصاری که قسمت اعظم سهم رو در اختیار دارن نگذاشتن سهم بالا بیاد وگرنه این الان باید حدودای ۹-۱۰ هزار تومن معامله می شد نه اینکه روی ۲۴۰۰ تومن درجا بزنه.
وتوصا سهمی بسیار عالی و باآینده تر هست. دیجی کالا و تعدادی دیگه از عرضه اولیه هایی رو داره که در همین گروه قرار دارند و اگر ارائه بشن حتما روی این وتوصا تاثیر مثبت می گذاره. وصنعت رو داره که خود وصنعت کلی طلای ذخیره داره تو این اوضاع که طلا هر روز هم جهانی هم داخلی گرون تر میشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم آگاه اومده آی پی ها رو محدود کرده . برای همین مشکل برای همه نیست غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه .
از اون طرف حدود 10 روز پیش رفتم پیشخوان برای کارگزاری آشنا احراز هویت بعد از 10 روز هنوز اکانتم رو فعال نکردن !

والا من با آگاه امروز شستا هم خریدم..کوچکترین مشکلی هم نداره

خوشا به حالت . شستا سهم خوبیه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فعلا که شستا هنوز نخریده منفی شد[emoji23]
به نظرم آگاه اومده آی پی ها رو محدود کرده . برای همین مشکل برای همه نیست غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه .
از اون طرف حدود 10 روز پیش رفتم پیشخوان برای کارگزاری آشنا احراز هویت بعد از 10 روز هنوز اکانتم رو فعال نکردن !

miladst

Registered User
لایک‌ها
529

ايشالا كه زودتر كارگزاري جديدتون اكي شه و با اون خريد و فروش كنيد چون آگاه خيلي وقته مشكل داره فقط مزيتش يوزر فرندلي بودنش هست كه واسه واچ ليست و نموداراش و ...خوبه كه از آگاه استفاده كنيد ولي يه كارگزاري ديگه در كنارش واسه خريد و فروش باشه
من خودم همين كارو كردم و همه رو تغيير ناظر زدم چون يهو اگه بازار بريزه دستكاري هاي عمدي هسته يه طرف خود آگاه يه طرف تا بياي عكس العملي نشون بدي هنگ ميكنه و سرمايه آدم نابود ميشه

آگاه واسه منم صبح كلا يه ساعتي قطع بود بعدشم كم و بيش هنگ داشت
انگار واقعا رو يه سري آي پي ها اينجوري كردن :!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شستا چه صف فروش سنگینی زده
همین چند ساعت پیش نوشتم خیلی رشد کرده باید حواسمون بهش باشه !
بعضیا فکر کرده بودن دیگه هیچ وقت گیرشون نمیاد !
بهترین سهم هم بالاخره باید اصلاح کنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سهم آبادا دو روزه مثبت 4.95 میخوره ! حقوقی ــش خوب عمل میکنه . کمتر از یه هفته مثبت 15 شده
وملی تقریبا یه ماه ـــه مثبت میخوره تا کی میخواد بره بالا ؟! کسی در مورد افزایش سرمایه اش خبری داره ؟

پ.ن : بالاخره تونستم با آگاه بیام بالا البته با پروکسی تهران ! نمیدونم چرا آی پی ها رو محدود میکنن ؟ چند وقت پیش شایع شده بود که دارن روی سرورهای آگاه DDoS میزنن شاید محدودیت آی پی ها از فایروال ـــش باشه . امیدوارم عمدی تو کار نباشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
چند صفحه قبل در مورد صندوق ها بحث شد ،من اون موقع دستم بند بود ،نشد نظرمو بگم الان میگم شاید به درد کسی خورد
در مورد اینکه صندوق ها از بازار جاموندن یا دیگه خوب سبدگردانی نمیکنن یا حتی خیلی‌ پرنوسان شدن ،قبلا گفتم
برای همین شخصا سهمشونو از حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد به ۲۰ تا ۲۵ درصد رسوندم
اما نکته ای که خیلی مهمه و اصلا قابل چشم پوشی نیست اینه که در هر لحظه از بازار شما میتونید صندوقو بفروشید و خبری از صف نیست ،این نقد شدن در مواقعی که پول لازم میشه آدم یا سهم خوبی فرصت خرید میده بسیار کارآمد هست ،به همین خاطر و بعضی دلایل دیگه من توصیه میکنم حتما توی پرتفو داشته باشید مقداری صندوق ،حالا نوعش بستگی به نگاه خود شخص داره که چی بخره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بازم موفق نشدم
سرخط زدم
آریاساسول هم نشد
عجب داستانی شدا
واقعا؟ چرا؟ ۳۵۰ میلیون سهم خرید و فروش شد اون هم بدون اینکه تو صف باشه. چرا نتونستی بخری؟ خدایی کارگزاریت رو عوض کن...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آقا شرمنده اینقدر سوال های اماتوری میپرسم , تا چه ساعتی میشه ثبت خرید زد ؟
خواستم اولین خرید رو بزنم پیغام داد امکان ثبت خرید در این ساعت نیست , یه همچین چیزی
عزیز شرمنده چیه
همه ما اینجا هستیم که از هم کمک و راهنمایی بگیریم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
واقعا؟ چرا؟ ۳۵۰ میلیون سهم خرید و فروش شد اون هم بدون اینکه تو صف باشه. چرا نتونستی بخری؟ خدایی کارگزاریت رو عوض کن...
مفید هست
فردا باز یک حمله دیگه به #شستا می کنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
برای من سوال پیش اومده
الان هر سهامی که می خواهیم بخریم که اینجوری داستان داره با سلام و صلوات باید خرید
حالا نمیشه به راحتی هم فروخت.
اکثرا بسته هستن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این همه روز و هفته این 2 تا سهم + بودند حالا یکی دو روز هم منفی بشن، جماعت باید فحش بخورن؟
loosingitsm.gif

#تلگرامی_نباشیم

پ.ن: به نظر من این 2 تا سهم خیلی بیشتر از اینا باید برن تو منفی ( اصلاح )
منظور این بود که بخاطر رفتار هیجانی اینها میشه خریدشون ! و گرنه روزهای دیگه توصف بودن و امکان خرید نبود کلی هم منفی خورد باز!

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سلام
من تازه 2-3 روزی هست با سرمایه 30 میلیونی وارد بورس شدم و قصد دارم تا 50 میلیون بخرم . قبلا پولم در بانک بود و 14 درصد سود می گرفتم و برای اینکه برای این پولها زیاد زحمت کشیدم و می دیدن که ارزشش رو داره از دست میده از بانک برداشتم و وارد بورس کردم . میخوام با توجه به تجربه به من بگید که اگر من این 50 میلیون رو سهام بخرم و رها کنم در پایان سال از سود بانکی بیشتر دستم رو میگیره و ارزش پول از دست نمیره یا فرقی نمی کنه .
سهم هایی که امروز خریدم اینهاست .
وبصادر
ذوب
وغدیر
وساپا
آپ
های وب
همراه
شتران
لطفا راهنمایی کنید که ایا اینا خوب هست و چه چیزهای دیگری رو برای حفظ ارزش پولم و حرکت کردن هم تراز با تورم جوری که ارزش پولم از دست نره پیشنهاد می دهید .(اصلا آیا مکان داره که تورم بالا بره و بورس در جا بزند یا نه ) من قصد دارم بعد از اینکه دستم راه افتاد با 10 میلیون نوسان گیری هم بکنم اما فعلا این 50 میلیون رو برای آینده شاید 10 سال دیگر دست نمی زنم .

بالا