• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم این همه اطلاع بورسی رو نمیشه تو یکی دو سال یاد گرفت!!!!!چند ساله تو بورسی داوود جان؟نکات ریز زیاد میدونید که با مطالعه نمیشه بدست آورد فقط کار تجربه هست...

من تقریبا از اواسط 92 بودم تا امروز و تا آخرش
bav3_154fs759111.gif

تنها جایی که واقعا حس هیجانم رو بعد از کارایی که تا الان کردم تحریک میکنه همین بورسه
wagh.gif

دوستان با سابقه سوال

فرض کنیم ما تعداد x تا سهام عرضه اولیه در نمادهای مختلف داریم به ارزش پولی 1 میلیون تومان
و فرض میکنیم این عرضه اولیه ها بطو میانگین روزانه +3% میشه , +3 حساب کردم که طمع کار نباشم :D

3% یک میلیون تومان هم میشه 30 هزار تومن ,

حالا با توجه به فرضیات بالا سوال اینجاست که :

یک میلیون سهام من درصورت +3 بودن , روزانه 30 هزارتومن به ارزش اون اضافه میشه ؟

و

اگر فرض کنیم که 30 روز بطور میانگین +3 باشه , یعنی روزانه 30 هزار تومن به ارزش اون یک میلیون اضافه میشه و بعد 30 روز چیزی حدود 900 هزار تومن به ارزش یک میلیون اضافه میشه ؟

آیا این محاسبه درسته یا غلط ؟
سود مرکب
ببین شما اول روز شماره 1 ، 1 میلیون داری
آخر روز شماره 1 یا اول روز شماره 2 ، 1 میلیون به علاوه 1 میلیون ضرب در 3% یعنی 30 هزار تومن جمعا 1 میلیون و 30 هزار تومن داری
آخر روز شماره 2 یا اول روز شماره 3 ، 1 میلیون و 30 هزار تومن به علاوه 1 میلیون و 30 هزار تومن ضرب در 3% یعنی 30 هزار و 900 تومن جمعا معادل 1 میلیون و 60 هزار و 900 تومن داری
آخر روز شماره 3 یا اول روز شماره 4 ، 1 میلیون و 60 هزار و 900 تومن به علاوه 3% این عدد ، یعنی 31،827 تومن جمعا معادل 1 میلیون و 92 هزار و 727 تومن داری

این سود مرکبه . سود عادیش میشد 3 ضرب در 30 هزار تومن یعنی 90 هزار تومن ولی مرکبش ( یعنی سود روی سود ) به 92 هزار و 727 تومن رسیده

فرمولش اینه : ^ توان هستش

F=P((1+i)^n)

که :
F میشه ارزش پول در آینده
P ارزش پول در حال
i نرخ بهره هر دوره
n تعداد دوره

توی این مثال 3 دوره داشتیم که هر دوره 1 روز هستش ( از اول تا آخر هر روز رو یک دوره حساب میکنیم ) بنابراین مقدار n عدد 3 میشه
i هم معادل 3% میشه که باید 3 رو تقسیم بر 100 بکنی یعنی 0.03 رو باید توی فرمول بزاری
مقدار p هم میشه 1 میلیون تومن
در نتیجه :
P=1,000,000((1.03)^3)=1,092,727

با امید به لطف پروردگار و اعتماد به اینکه حسم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه پس از بررسی نسبتا مفصل در یک تصمیم سخت و انقلابی :oops:از محل پولی که توی بانک داشتم و اوایل ماه آزاد شده بود تقریبا برابر کل مبلغ پرتفو شبندر خریدم
این پول تا هفتم مهر بیکار بود و تصمیم گرفتم این کارو انجام بدم باهاش که بزرگترین ریسک مالی زندگیم هست ،امیدوارم تا اون موقع بین ۲۵ تا ۳۰ درصد سود بده و البته تا ۱۵ درصد ضرر هم برام قابل تحمل هست
نتیجه اش این میشه که یا از زمین بلند ‌میشم و سبک زندگیم عوض میشه یا اینکه هرچی توی بورس درآوردم وبخش اعظم پس اندازم از بین میره و حتی ممکنه خدای نکرده چکم برگشت بخوره
پ ن : برای اینکه این پول جمع بشه حدود ۴ سال و نیم تمام من مثل خر آسیابان دور خودم چرخیدم و فقط کار کردم و به بانک قسط دادم بدون ذره ای تنفس یا تعطیلی ، امیدوارم یک شبه به باد نره ،الان یه حس گیجی و کرختی خاصی دارم که شبیه لحظه اول بعد از تصادف میمونه ;):)
باشد که رستگار شویم ان شا الله
ایشاالله که سود میکنی ولی پیشنهاد میکنم این مدلی حرکت نزنید . من اینجا شما اونجا ، ولی من جای شما میترسم :rolleyes:
روی حد سود و حد ضررت حتما بمون ، اگه خدای نکرده از حد ضرر رد شد پلکانی بفروش اگه از حد سود هم رد شد طمع نکن پلکانی بفروش;)
ایشاالله خیره

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
معنی واقعی رانت دولتی رو توی بورس فهمیدم :| توی این بورس بدون رانت دولتی هر تحلیلی هم پشمه

من توقع داشتم که تصمیم دولت در مورد دارا دوم اول وقت اعلام بشه و به همین خاطر فکر میکردم امروز در نهایت مثبت باشه ،مشخص بود که نمیشه به همین حال ول کنن بازارو ،امیدوارم فردا یا نهایتا شنبه روند طبیعی شکل بگیره در بازار و از شوک خارج بشه
در مورد رانت هم تا وقتی که شفافیت وجود نداشته باشه نمیشه جلوشو گرفت ،الان سر همین قضیه دارا دوم آخرش معلوم نشد و نمیشه که مقصر کدام مسئول و سازمان بود که اینطوری با روان مردم بازی کرد
در نهایت چاره ای نیست و باید در همین فضای آلوده سعی در کسب و حفظ منافع داشت

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خودرو و خساپا حمایت خوبی پشتش هست و بالاخره جمع میشه ولی زیر مجموعه ها مثل خزامیا و خپارس بازیگر خوبی نداره

اتفاقا خزامیا به شدت بازیگر خوبی داره
نگاه نکن الان اینجوریه چون تو اصلاح هست ، افرادی این سهمو تو سقف 3200 خریدنش خب مشخصه این جوری میشه ، خود من این سهمو از 300 تومن دارم و فعلا هم قصد فروشش رو ندارم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نماد : شپنا

موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

شرکت: پالایش نفت اصفهان

سرمایه فعلی: 51,000,000,000,000 ریال

مبلغ افزایش سرمایه: 25,000,000,000,000 ریال

✅ درصد افزایش سرمایه : 49 درصد

منبع تأمین افزایش سرمایه سود انباشته

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
نماد : شپنا

موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

شرکت: پالایش نفت اصفهان

سرمایه فعلی: 51,000,000,000,000 ریال

مبلغ افزایش سرمایه: 25,000,000,000,000 ریال

✅ درصد افزایش سرمایه : 49 درصد

منبع تأمین افزایش سرمایه سود انباشته

ما تجدید میخوایم. اینا بچه بازیه :D

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
bav3_154fs759111.gif

تنها جایی که واقعا حس هیجانم رو بعد از کارایی که تا الان کردم تحریک میکنه همین بورسه
wagh.gif

سود مرکب
آخر روز شماره 1 یا اول روز شماره 2 ، 1 میلیون به علاوه 1 میلیون ضرب در 3% یعنی 30 هزار تومن جمعا 1 میلیون و 30 هزار تومن داری
آخر روز شماره 2 یا اول روز شماره 3 ، 1 میلیون و 30 هزار تومن به علاوه 1 میلیون و 30 هزار تومن ضرب در 3% یعنی 30 هزار و 900 تومن جمعا معادل 1 میلیون و 60 هزار و 900 تومن داری
آخر روز شماره 3 یا اول روز شماره 4 ، 1 میلیون و 60 هزار و 900 تومن به علاوه 3% این عدد ، یعنی 31،827 تومن جمعا معادل 1 میلیون و 92 هزار و 727 تومن داری

این سود مرکبه . سود عادیش میشد 3 ضرب در 30 هزار تومن یعنی 90 هزار تومن ولی مرکبش ( یعنی سود روی سود ) به 92 هزار و 727 تومن رسیده

فرمولش اینه : ^ توان هستش

F=P((1+i)^n)

که :
F میشه ارزش پول در آینده
P ارزش پول در حال
i نرخ بهره هر دوره
n تعداد دوره

توی این مثال 3 دوره داشتیم که هر دوره 1 روز هستش ( از اول تا آخر هر روز رو یک دوره حساب میکنیم ) بنابراین مقدار n عدد 3 میشه
i هم معادل 3% میشه که باید 3 رو تقسیم بر 100 بکنی یعنی 0.03 رو باید توی فرمول بزاری
مقدار p هم میشه 1 میلیون تومن
در نتیجه :
P=1,000,000((1.03)^3)=1,092,727

ایشاالله که سود میکنی ولی پیشنهاد میکنم این مدلی حرکت نزنید . من اینجا شما اونجا ، ولی من جای شما میترسم :rolleyes:
روی حد سود و حد ضررت حتما بمون ، اگه خدای نکرده از حد ضرر رد شد پلکانی بفروش اگه از حد سود هم رد شد طمع نکن پلکانی بفروش;)
ایشاالله خیره

اگر بخام صادقانه حرف بزنم باید بگم خودمم الان در حالت خوف و رجا هستم و به هر حال کاریه که انجام دادم ،شاید این حد از ریسک منطقی نباشه اما روزگار ثابت کرده به من که گاهی وقت ها باید کرکره منطقو پایین کشید و دل به دریا زد
من سنم داره میگذره و از هر موقع یادم میاد و البته تمام سال های اوج جوانیو مشغول کار بودم ،اگر بگم گاها ۱۸ ساعت کار کردم و فقط ۶ ساعت خوابیدم دروغ نگفتم و چند سال متوالی هم هفته ای ۴ روز این اتفاق افتاده و بقیه ایام هفته هم روزی ۱۲ _۱۳ ساعت

اون موقع مجبور بودم و چاره ای نبود
از اوایل این برج که این پول آزاد شد هی با خودم کلنجار رفتم که بیارم توی بورس ،یا نه ،کلی سهم بررسی کردم حتی یک بار ۵۰ تومنشو ریختم توی حساب کارگزاری ،بعد دوباره پشیمان شدم و...
وقتی دیروز اون اتفاق افتاد اول گفتم خوب شد پولو نیاوردم توی بورس اما هرچی گذشت با این تایید و تکذیب و پیگیری که دیدم به این رسیدم که این موضوع چه اشتباه باشه و چه تعمد اما طولانی نیست و حتما جمعش میکنن و احساس کردم الان وقتشه که یه حرکتی زد

شاید این همون پنجره ای باشه که خدا رو به زندگی من باز کرده
اگر موفق بشم ادامه زندگیم متفاوت با گذشته خواهد بود و اگر نشم مثل قبل همچنان کار میکنم مثل خر آسیابان ;)
فکر میکنم ارزششو داشت و به امتحانش می ارزه

پ ن : خیلی حرف زدم و همچنان دوست دارم حرف بزنم و این از نظر روانشناسی یکی از نشانه های ترس و احساس ناامنی درونیه ،اما گذراست و یکی دو روزه از سرم میفته به امید خدا :rolleyes:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با امید به لطف پروردگار و اعتماد به اینکه حسم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه پس از بررسی نسبتا مفصل در یک تصمیم سخت و انقلابی :oops:از محل پولی که توی بانک داشتم و اوایل ماه آزاد شده بود تقریبا برابر کل مبلغ پرتفو شبندر خریدم
این پول تا هفتم مهر بیکار بود و تصمیم گرفتم این کارو انجام بدم باهاش که بزرگترین ریسک مالی زندگیم هست ،امیدوارم تا اون موقع بین ۲۵ تا ۳۰ درصد سود بده و البته تا ۱۵ درصد ضرر هم برام قابل تحمل هست
نتیجه اش این میشه که یا از زمین بلند ‌میشم و سبک زندگیم عوض میشه یا اینکه هرچی توی بورس درآوردم وبخش اعظم پس اندازم از بین میره و حتی ممکنه خدای نکرده چکم برگشت بخوره
پ ن : برای اینکه این پول جمع بشه حدود ۴ سال و نیم تمام من مثل خر آسیابان دور خودم چرخیدم و فقط کار کردم و به بانک قسط دادم بدون ذره ای تنفس یا تعطیلی ، امیدوارم یک شبه به باد نره ،الان یه حس گیجی و کرختی خاصی دارم که شبیه لحظه اول بعد از تصادف میمونه ;):)
باشد که رستگار شویم ان شا الله
تا سود کردی نفری یک میلیارد تومن به بچه های فعال تاپیک وام بده قبوله؟؟؟؟تا ما هم دعا کنیم:D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان نظرتون در مورد تخصیص دادن ده درصد پورتفو به دارایکم چیه ؟
این را صفحه قبل برای یکی از بچه ها نوشتم .تصمیم گیری با خودتون

من خودم دارایکم را با قیمت بالا اضافه کردم .فردی که 20ساله تو بورسه هم می دونم دارایکم سنگین خرید و الان تو ضرره خیلی هم خوب حد ضرر نگه داشتن و......هم بلده اما دارایکم را بلند مدت نگهداشته و اعتقاد داره بازدهی خیلی خوبی میده (البته بازدهی خوب با توجه به ریسک کم )

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
واچ لیست فردا : فخوز - وخارزم
در این بازار خونین و مالین هر دو سهم با حجم خوب و در رنج مثبت معامله شدن.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
تا سود کردی نفری یک میلیارد تومن به بچه های فعال تاپیک وام بده قبوله؟؟؟؟تا ما هم دعا کنیم:D
:)
بچه های اینجا که شکر خداهمه بورس بازن و میلیاردر ،من از همه ضعیف ترم گویا
کل صحبت در مورد نصف این مبلغ که باید وام بدم هم نیست متاسفانه ;) :oops:
اما نیت کردم اگر جواب بده در حد خودم به یک خانواده ضعیف کمک کنم به امید خدا

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
نوبت دارا یکمه
فکر میکنم امروز رکورد کمترین قیمت ثبت شده بعد از اون افزایش قیمت خرکی رو بزنه (از ۲۰ به ۳۷ و نزول تا به امروز)
یادمه اون اوایل شده بود ۳۴ تومن زنگ زدم رفیقم گفتم بفروشم دیگه آره؟ گفت مگه دیوونه ای تا ۵۰ میره
من هنوز همون ۱۰۰تای اولیه رو دارم :(
به نظرم تو بورس خیلی وقتا باید به حرف خودت گوش کنی تا یه نفر دیگه
کمتر از یکماه پیش تاریخ (99/4/25) دارایکم همسرم رو به قیمت 24855 تومن فروختم و همون روز با مبلغش شستا گرفتم
امروز دارایکم پایانیش شده 21 هزار تومن و شستایی که گرفتم 70 درصد سود داده یعنی رو 5 تومن 3.5 سود داده
دارایکم خودمم که خیلی قبل تر فروختم دولت با این دارایکم هم سود داد هم طریقه از بین بردن همون سود انگار برکت نداره این صندوق

این موضوع دلیل بر اینکه بفروشید اصلا نیست و صرفا یه تجربه عملی رو خدمتتون عارض شدم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
:)
بچه های اینجا که شکر خداهمه بورس بازن و میلیاردر ،من از همه ضعیف ترم گویا
کل صحبت در مورد نصف این مبلغ که باید وام بدم هم نیست متاسفانه ;) :oops:
اما نیت کردم اگر جواب بده در حد خودم به یک خانواده ضعیف کمک کنم به امید خدا
من گفتم یک میلیارد که بعدا معامله را حداقل رو 10میلیون تومن ببندیم ;)

Louisk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند وقته یه سری ویدیو دیدم درباره سیستم های هایی که به طور خودکار هم در فارکس
و هم در بورس ایران سهام رو تحلیل میکنن
.
نظرتون چیه؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
از نظر من که تحلیل با این سیستمها روی بورس ایران جواب نمیده چون رفتار احساسی زیاد داریم و جو های مختلف روی بورس ما تاثیر داره .

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
فردا عرضه اولیه ثبهساز
ساعت ثبت سفارش 7:30 الی 11
حداکثر سهمیه هر فرد : 1000 سهم
سقف قیمت : 220 تومن
با توجه به مشارکت بالای ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری در آخرین عرضه اولیه احتمالا به هر نفر حداکثر ۶۴۵ سهم تخصیص داده خواهد شد که به ۱۴۲ هزار تومان نقدینگی نیاز خواهد بود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چون بصورت تصاعدی میره بالا، زودتر از ۳۰ روز به سود ۹۰۰تومنی میرسی ...
یعنی هرروزی که سودی بهتون تعلق میگیره، روز بعد ارزش سهمتون با سود دیروز جمع میشه و باز سود میگیره، و همینجور الی آخر ...
یعنی روز اول ۱میلیون + ۳درصد سود
روز دوم ۱۰۳۰۰۰۰ +۳درصد سود
و الی آخر ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
917ت میشه اگر اشتباه نکنم. وقتی ارزش عرضه اولیه شما میشه مثلا 1500000 و بعد 3% میاد روش دیگه 30ت نمیشه و بیشتر میشه.

bav3_154fs759111.gif

wagh.gif

سود مرکب

بله درسته , سود روز اول به ارزش کل دارایی اضافه میشه و روز دوم درواقع ارزش دارای+سود روز اول هست که بهش 3% اضافه میشه
منتها من چون خواستم سرراست باشه اون مقدار رو در نظر نگرفتم

با توجه به توضیحات دوستان این فرضیه سودی که من محاسبه کردم تقریبای درست هست

تشکر از دوستان

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فردا عرضه اولیه ثبهساز
ساعت ثبت سفارش 7:30 الی 11
حداکثر سهمیه هر فرد : 1000 سهم
سقف قیمت : 220 تومن
با توجه به مشارکت بالای ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری در آخرین عرضه اولیه احتمالا به هر نفر حداکثر ۶۴۵ سهم تخصیص داده خواهد شد که به ۱۴۲ هزار تومان نقدینگی نیاز خواهد بود.
اصلا این نماد درست هست ؟ چون هرچی سرچ میکنم مفید این نماد رو نشون نمیده ! چطور سفارش بدیم ؟

• Like
Reactions: hsn

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
دیوید فولادو نفروختم هنوز با اینکه 20 درصد تو ضررم موقعی که فولاد خریدم خودم میخاستم سهم دی رو بخرم که اگه خریده بودم شارپی رفته بود روش ولی تحت تاثیر حرف یه دوست که اتفاقا اعتماد بالایی هم بهش داشتم قرار گرفتم و این سهمو خریدم ولی فکزشو نمیکردم برام چاله کنده که منو بندازه تو چاه:rolleyes:
به قول اون دوستمون ادم حتی اگه هیچی هم بلد نباشه به حرف دلش گوش بده به نفعشه تا این که با طناب این و اون بیفته تو چاه.هر وقت خواستم کاری رو انجام بدم تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتم پشتش شکست بوده ولی کاری که خودم میخواستم بکنمو اگه کرده بودم خیلی موفق تر بودم.راهنمایی خوبه از بقیه بگیری ولی اینکه یه نفر بگه 100 درصد بیا اینکارو کن و تو از روی اعتماد بهش بری اونکارو انجام بدی کلاهت پس معرکس.
در کل امیدوارم فولاد برگرده زودتر از شرش خلاص شم:pولی خب اینم تجربه ای بود که به دیگر تجربیاتمون اضافه شد.کاری رو انجام بدید که خودتون حس میکنید درسته نه کاری که از نظر بقیه درسته

بالا