به نظرم این همه اطلاع بورسی رو نمیشه تو یکی دو سال یاد گرفت!!!!!چند ساله تو بورسی داوود جان؟نکات ریز زیاد میدونید که با مطالعه نمیشه بدست آورد فقط کار تجربه هست...
من تقریبا از اواسط 92 بودم تا امروز و تا آخرش

تنها جایی که واقعا حس هیجانم رو بعد از کارایی که تا الان کردم تحریک میکنه همین بورسه

سود مرکبدوستان با سابقه سوال
فرض کنیم ما تعداد x تا سهام عرضه اولیه در نمادهای مختلف داریم به ارزش پولی 1 میلیون تومان
و فرض میکنیم این عرضه اولیه ها بطو میانگین روزانه +3% میشه , +3 حساب کردم که طمع کار نباشم
3% یک میلیون تومان هم میشه 30 هزار تومن ,
حالا با توجه به فرضیات بالا سوال اینجاست که :
یک میلیون سهام من درصورت +3 بودن , روزانه 30 هزارتومن به ارزش اون اضافه میشه ؟
و
اگر فرض کنیم که 30 روز بطور میانگین +3 باشه , یعنی روزانه 30 هزار تومن به ارزش اون یک میلیون اضافه میشه و بعد 30 روز چیزی حدود 900 هزار تومن به ارزش یک میلیون اضافه میشه ؟
آیا این محاسبه درسته یا غلط ؟
ببین شما اول روز شماره 1 ، 1 میلیون داری
آخر روز شماره 1 یا اول روز شماره 2 ، 1 میلیون به علاوه 1 میلیون ضرب در 3% یعنی 30 هزار تومن جمعا 1 میلیون و 30 هزار تومن داری
آخر روز شماره 2 یا اول روز شماره 3 ، 1 میلیون و 30 هزار تومن به علاوه 1 میلیون و 30 هزار تومن ضرب در 3% یعنی 30 هزار و 900 تومن جمعا معادل 1 میلیون و 60 هزار و 900 تومن داری
آخر روز شماره 3 یا اول روز شماره 4 ، 1 میلیون و 60 هزار و 900 تومن به علاوه 3% این عدد ، یعنی 31،827 تومن جمعا معادل 1 میلیون و 92 هزار و 727 تومن داری
این سود مرکبه . سود عادیش میشد 3 ضرب در 30 هزار تومن یعنی 90 هزار تومن ولی مرکبش ( یعنی سود روی سود ) به 92 هزار و 727 تومن رسیده
فرمولش اینه : ^ توان هستش
F=P((1+i)^n)
که :
F میشه ارزش پول در آینده
P ارزش پول در حال
i نرخ بهره هر دوره
n تعداد دوره
توی این مثال 3 دوره داشتیم که هر دوره 1 روز هستش ( از اول تا آخر هر روز رو یک دوره حساب میکنیم ) بنابراین مقدار n عدد 3 میشه
i هم معادل 3% میشه که باید 3 رو تقسیم بر 100 بکنی یعنی 0.03 رو باید توی فرمول بزاری
مقدار p هم میشه 1 میلیون تومن
در نتیجه :
P=1,000,000((1.03)^3)=1,092,727
ایشاالله که سود میکنی ولی پیشنهاد میکنم این مدلی حرکت نزنید . من اینجا شما اونجا ، ولی من جای شما میترسمبا امید به لطف پروردگار و اعتماد به اینکه حسم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه پس از بررسی نسبتا مفصل در یک تصمیم سخت و انقلابیاز محل پولی که توی بانک داشتم و اوایل ماه آزاد شده بود تقریبا برابر کل مبلغ پرتفو شبندر خریدم
این پول تا هفتم مهر بیکار بود و تصمیم گرفتم این کارو انجام بدم باهاش که بزرگترین ریسک مالی زندگیم هست ،امیدوارم تا اون موقع بین ۲۵ تا ۳۰ درصد سود بده و البته تا ۱۵ درصد ضرر هم برام قابل تحمل هست
نتیجه اش این میشه که یا از زمین بلند میشم و سبک زندگیم عوض میشه یا اینکه هرچی توی بورس درآوردم وبخش اعظم پس اندازم از بین میره و حتی ممکنه خدای نکرده چکم برگشت بخوره
پ ن : برای اینکه این پول جمع بشه حدود ۴ سال و نیم تمام من مثل خر آسیابان دور خودم چرخیدم و فقط کار کردم و به بانک قسط دادم بدون ذره ای تنفس یا تعطیلی ، امیدوارم یک شبه به باد نره ،الان یه حس گیجی و کرختی خاصی دارم که شبیه لحظه اول بعد از تصادف میمونه
باشد که رستگار شویم ان شا الله
روی حد سود و حد ضررت حتما بمون ، اگه خدای نکرده از حد ضرر رد شد پلکانی بفروش اگه از حد سود هم رد شد طمع نکن پلکانی بفروش
ایشاالله خیره