• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دیوید فولادو نفروختم هنوز با اینکه 20 درصد تو ضررم موقعی که فولاد خریدم خودم میخاستم سهم دی رو بخرم که اگه خریده بودم شارپی رفته بود روش ولی تحت تاثیر حرف یه دوست که اتفاقا اعتماد بالایی هم بهش داشتم قرار گرفتم و این سهمو خریدم ولی فکزشو نمیکردم برام چاله کنده که منو بندازه تو چاه:rolleyes:
به قول اون دوستمون ادم حتی اگه هیچی هم بلد نباشه به حرف دلش گوش بده به نفعشه تا این که با طناب این و اون بیفته تو چاه.هر وقت خواستم کاری رو انجام بدم تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتم پشتش شکست بوده ولی کاری که خودم میخواستم بکنمو اگه کرده بودم خیلی موفق تر بودم.راهنمایی خوبه از بقیه بگیری ولی اینکه یه نفر بگه 100 درصد بیا اینکارو کن و تو از روی اعتماد بهش بری اونکارو انجام بدی کلاهت پس معرکس.
در کل امیدوارم فولاد برگرده زودتر از شرش خلاص شم:pولی خب اینم تجربه ای بود که به دیگر تجربیاتمون اضافه شد.کاری رو انجام بدید که خودتون حس میکنید درسته نه کاری که از نظر بقیه درسته

قبل از اینکه چی بخرید و چی نخرید مهم باشه، این مهم هست که چه زمان بخرید.

پ.ن: من به شخصِ اگر بخوام فردا خرید کنم بین این 2 سهم حتما فولاد رو انتخاب میکنم.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوستان
واسه خرید حق تقدم یه سهم حتما قبلش باید مقداری ازون سهم تو پرتفو باشه؟؟مثلا فردا بخوام حکشتیح بخرم باید قبلش خود حکشتی رو داشته باشم؟

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
دیوید فولادو نفروختم هنوز با اینکه 20 درصد تو ضررم موقعی که فولاد خریدم خودم میخاستم سهم دی رو بخرم که اگه خریده بودم شارپی رفته بود روش ولی تحت تاثیر حرف یه دوست که اتفاقا اعتماد بالایی هم بهش داشتم قرار گرفتم و این سهمو خریدم ولی فکزشو نمیکردم برام چاله کنده که منو بندازه تو چاه:rolleyes:
به قول اون دوستمون ادم حتی اگه هیچی هم بلد نباشه به حرف دلش گوش بده به نفعشه تا این که با طناب این و اون بیفته تو چاه.هر وقت خواستم کاری رو انجام بدم تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتم پشتش شکست بوده ولی کاری که خودم میخواستم بکنمو اگه کرده بودم خیلی موفق تر بودم.راهنمایی خوبه از بقیه بگیری ولی اینکه یه نفر بگه 100 درصد بیا اینکارو کن و تو از روی اعتماد بهش بری اونکارو انجام بدی کلاهت پس معرکس.
در کل امیدوارم فولاد برگرده زودتر از شرش خلاص شم:pولی خب اینم تجربه ای بود که به دیگر تجربیاتمون اضافه شد.کاری رو انجام بدید که خودتون حس میکنید درسته نه کاری که از نظر بقیه درسته
من هم از روزی که فولاد خریدم منفی خورده ...
ولی نگران نباشید، اول اینکه معیار خوب یا بد بودن یه سهم رو با عیار این دو روز گذشته نسنجید ...
و دوم اینکه خبرهای بسیار خوبی از فولاد به گوش میرسه، و افزایش سرمایه ۴۹درصدی از سود انباشته رو در پیش داره ...
با رفع اخبار بد این دو روز، بازار برخواهد گشت، و فولاد هم جزو بنیادی‌ترین سهم‌هاست و قطعا با قدرت برمیگرده...
ما که ضررش رو دیگه کردیم، چرا وقتی میخاد به سوددهی برسه باید ردش کنیم؟

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فردا سر ساعت ۷ونیم به بعد
به نظر بد نمیاد
آخه عرضه اولیه های قبلی نمادشون رو روز قبل میشد به دیده بان اضافه کرد ولی این اصلا وجود نداره !

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
به نظرتون پولو از بورس بکشونیم بیرون یا وضع بورس حالت عادی میشه دوباره؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
به نظرتون پولو از بورس بکشونیم بیرون یا وضع بورس حالت عادی میشه دوباره؟
بکشی بیرون ؟
تشرف داشته باش حالا چایی پوست بکنیم باهم.
توی صف فروش میلیاردی کی سهام میخره ازمون تو این بازار
index.jpg

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
به عنوان یه تقریبا یه تازه کار خدایی چشم ترسید از بازار امروز.
فک کن صفه فروش سهمام روهم 20 میلیارد میشد. نقدینگی لازم واسه جمع شدن صف فروشه اینا رو که فک نکنم بتونم صفراشم بشمورم.

تونستم ولی خساپا رو بفروشم. بیشتر سهمام هم سهمایه دولتی شاخص ساز هستن. چقدر مگه اینا میتونن برن بالا. همین شپنا مثلا با ارزش بازار بالای ده میلیارد دلار بخواد صدرصد سود بده باید بشه 20 میلیارد دلار. یه روزی که دور هم نیست همه میخان اینا رو بفروشن کی میخاد بخره؟ کله درامد کشور امسال 20 میلیارد دلار نبوده.

یه چندتا سهم با بنیاد که تو توجه هم نباشه معرفی کنید بریم سمته اونا

• Like
Reactions: hsn

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان
واسه خرید حق تقدم یه سهم حتما قبلش باید مقداری ازون سهم تو پرتفو باشه؟؟مثلا فردا بخوام حکشتیح بخرم باید قبلش خود حکشتی رو داشته باشم؟
حداقل باید 1 سهم ازش داشته باشی

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان
من خريختح رو خريدم بدون اينكه ١ سهم ازش داشته باشم البته به اشتباه خريد كرده بودم

• Like
Reactions: hsn

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به عنوان یه تقریبا یه تازه کار خدایی چشم ترسید از بازار امروز.
فک کن صفه فروش سهمام روهم 20 میلیارد میشد. نقدینگی لازم واسه جمع شدن صف فروشه اینا رو که فک نکنم بتونم صفراشم بشمورم.

تونستم ولی خساپا رو بفروشم. بیشتر سهمام هم سهمایه دولتی شاخص ساز هستن. چقدر مگه اینا میتونن برن بالا. همین شپنا مثلا با ارزش بازار بالای ده میلیارد دلار بخواد صدرصد سود بده باید بشه 20 میلیارد دلار. یه روزی که دور هم نیست همه میخان اینا رو بفروشن کی میخاد بخره؟ کله درامد کشور امسال 20 میلیارد دلار نبوده.

یه چندتا سهم با بنیاد که تو توجه هم نباشه معرفی کنید بریم سمته اونا
سلام منم یه تازه کارم
8.gif

اما تجربه این مدت کوتاه میگه هرچی جلوتر میریم تجربمون بیشتر میشه اصن باید این اتفاقات بی افته تا لمس کنی و تبدیل به تجربه بشه
من چه تو سود باشم چه تو ضرر (که خداروشکر فعلا با این بازار از سودم ضرر دادم) کلا دایورت کردم رو یه جایی به نظرم یه مقدار بیخیال بودن از منفی و مثبت بودن بازار اثر خوبی رو من میزاره و این باعث میشه بازار جذابتر به نظر بیاد

به قول مهران مدیری تو اون سریال "هیولا" که میگفت باید چراغ خاموش بری جلو به نظرم باید سهمی داشته باشی که زیاد تو چشم نباشه
الآن خودرو و خساپا رو ببینید هر چی تونستن زیرآب زدن و کمپین زدن و سهم دولتی خطاب کردن و گفتن اینا باید بیان پایین که اومدن اما فلان سهم که داره یه کله جلو میره کسی دست روش نمیزاره
در این مدت کمی که تو بازار هستم این تجربه بسیار خوبی باسم بوده و با مثبت شدن بازار یه تغییرات کوچولو در همین قضیه ای که گفتم باید انجام بدم
در ضمن میگن پول کمه اما نمیدونم این حجم ورود پول حقیقی تو بورس در 24 ساعت از کجا میاد
در کل شما نگران نباش همانطوری که فلان سهم داره صد هزار تومن رو تاچ میکنه همچنان داره خرید و فروش میشه ضمن اینکه اجازه ورود هم نمیده
21.gif

ارادت

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اشتباه ترین کار تو این شرایط،فروختن سهامه.
الان فقط باید بخری.من یه برگ سهام که نفروختم هیچ،تقریبا ده تومن نقد داشتم پنج تومنشو امروز خریدم ۴ تومنم فردا خرید میزنم.
یه کم صبر داشته باشید...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان تا حالا با این مشکل روبرو شدید که کارگزار ناظر یکی از سهامهاتون داخل ذینفعان خود به خود پاک بشه و بنویسه null؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان تا حالا با این مشکل روبرو شدید که کارگزار ناظر یکی از سهامهاتون داخل ذینفعان خود به خود پاک بشه و بنویسه null؟
برای من فقط تو حق تقدم یک سهمم که داشتم این مشکل پیش اومد

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
قبل از اینکه چی بخرید و چی نخرید مهم باشه، این مهم هست که چه زمان بخرید.

پ.ن: من به شخصِ اگر بخوام فردا خرید کنم بین این 2 سهم حتما فولاد رو انتخاب میکنم.
درسته من خودمم اون زمانی که فولادو خریدم خودم مایل به ورود کردن بهش تو اون تایم نبودم ولی اون دوستم که اتفاقا ادعای بورس بلد بودنش coone فیل رو پاره کرده بود گذاشت پشت سرم که بگیرمش تو اون تایم و خلاصه مجابمون کرد که بخریم. بعضی وقتا حتی اگه کسی یه راه درست از نظر خودش پیش پات بزاره همون راه کجو خودتو بری میتونی تو اون مسیر موفق تر باشی .من خودمم فردا منفی بخوره میانگین کم میکنم فولاد بنیادش قویه بالاخره برمیگرده سر جای خودش مهم اینه که سهامداری کرد و صبور بود توی این بازار

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
من هم از روزی که فولاد خریدم منفی خورده ...
ولی نگران نباشید، اول اینکه معیار خوب یا بد بودن یه سهم رو با عیار این دو روز گذشته نسنجید ...
و دوم اینکه خبرهای بسیار خوبی از فولاد به گوش میرسه، و افزایش سرمایه ۴۹درصدی از سود انباشته رو در پیش داره ...
با رفع اخبار بد این دو روز، بازار برخواهد گشت، و فولاد هم جزو بنیادی‌ترین سهم‌هاست و قطعا با قدرت برمیگرده...
ما که ضررش رو دیگه کردیم، چرا وقتی میخاد به سوددهی برسه باید ردش کنیم؟

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
آره همینطوره من که اجازه نمیدم که سهامامو توی منفی بفروشم به کسایی که برن روش سود کنن.هم چین افرادی که در کمین این فرصت نشستند این آرزو را به گور خواهند برد;)بالاخره روز خوب فولاد هم میرسه اون روزه که باید ملت وایسن توی صف که از من بخرن ولی بازم شکست میخورن چون تا یه سود درست حسابی از فولاد نکشم بیرون دست از سرش بر نمیدارم بخاطر این مدت که اذیت کرد.ادمای ترسو این طور مواقع میدونو خالی میکنن ما میمونیم پاش تا سود خودشو بده

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
درسته من خودمم اون زمانی که فولادو خریدم خودم مایل به ورود کردن بهش تو اون تایم نبودم ولی اون دوستم که اتفاقا ادعای بورس بلد بودنش coone فیل رو پاره کرده بود گذاشت پشت سرم که بگیرمش تو اون تایم و خلاصه مجابمون کرد که بخریم. بعضی وقتا حتی اگه کسی یه راه درست از نظر خودش پیش پات بزاره همون راه کجو خودتو بری میتونی تو اون مسیر موفق تر باشی .من خودمم فردا منفی بخوره میانگین کم میکنم فولاد بنیادش قویه بالاخره برمیگرده سر جای خودش مهم اینه که سهامداری کرد و صبور بود توی این بازار
منم به عنوان یک تازه کار نظرمو میگم
4.gif

تنها دلیل اینکه فولاد الان داره منفی میخوره سهام عدالته. ملت هجوم آوردن واسه فروش سهامشون. تو سبد سهامم فولاد یکی ازون نماداییه که بیشترین تعداد سهمو تو سبد داره.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
امروز سرخطی ثعمرا میزنم و شستا اگر -5 بده اضافه میکنم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قیمت اکثر سهم ها به کف رسیده امیدوارم بیشتر از این پایین نیان

بالا