• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

light67

Registered User
لایک‌ها
282
شاخص بورس از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار پایین‌تر نمی آید

احمد اشتیاقی، تحلیلگر بازار سرمایه و مدیرعامل کارگزاری بانک آینده در گفتگو با نود اقتصادی : از روز یکشنبه بازار تقریبا به روال قبلی خود بازخواهد گشت

همزبون ـــیم :دی
یاشاسین
نزدیک سه هفتس هر روز میگن :(

• Like
Reactions: hsn

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
چند ماه قبل صورتای فکا رو نگاه میکردم یه جاش زده بودن یدونه مجسمه گاو خریدن حدود 70 و خورده ای تومن
bav3_154fs759111.gif

از خود گاو گرونتر گرفتن ، قشنگ مشخصه یه پولی بوده خواستن هاپولی هاپوش بکنن
crazy.gif
واقعا این گاو جلو ساختمانشون 70 میلیون زدن به حساب سهام دارها، مگه جنسش چیه :po_O
البته دیدم خیلی بهش افتخار میکنن و برای اینکه خرجی که کردن مفید بوده باشه ویدئو هاشون رو پیش گاوه پر میکنن میزارن تو پیجشون :D
داوود خان یادمه قبلا گفتی سهم قهکمت رو داری نظرت در موردش چیه؟ ، این جور که من چند وقت زیر نظر گرفته بودمش معمولا حجم مبنا چه توی مثبت چه توی منفی پر نمیکنه، انگار افزایش سرمایه خوبی داره، درسته؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان من تقریبا دو هفته میشه احراز هویت کارگزاری آگاه رو تکمیل کردم ول هنوز خبری از فعال شدن حساب کاربری نیست !
به سایت آگاه هم میرم نوشته احراز هویت شما تکمیل شده بزودی همکاران ما با شما تماس میگیرند!

به نظرم نباید اینقدر طول بکشه و یکمی غیرعادیه !

دوستانی که کارگزاری اگاه هستند , بعد از احراز هویت جقدر طول کشید حساب فعال بشه ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اخبار اعلام کرد تو جلسه امروز قرار شده حقوقیا از بازار حمایت کنن
مثلا باهاشون هماهنگ کردن گفتن جون مادرتون از بازار حمایت کنید اونا هم گفتن حتما چشم
فردا که میشه ده دقیقه حمایت میکنن بعد تا آخر وقت حمایت قطع میشه و کل نمادها منفی
sarcastic_hand.gif

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
چند ماه قبل صورتای فکا رو نگاه میکردم یه جاش زده بودن یدونه مجسمه گاو خریدن حدود 70 و خورده ای تومن
bav3_154fs759111.gif

از خود گاو گرونتر گرفتن ، قشنگ مشخصه یه پولی بوده خواستن هاپولی هاپوش بکنن
crazy.gif
من عکسشم دیدم تازه
گاوه همین اینه
R92jecIedM0hpswlQZro_thumb.jpg

اینا دیدن هر شرکت و سازمانی یه سردر و نماد داره.
اینام کشت و دامداری بودن گفتن بیایم مجسمه گاو بزنیم جلو در =))
شرکته مال شستاس وضعش خوبه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بزرگترین تبانی و رانت بورس جهان در بازار بورس ایرانه——موقعی که سهمی میخواد صعودی بشه همیشه تا مد ت ها فقط اقازاده ها و ثروتمندان و بچه آخوندها میتونند بخرند و برعکس هم همیشه وقتی سهمی میخواد شروع به منفی خوردن بکنه هیچ کدوم افراد معمولی مثل ما نمیتونند خروج بزنند و درصدی ها و ثروتمندان خروج میزنند —نمونش رو از هفته ی پیش در سهم های مختلف داریم میبینیم-تا ما بخواییم خروج بزنیم دیگه سهم اصلاحش رو خورده و دیگه نباید فروختش--خودم به شخصه سهم خودم رو اگه میتونستم چهارشنبه رو مثبت 5 بفروشم میفروختمش و یکشنبه دوباره میخریدمش ولی چون کفتار زاده ها (ببخشید اقازاده ها) صف رو خریدند و نشد دیگه منصرف شدم از فروش چون با روند امروزی که دیدم بازار تا دوشنبه برگشته و خیلی از سهم هایی که داریم کافیه صف خرید بشه اگه بفروشیم دیگه تا مدت ها باید برای خریدشون دوباره سرخطی بزنیم پس دیگه برا فروش دیر شده فقط سهامداری می کنیم.

به زودی تایپیکی در مورد تبانی های در بورس ایران با اسکرین شات از عکس های نمودارهای خرید و فروش خواهم زد.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بزرگترین تبانی و رانت بورس جهان در بازار بورس ایرانه——موقعی که سهمی میخواد صعودی بشه همیشه تا مد ت ها فقط اقازاده ها و ثروتمندان و بچه آخوندها میتونند بخرند و برعکس هم همیشه وقتی سهمی میخواد شروع به منفی خوردن بکنه هیچ کدوم افراد معمولی مثل ما نمیتونند خروج بزنند و درصدی ها و ثروتمندان خروج میزنند —نمونش رو از هفته ی پیش در سهم های مختلف داریم میبینیم-تا ما بخواییم خروج بزنیم دیگه سهم اصلاحش رو خورده و دیگه نباید فروختش--خودم به شخصه سهم خودم رو اگه میتونستم چهارشنبه رو مثبت 5 بفروشم میفروختمش و یکشنبه دوباره میخریدمش ولی چون کفتار زاده ها (ببخشید اقازاده ها) صف رو خریدند و نشد دیگه منصرف شدم از فروش چون با روند امروزی که دیدم بازار تا دوشنبه برگشته و خیلی از سهم هایی که داریم کافیه صف خرید بشه اگه بفروشیم دیگه تا مدت ها باید برای خریدشون دوباره سرخطی بزنیم پس دیگه برا فروش دیر شده فقط سهامداری می کنیم.

به زودی تایپیکی در مورد تبانی های در بورس ایران با اسکرین شات از عکس های نمودارهای خرید و فروش خواهم زد.
تاپیکشو تو پاتوق بزن اونجا متخصص و تحلیلگر زیاد هست میان بررسی میکنن میگن ماجرا از چه قراره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان کسی با سایت سهام یاب کار کرده ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان بهتره هر چه سریعتر از بورس بکشید زندگیتون به باد ندید. از ما گفتن بود

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

نماد وشمال رو داخل 9 ماه اخیر بررسی کنید
ببنید اوضاع چقدر خراب

شده قمار خونه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه سری سهم ها بازیگردان دارن.
روش بازی بیاد دستت خیلی قشنگ میتونی رو نوسانش سود کنی.
قنیشا بود فک کنم من پارسال افتاده بودم رو دورش،آی سود گرفتم ازش=))
خیلی داستان داره این بازار

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اینم جالبه
جوون لهستانی تو بورس تهران فعالیت داره
یارو لهستانیه ساکن لندنه بازار بورس ایران رو پر سود میبینه ماهی یکبار میاد اینجا سرمایشو چند برابر میکنه.
اونوقت جوونا خودمون دارن سهام هاشونو مفت میفروشن دولت پولشونو نبره
انگار دولت چلاقه نمیتونه بره از بانک سرمایه هارو بکشه بیرون =))
نوبل بد بینی و توطئه بینی رو باید بدن به ما ایرانی ها.
مثل اینا که سالهاس میان تو ماهواره میگن بهار امسال دیگه کار این **** تموم میشه،سلام ازادی
امسال زمستون دیگه اینا رفتنی میشن
تو بورس هم همین ماجرا هس.هر سری شاخصه منفی میشه میگن بیا بورس تعطیل شد
دولت سرمایه هامونو هاپولی کرد
بعد بازار برمیگرده میبینی همون ادم سر صبح پاشده سرخطی میزنه سهم بخره.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
انتقاد صریح رئیس دفتر رئیس جمهور از رفتار حقوقی ها در بازار سهام در سیمای رسانه ملی:

حقوقی ها به بهتر شدن روند بورس کمک کنند، نه آن که کارهای دگر کنند

مجری سیما: هفته قبل حقوقی ها به دنبال فروش سهم بودند، متاسفانه

واعظی: بله، امروز در این باره هم در جلسه شورای عالی بورس بحث شد

مردم بدانند، دولت بورس را رها نمی کند...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا این گاو جلو ساختمانشون 70 میلیون زدن به حساب سهام دارها، مگه جنسش چیه :po_O
البته دیدم خیلی بهش افتخار میکنن و برای اینکه خرجی که کردن مفید بوده باشه ویدئو هاشون رو پیش گاوه پر میکنن میزارن تو پیجشون :D
داوود خان یادمه قبلا گفتی سهم قهکمت رو داری نظرت در موردش چیه؟ ، این جور که من چند وقت زیر نظر گرفته بودمش معمولا حجم مبنا چه توی مثبت چه توی منفی پر نمیکنه، انگار افزایش سرمایه خوبی داره، درسته؟
نخریش !!!
دارم من ولی فعلا قیمتش خیلی بالاست ....
چند وقت دیگه پایین میاد
حالا بزار الان چشام باز نمیشه بخوابم فردا میام :p

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

جالبه واعظی (رئیس دفتر روحانی) دیشب پیشبینی کرده اصلاح شاخص تا محدوده 1600-1700 انجام میشه و بعد روند طبیعی اش رو طی خواهد کرد. یعنی قشنگ تو جلسه هایی که دارن میشینن با عدد و رقم حدود حمایت و نقطه برگشت تعیین میکنن :D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستاني كه سابقه بالايي دارن و سرد و گرم اين بازار رو ديدن اگه امروز يا نهايت فردا نخواد بازار برگرده واقعا بايد چيكار كنيم؟
با ضرر خارج بشيم يا صبر كنيم سازمان بورس بياد براي مصادره اموالمون :)

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان واسه تحلیل تکنیکال درست باید از چه نموداری استفاده کرد چون بعضاً نتایج متفاوتی میدن:
  • بدون تعدیل
  • با تقسیم سود نقدی
  • با افزایش سرمایه
  • با افزایش سرمایه و سود نقدی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فعلا اکثر سهم ها تو پیش گشایش صف فروش ـــن :rolleyes:
قیمت سهم ها داره آب میره :D :p
ببینیم ملت غیور ، امروز به کجا حمله میکنن
فعلا تا به اینجای کار سیتا رو تسخیر کردن :p ذوب و برکت رفتن تیم دشمن :دی فخوز داره پایاپای میجنگه احتمال نجاتش هست :دی شستا دارن رو جنازه اش راه میرن :دی اخابر هم خبر مرگش به هوای سودش گرفتارش شدم :D فعلا گروه کمتری به فولاد حمله کردن نیروهاشون کمه :p
تا یه گزارش دیگه از خط مقدم بدرود :دی

بالا