• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان شما در بهترین حالتی ( تازه سوداتون رفته ) :دی

پ.ن: من اگر 1 میلیارد هم تو این بازار سود کنم پول واسه آیفون اونم با این قیمتا نمیدم.
خوب نیس آدم نا شکر باشه من تو این چند سال درسته تو بورس ضرر هم کم نکردم.
ولی خیلیم سود بردم.
مخصوصا تو این سه سال اخیر خیلی وقتا بوده سرکار نمیرفتم همه درآمدم از بورس بوده.هم خرج خودمو دراوردم هم بیمه ام رو ادامه دادم و رد کردم.
از قبل از عید به اینور هم بخاطر کرونا کلا سرکار نرفتم بازم درامدم از بورس بوده.
کسی باورش نمیشه من بورس رو با تقریبا دو میلیون تومن شروع کردم!با پسرداییم وارد بورس شدیم همزمان.اون اون زمان17 میلیون سرمایه گذاشت من دو میلیون !
اون همرو ضرر کرد و از سرمایه اش کم شد و یه دوره هایی هم سود کرد و دست آخر هم بیخیال شد یه مبلغ کمی واسش مونده بود کشید بیرون و اونم خرج شد صفر شد.
ولی من موندم و زیاد کردم پولمو.تا 70 برابر سرمایه اولیه ام هم رسوندمش یه دوره.
در کل میخوام بگم که شدنیه،نباید از ضرر کردن ترسید و خارج شد.
بالاخره آدم از ضرر و از بین رفتن سودش ناراحت میشه منم شدم الانم هستم ولی هیچوقت نترسیدم که جا بزنم بگم ولش کن.
پشتم به خودم و خدای خودم گرمه میگم من جبرانش میکنم یعنی باید بکنم.
اگرنه منم الان تو صف فروش بودم.
همون دو هفته پیش بدترین سناریو و طولانی ترین زمان رو برا خودم در نظر گرفتم گفتم شاخص میاد تا یک و ششصد برا من تا آخر پاییز از سود خبری نیس تموم شد و رفت تا اونموقع هرچی میخواد بشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من خودم بیشترین ضرر رو از گشان دیدم اگه تو 29 تومن میفروختم و می اومدم تو 25 تومن دوباره میخریدم بالای 100 میلیون سرمایه ام بیشتر میشد
حالا اینم شانس آوردیم دیروز هر دو نمادش بسته شد وگرنه با این سهامدارانی که داره آتیش میزدن به مال ـــشون :دی

دقیقا
من الان از اصل پولم بالای ۳۰درصد تو ضررم
تازه من از ۲ سر بازی دارم ضرر میکنم
یه سرش خود ضرر بورسیم و سر دیگش ارزش ماشینی که فروختم لحظه به لحظه داره میره بالا
بخام دقیق بگم ۴۰درصد تو ضررم

ماشین ـــت رو فروختی !
بابا تو دیگه کی هستی دست همه رو از پشت بستی
198.gif

چطور دلت اومد ماشین بفروشی ؟
من اسفند سال 91 یه ماشین خریدم از اون موقع بیشتر اوقات تو پارکینگ ــه :دی اکثرا با دوچرخه میرم بیرون :دی
نیاز آنچنانی هم بهش ندارم ولی هیچ وقت به فروشش فکر هم نکردم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خوب نیس آدم نا شکر باشه من تو این چند سال درسته تو بورس ضرر هم کم نکردم.
ولی خیلیم سود بردم.
مخصوصا تو این سه سال اخیر خیلی وقتا بوده سرکار نمیرفتم همه درآمدم از بورس بوده.هم خرج خودمو دراوردم هم بیمه ام رو ادامه دادم و رد کردم.
از قبل از عید به اینور هم بخاطر کرونا کلا سرکار نرفتم بازم درامدم از بورس بوده.
کسی باورش نمیشه من بورس رو با تقریبا دو میلیون تومن شروع کردم!با پسرداییم وارد بورس شدیم همزمان.اون اون زمان17 میلیون سرمایه گذاشت من دو میلیون !
اون همرو ضرر کرد و از سرمایه اش کم شد و یه دوره هایی هم سود کرد و دست آخر هم بیخیال شد یه مبلغ کمی واسش مونده بود کشید بیرون و اونم خرج شد صفر شد.
بالاخره آدم از ضرر و از بین رفتن سودش ناراحت میشه منم شدم الانم هستم ولی هیچوقت نترسیدم که جا بزنم بگم ولش کن.
همون دو هفته پیش بدترین سناریو و طولانی ترین زمان رو برا خودم در نظر گرفتم گفتم شاخص میاد تا یک و ششصد برا من تا آخر پاییز از سود خبری نیس تموم شد و رفت تا اونموقع هرچی میخواد بشه
این بدترین سناریو شما، بهترین سناریو خیلی هاست :p

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خوب نیس آدم نا شکر باشه

اینکه بله درسته.

من تو این چند سال درسته تو بورس ضرر هم کم نکردم.
ولی خیلیم سود بردم.

خب متاسفانه خیلی ها تو این 3 ماه اخیر وارد شدن و همچنان هم دارن وارد میشن و شاید صبور نباشن.

خوبه / به نظر آدم صبور و پر حوصله ای میای، امیدوارم با سود خوبی خارج بشی .. ( البته اگر دوست داشتی کامل بی خیال بورس بشی )

66x1ufd.gif

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بازار کلا قفل شده این جماعت هرچی بگی حالیشون نمیشه
برادر از صف فروش بیا بیرون بازار یه تکونی بخوره وقتی خریداری نیست چه اصراری داری
میخوای پول خودتو از بین ببری انجام بده ولی بقیه را با صف نشینی داری نابود میکنی

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این بدترین سناریو شما، بهترین سناریو خیلی هاست :p
من این دوره تقریبا 60 درصد پرتفوی ام پالایشی بود.
بیشترین ضرر هارو هم پالایشی ها دادن این ماه.
حالا میگن همیشه بدترین حالت رو برا خودتون پیش بینی کنید و خودتون رو براش اماده کنید
ولی دیگه نگفتن یه جوری پیش بینی کنید که بیوفتید سکته کنید =))
فک کنم اونایی که شما میگی خودشونو برا سال دیگه اماده کردن
این شاخص این هفته برمیگرده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خوب با اراده اهنین برادران عزیز اخرین نقطه سبز پرتفوی من# ابادا هم منفی شد
درود به شرفتان

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
این مورد رو شاید شوخی کرده باشی ولی حتما هستند کسانی که پول نزول یا قرضی گرفتن چک و سفته دادن به جاش، به این نیت که 100% سود میکنن 10% ش رو هم میدن به سرمایه گذار.
دوست عزیز تو این بازار باید خودت رو بزنی به کوچه علی چپ چون کاریش نمیشه کرد انگار هممون رو انداختن تو انفرادی کاری میشه کرد ؟
منم تو ضررم و با روحیه ای که همه الآن دارن میدن مجبوریم خوشبین باشیم
به این دلیل که تا این بازار بخواد صفهای فروش جمع بشه و بعد متعادل بشه و بعد بشه صف خرید تا سربه سر بشیم مرسیم به اصلاح بعدی !
تنها گزینه ای که خیلی ها میتونن این روند رو سریعتر انجام بدن اینه که با مبالغ بالا نقد باشی و تو روزی که اصلاح تموم میشه میخواد بره بالا میانگین کم کنی
و مشکل اینجاست که اون پول نقد رو شاید 5 درصد از ماها داشته باشیم
ضمن اینکه الآن آدم سراغ دارم 2.5 میلیارد تو ضرره پس این حرفای من همش هم شوخی نیست ! خیلی ها تو این بازار جدای از سرمایه سلامتیشون هم به خطر می افته
خدا نگذره از بانیان امر

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بازار کلا قفل شده این جماعت هرچی بگی حالیشون نمیشه
برادر از صف فروش بیا بیرون بازار یه تکونی بخوره وقتی خریداری نیست چه اصراری داری
میخوای پول خودتو از بین ببری انجام بده ولی بقیه را با صف نشینی داری نابود میکنی
قبلا بدون مدرک دانشگاهی پنل معاملات آنلاین نمیدادن.
یه جورایی تر و خشک رو با هم میسوزوند چون ممکن بود یکی تحصیلات نداشته باشه ولی هوش مالی خوبی داشته باشه و سواد معاملاتیش بالا باشه در مقابل کسی لیسانسه باشه اما هیچی حالیش نباشه.
ولی یه خوبی داشت اونم این بود که یه جمعیت خیلی زیادی پنل آنلاین نداشتن.
اگر اون قانون رو برنمیداشتن الان شاهد یه همچین بازار و یه همچین صف های فروش سنگینی نبودیم.مجبور بودن یا تلفن بزنن درخواست فروش بدن یا حضوری برن کارگذاری و تالار بورس و اپراتور کارگذاری بهشون تفهیم میکرد که الان وقت فروش نیست و تموم میشد ماجرا.
اما الان طرف صبح میخواد بره سرکار گوشیو در میاره درخواست فروشش رو ثبت میکنه و میره دیگه کاری نداره میشه نمیشه صف سنگینه و این حرفا.
اینا تلنبار میشه رو هم اینطور شرایطی پیش میاد.
ظهر میبینه فروش نرفته فردا همین بساطه.
باید چند روز ثبت فروش رو ممنوع کنن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
در نمادهاي كوچك

بايد صف فروش سنگين شود تا معامله اي صورت نگيرد وقيمت سهم افت نكند

بهترين حمايت است در شرايط كنوني از طرف حقوقي ها و بازيگران

و عدم خريد سهامدارن خرد ، تا تغيير روند شاخص كل ،ميتونه حمايت خوبي باشد

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
کارت بازرگانی بخوای بگیری باید دوره ای رو بگذرونی سفت و سخت هم هست هر چند کلک هم زده میشه تو شهرستانها که سازمانها هم ایلیاتی و قبیله ای ادار میشن، کار راه میندازن ولی درصد کمی هست
بورس رو هم باید اینطوری کنن با دوره آموزشی بهتره که همه امکان ورود داشته باشن. میخواستم بگم تحصیلات ولی کلا مملکت گل و بلبلی هستیم و باید کارهای پوپولیستی بکنی.
هیچی سر جاش نیست همین شده دیگه.
لااقل همین رو جا بندازن وقتی قیمت پایانی بیشتره باسه چی دو دقیقه به پایان بازار تو صف فروش میری؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کارت بازرگانی بخوای بگیری باید دوره ای رو بگذرونی سفت و سخت هم هست هر چند کلک هم زده میشه تو شهرستانها که سازمانها هم ایلیاتی و قبیله ای ادار میشن، کار راه میندازن ولی درصد کمی هست
بورس رو هم باید اینطوری کنن با دوره آموزشی بهتره که همه امکان ورود داشته باشن. میخواستم بگم تحصیلات ولی کلا مملکت گل و بلبلی هستیم و باید کارهای پوپولیستی بکنی.
لااقل همین رو جا بندازن وقتی قیمت پایانی بیشتره باسه چی دو دقیقه به پایان بازار تو صف فروش میری؟
فرمودید تحصیلات!لطفا بفرمایید در ایران اونی که ارشد داره چه کاری از دستش بر میاد که اونی که دیپلم داره نمیتونه؟البته تحصیلات با باسوادی فرق داره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
لااقل همین رو جا بندازن ولی قیمت پایانی بیشتره باسه دو دقیقه به پایان بازار تو صف میری؟

اصلا تو همه ی اصناف همینه.کارت بهداشت و جواز کسب میخوای بگیری باید دوره ببینی.پولش هم از خودت میگیرن.
واقعا برای بورس و گرفتن پنل معامله انلاین باید یه دوره سفت و سخت بذارن چون پای مسایل مالی و سرمایه مردم در میونه.
کاملا مشخصه یه بخش زیادی از این رفتار بازار از ناشی بودن حقیقی هاس.

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
این برنامه رو نصب کنین ببینین اگه همین سرمایه گذاری رو توی سکه و دلار می کردین چقدر نسبت به بورس سود و زیان داشتین:

من 20 درصد نسبت به سکه و 18 درصد نسبت به دلار توی ضررم :دی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
قبلا بدون مدرک دانشگاهی پنل معاملات آنلاین نمیدادن.

فکر کنم قبلا هم مدرک دانشگاهی ملاک نبود ، فقط دیپلم بود ، که البته دیپلم رو هم حذف کردن !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی به نظرم بعضیا در مورد ضرر از اصل پول و ضرر از سود دارن اینجا اشتباه میکنن
چون اونی که مثلا یک سال تو بازار هست هر چی هم داره ضرر میکنه بازم ضرر از سودش هست نه ضرر از اصل پولش چون به هر حال تو این یک سال سود خوبی کرده ( اونی که بیشتر از 1 سال تو بازاره که دیگه وضعش خیلی بهتره )
اونی داره از اصل پولش ضرر میکنه که مثلا 1 ماهه اومد تو بازار و واقعا اون داره از اصل پولش کم میشه نه از سودش

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
دیگه حالم از دیدن کامنت‌هایی که مضمونش در مورد اینه که یه عده بدون آموزش وارد بورس شدن و اگر آموزش دیده بودن الان توی ضرر نبودن و فلان و بهمان ... به هم میخوره..!
یا اونایی که چون توی این ۶ماه اخیر که تقریبا همه نمادها صعود بالای ۲۰۰درصد تا ۱۰۰۰درصد داشتن، سود کردند، و خودشون رو گرگ وال‌استریت میدونن، و بقیه رو سرزنش میکنن که بخاطر جدیدا بازار خراب شده!

باشه جناب گرگ، شما که استاد هستی، و خیلی با مطالعه پرتفوت رو چیدی، الان چندتا نماد سبز توی پرتفوت داری؟
واقعا نمیخاید بفهمید همه اینا بازی هست؟ بابا اینجا اروپا و امریکا و شرق آسیا نیست، ایرانه‌ها... اینجا همه چی دستوریه، از اون حلبی که به اسم ماشین ۹۰میلیون میکنن تو پاچه ملت گرفته، تا بورس...

تو این مملکت مرغ گرون میشه، میگن تقصیر مردمه که میرن میخرن، پسته گرون میشه، میگن تقصیر مردمه، پراید گرون میشه، دلار و طلا گرون میشه، رب گوجه، پمپرز و نوار بهداشتی،... کلا هرچی گرون شده مردم رو میندازن به جون همدیگه و میگن تقصیر خود مردم هست!

کشوری که حاضر نیست زیر بار fatf بره که معلوم بشه بانک‌هاش چه غلطی میکنن، و توش روزی چندهزار میلیارد اختلاس میشه، شما فکر کردید بورسش خیلی شفاف هست؟ و اعداد و ارقامش دستکاری نمیشه؟ فک کردید سهام‌ها از نظر تکنیکال رشد و اصلاح میکنن؟

شل کنید خواهشا ....

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مفید دسترسی به بعضی سهامهای عرضه اولیه مثه آبادا، ثبهساز، امین و ... رو مسدود کرد

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
فرمودید تحصیلات!لطفا بفرمایید در ایران اونی که ارشد داره چه کاری از دستش بر میاد که اونی که دیپلم داره نمیتونه؟البته تحصیلات با باسوادی فرق داره
میگم که میخواسم بگم شرط تحصیلات خوبه ولی تو ایران باید بگی این جور شرطها نباشه که همه بیان و امکان ورود داشته باشد و البته وضع میشه همین.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
الان به نظرتون این شرایط ربطی به آموزش داره؟

دستوری میره بالا، دستوری میاد پایین
دولت گشایش رو میکنه این وسط

320هزار میلیارد ارزش بورس دال شاخص 2 میلیون بود الان 20% کاهشش = 62 هزار میلیارد (این حجم پول رفته تو جیب کی؟)

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اره به نظرم مقداریش با آموزش درست میشد. همین دوستان این تاپیک نظرسنجی کنیم کدوممون از این رفتارهای مسخره این زامبیهای تو صف رو داریم؟ دو نفر هم نکرده باشن موفقیت بزرگیه
و البته مقداریش هم دستوری هست کلا دولتهای فعلی و قبلی رویه اشون بر مداخله و فضولی و سرک کشیدنه . . . به جای یک دولت سیاستگزار و هموار کننده مشکلات و برطرف کننده موارد مخل . . .

بالا