mohammad200
Registered User
- نوشتهها
- 1,894
- لایکها
- 1,342
کسی کتاب بورس باز سلمان امین رو خونده ؟
بهترین کار رو میکنیدوستان یه تجربه ای که من گرفتم اندکی باید نقد نگه داشت
من میخواهم مقداری نقدینگی برای روزهای منفی نگهداری کنم سهمی بخرم یا میانگین کم کنم
بهترین جا کجاست؟
بانک؟ صندوق ها ( از این صندوق ها من چیزی سردرنیاوردم)
یا جاهای دیگه هم است؟
نقد شوندگی راحت و سریع میخواهم داشته باشه
باتشکر
نرم افزار های پولی دیگه هم هستندوشنبه زنگ میزنم مفید ببینم برا متاتریدر حساب معاملاتی میده یا نه.
اگه بده خیلی خوب میشه.
متاتریدر رو روی سرور مجازی میاری بالا تنظیمات رو اوکی میکنی پرتفوی رو وارد میکنی
طبق تنظیماتی که روش انجام میدی و شرط ها و فیلتر هایی که واردش میکنی برات ایمیل و نوتیفیکیشن گزارش و هشدار و سیگنال ارسال میکنه
نمیدونم چرا تو این مدت به ذهنم نرسیده بود برم سراغ این
با کارگزاری تماس بگیرید برای شما یوزر و پسورد ارسال خواهد شدکسی تا حالا حساب معاملاتی متاتریدر از مفید گرفته؟
یعنی دمو نباشه و بصورت واقعی بشه با کد بورسی داخلش معامله کرد
خیلی برنامه خوبیه حیفه فقط دمو باشه
به زبان ساده صندوق های سرمایه گذاری etf صندوق قابل معامله ای است که از اوراق بهادار مختلف تشکیل شده استاین eft چی هست داستانش ؟
دوستانی که اطلاعاتی دارند محبت کنن راهنمایی کنن
معمولا برای چنین شرکت های بزرگی از عرضه بلوکی و عرضه به صندوق های سرمایه گذاری استفاده میشودطبق مصوبه دولت شرکتهای نهادهای عمومی مانند شستا که زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی است باید تا سقف ۲۵ درصد از سهام خود را در بورس شناور کند و در این زمینه شستا موظف است تا پایان سال میزان شناوری سهام خود را از ۱۱ درصد کنونی به ۲۵ درصد افزایش دهد. به عبارتی تامین اجتماعی باید حدود ۱۰.۶ هزار میلیارد سهم تا پایان سال عرضه کند.
تا پایان سال کمتر از ۱۴۰ روز کاری باقی مانده و اگر بر فرض محال هر روز بازار مثبت باشد و حقوقی بتواند بفروشد روزانه حداقل ۷۵ میلیون سهم توسط حقوقی باید عرضه شود.
آیا سهم توانایی جذب این همه عرضه را دارا می باشد؟ سهمی که در روز کاری قبل با عرضه 50 میلیون سهم توسط حقوقی رو به قبله شد چطور می تواند از پس این عرضه های سنگین و مداوم دوام بیاورد؟
تا کی میتونن جلوی فروش حقوقی رو بگیرن! اینم یک روز دو روز، بعدش که باید شیر فلکه باز بشه.
مواظب این سهم ها و کلا شاخص سازها باشید شاید دستوری چند روز بالا بیان ولی دوباره به کما میرن.
اونارم دیدم ولی شناخته شده ترینش همین متاتریدره برا فارکس هم متاتریدر استفاده میکنن.نرم افزار های پولی دیگه هم هستن
یه سرچ بزنی یکی دونمونه ایرانی ساپورت هم بودن باکیفیت بودن درصد خطای کمتری دارن
درود / تشکربهترین کار رو میکنی
خودم از صندوق درآمد ثابت قابل معامله استفاده میکنم
راحت و بی دردسر
خیالمم راحته اگه کارگزاری مشکل ساز شد ، سرمایه نقد به خطر نمیوفته و بالاخره دارایی هستش ...
جابجایی از بانک به کارگزاری و بالعکس زمان بره
جابجایی از صندوق درآمد ثابت غیر قابل معامله هم که سخت تر بانکه و زمان بیشتری میبره
قبلا از بانک استفاده میکردم
میزان ارادت من به مدیره سره کارم بستگی به شاخص داره.
یه ماه پیش که مثبت بود فحشش میدادم که داری از من بیگاری میکشی ولی الان که شاخص منفیه بیشتر که دقت می کنم می بینم آدم بدی هم نیست من باید بیشتر تلاش کنم![]()
خواهش میکنمدرود / تشکر
نقد شوندگی درجا دارد؟
سلام سایتی چیزی هست که دگ پیشخوان نریم برای احراز هویت همش آنلاین انجام بدیم
سلام سایتی چیزی هست که دگ پیشخوان نریم برای احراز هویت همش آنلاین انجام بدیم
(qd1)*(pd1)+(qd2)*(pd2)+(qd3)*(pd3)>=2*((qo1)*(po1)+(qo2)*(po2)+(qo3)*(po3)) && (pl)>=(py) && (pl)!=(tmax) && (tno)>30 && (ct).Buy_CountI >= ((ct).Sell_CountI)
(pl)>=(pc)*1.03&&((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)>((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)
(pl)>=(pc)*1.03
(tvol)>5*(([ih][0].QTotTran5J+[ih][1].QTotTran5J+[ih][2].QTotTran5J+[ih][3].QTotTran5J+[ih][4].QTotTran5J+[ih][5].QTotTran5J+[ih][6].QTotTran5J+[ih][7].QTotTran5J+[ih][8].QTotTran5J+[ih][9].QTotTran5J+[ih][10].QTotTran5J+[ih][11].QTotTran5J+[ih][12].QTotTran5J+[ih][13].QTotTran5J+[ih][14].QTotTran5J+[ih][15].QTotTran5J+[ih][16].QTotTran5J+[ih][17].QTotTran5J+[ih][18].QTotTran5J+[ih][19].QTotTran5J+[ih][20].QTotTran5J+[ih][21].QTotTran5J+[ih][22].QTotTran5J+[ih][23].QTotTran5J+[ih][24].QTotTran5J+[ih][25].QTotTran5J+[ih][26].QTotTran5J+[ih][27].QTotTran5J+[ih][28].QTotTran5J+[ih][29].QTotTran5J)/30)
(pl)>1.01*(pf)&&(tno)>10&&(pf)>1.01*(py)&&(pl)!=(tmax)
ثبت سفارش از ساعت 12:30 تا 14:00 امکان پذیره" محدوده زمانی سفارش معتبر نمی باشد "
من هنگام ثبت سفارش خرید برای سهام پالایش با پیغام بالا مواجه می شم علتش چی هست ؟