• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان یه تجربه ای که من گرفتم اندکی باید نقد نگه داشت
من میخواهم مقداری نقدینگی برای روزهای منفی نگهداری کنم سهمی بخرم یا میانگین کم کنم
بهترین جا کجاست؟
بانک؟ صندوق ها ( از این صندوق ها من چیزی سردرنیاوردم)
یا جاهای دیگه هم است؟
نقد شوندگی راحت و سریع میخواهم داشته باشه
باتشکر
بهترین کار رو میکنی
خودم از صندوق درآمد ثابت قابل معامله استفاده میکنم
راحت و بی دردسر
خیالمم راحته اگه کارگزاری مشکل ساز شد ، سرمایه نقد به خطر نمیوفته و بالاخره دارایی هستش ...
جابجایی از بانک به کارگزاری و بالعکس زمان بره
جابجایی از صندوق درآمد ثابت غیر قابل معامله هم که سخت تر بانکه و زمان بیشتری میبره

قبلا از بانک استفاده میکردم

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
کپی/

رتبه سوم بیشترین ریزش در تاریخ بورس :
مرداد 1383 = 34.7 %
تیر 1387 = 38.8 %
مرداد 1399 = 23.6 %
دی 1392 = 21.6 %
مهر 1397 = 21.5 %

رتبه سوم بیشترین ریزش شاخص در یک روز معاملاتی:
93/12/26 = 5.51 %
87/8/5 = 5.3 %
99/5/26 = 4.71 %

رتبه اول بیشترین خروج پول در تاریخ بورس :
99/6/3 = 7200 میلیارد تومان
98/10/14 = 4100 میلیارد تومان
99/6/2 = 3000 میلیارد تومان

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوشنبه زنگ میزنم مفید ببینم برا متاتریدر حساب معاملاتی میده یا نه.
اگه بده خیلی خوب میشه.
متاتریدر رو روی سرور مجازی میاری بالا تنظیمات رو اوکی میکنی پرتفوی رو وارد میکنی
طبق تنظیماتی که روش انجام میدی و شرط ها و فیلتر هایی که واردش میکنی برات ایمیل و نوتیفیکیشن گزارش و هشدار و سیگنال ارسال میکنه
نمیدونم چرا تو این مدت به ذهنم نرسیده بود برم سراغ این

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوشنبه زنگ میزنم مفید ببینم برا متاتریدر حساب معاملاتی میده یا نه.
اگه بده خیلی خوب میشه.
متاتریدر رو روی سرور مجازی میاری بالا تنظیمات رو اوکی میکنی پرتفوی رو وارد میکنی
طبق تنظیماتی که روش انجام میدی و شرط ها و فیلتر هایی که واردش میکنی برات ایمیل و نوتیفیکیشن گزارش و هشدار و سیگنال ارسال میکنه
نمیدونم چرا تو این مدت به ذهنم نرسیده بود برم سراغ این
نرم افزار های پولی دیگه هم هستن
یه سرچ بزنی یکی دونمونه ایرانی ساپورت هم بودن باکیفیت بودن درصد خطای کمتری دارن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

کسی تا حالا حساب معاملاتی متاتریدر از مفید گرفته؟
یعنی دمو نباشه و بصورت واقعی بشه با کد بورسی داخلش معامله کرد
خیلی برنامه خوبیه حیفه فقط دمو باشه
با کارگزاری تماس بگیرید برای شما یوزر و پسورد ارسال خواهد شد
منتهی استفاده از سیستم تحت وب جهت خرید و فروش توصیه شده

این eft چی هست داستانش ؟
دوستانی که اطلاعاتی دارند محبت کنن راهنمایی کنن
به زبان ساده صندوق های سرمایه گذاری etf صندوق قابل معامله ای است که از اوراق بهادار مختلف تشکیل شده است
خیلی ساده تر بخواهم بگم یک سبد سهام یا پورتفویی است که توسط دولت ارائه شده و قابلیت خرید همچون اوراق دیگر بورس را دارد
مهمترین مزیت این نوع صندوق های نقدینگی سریعتر نسبت به صندوق های دیگر را دارد
در این لینک میتوانید اطلاعات جامع تر و کامل تری بدست اورید

طبق مصوبه دولت شرکت‌های نهاد‌های عمومی مانند شستا که زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی است باید تا سقف ۲۵ درصد از سهام خود را در بورس شناور کند و در این زمینه شستا موظف است تا پایان سال میزان شناوری سهام خود را از ۱۱ درصد کنونی به ۲۵ درصد افزایش دهد. به عبارتی تامین اجتماعی باید حدود ۱۰.۶ هزار میلیارد سهم تا پایان سال عرضه کند.
تا پایان سال کمتر از ۱۴۰ روز کاری باقی مانده و اگر بر فرض محال هر روز بازار مثبت باشد و حقوقی بتواند بفروشد روزانه حداقل ۷۵ میلیون سهم توسط حقوقی باید عرضه شود.
آیا سهم توانایی جذب این همه عرضه را دارا می باشد؟ سهمی که در روز کاری قبل با عرضه 50 میلیون سهم توسط حقوقی رو به قبله شد چطور می تواند از پس این عرضه های سنگین و مداوم دوام بیاورد؟
تا کی میتونن جلوی فروش حقوقی رو بگیرن! اینم یک روز دو روز، بعدش که باید شیر فلکه باز بشه.
مواظب این سهم ها و کلا شاخص سازها باشید شاید دستوری چند روز بالا بیان ولی دوباره به کما میرن.
معمولا برای چنین شرکت های بزرگی از عرضه بلوکی و عرضه به صندوق های سرمایه گذاری استفاده میشود

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نرم افزار های پولی دیگه هم هستن
یه سرچ بزنی یکی دونمونه ایرانی ساپورت هم بودن باکیفیت بودن درصد خطای کمتری دارن
اونارم دیدم ولی شناخته شده ترینش همین متاتریدره برا فارکس هم متاتریدر استفاده میکنن.
در نگاه اول که واردش میشی بنظر خیلی پیچیده و زمخت میاد ولی وقتی یه مدت باهاش کار می‌کنی و تنظیمات رو باب میل خودت ست می‌کنی خیلی خوب میشه.
تاریخ شمسی و نمودار لگاریتمیک هم مفید واسش طراحی کرده.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

کلید خان کلید کرده تو روغن اقتصادی ! بی خیال در آر اون کلید ررررِ

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بهترین کار رو میکنی
خودم از صندوق درآمد ثابت قابل معامله استفاده میکنم
راحت و بی دردسر
خیالمم راحته اگه کارگزاری مشکل ساز شد ، سرمایه نقد به خطر نمیوفته و بالاخره دارایی هستش ...
جابجایی از بانک به کارگزاری و بالعکس زمان بره
جابجایی از صندوق درآمد ثابت غیر قابل معامله هم که سخت تر بانکه و زمان بیشتری میبره

قبلا از بانک استفاده میکردم
درود / تشکر
نقد شوندگی درجا دارد؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
میزان ارادت من به مدیره سره کارم بستگی به شاخص داره.

یه ماه پیش که مثبت بود فحشش میدادم که داری از من بیگاری میکشی ولی الان که شاخص منفیه بیشتر که دقت می کنم می بینم آدم بدی هم نیست من باید بیشتر تلاش کنم :D:D:D

بازار داره دوباره به وضعیت "برم بزنم تو گوش رئیسم" برمیگرده :cool::p

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درود / تشکر
نقد شوندگی درجا دارد؟
خواهش میکنم
بله قابلیت نقد شوندگی در لحظه رو داره به خاطر داشتن بازارگردان در طول روز چندین بار اردرهای خرید و فروش اطراف NAV میزارن ولی عمدتا زمان اصلاح بازار قیمتشون بالاتر از NAV میره و در زمان صعود بازار پایین تر از NAV
این بالا و پایین تر رفتن هم در طول روز چند بار به خاطر عرضه بازارگردان به NAV نزدیک میشه
بازار گردان معمولا نیم درصد بالا پایین NAV اردر میزاره
توی بدترین حالتش 1% بالاتر یا پایین تر از NAV میشه . بیشترش رو تا حالا ندیدم پایدار باشه و حداکثر 1 یا 2 روز بیشتر اتفاق نمیوفته

اگه قصد دارید نقدینگی رو موقتا توی این مدل صندوق ها حفظ بکنید ، حداقل نیم درصد زیر NAV خرید داشته باشید که موقع فروش تو بدترین حالتش سر به سر بشید و توی بهترین حالتش هم که سود میبرید

فقط اگه قصد دارید زیر 2 هفته نقدینگی رو برای خرید سهمی اونجا درگیر بکنید بهتره صندوق رو نگیرید . ممکنه شما مثلا روی 0.5% NAV خرید کرده باشید و طی اون دو هفته مثلا NAV نیم درصد رشد کرده باشه ولی قیمت لحظه ای سفارشات صندوق مثلا 1% زیر NAV باشه و اینجا نه سود کردید نه زیان
برای بالای 2 هفته هیچ مشکلی نداره

کارمزد و مالیات معاملاتش هم خیلی ناچیزه ، اگه اشتباه نکنم چیزی در حدود 0.02% به ازای خرید و 0.02% به ازای فروش هستش . جمعا 0.04%

بهترین صندوق های درآمد ثابتی هم که تا به حال داشتم و راضی بودم و بازارگردان خوبی هم داشته :
اوصتا/آکورد/تصمیم/اعتماد/گنجین
بدون پرداخت سود دوره ای هم هستن

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام سایتی چیزی هست که دگ پیشخوان نریم برای احراز هویت همش آنلاین انجام بدیم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

این فقط برای سجامه کارگزاری ها اکثر دوباره برای امضای قرارداد و احراز بری پیشخوان البته یکی دوتا کارگزاری هم هستن که نمیخوان یا انلاینن ولی از کیفیت خدماتشون خبری ندارم

سلام سایتی چیزی هست که دگ پیشخوان نریم برای احراز هویت همش آنلاین انجام بدیم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خلاصه پس پیشخوان باید رفت،چه کاریه ۱۰ تومن بدی به این سیگنال

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این فیلتر روی تابلو بورس سهم هایی که روی نمودار کندل چکش وارونه زدن رو نمایش میده

کد:
(qd1)*(pd1)+(qd2)*(pd2)+(qd3)*(pd3)>=2*((qo1)*(po1)+(qo2)*(po2)+(qo3)*(po3)) && (pl)>=(py) && (pl)!=(tmax) && (tno)>30 && (ct).Buy_CountI  >= ((ct).Sell_CountI)
این فیلتر سهم های الگوی ساعتی رو نشون میده که قدرت خرید حقیقی بیشتر از قدرت فروش حقیقی بوده
کد:
(pl)>=(pc)*1.03&&((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)>((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)
این فیلتر الگو ساعتی ساده رو نشون میده
کد:
(pl)>=(pc)*1.03
این فیلتر حجم های مشکوک رو نشون میده

کد:
(tvol)>5*(([ih][0].QTotTran5J+[ih][1].QTotTran5J+[ih][2].QTotTran5J+[ih][3].QTotTran5J+[ih][4].QTotTran5J+[ih][5].QTotTran5J+[ih][6].QTotTran5J+[ih][7].QTotTran5J+[ih][8].QTotTran5J+[ih][9].QTotTran5J+[ih][10].QTotTran5J+[ih][11].QTotTran5J+[ih][12].QTotTran5J+[ih][13].QTotTran5J+[ih][14].QTotTran5J+[ih][15].QTotTran5J+[ih][16].QTotTran5J+[ih][17].QTotTran5J+[ih][18].QTotTran5J+[ih][19].QTotTran5J+[ih][20].QTotTran5J+[ih][21].QTotTran5J+[ih][22].QTotTran5J+[ih][23].QTotTran5J+[ih][24].QTotTran5J+[ih][25].QTotTran5J+[ih][26].QTotTran5J+[ih][27].QTotTran5J+[ih][28].QTotTran5J+[ih][29].QTotTran5J)/30)

اینم سهم های رو نشون میده که رو روند صعودی تثبیت شدن ولی هنوز صف خرید نشدن
کد:
(pl)>1.01*(pf)&&(tno)>10&&(pf)>1.01*(py)&&(pl)!=(tmax)

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
[emoji843]به نظر می رسد دلار ۴۲۰۰ تومانی به ایستگاه آخر خود رسیده است.
[emoji843]انتظار می رود در هفته های آتی آخرین تخصیص های دلار ۴۲۰۰ تومانی برای صنعت و کشاورزی صورت پذیرد و پس آن دلار ۴۲۰۰ تومانی تنها برای گندم باشد.
[emoji843]بر این اساس حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی از صنعت کشاورزی و دامداری و دارو ، آخرین پایگاه این دلارهای ارزان در اقتصاد خواهد بود.
[emoji843]با حذف این دلارها از اقتصاد ، جهش قیمتها در صنعت زراعت ، دامداری ، لبنیات ، دارو ، مرغداری و گاوداری اجتناب ناپذیر خواهد بود./معیار

@OhNews

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
" محدوده زمانی سفارش معتبر نمی باشد "
من هنگام ثبت سفارش خرید برای سهام پالایش با پیغام بالا مواجه می شم علتش چی هست ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
" محدوده زمانی سفارش معتبر نمی باشد "
من هنگام ثبت سفارش خرید برای سهام پالایش با پیغام بالا مواجه می شم علتش چی هست ؟
ثبت سفارش از ساعت 12:30 تا 14:00 امکان پذیره

بالا