• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تا وقتی دولت و دولتها دستشون رو براحتی تو جیب مردم میتونه بکنن و پیگردی هم نداشته باشه چرا که این کار رو نکنن؟! کل بی عرضگی های دورانشون یکی پس از دیگری نه صرفاً کلید الدوله اینطوری ردیف میشه
موندم قالیباف قولی گرفته که صداش در نمیاد؟ روز اول مجلس تو صندلی جلوس نفرموده بود یقه دولت را با قماشش گرفته بود یه دفعه فروکش کرد. . .

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کسانی که تماوند پذیره نویسی کردن ،امروز حدود ۱۶۰۰ درصد سود کردن ،من متاسفانه ننوشتم :confused:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
کسانی که تماوند پذیره نویسی کردن ،امروز حدود ۱۶۰۰ درصد سود کردن ،من متاسفانه ننوشتم :confused:
بله شکر خدا ۱ چهارم ضرر جبران شد
۳۶۰۰ خریدم الان حدود ۵۶ میلیون

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بله شکر خدا ۱ چهارم ضرر جبران شد
۳۶۰۰ خریدم الان حدود ۵۶ میلیون

مبارک باشه
من خیلی گرفتار بودم و البته ترجیح دادم ننویسم اون موقع ،خیلی طول کشید باز شدنش قرار بود پارسال اسفند باز بشه فکر کنم ،۶ ماه بیشتر طول کشید

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
مبارک باشه
من خیلی گرفتار بودم و البته ترجیح دادم ننویسم اون موقع ،خیلی طول کشید باز شدنش قرار بود پارسال اسفند باز بشه فکر کنم ،۶ ماه بیشتر طول کشید
اوایل بهمن ماه پذیره نویسی بود
من با کارگزاری تماس گرفتم بنده خدا خودش گفت حداقل ۶ ماه
ریسک کردم شکر خدا بد نشد

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تمام صف خودرو تو کف منفی 5 جمع شد با حجم فوق العاده بالا
حالا کف اوردن رو منفی 4 تا اینا را هم جمع کنن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تمام صف خودرو تو کف منفی 5 جمع شد با حجم فوق العاده بالا
حالا کف اوردن رو منفی 4 تا اینا را هم جمع کنن
ضاهرا حقوقی میخواد یک حرکتی رو خودرو بزنه حالا یا صعود یا نوسانگیری..... میتونن همین امروز سهم مثبت کنن ولی تا اخرین نفر پیاده نکنن ول کن نیست
الان دارن تو منفی 3 پیاده میکنن سهام دارها را

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان این مشکل کشویی تو ایزی تریدر کسی داره وقتی نوار کشویی میکشم فقط بالا و پایین حرکت میکنه اطلاعات داخل کادر مورد نظر ثابته

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
خب به نظر میاد فردا پس فردا زمان خوبی باشه برای جبران ضررا، واقعا دیگه این تصور که سهام داری صبور سود میکنن رو بندازید دور و توی سهمای پدر مادر دار! تا مثبتی دیدید بفروشید و منفیم بخرید تا سربه سر بشید و خلاص :D

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خب به نظر میاد فردا پس فردا زمان خوبی باشه برای جبران ضررا، واقعا دیگه این تصور که سهام داری صبور سود میکنن رو بندازید دور و توی سهمای پدر مادر دار! تا مثبتی دیدید بفروشید و منفیم بخرید تا سربه سر بشید و خلاص :D
نوسان گیری خوبه .......ولی این جو با توجه به شرایط حضور تازه واردهای زیاد بوجود اومده که به مرور درست میشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کسایی که تحلیل کار میکنن
افزونه فین آی رو کروم خیلی میتونه بهشون کمک کنه (fineye)
وقتی نصبش میکنید و میرید تو سایت tsetmc ،وارد صفحه شرکتها که بشید اطلاعات خیلی خوبی بهتون میده،البته نه همه ی شرکت ها.
الان مثلا من نفت بهران رو باز کردم،یه پنجره باز میشه با تب های گوناگون که برای هر شرکت متفاوته یه سری اطلاعات بیشتری دارن یه سری کمتر
افزونه وسهام برای فایرفاکس هم بد نیست
حالا مال من برعکس شد من چهارشنبه نوری رو رو مثبت 5 فروختم گفتم امروز احتمالا از تو منفی میاد سمت مثبت میخرم که نشد :)
سهم هایی مثل نوری که dps بالایی نسبت به بقیه دارند جهت نوسان گیری استفاده نکنید
چنین سهم هایی خواهان زیاد داره سریع از سهم عقب میمونید

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز برای اولین بار مقداری خودرو خریدم ، آخر وقت‌ مثبت شد و با وجود اینکه موقع خرید نیت نوسان گیری نداشتم نصفشو فروختم نزدیک ۳.۵ درصد سود داد ،مبلغش زیاد نیست‌ ولی خیلی چسبید :cool:

هر چی عرضه اولیه کپک زده داشتم هم ، اونایی که راه میداد فروختم ،تعداد نمادها کم شد‌ و حس بهتری‌ داره و راحت تر میشه کنترل کرد ،همچنان در حال آماده شدن برای اتفاقاتی که ممکنه بیفته هستم ،ببینیم خدا چی میخاد

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کی انجام شد این پذیره نویسی ؟
بی سر و صدا؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز برای اولین بار مقداری خودرو خریدم ، آخر وقت‌ مثبت شد و با وجود اینکه موقع خرید نیت نوسان گیری نداشتم نصفشو فروختم نزدیک ۳.۵ درصد سود داد ،مبلغش زیاد نیست‌ ولی خیلی چسبید :cool:

هر چی عرضه اولیه کپک زده داشتم هم ، اونایی که راه میداد فروختم ،تعداد نمادها کم شد‌ و حس بهتری‌ داره و راحت تر میشه کنترل کرد ،همچنان در حال آماده شدن برای اتفاقاتی که ممکنه بیفته هستم ،ببینیم خدا چی میخاد
شستا هم امروز میشد راحت چند درصد نوسان گرفت..

بالا