• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ببینم فارکس هم مثل بورس خودمون اخبار محور هست که با یک خبر بالا و پایین بشه ؟
اگر احیانا اینطور باشه که خیلی سخته جمع آوری اخبار خارجی :p
اگر تو این زمینه به نتایجی رسیدی و وقتشو داشتی اینجا شیر کن استفاده کنیم ممنونم
کلا بازار سرمایه تو هرجای دنیا وابستگی زیادی به تغییر و تحولات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی داره‌
بازار فارکس هم بازار پیچیده و بشدت پویاییه فعالیت کردن داخلش راحت نیس

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبرخوب اومد
خبرفوری:
اختصاص یک درصد از دارایی‌های صندوق توسعه ملی برای پایداری بازار سرمایه

علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز خود درباره قرار گرفتن دارایی‌های صندوق توسعه ملی گفت:

«از سال 94 قرار بود صندوق توسعه 1 درصد از دارایی خود را در صندوق تثبیت بازار سپرده‌گذاری کند که ابهاماتی داشت اما اخیراً این ابهامات رفع شده و از اول هفته آینده این سپرده‌گذاری انجام خواهد شد»

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دارایی صندوق توسعه ۹۱ میلیارد دلار است، ۱٪ آن میشود ۹۱۰ میلیون دلار و ضربدر دلار ۲۵ تومانی میشود ۲۳ هزار میلیارد تومان که برای جمع آوری کل صف های فروش بازار کافی است.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مهم؛ شورای عالی بورس برای موضوعات مختلف، پنجشنبه جلسه فوق‌العاده‌ تشکیل خواهد داد

سخنگوی دولت خبر داد:

امروز صبح در جلسه ستاد اقتصادی بحث بورس را داشتیم. از اول هفته آینده سپرده‌گذاری 1 درصد از دارایی‌های صندوق توسعه ملی صورت خواهد گرفت.

ربیعی تاکید کرد: امروز در ستاد اقتصادی دولت بحث و تصمیماتی اتخاذ شد که پشتوانه‌های خوب خواهد داشت بخشی از گلایه ها نسبت به حضور حقوقی ها بود که حقوقی ها متناسب با ضوابط شورای عالی بورس ملزم هستند حداکثر همکاری را انجام دهند و تصمیمات قاطعی در این زمینه اتخاذ شد.

شورای عالی بورس همه این تدابیر را در نظر گرفته و همین پنج شنبه جلسه فوق العاده ای در نظر گرفته شده است که بتوانند دو موضوعی که گفته شد و برخی از مسائل دیگر را بررسی کنند.
/تسنیم

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
دارایی صندوق توسعه ۹۱ میلیارد دلار است، ۱٪ آن میشود ۹۱۰ میلیون دلار و ضربدر دلار ۲۵ تومانی میشود ۲۳ هزار میلیارد تومان که برای جمع آوری کل صف های فروش بازار کافی است.

خبرخوب اومد
خبرفوری:
اختصاص یک درصد از دارایی‌های صندوق توسعه ملی برای پایداری بازار سرمایه

علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز خود درباره قرار گرفتن دارایی‌های صندوق توسعه ملی گفت:

«از سال 94 قرار بود صندوق توسعه 1 درصد از دارایی خود را در صندوق تثبیت بازار سپرده‌گذاری کند که ابهاماتی داشت اما اخیراً این ابهامات رفع شده و از اول هفته آینده این سپرده‌گذاری انجام خواهد شد»

خب دولت دید از محل مالیات و چارتا حقوقی خودی، اونقدری نیست که کفاف خرج و مخارج آقازاده‌های عزیزشون رو که خارج از کشور مشغول یادگیری علوم مختلف هستند تا در آینده نزدیک به کشور برگردند و خدمتگزار ما باشن نمیده...
گفت حالا که همه چی رفته رو هوا و زورمون نمیرسه، چرا خودمون از این سفره پربرکت نخوریم!؟
چند هزار میلیارد از صندوق توسعه برمیداریم، و خودمون هفته آینده تو کف میخریم، چار روز صعودی، و بعدش میفروشیم.
دوباره بازار رو منفی میکنیم که برگرده سر همین نقطه، دوباره میخریم و چند روز صعودیش میکنیم، و میفروشیم، و الی آخر، تا آخرین روزهای این دولت، که اونوقت آش رو با جاش میبریم :)
هم چند میلیارد مایه رو غیب میکنیم، و هم چند برابرش توی این چند ماه نواسان‌گیری کردیم :)

یعنی با این درآمدی که دولت با نوسان‌گیری کسب خواهد کرد، علاوه بر اینکه دیگه اصلا به صادرات نفت نیاز نداره، بلکه میتونه نفت وارد هم کنه ...

علی برکت الله

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خب دولت دید از محل مالیات و چارتا حقوقی خودی، اونقدری نیست که کفاف خرج و مخارج آقازاده‌های عزیزشون رو که خارج از کشور مشغول یادگیری علوم مختلف هستند تا در آینده نزدیک به کشور برگردند و خدمتگزار ما باشن نمیده...
گفت حالا که همه چی رفته رو هوا و زورمون نمیرسه، چرا خودمون از این سفره پربرکت نخوریم!؟
چند هزار میلیارد از صندوق توسعه برمیداریم، و خودمون هفته آینده تو کف میخریم، چار روز صعودی، و بعدش میفروشیم.
دوباره بازار رو منفی میکنیم که برگرده سر همین نقطه، دوباره میخریم و چند روز صعودیش میکنیم، و میفروشیم، و الی آخر، تا آخرین روزهای این دولت، که اونوقت آش رو با جاش میبریم :)
هم چند میلیارد مایه رو غیب میکنیم، و هم چند برابرش توی این چند ماه نواسان‌گیری کردیم :)

یعنی با این درآمدی که دولت با نوسان‌گیری کسب خواهد کرد، علاوه بر اینکه دیگه اصلا به صادرات نفت نیاز نداره، بلکه میتونه نفت وارد هم کنه ...

علی برکت الله

دقیقا همینه..سهام رو آورد رو کف..الان همه رو با این 1 درصد جارو میکنه و چند وقت بعد چند برابر به ملت میفروشه

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
خبر خوب در بازار خراب

سخنگوی دولت: از اول هفته آينده صندوق توسعه ملي يک درصد از سرمايه خودش را در صندوق تثبيت بازار سپرده گذري خواهد کرد که تاثير مثبتي در بازار بورس خواهد داشت/ شوراي عالي بورس جلسه فوق العاده اي در پنجشنبه براي حل موضوعات تشکيل خواهد داد
مثل اون وعده گشایش اقتصادیشون
اعتبار تحلیل های اقتصادی بقالی سر کوچه و راننده تاکسی از دولت بیشتر

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
میگن پسر خوب همون پسر بدیه که هنوز لو نرفته :D

اینم واسه اینکه اسپم نشده باشه:

امروز قیمت دلار صعودی بوده اگر این روند ادامه پیدا کنه تاثیر خوبی توی بورس از لحاظ روانشناسی بازار نداره و احتمالا اون افراد خاص خروج بزنن..

#نظر_شخصی

چقدر در مورد ریزش در بورس و صعودی شدن دلار اینجا بحث کردیم اوایل.. چه زود گذشت :(

تشکیل صف خرید برای دلار، تشکیل صف‌های فروش در بورس!

دیروز تصویری از صف خرید ارز جلوی یکی از صرافی‌ها باعث عصبانیت بورس بازان و فعالان این بازار شد. یکی از کاربرانی که کارشناس بازار سرمایه است با بازنشر تصویر صف‌نشینی مردم برای خرید دلار نوشت: «جریان نقدینگی مسیر خود را طی می‌کند. حالا که ‎بازار سرمایه با ریزش رو به رو شده، جریان به سمت بازار خودرو، دلار و... حرکت کرده است.»

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
به نظرم بازار بورس اعتمادی که باعثش شد شاخص به 2100 برسه رو از دست داده
بعید میدونم دیگه بازار خوبی باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یکی دوتا از دوست های صمیمیم بالای ده دوازده ساله که تو فارکسن ولی بدیش اینه که الان تهران نیستن.
اگه بخوام جدی جدی وارد شم،یا خودم یه مدت میرم پیش اونا یا اونارو یه مدت میارم پیش خودم.
بحث در مورد بروکر و فارکس طبق قوانین مجاز نیست
توصیه میکنم بدون تجربه وارد فارکس نشوید
فارکس بازاری که بدجور انسان وسوسه میکنه و بشدت تمام بهت ضربه میزنه
فشار روانی بسیار بالایی طلب میکنه

چند وقت پیش هرچی به دوستم گفتم وارد فارکس نشو قبول نکرد ( گفت چشم ولی از صدتا نه بدتر بود )
گویا در مدت سه روز یک میلیارد تومن از دست داده
تعداد این افراد خیلی زیاد شده مخصوصا الان که بورس داخل جذابیتش از دست داده ( بر خلاف تصویر !!! واقعا الان قیمت برای خیلی ها جذاب شده !! )

فرصت بشه در مورد فارکس صحبت ها دارم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان بر اساس امار موثقی که از جای مطمئن دارم از شنبه بورس حرکت خودشو برای شاخص ۳ ملیون شروع میکنه،حواستون باشه جا نمونید
پ.ن : الکی گفتم روحیمون بره بالا خخخخ من خودم تا خشتک تو‌ منفیم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با این وضعیت بورس باید هیات های عزاداری تشکیل بدیم :دی
هر روز به خودم میگم امروز دیگه آخرین روز ضرر و زیان ـــه ولی هر چی جلوتر میریم ریزش بیشتر میشه :دی فردا هم که چهارشنبه سوزی ـــه :دی

AgAD3AgAAktp7hA.gif

این خبر هم برای اون دوستانی که گشان و ابنیه دارن :

بالاخره مجمع گشان و ابنیه هم اعلام شد
برگزاری 4 مجمع گشان و ابنیه در یک روز ( یکشنبه 30 شهریور 1399 )

مکان برگزاری : آفیس در پدیده شاندیز

1. مجمع عمومی سالیانه گشان

2. مجمع فوق العاده جهت افزایش سرمایه گشان

3. مجمع عمومی سالیانه ابنیه

4. مجمع فوق العاده ابنیه

فقط و فقط چشم امیدم به گشان و ابنیه است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان بر اساس امار موثقی که از جای مطمئن دارم از شنبه بورس حرکت خودشو برای شاخص ۳ ملیون شروع میکنه،حواستون باشه جا نمونید
پ.ن : الکی گفتم روحیمون بره بالا خخخخ من خودم تا خشتک تو‌ منفیم
سلام منو به بچه های بالا برسون
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سلام و عرض احترام خدمت دوستان
به عنوان یک مشاوره بدون مسئولیت اگر بخواهید راهنمایی کنید به نظرتون فولاد و فملی و کگل به فرض خوردن یک -5 دیگر در روز چهارنشنبه ارزش خرید با این قیمت های کنونی را دارند یا خیر ؟ برای سرمایه گذاری بلند مدت 3-4 ساله می خواهم و هر کدام را تقریبا 10 میلیون می توانم بخرم .

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
به عنوان یک مشاوره بدون مسئولیت اگر بخواهید راهنمایی کنید به نظرتون فولاد و فملی و کگل به فرض خوردن یک -5 دیگر در روز چهارنشنبه ارزش خرید با این قیمت های کنونی را دارند یا خیر ؟ برای سرمایه گذاری بلند مدت 3-4 ساله می خواهم و هر کدام را تقریبا 10 میلیون می توانم بخرم .

سلام. چون هدف 3-4 ساله است بحث فردا و پس فردا و یه هفته و ده روز آینده منتفیه. منظورم اینه نهایتش روند هم بخواد برگرده که در کوتاه مدت ممکنه این اتفاق نیفته ارزش ریسک این درصد اندک احتمالی رو نداره. صبر کن تکلیف «کامل» معلوم بشه بعد ورود کن. فملی و به خصوص فولاد درسته چند ماه اخیر بولد شدن ولی تا قبل 99 کسی آدم حسابشون نمیکرد! منظورم اینه که به دید 3-4 سال هر اتفاقی ممکنه بیفته. این 30 میلیون رو به جای 3 سهم در گروه های محدود، بشکن به 6 سهم 5 میلیونی. مثلا 1 صندوق، 1 معدنی/استخراج، 1 فلزات، 1 سرمایه گذاری/چند رشته ای، 1 پتروشیمی، 1 مورد هم از سایر صنایع (دارویی، غذایی، خودرویی، بانکی، سیمانی، ساختمانی، بیمه و...) یا حالا هر ترکیب دیگه ای.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

علی برکت الله

خب آدم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه مگر اینکه دور از جون اح مق باشه !
اینا تا موقعیکه همه سربه سر بشن بازارو مثبت کنن وقتی خواستن باز اصلاح بزنن و قیمتها رو بیارن کف دیگه اون موقع ما هم زرنگ شدیم و سهمارو میفروشیم و
رو این موج مثل خودشون نوسان میگیریم فقط باز میمونن اون بنده خداهایی که رنگ اصلاح و ریزش رو تاحالا ندیدن که ضرر میکنن مثل ما
فقط ضررا برگرده خیلی از اینایی که تو شش ماه گذشته تو بورس بودن رویه کاریشون تغییر میکنه
فقط بدیش اینه دیگه خیلی نمیشه به بلند مدت فکر کرد تا این نه ماه سیاه تموم بشه ببینیم نفر بعدی از آل چیه !

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام.
کسی که دید 3-4 ساله داره حتی اگر با قیمت یکماه پیش هم خریده بود بازم ارزش داشت الان که جای خود داره. ولی میتونید تا هفته اینده هم دست نگهدارید تا کلیت بازار مشخص بشه. چرا میگم دست نگهدارید ؟ چون طبیعتا یه سهم رو با قیمت پایینتر بخرید بهتره.
هر 3 تا سهمی که اسم بردین بنیاد بسیار خوبی دارن.
وقتی شما سهامدار یه مجموعه اید درواقع مالک بخشی از شرکت هستید و با دید بلندمدت نباید نگران از دست رفتن سرمایه باشید.

من نه کارشناسم و نه سابقه طولانی مدت تو بازار سرمایه دارم. ولی چیزی که بنظر میرسه از اینجا به بعد دوره " هرچی عشقت کشید بخر بنداز اون گوشه " تموم شده. باید دنبال سهامی گشت که واقعا بنیاد مناسبی دارن. نمیخوام بگم سهام کوچیک جای رشد ندارن ولی باید زیر و بم اون شرکتها رو دراورد. مثلا من تو پورتفوی خودم #میدکو دارم که شاید اصلا به گوش کسی هم نخورده باشه :D ولی واقعا خیلی تحقیق کردم درموردش و میدونم پتانسیل رشد داره. البته کمتر از 5 درصد پورتفوم رو بهش اختصاص دادم ولی اصل مطلب اینه که باید تحقیق کرد.
والا دیگه حماقت محضه بخوایم دنبال سیگنال بگردیم. تو همین تاپیک نوشتم که همکارم سهم #ونوین رو خرید ( که یکی از سهام پیشنهادی مهناز صادقی بود ) ولی این سهم حتی تو بازار سراسر مثبت هم رشد نمیکرد.
همون همکار یه سهم ساختمانی خرید چون سیگنال شده بود. حتی 10 دقیقه هم به خودش زحمت نداده بود درمورد خوب یا بد این سهم تحقیق کنه. ازش پرسیدم تو که میخوای سهم ساختمانی بخری اصلا بررسی کردی ببینی پروژه های در دست اجراش چی هست ؟ واسه آینده چه برنامه ای داری ؟ مقدار سهام شناورش چقدره ؟ و ...

بالا