• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
الان داشتم معاملات امروز رو چك ميكردم
الان كه همه ميگن قيمت ها كف بازار هست و بازار هم داره برميگرده به نظرتون عجيب نيست اينهمه فروش از سمت حقوقي ها ؟
تقريبا بيشتر سهامي كه امروز صف خريد بود حقوقي فقط فروشنده بود
ركب نزنه اين بازار بهمون !

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
من خدا رو شکر وضع شخصیم خوبه،چیزی کم ندارم ولی دلم به حال اون کارگر بدبخت میسوزه،امروز با یکی از کاسبای لاله زار حرف میزدم میگفتم ولشون کن فکرشو نکن کفت چی چیو ولش کن همین ولشون کردیم وضعمون اینه،بیراهم نمی‌گفت هممون ادمای خنثی و بی غیرت شدیم فقط کم مونده شب بیان تو تختخوابمون خخخ،بحث تایپیک عوض نکنیم،وضعمون همینه فعلا،ولی به ضخصه فک میکنم تا ۷,۸ ماه دگ‌ یا رفتنی هستن یا حسابی باید شل کنن برای آمریکا وضع زندگی مردم یکم بهتر شه همین فرمون برن جلو خیلیا دگ‌ نون شبم ندارن
بحث غیرت نیست...
غرب خاورمیانه نا امن میخواد،
کشورهای به شدت ثروت‌مندی هستیم که از شدت مشکلات به خودمون می‌پیچیم تا رفاه اروپا و امریکا تامین بشه
بازی‌هاشون همه یکی هست و فقط رنگ عوض میکنه...

شاخص رو داشته باشید که دوتا مقاومت مهم سر راهش هست که اگر ازشون رد نکنه، کله میکنه بورس

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
الان كه همه ميگن قيمت ها كف بازار هست و بازار هم داره برميگرده به نظرتون عجيب نيست اينهمه فروش از سمت حقوقي ها ؟
اصلا توجه کردید این همه جلسه حمایتی، قانون گذاری و هزار اشغال دیگه
اخرش میگن به کمک و حمایت حقوقی‌ها در صورت امکان،
یعنی همه این حرف‌ا زمان‌کشی و دروغ درمانی هست

بازار نزولی و هرکس نوسان‌گیر ‌هست، جیبش بزرگتر میشه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
این هفته‌ی پایانی شهرویر بازار تقریبا سبز بوده ، ولی چه فایده وقتی برخی شاخص‌سازهای اصلی متوقف هستن! (البته امروز خودرو و خساپا نصفه نیمه باز شدن)

یه جای کار میلنگه !
مشکلش اینجاست که یکی دو ماه وعده وعیدها و حمایت‌های نمایشی مسئولین و حقوقی و دولت هییییچ تاثیری نداشت، ولی یهویی در روزهایی که حقوقی فقط فروشنده‌ست و هیچ مسئولی حرفی نمیزنه، بازار مثبت میشه! عجیب نیست؟

منم امیدوارم رکب جدیدشون نباشه، و بزودی شستا و پالایشی‌ها با یه مثبت خیلی خوب باز بشن و ضررها جبران بشه و سودها برگرده، ولی چیزی که واضحه همچنان ذات بازار نزولیه و به عطسه‌ای بند هست، و شاخص تا ۱۳۰۰ هم میتونه بیاد پایین، مطمئنا آب هم از آب تکون نمیخوره ....

پ‌ن: اینا نظرات شخصی و حسی بود، امیدوارم به تریدرای تاپیک بر نخوره، و شاکی نشن بیان بگن به من تیکه انداختی!!! یا با قیمت سیب‌زمینی و لاستیک و تخم مرغ توی این چند ماه مقایسه کنن!!

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
از اساتید یک سوالی داشتم
تا به حال رفتار صندوق های طلا رو در مقایسه با شاخص کل بررسی کردید؟
افت شاخص: 13 اسفند - 22 اردیبهشت - 19 مرداد
صعود صندوق عیار: 14 اسفند - سقوط در 23 اردیبهشت و صعود در
فروش حقیقی دو تا دلیل داره:
1. اجازه غلبه هیجان بر سهم رو ندن
2. شناوری رو که بهشون ابلاغ شده افزایش بدن
البته احتمال خصومت با دولت و سیاست های پنهان رو نادیده گرفتم

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
نمیدونم سهم هایی که من دارم رو حقوقی ها دارن خرابش میکنن.

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
مفید که داغون شد... اصلا باز نمیشه..
من که کلا کارگزاریمو عوض کردم و تمام سهم هامو منتقل کردم به یه کارگزاری دیگه. مفید رو گذاشتم فقط برا عرضه اولیه ها . دیروز از مفید زنگ زدن میگن شما از مشتری های خوب ما هستی چرا کارگزاریتو عوض کردی. منم گفتم من مشتری خوبی هستم ولی شما کارگزاری خوبی نیستین تنها دلیلم هم همینه.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
با قندشکن بیاین... ترجیحا از سرزمین ملکه الیزابت :D
کاوه... زملارد.. وتجارت و وبصاور رو به خاطر 20 و 50 درصد توقیف زدن... فقط مثبت توقیف داره... در جریانید که..

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فشار فروش در حال افزایش و بازار درحال خروج از ریل می باشد ،کمر بند های خود را ببندید

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
انرژي ٣ تا الان با منفي ٢٠ !
حقوقي حمايت كه نميكنه هيچ بازارم داره به لجن ميكشه!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
اصلا نمیذارن بازار بره جلو... مشخصه دارن جلوشو میگیرن..
اَبَزی ها...
اون از بانکی ها... اون از خ دار ها.. این از پالایشی ها که بسته ن و انگار خرید پالایش یکم هم یک هفته تمدید میشه....
دست در دست هم برای منفی شدن
خاک!

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
لعنت به اين خزامياد
اين ديگه چه سهم اشغالي بود :(

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سهم میخوام بفروشم 15 دقیقه هستش اتفاقی نمیافته صف خریدش که ریخت الانم داره به سمت صفر تابلو میره اینم از شانس من

مفید فقط با فیلترشکن کار میکنه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
از خودرو و برکت و فملی گرفته، تا خپارس و وبملت و نوری، تا عرضه‌ اولیه‌ها مثل بگیلان و امین و غزر ، همگی از مثبت۵ تبدیل شدن به منفی۵ ، یا دارن به سمت صفر و منفی میرن ...

اونوقت ملت دلشون به حقوقی و اخباری که در مورد حمایت منتشر میشه خوش هست ...!!!
این صف‌ها دیگه نه میلیاردیه، نه حتی چندده میلیونی، با یه اشاره ریز قابل جمع شدنه، ولی هدف چیز دیگریست ....

دیگه قلق کار اومده دستشون، سه روز بازار منفی، یه روز مثبت! همون یه روز مثبت نصفه نیمه کافیه تا ملت دلشون خوش بشه ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من امروز بيشتر سهامي كه سر به سر شد رو فروختم
الان فقط دارن نوسان گيري ميكنن
ذوب از صبح ٢ بار مثبت ٥ شده باز منفي ٥ شده
اين اگه نوسان گيري نيست پس چيه حمايت؟!
حقوقي فقط داره ميفروشه هيچ حمايتي نيست

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
- داشتم اکانت دوستانی که براشون عرضه اولیه میگیرم رو چک میکردم (برای شارژ و خرید صندوق پالایش) دیدم صبا ظاهرا سهمی 466 تومن dpsش بوده. به این میگن سهم درست و حسابی. یعنی 811 سهم عرضه اولیه رو اگر در نظر بگیریم، فقط همین سود نقدی که داده میشه معادل 50% ارزش ریالی خریدش. حالا اینکه تو این 4 ماه خود سهم چقدر رفته بالاتر به کنار. خوشمان آمد.

- انرژی3 رو با محدودیت دامنه نوسان باز کردن. مگه داریم انقدر پررو؟ مگه میشه قانون شکنی تا این اندازه؟

- بازار یه سکته زد دوباره داره سعی میکنه خودش رو جمع کنه. بعید نیست دوباره تو 2 ساعت آینده نوسان گیری شروع بشه. در مجموع اگر بساط لیدر-محوری حذف بشه، کار میفته رو روال. فعلا خوشبختانه به نظر میرسه خودرو به عنوان لیدرِ معنوی/ذهنی مقبولیت خودش رو بین سهامداران از دست داده.

- وپارس رو با 3% رد کردم رفت. در حد یک نوسان کوچیک بد نبود. این مدت سبدم رو اصلاح کردم و خوشبختانه استرسم کم شده. هر سهمی رو که بهش شک داشتم فروختم و الان هرچی مونده بلند مدتیه و با منفی ها هم ناراحت نمیشم چون سبد رو جوری چیدم که مثل سابق فقط به دید سرمایه گذاری بلند مدت بهش نگاه میکنم. کاوه، اخابر، ومعادن، فرابورس، گشان که اصلاح سنگین کنن از هر کدوم مقداری میخرم و دیگه کارم 100% با بورس تموم میشه و مثل اینکه مقداری دلار یا طلا خریده باشم و گذاشته باشم یک گوشه یا یک سپرده بانکی 3 ساله باز کرده باشم، دیگه کاری ندارم. حقوقی میخواد بکشه بالا بیاره پایین نوسان بگیره حمایت کنه یا سر ببره کلا هرچی میخواد بشه، بذار بشه. البته یکی دو بار نوسان گیری ماهانه روی صندوق ها در بازارهای نزولی برقرار خواهد بود!

بالا