• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سود آوری بورس چند وقته تموم شده و حداقل تا بعد انتخابات آمریکا بازار نوسانیه. بشه بیست درصد ماهیانه سود بگیریم باید کلامونو بندازیم هوا.
این دارا کی موقع خریدشه؟ فردا یا چهارشنبه؟
اگر میشد با قاطعیت حدس زد که این روزگارمون نبود :rolleyes: .
الان فردا منفی بخوره قیمتش تقریبا در کف قبلی هست و همانطور که گفتم باید منتظر تغییر بازار بود و بازار مثبت بشه و گرنه در منفی خوردن هم همیشه کم نمیگزاره و خوب منفی میخوره .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
وسط بحثتون
فکر کنم قرمزی بازار امروز فقط واسه خراب کردن خانم صادقی بود و بس.
چون ایشون دیروز و پریروز تو کانالشون سهمای زیادی رو گفتن که پولبک زدن و باید رشد کنن
به نقل از خانم صادقی

ایشون میگن شاخص 990هزار پس اون 1400ی که ما می بینیم چیه؟ :confused: :rolleyes:
با توجه به قیمت دلاری بازار میگه که 50 درصد ارزش دلاری بازار افت داشته پس شاخص 50 درصد افت کرده برای همین میگه 990 هزار تا هست.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اگر میشد با قاطعیت حدس زد که این روزگارمون نبود :rolleyes: .
الان فردا منفی بخوره قیمتش تقریبا در کف قبلی هست و همانطور که گفتم باید منتظر تغییر بازار بود و بازار مثبت بشه و گرنه در منفی خوردن هم همیشه کم نمیگزاره و خوب منفی میخوره .
کف قبلی 17 تومن مثل اینکه شاخص 1500 بوده، فردا میرسیم به 1400 و اینم انتظار میره کف جدید بزنه. موافقم این صندوق به جو بازار بستگی داره. صف فروش صادرات تجارت و شاخص سازها جمع بشه موقع خریدشه که فردا بعید میدونم این مهم اتفاق بیفته!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سود آوری بورس چند وقته تموم شده و حداقل تا بعد انتخابات آمریکا بازار نوسانیه. بشه بیست درصد ماهیانه سود بگیریم باید کلامونو بندازیم هوا.
این دارا کی موقع خریدشه؟ فردا یا چهارشنبه؟

به طور قطع زمان خرید رو نمیشه پیش بینی کرد ولی فردا کف سهم حوالی 16500 ـــه
تا جایی که حافظه ام یاری ـــم میکنه فقط یه بار 16 رو به خودش دیده اونم در حد Touch اکثرا تا حوالی 17 / 17500 پایین میاد
فردا باید فشار صف فروش رو بررسی کرد حتی ممکنه به خاطر جو حاکم بر بورس و به احتمال زیاد ریزش بیشتر شاخص دارایکم هم چند روزی منفی بشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یک اتفاقی که به موازات بازار بورس داره می افته، خالی کردن صندوق های طلا هست که با حجم‌های بسیار بالا داره رخ میده

انگار بازیشون با طلا و دلار هم داره تموم میشه و میرن سراغ مرحله بعد راهبردشون

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توضیحاتی که در مورد سهام دارم و توضیحاتی که ایشون در مورد سهام و ماهیتش میده
توجه بکنید که این بنده خدا از همین ایران شروع کرده و الان هم اونوره
این بنده خدا اونوره ، با این وجود بورس ایران رو هم نمیکوبه !
یهویی توی پیشنهادات یوتیوبم اومد ، به اشتراک میزارمش

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان با این خبرهای شخمی که اومده مثل افزایش سود بانکی، نرخ دستوری فولاد و همینطور کاهش قیمت دلار، وضعیت روزهای آینده بورسو چطور میبینید، آیا شاخص فردا پس فردا بر می گرده یا تا ۱۲۰۰ میریزه؟
ویرایش: شستا هم داره تمام تلاششو می‌کنه روز بازگشایی کمتر به فنا بره :p

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
گزارش شش ماهه #وبملت: https://www.codal.ir/Reports/Decisi...GHshjY+JIhKT3l7rTCunQ==&rt=3&let=6&ct=0&ft=-1
#وبملت شش ماهه ۳۳۵ ریال سود / رشد ۳۵۰٪ نسبت به ۶ ماهه پارسال.

وبملت ندارم ولی لیدر بانکیا هست و حالش خوب باشه می‌تونه بقیه بانکیا و حتی بازارو بکشه بالا. امروز با اینکه بازار اصلا چنگی به دل نزد ولی بانک ملت اول وقت حجم خوبی خورد و تا حدودی حمایت شد. با این گزارش شش ماهه که داده ببینیم فردا می‌تونه لیدر بودنشو نشون بده یا نه.
این سهم اگرچه از بنیادی های بانکیه ولی از نظر بازدهی در کنار #ونوین خنثی بوده و دور خودش می‌چرخه بطوریکه الان با قیمت خردادماه داره معامله میشه. (#ونوین با قیمت اردیبهشت معامله میشه)

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان با این خبرهای شخمی که اومده مثل افزایش سود بانکی، نرخ دستوری فولاد و همینطور کاهش قیمت دلار، وضعیت روزهای آینده بورسو چطور میبینید، آیا شاخص فردا پس فردا بر می گرده یا تا ۱۲۰۰ میریزه؟
ویرایش: شستا هم داره تمام تلاششو می‌کنه روز بازگشایی کمتر به فنا بره :p
رشدی که از اول سال تا دو ماه پیش شروع شد، خیلی بی منطق بود و هدفش هم مشخص بود

اما ریزش تا کجا ادامه داشته باشه حدود ۱۱۰۰ برای دلار ۲۷ تومنی بود الان که دلار یک کف سازی خوب روی ۳۰ تومن کرده و اصلاحش که شروع بشه، مدت کمی برمی‌گرده به کانال ۳۰ تومن خودش

ریس بانک مرکز انگار یک ماه هست که داره زجه میزنه که وضع خوب هست ولی گویا روال کار از دستشون درامده و با تحریم شدن صرافی‌ها از هفته آتی دیگه هیچ قدرتی در تامین ارز ندارن

مشخص هیچ بودجه‌ای ندارن از صحبت‌های وزیر بهداشت مشخص که کف دستش یک قرونی هم نذاشتن با اینکه تایید ***** برای برداشت از صندوق توسعه ملی برای مواجه با کرونا رو داشتن
حقوق‌ها کارمندا و بازنشسته‌ها رو افزایش دادن ولی خوب این بودجه از کجا می‌خواد تامین بشه؟ فقط چاپ پول و افزایش پایه پولی رو داریم

در کل تورم‌های بدی در پیش هست و تورم رو کسایی می‌پردازن که دارایی غیر از ریال نداشته باشن

اینا قمار کردن سر امدن بایدن که دارن بد میبازنش

پادکست یکی به اخری اقای ناظران رو گوش کن حتما

light67

Registered User
لایک‌ها
282
چند روزه میخوام پیزد رو بفروشم از اول وقت فروش میزنم . نمیره... چرا ؟
تعدادش کمه فقط صفحم رو پر کرده

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
برتری اقتصاد ایران به المان به وفور در بازار سرمایه نمایان شده
الان واقعا جرمن ها انگشت حسرت به دهان گرفتن از اینهمه رشد و شکوفایی !

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
به نظرتون شستا اگه مثبت باز بشه می تونه رو همچین بازاری تاثیری بزاره ؟

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
به نظرتون شستا اگه مثبت باز بشه می تونه رو همچین بازاری تاثیری بزاره ؟
شستا تو منفی های سراسری اخیر بورس بسته بوده پس به طور منطقی چند تا منفی به بازار بدهکاره.
ولی بازم این بازار دستوری اصلا قابل پیش بینی نیست.شاید مثبت باز بشه و شاخص رو تکون بده.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شستا تو منفی های سراسری اخیر بورس بسته بوده پس به طور منطقی چند تا منفی به بازار بدهکاره.
ولی بازم این بازار دستوری اصلا قابل پیش بینی نیست.شاید مثبت باز بشه و شاخص رو تکون بده.
خدا کنه مثبت باز بشه
یکسری سهم ها از مرداد ماه ۸۰ درصد ضرر دادن

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
امیدوارم امروز شستا با شصتش به سمتمون نیاد :D
یه دوستی دارم نه تو بورسه نه از بورس چیزی میدونه اما دقیقا بعد از سخنرانی اوشون که گفت مردم در بورس سرمایه گذاری کنن بهم گفت اگه تو بورسی بیا بیرون که دارن برا بورس خواب میبینن
تعجبم از اینه چرا اونکه اصلا تو بورس نبود اینو فهمید و ما نفهمیدیم !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
یه دوستی دارم نه تو بورسه نه از بورس چیزی میدونه اما دقیقا بعد از سخنرانی اوشون که گفت مردم در بورس سرمایه گذاری کنن بهم گفت اگه تو بورسی بیا بیرون که دارن برا بورس خواب میبینن
تعجبم از اینه چرا اونکه اصلا تو بورس نبود اینو فهمید و ما نفهمیدیم !

چون شما توی دل داستان هستی و دید محدودی دارید و شاید نخواید واقعیت ها رو قبول کنید ولی اونی که بیرون هست داره با اشراف بیشتری داستان رو میبینه بدون هیچ تعصب خاصی
منم یکی از اون دوستام که هیچ اطلاعات بورسی ندارم 64.gif

به عنوان کسی که هیچ فعالیت و اطلاعات بورسی ندارم و فقط از دور نگاه میکنم باید بگم که امسال هرکسی رو که میدیدم وارد بورس شده این جمله بینشون مشترک بوده :
نه من تحقیق کردم تا قبل از انتخابات آمریکا هم پولمو میکشم بیرون !
به نظر میاد خارج شدن این افراد از بورس شروع شده (من آخر شهریور منتظر خروج این افراد بودم )

بالا