• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
تقریبا مفهوم نصف بیشتر این قوانین جدیدو من درک نکردم
یا من خیلی کندذهن شدم یا این حجم از ابهام و مزخرف گویی در وضع قوانین بی سابقه است

عجیبه اینهمه اصرار به بهم زدن آرامش و همه ارکان و اجزا معاملات به بهانه های‌ مختلف ،اگر میخاید جهت دهی فیک از بین بره مثل بچه آدم پیش گشایشو حذف یا خیلی کوتاه کنید ،اینهمه اراجیف نمیخاد که اخه ،مگر هدف مردم آزاری باشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
موارد زیر از جمله مصادیق تخلف در بازار بورس محسوب می شود:

1.ثبت سفارش با قیمت بالاتر یا پایین تر از نرخ جاری بازار و تغییر روند
2.تغییر قیمت بازگشایی نماد (Top) و حذف سفارش در زمان پیش گشایش
3.حذف سفارش در پیش گشایش و اقدام به سفارش گذاری در سمت مقابل در زمان معاملات پیوسته
4.پوشاندن مظنه های بازار با ارسال بیش از ۲ سفارش خرید یا فروش با قیمت های متفاوت
5.ارسال سفارش با حجم های نامتناسب نسبت به سایر مظنه ها
6.سفارش چینی یا مظنه چینی گسترده
7. ثبت سفارش در صف های خرید و فروش با هدف افزایش حجم صف
8. انجام معامله بدون تغییر مالکیت نهایی
9. انجام معاملات هماهنگ در راستای تغییر قیمت ها
الان مشکل بنده توی این قوانین 1 شبه اینه :
نمیفهممش ! اگه قیمت یه سهم الان روی مثبت 3% باشه و من اردر خرید بزارم روی -1% تخلفه ؟!
یا اینکه اردر اصلیمو بزارم و قیمت ها رو با اردر چینی هدایت بکنم تا -1% ؟!

من شاید واقعا قبل از گشایش نماد صلاح بدونم اردرم رو بردارم . به هر دلیلی . شاید چند لجظه قبلش فرصت مناسبی توی سهم دیگه ای رو پیدا بکنم ! مثلا سهم A روی +5 باشه و سهم B روی +3 و من روی +3 سهم B اردر خرید بزارم ولی یهو لحظات آخر سهم A به منفی 5% برسه ! یعنی 8% سود بیشتر توی دو موقعیت مشابه در یک لحظه بازار پیدا بکنم ! اونوقت من لحظات آخر سفارشم رو بردارم و روی B سفارش بزارم ، تخلف حساب میشه ؟!

4.پوشاندن مظنه های بازار با ارسال بیش از ۲ سفارش خرید یا فروش با قیمت های متفاوت
مشکل اینجاست کسایی که معاملات گروهی انجام میدن با مثلا 10 تا کد این حرکت رو میتونن بزنن ! پس به ضرر سهامدار عادیه !

یا فرض کنید من میخوام 10 میلیارد امروز از یک سهم خرید بکنم . با 10 تا اردر 1 میلیاردی این کار رو میکنم ! دیوانه نیستم که توی اون لیست 1 اردر 10 میلیاردی بندازم ! بعد اگه اجازه ندن من 10 تا اردر 1 میلیاردی توی 1 روز خرید بکنم ، توی 10 روز خرید میکنم و شاید به ضرر بقیه باشه ....
شاید سفارشات خرید یا فروش در حد 200 یا 300 میلیون باشه و من بخوام 5 میلیارد بخرم ! یعنی نمیتونم بخرم ؟!
البته کسی اینقدر احمق نیست 5 میلیارد خرید یا فروش رو توی چندتا دونه اردر سنگین بزاره ، پس این قانون از پایه بی معنیه ! :D

این 2 مورد هم زیاد اتفاق میوفته ! ولی چطوری میخوان اثباتش بکنن ؟!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
جمع بندی از نظر بنده :
این مجموعه قوانین جدید در یک کلام " بده " !
مجدد روی بازار احتمالا اثر منفی بزاره ! مثل همون قانون نوسانگیری مسخره که قراره حذف بشه !

1 - کسی که شاید با هدف تخلف این کار رو نکنه ، ممکنه بیخودی تو دردسر بیوفته ! نحوه اثباتش که با هدف این کارار رو نکرده چطوریه ؟ نمیدونیم !
2 - کسی که با هدف اینکارو میکنه کله گندست و ترسی نداره ! میدونه هیچکسی نمیتونه بهش بگه بالا چشت ابروعه ...
3 - کسی که اصلا تخلف نکرده شاید به دلیل اشتباه و یا قصد و منظور ، عمدتا متخلف شناساییش بکنن تا سرمایش بلوکه بشه !

در نهایت این موضوع به ضرر سهامدارای عادی بازاره . کسایی که مثل بنده یا دوستان سرمایشون از 10 میلیون تا 100 میلیارده . کسایی که توی ارکان نظارتی و سازمان زد و بند ندارن . کسایی که با کله گنده ها نمیپرن . کسایی که رفیق صمیمیه از ما بهترون نیستن . کسایی که فقط سرمایه دارن و اومدن مثل بچه آدم کارشون رو بکنن و با هدف یا بی هدف کلک هایی میزنن و همین کلک هاست که گاهی اوقات بازار رو شیرین میکنه ...
کلک هاشونم واقعا اونقدری ترسناک نیست که بخواد به کسی ضرر بزنه شاید 1 یا 2 روز سهم رو از روال عادیش خارج بکنن

ولی از ما بهترون میتونن چند ماه بازار رو از مسیر عادیش خارج بکنن ! شیوه اثبات تخلف و برخورد با اونا هم باید خاص باشه نه اینکه با 4 تا قانون گذاری بچگانه ! باید در عین حال آزادی معاملات رو حفظ میکنن ، روند معاملات رو رصد بکنن . ارکان نظارتی کارشون رو تو سایه انجام بدن . اشخاص رو پیدا بکنن و از طریق نیروی انتظامی اقدام به دستگیری متخلفان بشه
همونطوری که مارو با دستبند بی دلیل میگیرن میبرن کلانتری و پرونده برامون درست میکنن ، باید با متخلفان بازار سرمایه هم همین مدلی رفتار بشه
چیشد فقط ما خار داریم :D

اگه قراره این مدلی توی این فضا بازی بکنن که " قانون میزاریم ، هرکی میتونه دورش بزنه نوش جونش " که ما هم به فکر باندی چیزی باشیم :D
برای اردر های زیر 500 هزار تومنی و همینطور نوسانگیری روزانه دیدیم که چطوری قانون رو اعمال کردن !!!!
اگه قانونه باید واس همه باشه نه اینکه 4 تا ...... قانون رو دور بزنن ما هم نظاره گر باشیم که مبادا دور بزنیم و خفتمون بکنن
اگرم که قانونه ، واس همه اجراش بکنن !
شهر که بی کلانتر بشه ، قورباغه هفتیر کش میشه
https://i.redd.it/hoezuf2x03451.jpg

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
مجلس انقلابی!!! طرحی تصویب کرده که یارانه کالا راه بیفته و به مردم سبد کالای یارانه ای بدن، من نمیفهمم اینها چرا انقدر کم عقل و شعور هستند؟ دولت خودش با کسری بودجه مواجهه و تورم افسار پاره کرده
اون وقت اینها با یه همچین طرحی میخوان ته مونده اقتصاد مملکت رو هم داغون کنن
اگر این طرح اجرایی بشه ونزوئلا که سهله، قیمت دلار امروز آرزو میشه
واقعا آدم نمیدونمه اینها از قصد انقدر احمق هستند و برای نابودی اقتصاد تلاش می کنند؟
تاثیر این طرح روی بورس قطعا منفی هست.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
موارد زیر از جمله مصادیق تخلف در بازار بورس محسوب می شود:

3.حذف سفارش در پیش گشایش و اقدام به سفارش گذاری در سمت مقابل در زمان معاملات پیوسته
6.سفارش چینی یا مظنه چینی گسترده
8. انجام معامله بدون تغییر مالکیت نهایی
پس عملا ديگه نميشه زماني كه نمادي بدون دامنه نوسان باز ميشه قيمت كمترين و بيشترين رو براي ابطال معامله گذاشت درسته؟
يعني روز بازگشايي دي من تمام سهام دي رو روي ١١٠٠٠ هزار تومان براي فروش گذاشتم در صورتي كه قيمت ٥٢٠٠ بود ، اين حالت از اين به بعد تخلف حساب ميشه؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نظر کلی بنده به عنوان یک فرد آماتور در بورس اینه که بورس به صورت دستوری رشد غیر منطقی کرد(مصاحبه های مسئولان دولتی موجوده که میگن دولت گفته شاخص باید بره بالا تا مردم جذب بشن)؛بعد دولت دید نقدینگی ایجاد شده در بورس داره روی تورم باقی قسمتها تاثیر زیادی میزاره اومد به صورت دستوری و با هماهنگی با حقوقیاش و گذاشتن قوانین جدید بازارو منفی کرد تا شاخص بیاد پایین..ولی کنترل کار از دستش در رفت و باعث بی اعتمادی و ترس مردم شد(دولت نظرش این بود شاخص تا حدودای ۱۶۰۰ بیاد پایین.همون چیزی که واعظی تو مصاحبه اش گفت).الانم که دیده بازار با ریزش شدید مواجه شده و خیلی افراد از ترس ضرر بیشتر دارن خارج میشن(مسئله اعتراضات اجتماعی و تجمعات هم بماند)میخواد با گذاشتن قوانین جدید مثلا آرامش رو به بازار برگردونه.
این قوانین جدیدم به نظرم با شتابزدگی تهیه شده که برای یکی مثل من خیلیاشون ابهام دارن ..
بنظرم دارن آزمون و خطا میکنن تا ببینن چه نتیجه ای براشون داره.همین قوانین جدیدم ممکنه جواب نده و لغوش کنن.
بهترین کار اینه دولت بازارو از حالت دستوری خارج کنه و براره روال طبیعی خودشو طی کنه.
الان مشکل بنده توی این قوانین 1 شبه اینه :

نمیفهممش ! اگه قیمت یه سهم الان روی مثبت 3% باشه و من اردر خرید بزارم روی -1% تخلفه ؟!
یا اینکه اردر اصلیمو بزارم و قیمت ها رو با اردر چینی هدایت بکنم تا -1% ؟!

من شاید واقعا قبل از گشایش نماد صلاح بدونم اردرم رو بردارم . به هر دلیلی . شاید چند لجظه قبلش فرصت مناسبی توی سهم دیگه ای رو پیدا بکنم ! مثلا سهم A روی +5 باشه و سهم B روی +3 و من روی +3 سهم B اردر خرید بزارم ولی یهو لحظات آخر سهم A به منفی 5% برسه ! یعنی 8% سود بیشتر توی دو موقعیت مشابه در یک لحظه بازار پیدا بکنم ! اونوقت من لحظات آخر سفارشم رو بردارم و روی B سفارش بزارم ، تخلف حساب میشه ؟!

مشکل اینجاست کسایی که معاملات گروهی انجام میدن با مثلا 10 تا کد این حرکت رو میتونن بزنن ! پس به ضرر سهامدار عادیه !

یا فرض کنید من میخوام 10 میلیارد امروز از یک سهم خرید بکنم . با 10 تا اردر 1 میلیاردی این کار رو میکنم ! دیوانه نیستم که توی اون لیست 1 اردر 10 میلیاردی بندازم ! بعد اگه اجازه ندن من 10 تا اردر 1 میلیاردی توی 1 روز خرید بکنم ، توی 10 روز خرید میکنم و شاید به ضرر بقیه باشه ....

شاید سفارشات خرید یا فروش در حد 200 یا 300 میلیون باشه و من بخوام 5 میلیارد بخرم ! یعنی نمیتونم بخرم ؟!
البته کسی اینقدر احمق نیست 5 میلیارد خرید یا فروش رو توی چندتا دونه اردر سنگین بزاره ، پس این قانون از پایه بی معنیه ! :D

این 2 مورد هم زیاد اتفاق میوفته ! ولی چطوری میخوان اثباتش بکنن ؟!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
جمع بندی از نظر بنده :
این مجموعه قوانین جدید در یک کلام " بده " !
مجدد روی بازار احتمالا اثر منفی بزاره ! مثل همون قانون نوسانگیری مسخره که قراره حذف بشه !

1 - کسی که شاید با هدف تخلف این کار رو نکنه ، ممکنه بیخودی تو دردسر بیوفته ! نحوه اثباتش که با هدف این کارار رو نکرده چطوریه ؟ نمیدونیم !
2 - کسی که با هدف اینکارو میکنه کله گندست و ترسی نداره ! میدونه هیچکسی نمیتونه بهش بگه بالا چشت ابروعه ...
3 - کسی که اصلا تخلف نکرده شاید به دلیل اشتباه و یا قصد و منظور ، عمدتا متخلف شناساییش بکنن تا سرمایش بلوکه بشه !

در نهایت این موضوع به ضرر سهامدارای عادی بازاره . کسایی که مثل بنده یا دوستان سرمایشون از 10 میلیون تا 100 میلیارده . کسایی که توی ارکان نظارتی و سازمان زد و بند ندارن . کسایی که با کله گنده ها نمیپرن . کسایی که رفیق صمیمیه از ما بهترون نیستن . کسایی که فقط سرمایه دارن و اومدن مثل بچه آدم کارشون رو بکنن و با هدف یا بی هدف کلک هایی میزنن و همین کلک هاست که گاهی اوقات بازار رو شیرین میکنه ...
کلک هاشونم واقعا اونقدری ترسناک نیست که بخواد به کسی ضرر بزنه شاید 1 یا 2 روز سهم رو از روال عادیش خارج بکنن

ولی از ما بهترون میتونن چند ماه بازار رو از مسیر عادیش خارج بکنن ! شیوه اثبات تخلف و برخورد با اونا هم باید خاص باشه نه اینکه با 4 تا قانون گذاری بچگانه ! باید در عین حال آزادی معاملات رو حفظ میکنن ، روند معاملات رو رصد بکنن . ارکان نظارتی کارشون رو تو سایه انجام بدن . اشخاص رو پیدا بکنن و از طریق نیروی انتظامی اقدام به دستگیری متخلفان بشه
همونطوری که مارو با دستبند بی دلیل میگیرن میبرن کلانتری و پرونده برامون درست میکنن ، باید با متخلفان بازار سرمایه هم همین مدلی رفتار بشه
چیشد فقط ما خار داریم :D

اگه قراره این مدلی توی این فضا بازی بکنن که " قانون میزاریم ، هرکی میتونه دورش بزنه نوش جونش " که ما هم به فکر باندی چیزی باشیم :D
برای اردر های زیر 500 هزار تومنی و همینطور نوسانگیری روزانه دیدیم که چطوری قانون رو اعمال کردن !!!!
اگه قانونه باید واس همه باشه نه اینکه 4 تا ...... قانون رو دور بزنن ما هم نظاره گر باشیم که مبادا دور بزنیم و خفتمون بکنن
اگرم که قانونه ، واس همه اجراش بکنن !
شهر که بی کلانتر بشه ، قورباغه هفتیر کش میشه
https://i.redd.it/hoezuf2x03451.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مگر هدف مردم آزاری باشه
شک نکن هدف همینه :D
کی از این خبرا بود ! قوانین بچگانه میزارن !
البته وقتی بچه ها رو راه دادن ، معلومه با پفک نمکی گولشون میزنن که قانون گذاشتیم ، خیالتون راحت باشه !
مثل بچه آدم باید همون روز اول باید حقایق بازار رو میگفتن نه اینکه الان با قوانین بچگانه یکم دلخوشی به بعضی سهامدارا بدن و خودشون رو سوپر من داستان بکنن که مبادا صدای اونا در بیاد . بعدم بیان یه چشمک ریز به سهامدارای عمده بزنن و بگن " خوب برید بازار رو منفی بکنید ! "
باید بگن هر سهمی ارزشی داره و شاید قیمتش باید یک چهارم بشه تا به اون ارزش برسه ! سهامدارای عمده وظیفه ای ندارن سهم رو بخرن یا مثبت یا متعادلش بکنن ! چه برسه به اینکه دولت بهشون دستور بده سهم رو مثبت بکنید ! قطعا انجام نمیدن
مگه اینکه دولت به سهامدارای عمده و بازیگرا باج بده !

روز قبل بازار مثبت بود ، شنبه هم مثبته ولی باز منفی میشه و پایین تر میره ...
دوباره ملت توی شبکه های مجازی غر زدنشون شروع میشه که آی هوار شاخص سقوط کرد تا زیر 1 میلیون میریم ...
یه روز مثبت میشه میگن تا شاخص 3 میلیون میریم !
والا اثرات شیشه هم اینطوری نیست:D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ولی کنترل کار از دستش در رفت و باعث بی اعتمادی و ترس مردم شد(دولت نظرش این بود شاخص تا حدودای ۱۶۰۰ بیاد پایین.همون چیزی که واعظی تو مصاحبه اش گفت).الانم که دیده بازار با ریزش شدید مواجه شده و خیلی افراد از ترس ضرر بیشتر دارن خارج میشن(مسئله اعتراضات اجتماعی و تجمعات هم بماند)میخواد با گذاشتن قوانین جدید مثلا آرامش رو به بازار برگردونه.
این قوانین جدیدم به نظرم با شتابزدگی تهیه شده که برای یکی مثل من خیلیاشون ابهام دارن ..
بنظرم دارن آزمون و خطا میکنن تا ببینن چه نتیجه ای براشون داره.همین قوانین جدیدم ممکنه جواب نده و لغوش کنن.
بهترین کار اینه دولت بازارو از حالت دستوری خارج کنه و براره روال طبیعی خودشو طی کنه.

اینکه سازمان از ترسش از بازار حمایت میکنه ، کاملا درسته
ولی واقعا حمایت نمیکنه ! چون سهم ها گرون بودن و در هر صورت باید این ریزش اتفاق میوفتاد و هنوز هم باید ادامه دار باشه ( منطقیش )
ولی چون سهامدارای خرد ناراضی هستن ، میخوان با پفک و آبنبات ( قوانین بچگانه و بی معنی ) ، گولشون بزنن که ناراحت نباشن و فکر کنن اوضاع خوب شده

حالا چرا بازار رو آروم آروم پایین نمیارن ؟ ( نظر بنده )
چون تورم سرسام آوره ! شاید خودشون میدونن طی چند ماه آینده ارزندگی سهم ها اینقدر بالا میره که سهامدارای عمده میترسن جا بمون و میخوان اینقدر شارپی این ریزش اتفاق بیوفته که تا قبل از آشکار شدن ارزندگی شرکت ها ، بتونن با قیمت های خیلی پایین و به قیمت رسیده برای زمان حال مجدد سهم بخرن ! هم حباب رو تخلیه کردن هم دوباره سهمشون رو پس گرفتن هم یه سود باد آورده رو تو جیبشون گذاشتن

پس الان تا جایی که بتونن سریع دست به کار شدن و با یک ریزش شارپ و هماهنگ بازار رو به کف رسوندن ! وگر نه مثل همون سال 92 پدر سهامدارا رو با یه روند ریزشی فرسایشی در میووردن !
سال 92 تقریبا 2 سال ریزشش طول کشید و میزان ریزش هم اندازه همین الان بود !:D
ولی طی 2 سال نه 2 ماه ! :D
چون شاید اون موقع میدونستن ، عجله ای برای خرید نیست و با یه روند ملایم و طولانی هم نوسانگیریشون رو میکردن هم سهامدارای اون موقع مثل الان از تمام جامعه نبودن که از فرسایشی شدن بترسن ! چون سهامدارا علمی با موضوع برخورد میکردن نه هیجانی

قطع کردن دست با چنگال ممکنه با اره برقی هم ممکنه ! ولی درد و اذیت قطع دست با چنگال بیشتر از اره برقیه . ریزش الان با اره برقی بود ولی ریزش 92 با چنگال بود
هرچقدر بازار شارپی تر پایین میره من خوشحال تر میشم چون میدونم بعد از اتمام این موضوع روند شاخص منطقی و با رشد آروم و بدون خستگی اتفاق میوفته
ترجیح میدم اگه کسی میخواد منو بکشه با دوتا گوله توی چند ثانیه کار رو تموم بکنه ولی با شکنجه منو نکشه !
شما فرض کن همین مدت که دوستان سهامدار بودن و هر روز سهمشون پایین میاد ، طی 2 سال هر روز شاهد بالا پایین شدت سهمشون بودن و در تمام اون 2 سال هر روز سهمشون در حال کاهش قیمت و افت بود و بعد از 2 سال به میزان ضرری که تا امروز میکردن میرسیدن ! اینطوری هم زمان هم سرمایه تحت تاثیر قرار گرفته بود و معلوم نیست توی 2 سال چند بار با معاملات اشتباه پولشون رو نابود میکردن
و خوشحال تر میشم اگه رشد بعدش رو اجازه بدن آروم آروم و منطقی باشه و به دلایلی یهویی بورس رو شارپی بالا نبرن ...

نظر کلی بنده به عنوان یک فرد آماتور در بورس اینه که بورس به صورت دستوری رشد غیر منطقی کرد(مصاحبه های مسئولان دولتی موجوده که میگن دولت گفته شاخص باید بره بالا تا مردم جذب بشن)؛بعد دولت دید نقدینگی ایجاد شده در بورس داره روی تورم باقی قسمتها تاثیر زیادی میزاره اومد به صورت دستوری و با هماهنگی با حقوقیاش و گذاشتن قوانین جدید بازارو منفی کرد تا شاخص بیاد پایین..
در مورد دستوری بودن :
شما فرض کن شرکتی 100 میلیون سهم داره . 30 میلیونش توی بازار معامله میشه . 7 میلیونش دست منه ، 7 میلیونش دست امیر خان . الان میخوایم از اون 16 میلیون سهم دیگه مثلا 8 میلیون دوتایی جمع بکنیم
هدف جمع کردن 8 میلیونه
میایم با اردر گذاری و کلک زدن قیمت سهم رو 30% کاهش میدیم و من به امیر سهم میدم امیر به من میده
خوب الان قیمت سهم 30% پایین اومد !
اگه فقط 1 میلیون سهم از سهامدارای گول خورده فروخته بشه و ما بخریم و 7 میلیون دیگه رو نتونیم جمع بکنیم ، آخر کار میشینیم دودوتا چهارتا میکنیم
میبینیم 1 میلیون سهم جمع کردیم ولی به قیمت کلی کارمزد و هزینه معاملات فیک و اصلا ارزش نداشت این کارو بکنیم:D
در نتیجه دفعه بعدی این حرکت رو نمیزنیم !
اینجوریه که سهامدار باید هوشمندانه فکر بکنه ، منطقی باشه !

در نهایت :
بله بزرگان بازار تصمیم میگیرن قیمت چطوری حرکت بکنه ولی در نهایت سهامدار حقیقی و خرد اگه بچگانه عمل نکنه و حرفه ای باشه ، نقشه اونا خنثی میشه و در نهایت بازار حرفه ای تر میشه و بی دلیل بالا پایین نمیشه
کسی بزور نمیتونه سهام شخصی رو از دستش دربیاره

همینطور بالا رفتنش . وقتی سهامدار خرد بفهمه یه شرکت اینقدر ارزش نداره و خریدارش نباشه ، بازیگرای عمده نمیتونن سوء استفاده بکنن ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پس عملا ديگه نميشه زماني كه نمادي بدون دامنه نوسان باز ميشه قيمت كمترين و بيشترين رو براي ابطال معامله گذاشت درسته؟
يعني روز بازگشايي دي من تمام سهام دي رو روي ١١٠٠٠ هزار تومان براي فروش گذاشتم در صورتي كه قيمت ٥٢٠٠ بود ، اين حالت از اين به بعد تخلف حساب ميشه؟
والا منم از این قوانینشون سر در نمیارم
بهترین کار اینه که کارای مشکوک انجام ندیم تا این دوره گول گول بازی بگذره :D

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
میگن قانون عدم نوسانگیری روزانه حذف شده!کسی چیزی شنیده؟

و دوم اینکه میگن خیلی از سرمایه ها از بورس خارج شدند و بی اعتمادی به اوجش رسیده!

فقط تو شهر کوچیک ما 50 درصد معاملات در بورس کاهش پیدا کرده چه برسه به شهرهای بزرگ

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از چه لحاظ داوود خان؟
وقتی همه مالباخته شدن
وقتی سرمایه های حقیقی ها و اونایی که باید خارج میشدن خارج شده
وقتی همه نا امیدن
وقتی همه خسته شدن
وقتی همه ترسیدن
وقتی برای اولین بار نا امیدی رو توی پیج اینستای آقای خوانپایه دیدم ، خوشحال شدم :D
وقتی توی رهاورد ناراحتیا به اوج خودش رسیده

یعنی قراره وارد چرخه جدید بشیم و اولین شکوفه های خوشگل رو ببینیم ...
شکوفه هم وقتی بیاد یعنی زمستون دیگه کم کم تموم شده و میتونیم به بهار امید بیشتری داشته باشیم
یه بهار بدور از هیجان ( ایشالا بدون رشد شارپ )
این شکوفه اگه وسط زمستون و به خاطر حمایت ها ساختگی و از سر زور مشاهده میشد ، شکوفه رو از بین میبرد و بهار بدون محصول داشتیم ...

ریسک اومدن بایدن و پشت بندش مذاکره احتمالی و پشت بندش ریزش دلار و بعدش هم ریزش بورس به کنار ;)

92 هم یه غول داشته . 99 رو میشناسید . اون خط خطی قرمز رنگمم با الان مقایسه بکنید
92.JPG

اینم 92 . به تفاوت هاش دقت بکنید

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
وقتی همه مالباخته شدن
وقتی سرمایه های حقیقی ها و اونایی که باید خارج میشدن خارج شده
وقتی همه نا امیدن
وقتی همه خسته شدن
وقتی همه ترسیدن
وقتی برای اولین بار نا امیدی رو توی پیج اینستای آقای خوانپایه دیدم ، خوشحال شدم :D
وقتی توی رهاورد ناراحتیا به اوج خودش رسیده

یعنی قراره وارد چرخه جدید بشیم و اولین شکوفه های خوشگل رو ببینیم ...
شکوفه هم وقتی بیاد یعنی زمستون دیگه کم کم تموم شده و میتونیم به بهار امید بیشتری داشته باشیم
یه بهار بدور از هیجان ( ایشالا بدون رشد شارپ )
این شکوفه اگه وسط زمستون و به خاطر حمایت ها ساختگی و از سر زور مشاهده میشد ، شکوفه رو از بین میبرد و بهار بدون محصول داشتیم ...

ریسک اومدن بایدن و پشت بندش مذاکره احتمالی و پشت بندش ریزش دلار و بعدش هم ریزش بورس به کنار ;)

92 هم یه غول داشته . 99 رو میشناسید . اون خط خطی قرمز رنگمم با الان مقایسه بکنید
مشاهده پیوست 1204861
این برای زمانی خوب بود که تورم اروم اروم میرفت بالا نه مثل الان که تو دو روز قیمت اجناس دو برابر میشه وهر روز گرونتر!الان با این تورم بورس بخواد اروم اروم رشد کنه که چیزی نصیب سهامدار نمیشه و همیشه از تورم عقبه!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این برای زمانی خوب بود که تورم اروم اروم میرفت بالا نه مثل الان که تو دو روز قیمت اجناس دو برابر میشه وهر روز گرونتر!الان با این تورم بورس بخواد اروم اروم رشد کنه که چیزی نصیب سهامدار نمیشه و همیشه از تورم عقبه!
شما سهامدار یه شرکت هستید
مثلا من افق رو مثال میزنم :
دلار بالا میره
تورم بالا میره
چنس رو میخره
جنس رو میفروشه
سود شناسایی میکنه
دفعه بعدی جنس گرون تر میخره
جنس رو گرون تر میفروشه
سود بیشتری شناسایی میکنه

بقیه نماد ها هم همینن . مثلا فولاد یا ذوب ، باید جنسش رو بفروشه سود بیشتری رو نسبت به قبل شناسایی بکنه که بالا بره

یا یکسری گروه ها باید تجدید ارزیابی دارایی بزنن یا یکسری کارایی رو که باید انجام بدن رو انجام بدن تا توی صورت ها تغییرات اعمال بشه . واسه همین زمان میبره

ماهیت بورس همینه با بقیه بازارا فرق داره
ولی شما اینم در نظر بگیر همینطوری که تورم بالا میره و سود آوری شرکت بیشتر میشه ، حقوق و دستمزد کارمنداش و بعضی هزینه هاش یا ثابته یا زیاد تغییر نمیکنه ! وام داره با بهره کم ولی کم کم وام چند صد میلیاردی ناچیز میشه ! این مدلی با صبر و حوصله و خرید سهام به قیمت میشه منفعتی به دست اوورد که دو هیچ از دلار جلوتره . به شرط داشتن سهم خوب و ورود به قیمت

باید زمان داد که تورم اثرش رو روی سودآوری شرکت وارد بکنه .سریع این اتفاقات نمیوفته . یکم تاخیر داره . توی همین مدت هم به این معنی نیست که یه نقطه قیمت سهم منجمد بشه . آروم آروم بالا میره و با گزارش های جذاب همینطوری پله پله قدرتش بیشتر میشه
سهم یه موجود زندست . منطقی رفتار میکنه ولی زود رنجه سریع ناراحت میشه :D
ته دلش هیچی نیست ...

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من آماری از دوروبریهام گرفتم. همونهایی که تو اوج وارد شدن یا نزدیکای اوج. ماکسیمم ترینشون بعد عید بود که وارد بورس شده بودن و بقیه هم از اون به بعد. دو سه روزی پرس و جو کردم و از آدمایی پرسیدم که می دونستم دروغ نمیگن بهم.
از بین ده پونزده نفری که من پرسیدم فقط دو سه نفرشون بودن که پولها رو بیرون کشیده بودن. بقیه همه بدون استثنا هنوز پولشون روی سهم هاشون بود و امیدوار به بالا رفتن بودن. یا شاید هم ناامید شده بودن و با اون کاهش سرمایه ای که براشون اتفاق افتاده بود دیگه بی خیال شده بودن. بعضی موارد حتی پولشون بیست درصد مقدار اولیه شده بود اما هنوز به فکر انتقام از بازار بودن و سهم رو یا نگه داشته بودن یا فروخته بودن و یه سهم دیگه خریده بودن. اونایی که سهم رو عوض کرده بودن اتفاقا ضرر بیشتری هم کرده بودن. چون بر پایه هیجانات تصمیم گرفته بودن.
از این جهت فکر می کنم هنوز هم آدمای زیادی هستن که با کوچکترین مثبت شدنی حتما حتما به فکر فروش خواهند افتاد و اون دکمه فروش روفشار خواهند داد. بنابراین هنوز زوده بگیم تمام کسایی که می خواستن از بازار خارج بشن و بدون علم وارد این کار شده بودن تا الان خارج شدن.
نظر شخصیم این هست که حتی اگر بازار مثبت هم بشه بازهم عرضه های زیادی از طرف همین سهامداران خرد اتفاق خواهد افتاد و این روند ریزشی هنوز هم که هنوزه ادامه دار خواهد بود.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من آماری از دوروبریهام گرفتم. همونهایی که تو اوج وارد شدن یا نزدیکای اوج. ماکسیمم ترینشون بعد عید بود که وارد بورس شده بودن و بقیه هم از اون به بعد. دو سه روزی پرس و جو کردم و از آدمایی پرسیدم که می دونستم دروغ نمیگن بهم.
از بین ده پونزده نفری که من پرسیدم فقط دو سه نفرشون بودن که پولها رو بیرون کشیده بودن. بقیه همه بدون استثنا هنوز پولشون روی سهم هاشون بود و امیدوار به بالا رفتن بودن. یا شاید هم ناامید شده بودن و با اون کاهش سرمایه ای که براشون اتفاق افتاده بود دیگه بی خیال شده بودن. بعضی موارد حتی پولشون بیست درصد مقدار اولیه شده بود اما هنوز به فکر انتقام از بازار بودن و سهم رو یا نگه داشته بودن یا فروخته بودن و یه سهم دیگه خریده بودن. اونایی که سهم رو عوض کرده بودن اتفاقا ضرر بیشتری هم کرده بودن. چون بر پایه هیجانات تصمیم گرفته بودن.
از این جهت فکر می کنم هنوز هم آدمای زیادی هستن که با کوچکترین مثبت شدنی حتما حتما به فکر فروش خواهند افتاد و اون دکمه فروش روفشار خواهند داد. بنابراین هنوز زوده بگیم تمام کسایی که می خواستن از بازار خارج بشن و بدون علم وارد این کار شده بودن تا الان خارج شدن.
نظر شخصیم این هست که حتی اگر بازار مثبت هم بشه بازهم عرضه های زیادی از طرف همین سهامداران خرد اتفاق خواهد افتاد و این روند ریزشی هنوز هم که هنوزه ادامه دار خواهد بود.
بله همچنان ریزش ادامه داره
احتمالا تا حوالی 1.1

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
البته این هم بگم که گویا اتفاقاتی عجیب در حال رخ دادن هست که اینجا جای گفتنش نیست و امکانش هست تاثیرات بسیار مخربی روی اقتصاد بگذاره. امیدوارم این اتفاقها رخ ندن.
امیدوارم روزی برسه که اونایی که بورس بهشون هیچ ربطی نداره پاشون رو از روی گلوی بازار بردارن تا این بازار هم به روال عادی خودش برگرده و سهامداران هم یه نفسی بکشن.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دو پرسش:
1-نوسانگیری روزانه در فرابورس آزاده؟
2-قانون عدم نوسانگیری روزانه برداشته شده؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
۱- بله
۲- ظاهرا قراره برداشته بشه
دو پرسش:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دو پرسش:

تو متن اطلاعیه صحبتی از بورس و فرابورس نشده ولی تو چند تا گروه دیدم از وسپهر (فرابورس) نوسان روزانه میگرفتن خودم به شخصه تست نکردم
من به شخصه هیچ اطلاعیه ای در مورد برداشته شدن قانون نوسانگیری ندیدم ولی شایعاتی هست که ممکنه از شنبه برداشته بشه باید منتظر اطلاعیه بود

بالا