متاسفانه این چرخه همیشه تکرار میشهبزار این ریزش شارپ رو تموم کنن برن روی رشد شارپ
چه کسایی که خودشون رو گم نکنن و بیان داخل بورس و باز بکنن تو پاچه این ملت

متاسفانه این چرخه همیشه تکرار میشهبزار این ریزش شارپ رو تموم کنن برن روی رشد شارپ
چه کسایی که خودشون رو گم نکنن و بیان داخل بورس و باز بکنن تو پاچه این ملت
مشکل اینجا سهم ها همه بسته شدن یا تو منفی هستن و نمیشه به راحتی فروختعزیز درست میگی
نباید با طناب پوسیده ای یه عده ای رفت ته چاه،،،،
من خودم گول خوردم،،،،بد جور،،،،تو صندوق های بورسی بودم،،،حتی سود کرده بودم 20 تومنی،،،،((دیر وارد شده بودم))
همش میگفتن خودت بیا بخر،،،،اینا واسطه هستن،،،،خودت مستقیم معامله کن،،،
انقدر گفتن تا مجبور شدم مستقیم بیام و کارگزاری و احراز هویت،،،،،
و دقیقا یک مرداد دخول زدم تو مستقیم،،،((منتظر من بودن تا بیام متاسفانه))
و خرید زدم خیلی از سهم های شاخص ساز رو،،و خودرو و خگستر و بقیه،،،،
دیگه اصلا مجال نمیدادن خروج بزنم،،،،خصوصا این خودرو کثافت و حرام زاده
تا چندین روز میلیاردی فروش بود،،،،اکثر پولم رو این گرفت،،،،،
ولی اخر سر همین سود صندوق رو ازم گرفتن و بدون ضرر اومدم بیرون،،،،از جیبم ضرری نکردم تقریبا،،،
البته دیروز اخرین سهمم رو فروختم !!!!! که لپارس بود،،،،با منفی 40 به بالا باز شد،،،،رفته بود مجمع،،،،!!!!
منفی 40,,,,,
تا عمر دارم دیگه سمت این بورس نمیام و سمت هر چیزی که این حکومت دست داره توش،،،،،
بعلاوه این سود درد های جسمی هم اضافه شد بهم،،،،درد معده متاسفانه که تشدید شد،،،،،و هنوز هم درمان ادامه داره،،،،،
پیشنهاد میکنم نجات بدین خودتون رو از این بازار،،،،چون واقعا نمی ارزه به سلامتیت ضربه بزنی،،،،
نوری و آریا آبروداری کردن امروزمتاسفانه این چرخه همیشه تکرار میشه![]()
خود فریبی نکن امیر اقا-ممکنه 3 روز یا 4 روز یا حتی 5 روز هم مثبت بشه و وسوسه بشی نوسان بگیری و روز 5 خروج بزنی ولی یهو دیدی تو تله صف فروش گیر کردی و اون تیکه پاره سودتم میپرعه و روزها تو صف فروش گیر میکنی!!!عوامل این .... خیلی حرومزاده تر از این حرفان -قرار بر خروج باشه اول خودشون بدون نوبت تو کارگزاری ها خروج میزنند و ما میمونیم پشت صف فروش!این حرومزاده ها که صبح پا نمیشند مثل ما سرخطی بزنند!اینا از روز قبلش به کارگزاری ها دستور میدند فردا سهمشون رو اول نوبت بزارن تو صف !این ماییم که باید ساعت 8 و نیم پا شیم سر خطی بزنیم تا شاید فرجی بشه برای فروش./
با چند تا از قدیمی های بورس صحبت میکردم گفتند دیگه هیچ تحلیلی تو این بازار جواب نمیده حتی دیگه روانشناسی بازار هم جواب نمیده-دیگه کامل کامل بازار دستوری شده-------حدود 50 درصد سهامدارا میگن کامل خروج زدند-از این 50 درصد 30 درصد چند بار دوباره فریب خوردند و تو این یکی دو ماه ورود کردند ولی باز رکب خوردند اونا هم خروج زدند-خیلیا هم منتظرند فقط فرصت خروج بده نمادشون تا فرار کنند-
این اعتمادی که از بازار رفته ممکنه تا یکسال هم برنگرده--حقوقی ها درسته الان سود کردند ولی به زودی دودش چشم اونا هم میره-وقتی سرمایه کلانی تو بازار نباشه ببینم کی میخواد نمادها رو دوباره بکشه بالا!
آرهنوری و آریا آبروداری کردن امروز
چی بود خبرش؟آره
خبر مجلس رو الان خوندم
مثل اینکه از امروز باید شاهد رشد دلار باشیم![]()
این مدل حرکت انتحاری از مجلس توی این شرایط عجیب بود ....![]()
آره دقیقا تو بدترین زمان ممکن انجامش دادن..شایدم یه جورایی نتیجه انتخابات آمریکا رو از الان حدس زدن و خواستن پیش دستی کننآره
خبر مجلس رو الان خوندم
مثل اینکه از امروز باید شاهد رشد دلار باشیم![]()
این مدل حرکت انتحاری از مجلس توی این شرایط عجیب بود ....![]()
طی یه بازه زمانی 2 ماهه قراره رسما از برجام خارج بشیمچی بود خبرش؟
دلار دیروز تا 27400 هم رسید الان شده 29000
احتمالا !آره دقیقا تو بدترین زمان ممکن انجامش دادن..شایدم یه جورایی نتیجه انتخابات آمریکا رو از الان حدس زدن و خواستن پیش دستی کنن
اونطوری که من برداشت کردم ، منظورشون اینه حتی اگه بایدن هم بشه ما مذاکره نمیکنیم !
از اینجا به بعدش دیگه ترسناک شدهدر هر دو سناریو - بایدن یا ترامپ - مذاکره میکنن، ولی به وقتش و با شرایط متفاوت و استراتژی نهان یا آشکار؛ به عبارتی بعد از انتخابات 1400 که مثلث تکمیل میشه و عنقلابیِ مد نظر میشه رئیس جمهور. فقط میتونم بگم خدا بخیر بگذرونه هفت، هشت ماه آینده رو. منظورم بورس نیست. کلاً میگم.
اونور حیات خلوت تاپیک بورسیهدوستان تمام بحثهای مورد دار رو به ورژن دوم همین تاپیک انتقال بدین
باشد رستگار شوید
طی یه بازه زمانی 2 ماهه قراره رسما از برجام خارج بشیم
دیگه پایبند به هیچ چیزی نیستن
تولید روزانه 120 کیلو اورانیوم غنی شده 20%
بهره برداری و گسترش مراکز هسته ای و ...
این موضوع نه تنها باعث افزایش قیمت ها و تورم میتونه بشه بلکه ممکنه به جنگ کشیده بشیم
بالا هم گفتم این نصیحتا برای یک بازار بورس استاندارد جواب میده که بورسش قانونیه و حساب و کتاب داره نه بازار بورس ایران-اینجا دو تا مساله رو در نظر نگرفتی:
1-زمین چیزیه که یک چیز زنده هست و تو دستته حتی اگه ضرر کنی!منظورم اینه که زمینو خریدی مثلا 1 میلیارد-فرض کنیم قیمتش میشه 500 میلیون!ولی تو هر موقع خواستی میتونی بری زمینتو ببینی روش بشینی سندش دستته-میتونی بفروشیش ولی بورس ایران اینطوری نیست-چون اولا تا نمادتون نفروختی و نقد نکردی عملا پولت مال خودت نیست و دست کارگزاریه--دوم اینکه هر روز و هر لحظه که خواستی نمیتونی سهمتو بفروشی و نقد کنی-ممکنه امروز بخوای بفروشی ولی چون تو صف فروش گیر کردی تا 5 ماه هم نتونی بفروشی (دقیقا مثل وضعیت الان خیلی ها) در حالیکه زمینت اینطوری نیست---تو تا نقد نشی عملا اصلا مثل اینه هیچ سرمایه ای نداری تو بورس!
2-گفتی بهترین راه اینه هر روز چک نکنی تا مثلا سال دیگه پولت چند برابر بشه!خب چه کسی چنین چیزی رو تضمین میکنه؟مخصوصا از این به بعد که دخالت مستقیم حاکمیت و دولت ها برای همیشه رو سر بورس خواهد بود؟؟؟؟این بزخری ها و تامین کسری بودجه که توسط دولت انجام ش مطمعن باش چنان بهشون چسبیده که من مطمعنم دولت بعدی هم همین بلا رو سر مردم خواهد اورد-!شما از کجا میدونی تا دو سال دیگه بورس صعودی میشه؟اونم از این به بعد؟شاید برعکس بشه-شاید تا سال ها درجا بزنه و سه سال دیگه برگردی ببینی ای داد بیداد نه تنها هیچ سودی نکردی بلکه بدهکار هم شدی با توجه به تورم 3 سال بعد!!!!
3-زمین چیزیه که همین که میدونی یک چیز در دسته و میتونی بری از نزدیک ببینیش بهت ارامش خاطر میده-همین که بری بشینی دستتو بکشی روی زمینت لذت عجیبی بهت میده با خودت میگی این زمین دارایی و مال منه تو چنگمه دارم بهش دست میزنم ولی قمار بورس اینجوری نیست چون نمیتونی بهش حتی دست هم بزنی چون واقعی نیست.خیلی فرق دارن این دوتا-فرقشون از زمین تا اسمونه-ارامشی که برای یه زمین دار هست اصلا قابل مقایسه با یک سهامدار نیست..
اصلا علت اینکه من وارد بورس شدم این بود که سرمایم نه تنها به خرید زمین بلکه به خرید اپارتمان نقلی هم نمیرسید وگرنه من به هیچ وجه خرید زمین رو به ورود به بورس ترجیح نمیدم-برادرم اپارتمان خرید 80 تومن الان شده 900 تومن-من دیر جنبیدم سرمایشو نداشتم وگرنه 3 سال پیش اخرین فرصت های خرید زمین اپارتمان با وام بانکی بود-الان دیگه مقدار اون وام های بانکی پشیزی ارزش نداره و نمیشه باهاش کاری کرد.
نتیجه گیری برای خودم:اگه الان میتونی زمین-اپارتمان-خونه-ماشین-موتور-یخچال-لوازم جهیزیه دخترت با اینکه سن ازدواجش نرسیده و هر چیز دیگه یی که میتونی بخری سریع بخر بنداز یه گوشه به چشم سرمایه بهش نگاه کن که تا یکی دو ماه دیگه اونم نمیتونی بخری!
دوستان تمام بحثهای مورد دار رو به ورژن دوم همین تاپیک انتقال بدین
باشد رستگار شوید
یک تویتی هست از یک شخصی 2 روز قبل از وقوع یک واقعه که شامگاه در فرودگاه عراق رخ داد، به صورت صریح اشاره کرده بود به انجام اون واقعهبازم بچه بدون اجازه بزرگترش یه کاری کرده ،یه پس گردنی میخوره میشینه سرجاش احتمالا![]()
فقط چند روز تشویش و نگرانی و گرانی بیشتر نصیب مردم میشه و یه عده سود میبرن ،این طرح خودکشیه و من سابقه اقدام به خودکشی سراغ ندارم از اینا ،یا کلا کنسل میشه یا برای حفظ ظاهر در نسخه نهایی شیر بی یال و دم و اشکم تصویب میکنن
والا این پس گردنی رو فقط مردم میخورنبازم بچه بدون اجازه بزرگترش یه کاری کرده ،یه پس گردنی میخوره میشینه سرجاش احتمالا![]()
فقط چند روز تشویش و نگرانی و گرانی بیشتر نصیب مردم میشه و یه عده سود میبرن ،این طرح خودکشیه و من سابقه اقدام به خودکشی سراغ ندارم از اینا ،یا کلا کنسل میشه یا برای حفظ ظاهر در نسخه نهایی شیر بی یال و دم و اشکم تصویب میکنن
شاید درجایی غیر از ایران !بهترین دارایی و نقد شونده ترین دارایی سهامه خیلیم قابل لمسه
تازه شما یک سهمایی دارید که بالاترین نرخ نقد شوندگی رو دراند داخل بازار؛ مثل فملی، فارسشاید درجایی غیر از ایران !
من به 30% ضرر راضی شدم و تصمیم به خروج گرفتم ولی امکان خروج نداره , چون همه صف فروشه !
بخاطر همین عدم امکان خروج الان رفتم تو 55% ضرر , اینطور هم که از داستان مشخصه فعلا باید بیخیال نقد شدن بشیم