دقیقا !تازه شما یک سهمایی دارید که بالاترین نرخ نقد شوندگی رو دراند داخل بازار؛ مثل فملی، فارس
دقیقا !تازه شما یک سهمایی دارید که بالاترین نرخ نقد شوندگی رو دراند داخل بازار؛ مثل فملی، فارس
این موضوع نقد نشدن بستگی به سهم داره الان تقریبا تمام سهم های بنده قابلیت نقد شوندگی توی 1 ثانیه رو داره :شاید درجایی غیر از ایران !
من به 30% ضرر راضی شدم و تصمیم به خروج گرفتم ولی امکان خروج نداره , چون همه صف فروشه !
بخاطر همین عدم امکان خروج الان رفتم تو 55% ضرر , اینطور هم که از داستان مشخصه فعلا باید بیخیال نقد شدن بشیم
شستا , فارس , فملی , وتجارت , وغدیر و ثشاهدمن نمیدونم شما سهم هاتون چیه ولی احتمالا بیشترشون طی یک یا دو هفته گذشته حداقل 1 بار فرصت خروج بدون درگیری با صف فروش رو دادن . اونچیزی که باعث میشه سهامدار سهم اشتباه بمونید ، اینه فکر میکنید قیمت بالا میره و شاید سود نده ولی بخشی از ضرر رو میتونه پوشش بده
من نمیدونم شما سهم هاتون چیه ولی احتمالا بیشترشون طی یک یا دو هفته گذشته حداقل 1 بار فرصت خروج بدون درگیری با صف فروش رو دادن . اونچیزی که باعث میشه سهامدار سهم اشتباه بمونید ، اینه فکر میکنید قیمت بالا میره و شاید سود نده ولی بخشی از ضرر رو میتونه پوشش بده
یه سهم دارم از موقع شروع ریزش ها حتی یک بار هم فرصت خروج نداده :دی تو این مدت فقط و فقط 8 الی 9 درصد ریزش داشته چون اصلا حجم مبنا رو پر نمیکنه بعضی روزا حتی یه سهم هم جا به جا نمیشه![]()
نگو که فمراد داری ؟؟
پیرم کرد این سهم سه ماهه نمیتونم بفروشم تا حالا 3 بار رفع گره معاملاتی خورده ولی بازم آقا مراد بیدار نشد![]()
خب این تصویری که شما از ایران گذاشتید مقایسه غلطی هست , مگه چند درصد از جمعیت ایران مازراتی و فراری سوار میشن که شما اینطور مقایسه میکنید !
نوشته هات پایین هست عزیز،،،باید برسه بالای 80تقریبا یک ماه بود که اصلا پرتفوم نگاه نکرده بودم تمرکزم گذاشته بودم روی اموزش و خوندن کتاب جان مورفی تا امروز وسوسه شدم پرتفوم باز کنم ببینم اوضاع چطوریه که شکه شدم،،میانگین ۶۵ درصد از اصل پول تو ضررم حالم خیلی خراب شد پولی که تو چهار سال با سختی جمع کرده بودم خیلی راحت با چند تا کلیک اشتباه نابود کردم،،فقط امیدوارم که حداقل تا یک سال دیگ سربه سر شم و ضررم جبران شه،،(راسی قسمت پاتوق برای من نمایش داده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟)
اخه الان فروختن دیگ فایده ای نداره اگر دو ماه پیش بود یک چیزی،،حدودا هفتاد تومن ضرر کردم شاید برای خیلیا ضرر و سود یک روزشون باشه ولی برای من خیلیه.(قبلن میتونستم پاتوق ببینم یک مدت فروم نیومدم،،احتمالا تغییر کرده.)نوشته هات پایین هست عزیز،،،باید برسه بالای 80
در مورد پولت،،،،سخت هست جبرانش تو همین بازار عزیز،،،یعنی تو بورس،،،،نظر شخصی من هست،،،،
جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته،،،،باز نظر شخصی من،،،،
بستگی به مبلغی داره که ضرر کردی،،،ولی اوضاع بورس خوب نیست و اصلا خوب نیست،،،،،
صحبت وضعیت مالی نیست ! صحبت اینه ما این همه منابع و زیر ساخت های فوق العاده داریم . در مقایسه با افغانستان ، منابعی که داریم اصلا قایل مقایسه نیستخب این تصویری که شما از ایران گذاشتید مقایسه غلطی هست , مگه چند درصد از جمعیت ایران مازراتی و فراری سوار میشن که شما اینطور مقایسه میکنید !
عزیز ایران اگه دست اهلش بود الان جزو 5 کشور اول جهان تو کل عرصه ها بود،،،،از ثروتمندترین کشور های جهان هستیم،،،،،ولی الان تقریبا جزو اخرین هاست تو همه چیز،،،،دلیلش هم همه میدونن،،،،،صحبت وضعیت مالی نیست ! صحبت اینه ما این همه منابع و زیر ساخت های فوق العاده داریم . در مقایسه با افغانستان ، منابعی که داریم اصلا قایل مقایسه نیست
ولی چرا باید ارزش پولمون در برابر کشور درپیتی مثل افغانستان و پاکستان افت داشته باشه ، این تاسف داره
یه ماه چک نکردی که مثلا چه اتفاقی بوفته ؟تقریبا یک ماه بود که اصلا پرتفوم نگاه نکرده بودم
تعداد نوشته ها باید بیشتر از 100 تا باشه(راسی قسمت پاتوق برای من نمایش داده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟)