• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شاید درجایی غیر از ایران !
من به 30% ضرر راضی شدم و تصمیم به خروج گرفتم ولی امکان خروج نداره , چون همه صف فروشه !
بخاطر همین عدم امکان خروج الان رفتم تو 55% ضرر , اینطور هم که از داستان مشخصه فعلا باید بیخیال نقد شدن بشیم
این موضوع نقد نشدن بستگی به سهم داره الان تقریبا تمام سهم های بنده قابلیت نقد شوندگی توی 1 ثانیه رو داره :
افق ، قهکمت ، زفکا ، سپ ، سیستم ، رانفور ، غزر ، سیتا ، تاصیکو ، ثبهساز ، آریا ، زاگرس ، شپدیس ، مبین ، صبا ، کهمدا ، امین ( 17 سهم )
پرداخت ، ثامید ، وبوعلی ، وخارزم نقد شوندگی نداشت ( 4 سهم ) ، ومعادن و شستا هم بسته هست ( 2 سهم )
یعنی 17 سهم نقدشوندگی 1 ثانیه ای ، 4 سهم نقد شوندگی با سختی ولی کمتر از 10 روز ، 2 سهم غیر قابل نقد شدن تا مدتی که دست ما نیست

من نمیدونم شما سهم هاتون چیه ولی احتمالا بیشترشون طی یک یا دو هفته گذشته حداقل 1 بار فرصت خروج بدون درگیری با صف فروش رو دادن . اونچیزی که باعث میشه سهامدار سهم اشتباه بمونید ، اینه فکر میکنید قیمت بالا میره و شاید سود نده ولی بخشی از ضرر رو میتونه پوشش بده

در مقایسه با ملک و زمین و خودروی گرون قیمت ( خودرو سرمایه گذاری نیست ) نقد شوندگیش خیلی خیلی بیشتره . یه ملک توی شرایط راکد شاید 1 سال و بیشتر زمان ببره به قیمت بفروشید . توی شرایط رونق هم با این قیمت ها برای فروش به قیمت زمان چند ماهه نیاز داره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من نمیدونم شما سهم هاتون چیه ولی احتمالا بیشترشون طی یک یا دو هفته گذشته حداقل 1 بار فرصت خروج بدون درگیری با صف فروش رو دادن . اونچیزی که باعث میشه سهامدار سهم اشتباه بمونید ، اینه فکر میکنید قیمت بالا میره و شاید سود نده ولی بخشی از ضرر رو میتونه پوشش بده
شستا , فارس , فملی , وتجارت , وغدیر و ثشاهد

وتجارت رو روی 20% ضرر رد کردم
فملی رو روی 37% ضرر رد کردم
وغدیر روی 55% ضرر رد کردم

از باقیمانده ها

شستا که گروگان گرفته شده !
فارس که 5% ضرر بود که رفت مجمع و برگشت شد 20%
ثشاهد هم که کلا تو یه لیگ دیگه سیر میکنه !

فملی رو من روی 20% ضرر تصمیم به خروج گرفتم ولی صف فروش شد و روی 37% ضرر رد کردم. همه قابلیت نقد شوندگی رو دارن ولی اینکه کی مهمه !

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستانی که تازه اومدن تو بازار و گله مند هستند صد در صد درست میگن اما این دو سه ماهه واقعا تو تاریخ بورس میتونم بگم بی نظیره ندیدم از هرکیم قدیمیه بپرسین سقوط دیدیم اصلاح دیدیم این مدلی ندیدیم...اگر سهمتون این دو ماه نقد شونده نبوده به اصل بورس و روند معمولیش ربطی نداره همه میدونن الان بازار داره دستکاری میشه.
شما نکته ی بعدی و مهم سهام رو یادتون نره دوست عزیزی که میان میگن زمین یا خونه یا ماشین بهتره اون بنده خداهایی که تو این مملکت طبقه معمولی رو به پایین هستند مگر پول خرید ملک و زمینو ماشینو دارن؟با ده بیست میلیون چه سرمایه گزاری جز بورس؟اینم یکی از خوبیای بورس...
والا خیلی از مشکلات هم سر این افراد تازه وارد هست که هیچی نمیدونن والا من تو یه گروهی بودم دیدم یکی نوشت ملت برسین شستا ۳ ۴ درصد دیگم با اینکه بستس منفی خورد همه فوروارد که اره اینا دزدن و عجایبه و غیب شده و...
که استاد و ادمین گروه که مثلا استاد بود همه استاد استاد میکردن اومد گفت نترسین برمیگرده میخوان بترسوننتون..من گفتم خدایا ببین با کیا شدیم سهامدار کل گروه چند هزار نفری یکی نمیدونست وقتی سهمی میره مجمع سود نقدی میده از قیمت کل سهام کم میشه...
نمونه زیاده امروز یکی اومده میگه من تو یه سهمی وقتی بازار شروع میشه ۲۹ درصد تو ضررم شب میشه ۲۵ درصد و فلان اینا دزدن و...فرق بین قیمت پایانی و اخرین رو نمیدونست...
خلاصه اگر وضعیت اینه خریت یه سری هست که حقوقی هام که میبینن اینا خرن خوب سوارشون میشن این وسطم مام چون با اینا شدیم سهامدار باید تاوان بدیم...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

یه سهم دارم از موقع شروع ریزش ها حتی یک بار هم فرصت خروج نداده :دی تو این مدت فقط و فقط 8 الی 9 درصد ریزش داشته چون اصلا حجم مبنا رو پر نمیکنه بعضی روزا حتی یه سهم هم جا به جا نمیشه
sharmandegi.gif

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
یه سهم دارم از موقع شروع ریزش ها حتی یک بار هم فرصت خروج نداده :دی تو این مدت فقط و فقط 8 الی 9 درصد ریزش داشته چون اصلا حجم مبنا رو پر نمیکنه بعضی روزا حتی یه سهم هم جا به جا نمیشه
sharmandegi.gif

نگو که فمراد داری ؟؟ :D
پیرم کرد این سهم سه ماهه نمیتونم بفروشم تا حالا 3 بار رفع گره معاملاتی خورده ولی بازم آقا مراد بیدار نشد :p

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
تا جایی که میتونید به نظرم فعلا از نمادهای بزرگ و شاخص ساز دوری کنید.
به نظر میاد دوست ندارن شاخص حرکت مثبت زیادی داشته باشه.
نمادهای شاخص ساز تو این مدت اگر چند روز هم مثبت بودن دوباره مجبورشون کردن تاوان پس بدن
مثل خودرو یا تاپیکو
احتمال داره شستا هم اگر باز بشه همین داستان رو داشته باشه. چند روز مثبت چند روز منفی یا حوالی صفر معامله بشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نگو که فمراد داری ؟؟ :D
پیرم کرد این سهم سه ماهه نمیتونم بفروشم تا حالا 3 بار رفع گره معاملاتی خورده ولی بازم آقا مراد بیدار نشد :p

نه فمراد نیست ولی یه سهم خیلی خیلی درپیته :دی
تا حالا یه بار مشمول رفع گره معاملاتی شده ولی آب از آب تکون نخورده :دی
سرمایه زیادی تو این سهم ندارم ولی بالاخره پول ـــه دیگه حتی اگه یه قرون باشه :دی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فقط افسوس میخورم

500% رشد توی 6 سال ؟ فقط داستان دلار و یورو نیست ...
نمودار واحد پول افغانی ( افغانستان ) :
افغانی.JPG
نمودار واحد پول پاکستان ( روپیه پاکستان ) :
به این خبر در مورد پاکستان دقت بکنید !
روپیه پاکستان.JPG

دوتا عکس از افغانستان :
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/_wHseG1W9qNgrYZkuT4JKudRqr9YsTfeC9VApYF5sgUVehh2AcR-614EMTNo4wkCoK7QZuOrVs-y9E46HWSpO-scsVWmyLZf8wnqQr3LjWgfiwKDIf_7SNI5pl3Y7YppK40FOYKSQ_LeoBsNz7XcDQ7yWq6o7io
https://khabarnama.net/wp-content/uploads/2017/03/Traffic1.jpg

و در نهایت تصاویری از ایران ( فقط شهر تهران ، یدونه پتروشیمی و یدونه معدن ! در مقابل کشور خر پرور ... ) :
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/6Zxs0SPcpb_IDu9x-4p6FLLnuMA5_qQJ_dZ6yuxrdQnXyS8cVBGXpOoBAdDulBVna18SZSRF7CBsi3oLmcba2Bp8UNqlw_Qnv37OYpPCihHzHOOUDmSoGDKWcw9vocj8uQCLyEnsoVlJJIJQMz5PHe_vRmPp9Fjq4aOmZmV5gu2mCmCnOK1xXhlg0anfeqNzOqzOemLkqFbFogbsiVyZHhs9mZXKdpa5K5yW5dxq9W6bKiuu0slMYhpy8tahpWeA5gVAOzwGnwAI6MyggoCZu1vxnQ
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/yG84vuoGn7I_er6RKjjuviXyfP_qfaGKZmZRJ8f4zSQ9UKFJRrkUdsxQRhfXmgx2lPHoqy8OVwQ78LAHICco1r3qr3rZU6oUSf4QHcv8ZQ
https://media.parstoday.com/image/4bpta94b941508194mk_800C450.jpg
https://madanmedia.ir/wp-content/uploads/2019/11/653068892657756-1536666251.jpg

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
تقریبا یک ماه بود که اصلا پرتفوم نگاه نکرده بودم تمرکزم گذاشته بودم روی اموزش و خوندن کتاب جان مورفی تا امروز وسوسه شدم پرتفوم باز کنم ببینم اوضاع چطوریه که شکه شدم،،میانگین ۶۵ درصد از اصل پول تو ضررم حالم خیلی خراب شد پولی که تو چهار سال با سختی جمع کرده بودم خیلی راحت با چند تا کلیک اشتباه نابود کردم،،فقط امیدوارم که حداقل تا یک سال دیگ سربه سر شم و ضررم جبران شه،،(راسی قسمت پاتوق برای من نمایش داده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟)

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
تقریبا یک ماه بود که اصلا پرتفوم نگاه نکرده بودم تمرکزم گذاشته بودم روی اموزش و خوندن کتاب جان مورفی تا امروز وسوسه شدم پرتفوم باز کنم ببینم اوضاع چطوریه که شکه شدم،،میانگین ۶۵ درصد از اصل پول تو ضررم حالم خیلی خراب شد پولی که تو چهار سال با سختی جمع کرده بودم خیلی راحت با چند تا کلیک اشتباه نابود کردم،،فقط امیدوارم که حداقل تا یک سال دیگ سربه سر شم و ضررم جبران شه،،(راسی قسمت پاتوق برای من نمایش داده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟)
نوشته هات پایین هست عزیز،،،باید برسه بالای 80

در مورد پولت،،،،سخت هست جبرانش تو همین بازار عزیز،،،یعنی تو بورس،،،،نظر شخصی من هست،،،،

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته،،،،باز نظر شخصی من،،،،

بستگی به مبلغی داره که ضرر کردی،،،ولی اوضاع بورس خوب نیست و اصلا خوب نیست،،،،،

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
نوشته هات پایین هست عزیز،،،باید برسه بالای 80

در مورد پولت،،،،سخت هست جبرانش تو همین بازار عزیز،،،یعنی تو بورس،،،،نظر شخصی من هست،،،،

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته،،،،باز نظر شخصی من،،،،

بستگی به مبلغی داره که ضرر کردی،،،ولی اوضاع بورس خوب نیست و اصلا خوب نیست،،،،،
اخه الان فروختن دیگ فایده ای نداره اگر دو ماه پیش بود یک چیزی،،حدودا هفتاد تومن ضرر کردم شاید برای خیلیا ضرر و سود یک روزشون باشه ولی برای من خیلیه.(قبلن میتونستم پاتوق ببینم یک مدت فروم نیومدم،،احتمالا تغییر کرده.)

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوست عزیز هزارتا هم کتاب بخونی اگر کسی با خوندن کتاب شنا تونست شناگر بشه توام با خوندن کتابای مالی تریدر میشی.
باید داستانا رو یاد بگیری تجربه ها...
نگران ضرر نباشین اون هزینه یادگیریتونه...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب این تصویری که شما از ایران گذاشتید مقایسه غلطی هست , مگه چند درصد از جمعیت ایران مازراتی و فراری سوار میشن که شما اینطور مقایسه میکنید !
صحبت وضعیت مالی نیست ! صحبت اینه ما این همه منابع و زیر ساخت های فوق العاده داریم . در مقایسه با افغانستان ، منابعی که داریم اصلا قایل مقایسه نیست
ولی چرا باید ارزش پولمون در برابر کشور درپیتی مثل افغانستان و پاکستان افت داشته باشه ، این تاسف داره

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
صحبت وضعیت مالی نیست ! صحبت اینه ما این همه منابع و زیر ساخت های فوق العاده داریم . در مقایسه با افغانستان ، منابعی که داریم اصلا قایل مقایسه نیست
ولی چرا باید ارزش پولمون در برابر کشور درپیتی مثل افغانستان و پاکستان افت داشته باشه ، این تاسف داره
عزیز ایران اگه دست اهلش بود الان جزو 5 کشور اول جهان تو کل عرصه ها بود،،،،از ثروتمندترین کشور های جهان هستیم،،،،،ولی الان تقریبا جزو اخرین هاست تو همه چیز،،،،دلیلش هم همه میدونن،،،،،

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تقریبا یک ماه بود که اصلا پرتفوم نگاه نکرده بودم
یه ماه چک نکردی که مثلا چه اتفاقی بوفته ؟
73.gif

مثلا خواستی وقتی باز میکنی و 70-80% سود بود , سورپرایز بشی ؟
81.gif

(راسی قسمت پاتوق برای من نمایش داده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟)
تعداد نوشته ها باید بیشتر از 100 تا باشه
s0426.gif

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان تو گروه ها میبینم که بحث سنگینی بین استاتید راه افتاده که اگر بایدن بشه فلان گروه میره بالا اگر ترامپ بشه بسان گروه...
انگار وال استریته...
قدیما میگفتن بازار با افراد گاوی یا خرسی...الان وضعیت بورس گله ای و گوسفندی هست...ربطیم به ترامپ یا بایدن نداره.

بالا