• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان تو گروه ها میبینم که بحث سنگینی بین استاتید راه افتاده که اگر بایدن بشه فلان گروه میره بالا اگر ترامپ بشه بسان گروه...
انگار وال استریته...
قدیما میگفتن بازار با افراد گاوی یا خرسی...الان وضعیت بورس گله ای و گوسفندی هست...ربطیم به ترامپ یا بایدن نداره.
نتیجه کی معلوم میشه؟ جایی شنیدم یک هفته طول می کشه تاآرای پستی شمارش بشن؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
نتیجه کی معلوم میشه؟ جایی شنیدم یک هفته طول می کشه تاآرای پستی شمارش بشن؟
اگه فاصله بین دو نامزد خیلی کم باشه این حالت رخ میده
اگه فاصله زیاد باشه قبل از اتمام شمارش ارا یعنی همین فردا صبح نامزد برنده رو اعلام می کنن

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان منم پولم از ۳۶۰ م شده ۱۴۰ م یعنی دقیقا سر به سر شدم خیلی بد شده اوضاع ولی دیگه کاری نمیشه کرد جز امیدواری ... ولی حسی بهم میگه همه ی سهم تا آخر سال دوبرابر میشن حداقل

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خیلی ها از اول گفتیم این بازی کثیف دو*ت برای تامین کسری بودجس ولی یک عده همش گفتن سهامداری کنید هیشکی دلش برای مردم نسوخته بود دادن کد بورسی به زیر دیپلم و روستایی که سواد خواندن نداره معلومه چی پشت قضیس یادتون نرفته *اندیسیها توی این تاپیک چه حضور پر رنگی داشتن :rolleyes: الانم فقط با اومدن ترامپ دوباره هوس دست کردن تو جیب مردم میکنن حواستون باشه این دفعه گزیده نشید

محسن علیزاده، عضو ناظر شورای عالی بورس، گفت: «دولت بیش از نیاز کسری بودجه خود را در بورس تامین کرده است و علاوه بر این بسیاری از بانک‌های حاضر در بازار سرمایه عملا ورشکست بودند و بدهی‌هایشان بسیار بیشتر از دارایی‌ها آنها بود اما با توجه به رخدادهای نیمه اول سال این بانک‌ها از ورشکستگی خارج شدند.»

علیزاده با تاکید براینکه «دولت میزبان خوبی نبود و پشت مردم را در بورس خالی کرد»، گفت که «مردم پول جیب خود، طلای همسران، خانه و اتومبیل خود را فروختند وارد بورس شدند اما حالا متضرر شده‌اند، درست است که بورس بالا و پایین دارد اما نه تا این حد».

عضو شورای عالی بورس افزود: «رشدی که طی تیر ماه در بورس داشتیم مثل این بود که یک هواپیما از باند خارج شده و در حال پرواز به‌شکل عمودی است و بالاخره زمانی این روند معکوس خواهد شد. امروز ظاهرا همان اتفاق در حال رخ‌دادن است.»

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ولی حسی بهم میگه همه ی سهم تا آخر سال دوبرابر میشن حداقل
از روزی که سقوط کرده همه همین حس رو دارن
gigglesmile.gif

چون نمیخوان باور کنن اون ممه رو لولو برد!
25r30wi.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#دی
اظهار نظر حسابرس و بازرس قانونی

اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی هیئت مدیره در خصوص افزایش سرمایه شرکت بانک دي - نماد: دي(وبدي)

با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) بهپیوست اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی (مؤسسه حسابرسی موسسه حسابرسي بهمند ) نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایة مورخ 1399/07/20 هیئت مدیرة شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ 6,400,000,000,000 ریال به مبلغ 255,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ,مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور خروج از شموليت ماده 141 لايحه قانوني اصلاح قسمتي از قانون تجارت و همچنين بهبود ساختار مالي بانک؛ ارائه می گردد. بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد و در این خصوص اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

1399-08-13 13:24:49 (689145)
[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji3596][emoji3596][emoji3596][emoji3596]
Codal360_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
#دی
اظهار نظر حسابرس و بازرس قانونی

اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی هیئت مدیره در خصوص افزایش سرمایه شرکت بانک دي - نماد: دي(وبدي)

با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) بهپیوست اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی (مؤسسه حسابرسی موسسه حسابرسي بهمند ) نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایة مورخ 1399/07/20 هیئت مدیرة شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ 6,400,000,000,000 ریال به مبلغ 255,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ,مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور خروج از شموليت ماده 141 لايحه قانوني اصلاح قسمتي از قانون تجارت و همچنين بهبود ساختار مالي بانک؛ ارائه می گردد. بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد و در این خصوص اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

1399-08-13 13:24:49 (689145)
[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji3596][emoji3596][emoji3596][emoji3596]
Codal360_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
انشالا که دیگه بدون توقف بره تا عرش :)

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
انشالا که دیگه بدون توقف بره تا عرش :)
معمولا سیستم اینه یه شایعه ای میاد صعود سهم شروع میشه بعد خبر میاد سهم رشد میکنه اخر سر دیگه میاد رو کدال و انجام میشه پیش خور شده یا میریزه یا همونجاها درجا میزنه.

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
یه ماه چک نکردی که مثلا چه اتفاقی بوفته ؟
73.gif

مثلا خواستی وقتی باز میکنی و 70-80% سود بود , سورپرایز بشی ؟
81.gif

تعداد نوشته ها باید بیشتر از 100 تا باشه
s0426.gif
نه میخواستم تمرکزم بزارم روی یاد گرفتن گفتم یه مدت بیخیال چک کردن پرتفو بشم،،در بدترین حالتم فک نمیکردم انقد ضرر کنم ولی خب کاری که شده،،تجربه شد برام تا از سره جوگیری و حرف دیگران کاری انجام ندم،،من تقریبا رو شاخص دو میلیون خریدم،،اون موقعه یادمه تو سهامیاب میگفتن سوار قطار شین تا جا نمونین یا زیره یکی از سهمایی که میخواستم بخرم رفتم نظراتش بخونم طرف میگف من با این سهم میخوام لندکروز بخرم،،،منم این حالتی شدم:eek:
پیش خودم گفتم همه پولدار شدن فقط من جا موندم،،الانم دیگ کاری از دستم بر نمیاد تنها کاری که میتونم بکنم اینه که صبر کنم ببینم شرایط چطوری میشه.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
معمولا سیستم اینه یه شایعه ای میاد صعود سهم شروع میشه بعد خبر میاد سهم رشد میکنه اخر سر دیگه میاد رو کدال و انجام میشه پیش خور شده یا میریزه یا همونجاها درجا میزنه.
انشالا که اینطوری نیست و از فردا مثبت میشه
من با هر منفی 5 دی حدود 10 میلیون ضرر میکنم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
بعد تجارت نیوز ایشون رو به عنوان کارشناس بورس انتخاب کرده و باهاش مصاحبه می‌کنه1 (1).gif
Screenshot 2020-11-03 155845.jpg
پ.ن: تو اکسپلورر اینستاگرام بالا اومد یهویی :rolleyes:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
نظرسنجی‌های معتبر خارجی همه از پیشتازی بایدن میگن، بعد کانالای دوزاری تلگرامی بورس ایران همه از برد ترامپ مینویسند. مواظب این کانالای نوسانگیر باشید که سه ماهه با اطلاعات دروغ هر روز میگن امروز دیگه شاخص برمیگرده پولای مردمو به باد دادن.
تا شستا باز نشه و کف شاخص مشخص نشه، بورس ایران هیجا نمیره.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
نظرسنجی‌های معتبر خارجی همه از پیشتازی بایدن میگن، بعد کانالای دوزاری تلگرامی بورس ایران همه از برد ترامپ مینویسند. مواظب این کانالای نوسانگیر باشید که سه ماهه با اطلاعات دروغ هر روز میگن امروز دیگه شاخص برمیگرده پولای مردمو به باد دادن.
تا شستا باز نشه و کف شاخص مشخص نشه، بورس ایران هیجا نمیره.
حقیقتش مشخص نیست کی برنده میشه
اون نظرسنجی‌های فیک نیوزها دو زار نمی ارزه... از رفتار رسانه‌ها مشخص که جبهه‌گیری دارن

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
حقیقتش مشخص نیست کی برنده میشه
اون نظرسنجی‌های فیک نیوزها دو زار نمی ارزه... از رفتار رسانه‌ها مشخص که جبهه‌گیری دارن
امار ارقام که فعلا به نفع بایدنه. امریکایی ها توی این کرونا ریختن دارن رای میدن که همین مشارکت بالا نشونه برکناریه ترامپه. بهتره درباره اثر انتخاب بایدن بر بورس ایران بحث کنیم.

بالا