• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اصل پیش گشایش اشتباه نه مدت زمانش
ولی نوسان گیری روزانه خوبه چون باعث افزایش نقد شوندگی بیشتر سهم ها میشه میتونه خیلی زود تاثیر خودشو نشون بده

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
معاون بازار شرکت بورس تهران:
امکان انجام معاملات روزانه از فردا میسر خواهد شد و تمامی سرمایه گذاران می توانند روزانه به خرید و فروش بپردازند.

از فردا تغییراتی در پیش گشایش بازار نیز اعمال می شود که به این ترتیب پیش گشایش از ساعت ۸:۴۵ دقیقه تا ۸:۵۵ دقیقه خواهد بود و از ساعت ۸:۵۵ دقیقه تا ساعت ۹:۰۰ امکان هیچ گونه ویرایش و حذف وجود ندارد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تا این لحظه شاخص 42% ریخته
میگم سهم های بسته رو باز بکنن که قشنگ شاخص تا 200 هزار واحد بیاد خیالمون راحت شه
1.gif

به خصوص پدر بورس ایران شستا
bav3_154fs759111.gif

یه تنه تا 1 میلیون میبرتمون
scar.gif

مدیونن اگه فکر کنن ذره ای ناراضیم
scar.gif

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
هیچ وقت فکرشم نمیکردم روزی برسه که این پولی که با زحمت 1000 تومن 1000 تومن جمع کردم اینطوری جلو چشم اب بشه و نتونم هیچ کاری انجام بدم !
والا قبلا هم اصلاح شاخص دیده بودم اصلاح سهم دیده بودم اما اینطوری ریزش رو تو خواب هم نمیدیدم !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز جماعت رفتن جلوی سازمان بورس اعتراض کردن ،من واقعا حق میدم که عصبانی و شاکی باشند که در شرایط سخت اقتصادی اینطور ضرر کردن ،ولی فکر میکنم نتیجه معکوس داشته باشه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
هیچ وقت فکرشم نمیکردم روزی برسه که این پولی که با زحمت 1000 تومن 1000 تومن جمع کردم اینطوری جلو چشم اب بشه و نتونم هیچ کاری انجام بدم !
والا قبلا هم اصلاح شاخص دیده بودم اصلاح سهم دیده بودم اما اینطوری ریزش رو تو خواب هم نمیدیدم !
عزیز فرصت خروج مگه نمیده بهت؟؟

همون یه روزی که مثبت هست خروج بزن و خودت رو خلاص کن،،،،هر چی بیشتر ادامه بدی یعنی پولت دود میشه

کوره پول سوزی هست بورس ایران

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
من باید چی بگم عزیز؟؟

یعنی هیچ کسی مثل من نبوده،،،،،شما سهم لپارس رو سوابقش رو تو رهاوردببین،،کلک و پرت میریزه،،،!!!!!

نزدیک دو ماه فیکس فروش بود،،،،دو ماه حتی یک فرصت نمیداد،،،،بعدش رفت مجمع و منفی 50 اومد،،،!!!!

من سریع از فرصت استفاده کردم و دادمش رفت و خلاص شدم از بورس کلا،،،،اخرین سهمم بود،،،،

الان باز بعد یک هفته که از مجمع اومده باز فروش هست همش،،،!!!!!!!!!!!!!

باید از فرصت های تو این کوره پول سوزی استفاده کنی،،،،،من اگه نمیفروختم مثلا الان هنوز اندر خم یک کوچه بودم،،،!!!!!

باز تصمیم با خودتون هست،،،من فقط تجربه ام رو گفتم،،،

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
لغو ممنوعیت معاملات روزانه از فردا

معاون بازار شرکت بورس تهران:
امکان انجام معاملات روزانه از فردا میسر خواهد شد و تمامی سرمایه گذاران می توانند روزانه به خرید و فروش بپردازند. (نوسان روزانه که ممنوع شده بود به حالت قبل برگشت)
از فردا تغییراتی در پیش گشایش بازار نیز اعمال می شود که به این ترتیب پیش گشایش از ساعت ۸:۴۵ دقیقه تا ۸:۵۵ دقیقه خواهد بود و از ساعت ۸:۵۵ دقیقه تا ساعت ۹:۰۰ امکان هیچ گونه ویرایش و حذف وجود ندارد

photo_2020-11-09_11-39-07.jpg

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من باید چی بگم عزیز؟؟

یعنی هیچ کسی مثل من نبوده،،،،،شما سهم لپارس رو سوابقش رو تو رهاوردببین،،کلک و پرت میریزه،،،!!!!!

نزدیک دو ماه فیکس فروش بود،،،،دو ماه حتی یک فرصت نمیداد،،،،بعدش رفت مجمع و منفی 50 اومد،،،!!!!

من سریع از فرصت استفاده کردم و دادمش رفت و خلاص شدم از بورس کلا،،،،اخرین سهمم بود،،،،

الان باز بعد یک هفته که از مجمع اومده باز فروش هست همش،،،!!!!!!!!!!!!!

باید از فرصت های تو این کوره پول سوزی استفاده کنی،،،،،من اگه نمیفروختم مثلا الان هنوز اندر خم یک کوچه بودم،،،!!!!!

باز تصمیم با خودتون هست،،،من فقط تجربه ام رو گفتم،،،
چرا فرصت میده اما به نظرت کار درستیه تو این قیمت با اینهمه ضرر خارج شد ؟
من یه بار کلا خارج شدم ولی طمع کردم دوباره خرید زدم و الانم افتادم تو چاهی که ته نداره
نه تنها من بلکه همه همین راه رو رفتیم ! کسی فکرشم نمیکرد حتی اگه جنگ هم بشه بخواد همچین بلایی سر بورس بیاد
والا همون سال 92 که اصلاحش 2 سال تقریبا زمان برد سودای خیلی خوبی میشد کرد اصلا به هیچ عنوان اینطوری نبود میشد میانگین کم کرد و خارج شد و نهایت 5 یا 10 درصد ضرر کرد نه اینکه از 3800 فملی بیاد رو 1800 !!!
این دام بود که پهن بود و هیچ کسی نفهمید و ندید ! البته منظورم اکثریت هست نه همه دوستان

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
جالبه حاضر نیستن تخفیف صندوق پالایش رو بیشتر کنن!!!!!!!اینا دیگه چه موجوداتین

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
وضعیت فعلی من :
فقط این سه سهم مونده برام

خگستر: هیچ جور راه نمیده خارج بشم با ۶۰ درصد ضرر

شستا: بسته.معلوم نیست کی باز بشه.اگه خگستر راه بده خارج بشم این یکی عمرا راه بده خارج بشم.اینم ۶۰ درصد ضرر رو شاخشه برام.

پالایش(دارا دوم): معلوم نیست کی باز بشه.رکب بدی زد بهمون.اینم تقریبا ۵۰ درصد ضرر روش حساب میکنم

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
من یه بار کلا خارج شدم ولی طمع کردم دوباره خرید زدم و الانم افتادم تو چاهی که ته نداره
نه تنها من بلکه همه همین راه رو رفتیم ! کسی فکرشم نمیکرد حتی اگه جنگ هم بشه بخواد همچین بلایی سر بورس بیاد
والا همون سال 92 که اصلاحش 2 سال تقریبا زمان برد سودای خیلی خوبی میشد کرد اصلا به هیچ عنوان اینطوری نبود میشد میانگین کم کرد و خارج شد و نهایت 5 یا 10 درصد ضرر کرد نه اینکه از 3800 فملی بیاد رو 1800 !!!
این دام بود که پهن بود و هیچ کسی نفهمید و ندید ! البته منظورم اکثریت هست نه همه دوستان
همه گرخیدن...

تازه 1100 برآوردی که تا هفته پیش جود داشت، شاید زیر 1 میلیون هم به راحتی لمس کنه با این وضعیت هیجانی که ایجاد شده
این شستا نحس رو باز کنن تا منفی‌ش رو بخوره بازار دیگه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
وضعیت فعلی من :

شستا: بسته.معلوم نیست کی باز بشه.اگه خگستر راه بده خارج بشم این یکی عمرا راه بده خارج بشم.اینم ۶۰ درصد ضرر رو شاخشه برام.

پالایش(دارا دوم): معلوم نیست کی باز بشه.رکب بدی زد بهمون.اینم تقریبا ۵۰ درصد ضرر روش حساب میکنم

پالایش رو بزار کنار و فکر کن نداریش، اگر بخوای با 50% ضرر رد کنید که خیلی ظلم هست، یعنی 80% ضرر از زمان خریدش
نه قیمت نفت به این شکل می‌مونه و هم اینکه سازش بشه یا نشه سهم دلاری محسوب میشه و وابستگی داره به نرخ دلار و چشمم اب نمیخوره قیمت دلار تغییری کنه

توجه کن ریزش هم شارپ و اینطوری منطقی نیست به کف 1100 واکنش نشون میده و یک حرکت مثبت رو داریم؛ همینجاست که باز ملت گول میخورن وارد میشن، اینجاها خالی کن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بعضی وقتا آماتور بودن , نداشتن اطلاعات کافی و .... میتونه به نفع آدم باشه
مثلا خود من , وقتی 15 رو ریختم و ریزش شروع شد و رسید به 12 میلیون میخواستم بکشم بیرون ,
ولی همه جا صحبت از این بود که نترسید , سهم هاتون رو مفت نفروشید بازار برمیگرده ,
منم گفتم خب من که نه سواد بورسی دارم و نه تجربه , حتما باتجربه ها یه چیزی میدونن و موندم
نتیجه موندن این شد که 15 میلیون 50% ضرر شد ,
از 7.5 میلیون باقیمونده 3.5 نقد کردم , 4 تومن باقیمونده
یکی شستا هست که بلاتکیفه ,
یکی ثشاهد که کلا هیچی راهی برای خروج نداره ,
یکی هم فارس هست که چون افزایش سرمایه داده مجبورم نگه دارم تا تکلیفش مشخص بشه

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان عزیز هرچقدر سهاماتون منفی بخورن ولی پایانی مر نکنن بجای شاخص ریزش کنه به نفع کلیت بازار هست.
ولی متاسفانه از وقتی که من خاطرم هست شاخص رو دستکاری میکنن
بلاخره یه جای این داستان باید راه ها جدا شه نمیشه که همه با هم منفی همه با هم مثبت بین خساپا و فملی زمین تا اسمون فرق هست چرا باید مثل هم معامله بشن؟
تا اخر سال تکلیف خیلی چیزای این مملکت مشخص میشه بورسم یکیشه اماده حرکات انتحاری باشین.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان عزیز هرچقدر سهاماتون منفی بخورن ولی پایانی مر نکنن بجای شاخص ریزش کنه به نفع کلیت بازار هست.
ولی متاسفانه از وقتی که من خاطرم هست شاخص رو دستکاری میکنن
بلاخره یه جای این داستان باید راه ها جدا شه نمیشه که همه با هم منفی همه با هم مثبت بین خساپا و فملی زمین تا اسمون فرق هست چرا باید مثل هم معامله بشن؟
تا اخر سال تکلیف خیلی چیزای این مملکت مشخص میشه بورسم یکیشه اماده حرکات انتحاری باشین.
جواب...چرا باید همه با هم منفی بشن؟ = بورس دستوری

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
وضعیت فعلی من :

پالایش برای چی باید 50 درصد ضرر بده؟؟؟؟باید تخفیفشو بیشتر کنن...اینا اول باید کف سهم های داخل صندوق رو تعیین میکردن بعد تخفیفشو اعمال میکردن....

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پالایش برای چی باید 50 درصد ضرر بده؟؟؟؟باید تخفیفشو بیشتر کنن...اینا اول باید کف سهم های داخل صندوق رو تعیین میکردن بعد تخفیفشو اعمال میکردن....
دارا یکم و پالایش جفتشون تقلب بود
هم سهم های توش به وضوح حباب داشت هم کلا ماهیت صندوق ندارن !
حالا دارا رو میگیم بانکیه بانکی یه تهی داره
ولی پالایش وقتی سهم ها رو تا نوک قله اورست بالا بردن ، خریدش از پایه اشتباه بوده
دولت که نمیاد تخفیفش رو بیشتر بکنه . دولت اون موقع گفته ، سهم هاش ایناست . خودتون بررس بکنید ، اگه فکر کردین قیمتش خوبه ، توی این صندوق x درصد پایینتر میفروشمش
اگه خواستین بخرید ...

1- اعتماد به دولت اشتباهه
2 - ماهیت صندوق ها مسخرست
3 - حباب سهم های توی صندوق زیاد بود و هست و اون میزان تخفیف اصلا ارزش خرید نداشت . تازه شما اینو فرض بکن که خود صندوق زیر NAV هم بیاد !

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
راحیل غضنفری(مهناز صادقی) که پارسال اومد داخل برنامه بورس شبکه یک تلویزیون جلوی 80 میلیون ببیننده گفت شاخص هدف 8 میلیون واحد رو داره جرم این خانم از گنگ خواب دیده و حسین زمانی هم سنگین تره در ضرر مردم شریکه
چون میتونست بگه شاخص هدفش 2 میلیون هست تا مردم زودتر خالی کنن زودتر از حقوقی های کفتار
بخاطر اینکه شد تبدیل به عمله دست و هیزم پول سوزی مردم

بالا