عزیز فرصت خروج مگه نمیده بهت؟؟هیچ وقت فکرشم نمیکردم روزی برسه که این پولی که با زحمت 1000 تومن 1000 تومن جمع کردم اینطوری جلو چشم اب بشه و نتونم هیچ کاری انجام بدم !
والا قبلا هم اصلاح شاخص دیده بودم اصلاح سهم دیده بودم اما اینطوری ریزش رو تو خواب هم نمیدیدم !
من باید چی بگم عزیز؟؟هیچ وقت فکرشم نمیکردم روزی برسه که این پولی که با زحمت 1000 تومن 1000 تومن جمع کردم اینطوری جلو چشم اب بشه و نتونم هیچ کاری انجام بدم !
والا قبلا هم اصلاح شاخص دیده بودم اصلاح سهم دیده بودم اما اینطوری ریزش رو تو خواب هم نمیدیدم !
چرا فرصت میده اما به نظرت کار درستیه تو این قیمت با اینهمه ضرر خارج شد ؟من باید چی بگم عزیز؟؟
یعنی هیچ کسی مثل من نبوده،،،،،شما سهم لپارس رو سوابقش رو تو رهاوردببین،،کلک و پرت میریزه،،،!!!!!
نزدیک دو ماه فیکس فروش بود،،،،دو ماه حتی یک فرصت نمیداد،،،،بعدش رفت مجمع و منفی 50 اومد،،،!!!!
من سریع از فرصت استفاده کردم و دادمش رفت و خلاص شدم از بورس کلا،،،،اخرین سهمم بود،،،،
الان باز بعد یک هفته که از مجمع اومده باز فروش هست همش،،،!!!!!!!!!!!!!
باید از فرصت های تو این کوره پول سوزی استفاده کنی،،،،،من اگه نمیفروختم مثلا الان هنوز اندر خم یک کوچه بودم،،،!!!!!
باز تصمیم با خودتون هست،،،من فقط تجربه ام رو گفتم،،،
همه گرخیدن...چرا فرصت میده اما به نظرت کار درستیه تو این قیمت با اینهمه ضرر خارج شد ؟
من یه بار کلا خارج شدم ولی طمع کردم دوباره خرید زدم و الانم افتادم تو چاهی که ته نداره
نه تنها من بلکه همه همین راه رو رفتیم ! کسی فکرشم نمیکرد حتی اگه جنگ هم بشه بخواد همچین بلایی سر بورس بیاد
والا همون سال 92 که اصلاحش 2 سال تقریبا زمان برد سودای خیلی خوبی میشد کرد اصلا به هیچ عنوان اینطوری نبود میشد میانگین کم کرد و خارج شد و نهایت 5 یا 10 درصد ضرر کرد نه اینکه از 3800 فملی بیاد رو 1800 !!!
این دام بود که پهن بود و هیچ کسی نفهمید و ندید ! البته منظورم اکثریت هست نه همه دوستان
پالایش رو بزار کنار و فکر کن نداریش، اگر بخوای با 50% ضرر رد کنید که خیلی ظلم هست، یعنی 80% ضرر از زمان خریدشوضعیت فعلی من :
فقط این سه سهم مونده برام
خگستر: هیچ جور راه نمیده خارج بشم با ۶۰ درصد ضرر
شستا: بسته.معلوم نیست کی باز بشه.اگه خگستر راه بده خارج بشم این یکی عمرا راه بده خارج بشم.اینم ۶۰ درصد ضرر رو شاخشه برام.
پالایش(دارا دوم): معلوم نیست کی باز بشه.رکب بدی زد بهمون.اینم تقریبا ۵۰ درصد ضرر روش حساب میکنم
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
بعضی وقتا آماتور بودن , نداشتن اطلاعات کافی و .... میتونه به نفع آدم باشهچرا فرصت میده اما به نظرت کار درستیه تو این قیمت با اینهمه ضرر خارج شد ؟
من یه بار کلا خارج شدم ولی طمع کردم دوباره خرید زدم و الانم افتادم تو چاهی که ته نداره
نه تنها من بلکه همه همین راه رو رفتیم ! کسی فکرشم نمیکرد حتی اگه جنگ هم بشه بخواد همچین بلایی سر بورس بیاد
والا همون سال 92 که اصلاحش 2 سال تقریبا زمان برد سودای خیلی خوبی میشد کرد اصلا به هیچ عنوان اینطوری نبود میشد میانگین کم کرد و خارج شد و نهایت 5 یا 10 درصد ضرر کرد نه اینکه از 3800 فملی بیاد رو 1800 !!!
این دام بود که پهن بود و هیچ کسی نفهمید و ندید ! البته منظورم اکثریت هست نه همه دوستان
جواب...چرا باید همه با هم منفی بشن؟ = بورس دستوریدوستان عزیز هرچقدر سهاماتون منفی بخورن ولی پایانی مر نکنن بجای شاخص ریزش کنه به نفع کلیت بازار هست.
ولی متاسفانه از وقتی که من خاطرم هست شاخص رو دستکاری میکنن
بلاخره یه جای این داستان باید راه ها جدا شه نمیشه که همه با هم منفی همه با هم مثبت بین خساپا و فملی زمین تا اسمون فرق هست چرا باید مثل هم معامله بشن؟
تا اخر سال تکلیف خیلی چیزای این مملکت مشخص میشه بورسم یکیشه اماده حرکات انتحاری باشین.
پالایش برای چی باید 50 درصد ضرر بده؟؟؟؟باید تخفیفشو بیشتر کنن...اینا اول باید کف سهم های داخل صندوق رو تعیین میکردن بعد تخفیفشو اعمال میکردن....وضعیت فعلی من :
فقط این سه سهم مونده برام
خگستر: هیچ جور راه نمیده خارج بشم با ۶۰ درصد ضرر
شستا: بسته.معلوم نیست کی باز بشه.اگه خگستر راه بده خارج بشم این یکی عمرا راه بده خارج بشم.اینم ۶۰ درصد ضرر رو شاخشه برام.
پالایش(دارا دوم): معلوم نیست کی باز بشه.رکب بدی زد بهمون.اینم تقریبا ۵۰ درصد ضرر روش حساب میکنم
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
دارا یکم و پالایش جفتشون تقلب بودپالایش برای چی باید 50 درصد ضرر بده؟؟؟؟باید تخفیفشو بیشتر کنن...اینا اول باید کف سهم های داخل صندوق رو تعیین میکردن بعد تخفیفشو اعمال میکردن....