سهمی که ۶۰ تا ۸۰ درصد اصلاح داشته ، از چی می ترسید نمی دونم .
ترس در این زمان و طمع در شهریور و مرداد دو روی یک سکه هستند
ترس در این زمان و طمع در شهریور و مرداد دو روی یک سکه هستند
دوستان صندوق آگاس از چه سهم هایی تشکیل شده ؟ نگاه کردم یه سایتی زده فملی،فولاد،وبملت،شپدیس،تاصیکو درسته ؟ همه ی این ها امروز صف خرید بودن چرا مثبت 10 رو نزد؟
اوراق اختیار فروش تبعی رو باید رو چه قیمتی خرید؟ یک ریال؟![]()
![]()
![]()
دستوری قرمز بود بذار یه مدتم دستوری سبز بشه بلکه ملت توی ضرر سر به سر شن خارج شن . دستوری یا غیردستوری واقعا جای یه عده اینجا نیست.وقتی همه سهم ها با هم یه دست قرمزن یا یه دست مثبتن این فقط نشونه دستوری بودن بازار میده و هیچ تحلیل تکنیکال و ... رو این بورس جواب نمیده.
الان دیگه برای خرید دیر شده
مراقب باشید دوباره طعمه گادفادر ها نشید![]()
چند روز مثبت بشه و اعتمادا برگرده همینا میمونن و سهم بازم میخرنالان خیلیا تو کمین هستن ضررشون کم بشه خارج بشن
اخه اینایی که تو 1900 و 2 میل اومدنچند روز مثبت بشه و اعتمادا برگرده همینا میمونن و سهم بازم میخرن
اعتماد که برمیگرده ولی مجدد چون بد موقع ممکنه وارد شده باشن ، متضرر میشناخه اینایی که تو 1900 و 2 میل اومدن
چه اعتمادی میخاد بهشون برگرده
نظر کاملا شخصی من:اخه اینایی که تو 1900 و 2 میل اومدن
چه اعتمادی میخاد بهشون برگرده
به نظر من شما در بدترين زمان وارد بازار سرمايه شدين و الان هم دارين در بدترين زمان از اين بازار خارج ميشين !دوستان مسئلتون ,
من فملی رو روی 20800 فروختم , اول اینکه قصد خروج داشتم , دوم گفتم اگر بازم منفی خورد و پایین تر اومد مجددا بخرم تا کمی ضررم جبران بشه
از روزی که فروختم فملی 2-3 روز مثبت بود و تقریبا 7-8 روز منفی. البته این رو بگم که دو سه روز مثبت با فاصله بود یعنی یک روز مثبت خورد بعد 2-3 روز منفی
حالا چیزی که برام عجیبه اینه که فملی همچنان بیشتر از قیمت فروش من هست !! و الان روی 20880 صف خرید هست !!
واقعا چطور میشه وقتی تعداد روزهای منفی بیشتر از مثبت بوده چطور میشه که قیمت همچنان از فروش من بیشتر هست ؟
ثشاهد فرصت خروج داد و با 60% ضرر رد کردم , الان فقط دو سهم دارم فارس و شستا
تکلیف این دو هم مشخص بشه بطور کامل خارج بشم از این بازار مضحک
به نظر شما الان برای ورود به صندوقهای سهامی مناسبه ؟ تقریبا دو سه هفته پیش همه صندوقهام رو ابطال زدم . صندوق سهامی غیر etfاعتماد که برمیگرده ولی مجدد چون بد موقع ممکنه وارد شده باشن ، متضرر میشن![]()
طبق قوانین شخمی بورس، با کاهش قیمت سهم حجم مبنا افزایش پیدا میکنه و برعکس.خساپا امروز در یک اقام عجیب حتی به اندازه حجم مبنا که نفروخت هیچ خود حقوقی هم توی صف میلیاردی 2.5 میلیون خرید کرد!![]()
متاسفانه کسایی که اواخر روزهای مثبت هولهولکی و بدون شناخت وارد شدن خیلی زیاد هستن اکثرا حتی در حد مفاهیم پایه مثل قیمت پایانی و آخرین قیمت هم اطلاع ندارن!به نظر من شما در بدترين زمان وارد بازار سرمايه شدين و الان هم دارين در بدترين زمان از اين بازار خارج ميشين !
الان صبر كنين ديگه ضرر نميكنين ، جسارت كردم اما به نظر من يه كم بيشتر فكر كنين در مورد فروش سهامتون تو اين برهه زماني …
ببینید توصیه یا پیشنهاد دادن اشتباههبه نظر شما الان برای ورود به صندوقهای سهامی مناسبه ؟ تقریبا دو سه هفته پیش همه صندوقهام رو ابطال زدم . صندوق سهامی غیر etf
فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk
نمونه ای از سوالات مردم که توی گروه دیدم اسکرین گرفتممتاسفانه کسایی که اواخر روزهای مثبت هولهولکی و بدون شناخت وارد شدن خیلی زیاد هستن اکثرا حتی در حد مفاهیم پایه مثل قیمت پایانی و آخرین قیمت هم اطلاع ندارن!
ببینید با اینکه هر کسی مسوول کارای خودشه ولی بنظرم اینجوری که شما خارج شدید واقعا اشتباه بوده و بعید میدونم دیگه حالاحالاها به این بازار برگردید.این که هر سهمیو با 50 یا 60 درصد ضرر بفروشی هنر نیس بنظرم فقط یه حس خلاصی مقطعی بهت دست میده هم اینکه چقدر اعصابتو بهم میریزه واسه ضرری که کردی چون که بهرحال هر پولی بوده که با زحمت به دست آوردی و بادآورده نیس که بگی باد میبره مشکلی نداره ضمن اینکه فردا روزی همین سهم ها اگه ضررشون رو جبران کنن شما افسوس این رو میخوری که کاش بعد از این همه صبری که کرده بودی یکم صبرتو زیاد تر میکردی تا حداقل ضرری نکنی.من خودم فملی 40 درصد توی ضررم ولی مطمئنم ضررش جبران میشه چون این سهم اهدافش خیلی بالاتر از این حرفاس تا چن ماه دیگه این قیمتا خاطره میشه توی اکثر سهم ها بهرحال امیدوارم در ادامه ی مسیر زندگیت موفق باشیدوستان مسئلتون ,
من فملی رو روی 20800 فروختم , اول اینکه قصد خروج داشتم , دوم گفتم اگر بازم منفی خورد و پایین تر اومد مجددا بخرم تا کمی ضررم جبران بشه
از روزی که فروختم فملی 2-3 روز مثبت بود و تقریبا 7-8 روز منفی. البته این رو بگم که دو سه روز مثبت با فاصله بود یعنی یک روز مثبت خورد بعد 2-3 روز منفی
حالا چیزی که برام عجیبه اینه که فملی همچنان بیشتر از قیمت فروش من هست !! و الان روی 20880 صف خرید هست !!
واقعا چطور میشه وقتی تعداد روزهای منفی بیشتر از مثبت بوده چطور میشه که قیمت همچنان از فروش من بیشتر هست ؟
ثشاهد فرصت خروج داد و با 60% ضرر رد کردم , الان فقط دو سهم دارم فارس و شستا
تکلیف این دو هم مشخص بشه بطور کامل خارج بشم از این بازار مضحک
دقیقا همینطوره که شما فرمودینببینید با اینکه هر کسی مسوول کارای خودشه ولی بنظرم اینجوری که شما خارج شدید واقعا اشتباه بوده و بعید میدونم دیگه حالاحالاها به این بازار برگردید.این که هر سهمیو با 50 یا 60 درصد ضرر بفروشی هنر نیس بنظرم فقط یه حس خلاصی مقطعی بهت دست میده هم اینکه چقدر اعصابتو بهم میریزه واسه ضرری که کردی چون که بهرحال هر پولی بوده که با زحمت به دست آوردی و بادآورده نیس که بگی باد میبره مشکلی نداره ضمن اینکه فردا روزی همین سهم ها اگه ضررشون رو جبران کنن شما افسوس این رو میخوری که کاش بعد از این همه صبری که کرده بودی یکم صبرتو زیاد تر میکردی تا حداقل ضرری نکنی.من خودم فملی 40 درصد توی ضررم ولی مطمئنم ضررش جبران میشه چون این سهم اهدافش خیلی بالاتر از این حرفاس تا چن ماه دیگه این قیمتا خاطره میشه توی اکثر سهم ها بهرحال امیدوارم در ادامه ی مسیر زندگیت موفق باشی