• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سهمی که ۶۰ تا ۸۰ درصد اصلاح داشته ، از چی می ترسید نمی دونم .
ترس در این زمان و طمع در شهریور و مرداد دو روی یک سکه هستند

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستان صندوق آگاس از چه سهم هایی تشکیل شده ؟ نگاه کردم یه سایتی زده فملی،فولاد،وبملت،شپدیس،تاصیکو درسته ؟ همه ی این ها امروز صف خرید بودن چرا مثبت 10 رو نزد؟

لیست کامل و درصد هرکدوم «اینجا» هست. امروز که حدود 300 تومان بالای NAV هم معامله شد!

اوراق اختیار فروش تبعی رو باید رو چه قیمتی خرید؟ یک ریال؟
7.gif
7.gif
7.gif

نه. نرخ، برای سهم‌های مختلف فرق می‌کنه و البته روزانه هم تغییر می‌کنه. به طور خلاصه قیمت سهم + قیمت بیمه همواره، از روز اول تا انتها، نسبت به قیمت بازخرید درصد ثابتی داره. مثلا سهمی شهریور یعنی روز اولی که اوراق تبعی براش منتشر شده قیمتش بوده 1000 تومان و حق بیمه‌اش 1 ریال و نرخ بازخریدِ اسفندش 1100 تومان (همه اعداد فرضیه)، حالا اگر امروز قیمت این سهم شده باشه 600 تومان، قیمت حق بیمه‌اش دیگه 1 ریال نیست، بلکه 400 تومانه. در هر 2 حالت (حالت اول: 1000 > 1100 و حالت دوم 400+600 > 1100) در روز بازخرید یک درصد مساوی (در این سناریو فرضی 10%) سود به سهامدار تعلق می‌گیره. دلیلش هم اینه که آربیتراژ شکل نگیره. یعنی مثلا من نوعی نرم شب قبل از بازخرید، فلان سهمی که سقوط کرده رو سنگین بخرم و فردا به خود شرکت با درصدی بالاتر بفروشم.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
خساپا امروز در یک اقام عجیب حتی به اندازه حجم مبنا که نفروخت هیچ خود حقوقی هم توی صف میلیاردی 2.5 میلیون خرید کرد! :(

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
وقتی همه سهم ها با هم یه دست قرمزن یا یه دست مثبتن این فقط نشونه دستوری بودن بازار میده و هیچ تحلیل تکنیکال و ... رو این بورس جواب نمیده.
الان دیگه برای خرید دیر شده
مراقب باشید دوباره طعمه گادفادر ها نشید;)

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
وقتی همه سهم ها با هم یه دست قرمزن یا یه دست مثبتن این فقط نشونه دستوری بودن بازار میده و هیچ تحلیل تکنیکال و ... رو این بورس جواب نمیده.
الان دیگه برای خرید دیر شده
مراقب باشید دوباره طعمه گادفادر ها نشید;)
دستوری قرمز بود بذار یه مدتم دستوری سبز بشه بلکه ملت توی ضرر سر به سر شن خارج شن . دستوری یا غیردستوری واقعا جای یه عده اینجا نیست.

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
بازار یه خوف خاصی داره
این چند وقته اینقدر دیدیم که صف خرید چند دقیقه ای تبدیل به صف فروش میشه که دیگه همه ترسیدن.
من سه شنبه ثامید خریدم فقط امیدوارم تا دوشنبه بره که با 20 درصد خروج بزنم.
فعلا وقت سرمایه گذاری کوتاه مدت نیست. فقط باید نوسان گرفت

فاذر هم که بعد از 4 ماه انتظار امروز سورپرایزمون کرد! 26 درصد منفی کرد تو پاچه سهامداران صبورش :confused:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اخه اینایی که تو 1900 و 2 میل اومدن
چه اعتمادی میخاد بهشون برگرده
نظر کاملا شخصی من:
فروش تو این قیمتها و یا این ضررها به اندازه خرید تو شاخص 2 میلیونی اشتباست..

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان مسئلتون ,
من فملی رو روی 20800 فروختم , اول اینکه قصد خروج داشتم , دوم گفتم اگر بازم منفی خورد و پایین تر اومد مجددا بخرم تا کمی ضررم جبران بشه
از روزی که فروختم فملی 2-3 روز مثبت بود و تقریبا 7-8 روز منفی. البته این رو بگم که دو سه روز مثبت با فاصله بود یعنی یک روز مثبت خورد بعد 2-3 روز منفی

حالا چیزی که برام عجیبه اینه که فملی همچنان بیشتر از قیمت فروش من هست !! و الان روی 20880 صف خرید هست !!

واقعا چطور میشه وقتی تعداد روزهای منفی بیشتر از مثبت بوده چطور میشه که قیمت همچنان از فروش من بیشتر هست ؟

ثشاهد فرصت خروج داد و با 60% ضرر رد کردم , الان فقط دو سهم دارم فارس و شستا
تکلیف این دو هم مشخص بشه بطور کامل خارج بشم از این بازار مضحک
به نظر من شما در بدترين زمان وارد بازار سرمايه شدين و الان هم دارين در بدترين زمان از اين بازار خارج ميشين !
الان صبر كنين ديگه ضرر نميكنين ، جسارت كردم اما به نظر من يه كم بيشتر فكر كنين در مورد فروش سهامتون تو اين برهه زماني …

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
اعتماد که برمیگرده ولی مجدد چون بد موقع ممکنه وارد شده باشن ، متضرر میشن :rolleyes:
به نظر شما الان برای ورود به صندوقهای سهامی مناسبه ؟ تقریبا دو سه هفته پیش همه صندوقهام رو ابطال زدم . صندوق سهامی غیر etf

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
خساپا امروز در یک اقام عجیب حتی به اندازه حجم مبنا که نفروخت هیچ خود حقوقی هم توی صف میلیاردی 2.5 میلیون خرید کرد! :(
طبق قوانین شخمی بورس، با کاهش قیمت سهم حجم مبنا افزایش پیدا میکنه و برعکس.
در سهم های کوچک این موضوع بسیار رو اعصابه یعنی میبینی قیمت سهمه 70 درصد ریخته و حجم مبناش بقدری بالا رفته که وقتی صف خرید زده چون فروشنده نیست در روند صعودی حجم مبنا پر نمیشه و پایانی بالا نمیاد. برعکس وقتی همین سهم منفی میشه در روند نزولی فروشنده مثل مورو ملخ میریزه سه سوت پایانی منفی پنج پر میکنه و سقوط.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
به نظر من شما در بدترين زمان وارد بازار سرمايه شدين و الان هم دارين در بدترين زمان از اين بازار خارج ميشين !
الان صبر كنين ديگه ضرر نميكنين ، جسارت كردم اما به نظر من يه كم بيشتر فكر كنين در مورد فروش سهامتون تو اين برهه زماني …
متاسفانه کسایی که اواخر روزهای مثبت هولهولکی و بدون شناخت وارد شدن خیلی زیاد هستن اکثرا حتی در حد مفاهیم پایه مثل قیمت پایانی و آخرین قیمت هم اطلاع ندارن!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظر شما الان برای ورود به صندوقهای سهامی مناسبه ؟ تقریبا دو سه هفته پیش همه صندوقهام رو ابطال زدم . صندوق سهامی غیر etf

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk
ببینید توصیه یا پیشنهاد دادن اشتباهه
من خودم اگه بودم احتمالا الان میخریدم و اگه بازم پایینتر میرفت دوباره میخریدم
اونم زیر NAV
ولی این در مورد بنده صادقه . من پولمم از بین بره با تصمیم خودم بوده ، اما برای شما نمیتونم بگم فرصت خوبیه یا نه
به نظرم شما درسته یکم دیر ابطال زدید ولی بازم بخشی از ریزش رو پشت سر گذاشتید
من سبد آگاس و آتیمس و کاریس رو که دیدم ، سهام بیخود توش ندیدم . هرچند که اونا بهتر مدیریت میکنن ولی گاهی اوقات یه نگاه میندازم ببینم چیا دارن و آیا با سیستم من میخونه یا نه
مشکلی ندیدم
این 3 تا صندوق که من دارم وضعیت مناسبی دارن . خودتونم بررسی بکنید . اگه هم قصد خرید دارید ، با دید بالای 3 سال وارد بشید که اگه به هر دلیلی بازار وارد فاز رکود سنگین شد حداقل به اندازه بانک و کمی بیشتر بهتون برسونن
میتونید الان هم بگیرید ، یکم که بالا رفت بفروشید ( قبل از اینکه بازار برگرده ) و دوباره پایین بیشتر بگیرید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
متاسفانه کسایی که اواخر روزهای مثبت هولهولکی و بدون شناخت وارد شدن خیلی زیاد هستن اکثرا حتی در حد مفاهیم پایه مثل قیمت پایانی و آخرین قیمت هم اطلاع ندارن!
نمونه ای از سوالات مردم که توی گروه دیدم اسکرین گرفتم :(
1 - اصلا چرا سوال میکنید که خوبه یا بد ، مگه خودتون بررسی نکردید ؟!:rolleyes:
2 - اول میخرید بعد سوال میکنید ؟!o_O

هیچکدومشون هم بازاری و کاسب های بزرگی نیستن که بگیم پولدارن . یا کارمند ، یا دانشجو ، یا کارگر یا مغازه جمو جوری دارن و با یه دخل منطقی زندگیشون رو میگذرونن و اکثرا از قشر متوسط یا ضعیف
این گروه رو چند روزه توش عضو شدم . یکی از دوستام پیامی رو فوروارد کرد ، لینکش بود عضو شدم ببین جو چطوریه . متاسفانه تا چند روز قبل صحبت از اعتراض و این چیزا بود ، دو سه روزه سهم معرفی میشه . میگن ورود کردیم و ....
انگار نه انگار طی 3 ماه گذشته سنگین ترین ریزش بورس رو شاهدش بودن !
انگار نه انگار سهم های کوچیک و متوسط بازار 6 ماهه ریزش میکنن ...
متاسفانه هر سهمی هم که ازش صحبت میکنن یا خییلی بالاست یا زیان ده ، حداقل سهم خوب رو هم بخرن ، آدم دلش نمیسوزه !
من جای اونا حرص میخورم :rolleyes:

photo_۲۰۲۰-۱۱-۱۵_۰۱-۰۰-۴۵.jpg

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
دوستان مسئلتون ,
من فملی رو روی 20800 فروختم , اول اینکه قصد خروج داشتم , دوم گفتم اگر بازم منفی خورد و پایین تر اومد مجددا بخرم تا کمی ضررم جبران بشه
از روزی که فروختم فملی 2-3 روز مثبت بود و تقریبا 7-8 روز منفی. البته این رو بگم که دو سه روز مثبت با فاصله بود یعنی یک روز مثبت خورد بعد 2-3 روز منفی

حالا چیزی که برام عجیبه اینه که فملی همچنان بیشتر از قیمت فروش من هست !! و الان روی 20880 صف خرید هست !!

واقعا چطور میشه وقتی تعداد روزهای منفی بیشتر از مثبت بوده چطور میشه که قیمت همچنان از فروش من بیشتر هست ؟

ثشاهد فرصت خروج داد و با 60% ضرر رد کردم , الان فقط دو سهم دارم فارس و شستا
تکلیف این دو هم مشخص بشه بطور کامل خارج بشم از این بازار مضحک
ببینید با اینکه هر کسی مسوول کارای خودشه ولی بنظرم اینجوری که شما خارج شدید واقعا اشتباه بوده و بعید میدونم دیگه حالاحالاها به این بازار برگردید.این که هر سهمیو با 50 یا 60 درصد ضرر بفروشی هنر نیس بنظرم فقط یه حس خلاصی مقطعی بهت دست میده هم اینکه چقدر اعصابتو بهم میریزه واسه ضرری که کردی چون که بهرحال هر پولی بوده که با زحمت به دست آوردی و بادآورده نیس که بگی باد میبره مشکلی نداره ضمن اینکه فردا روزی همین سهم ها اگه ضررشون رو جبران کنن شما افسوس این رو میخوری که کاش بعد از این همه صبری که کرده بودی یکم صبرتو زیاد تر میکردی تا حداقل ضرری نکنی.من خودم فملی 40 درصد توی ضررم ولی مطمئنم ضررش جبران میشه چون این سهم اهدافش خیلی بالاتر از این حرفاس تا چن ماه دیگه این قیمتا خاطره میشه توی اکثر سهم ها بهرحال امیدوارم در ادامه ی مسیر زندگیت موفق باشی

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ببینید با اینکه هر کسی مسوول کارای خودشه ولی بنظرم اینجوری که شما خارج شدید واقعا اشتباه بوده و بعید میدونم دیگه حالاحالاها به این بازار برگردید.این که هر سهمیو با 50 یا 60 درصد ضرر بفروشی هنر نیس بنظرم فقط یه حس خلاصی مقطعی بهت دست میده هم اینکه چقدر اعصابتو بهم میریزه واسه ضرری که کردی چون که بهرحال هر پولی بوده که با زحمت به دست آوردی و بادآورده نیس که بگی باد میبره مشکلی نداره ضمن اینکه فردا روزی همین سهم ها اگه ضررشون رو جبران کنن شما افسوس این رو میخوری که کاش بعد از این همه صبری که کرده بودی یکم صبرتو زیاد تر میکردی تا حداقل ضرری نکنی.من خودم فملی 40 درصد توی ضررم ولی مطمئنم ضررش جبران میشه چون این سهم اهدافش خیلی بالاتر از این حرفاس تا چن ماه دیگه این قیمتا خاطره میشه توی اکثر سهم ها بهرحال امیدوارم در ادامه ی مسیر زندگیت موفق باشی
دقیقا همینطوره که شما فرمودین
یه مثال ساده من فقط از 4 شنبه که بازار برگشته تا دیروز که شنبه بود با اینکه بیشتر سهامم بسته بود ولی باز هم تفریبا یک ششم ضررم جبران شده مخصوصا با 15 درصدی که دیروز وسپهر بهم داد
بازار سرمایه شاید به ظاهر خیلی خشن باشه و خود منم واقعا استرس دارم و داشتم از ضرری که کردم اما برای مثال بانک دی الان من 25 درصد ضرر دادم خوب فکر کن یه افشا الف تو یه بازار سبز میتونه لااقل 15 درصد مثبت بخوره و تو یه روز ضرر من بشه 10 درصد البته تو یه بازار سبز !
انشالا که دوستان همه پر سود باشید و بازار دیگه روزای نفرت انگیزی نداشته باشه

بالا