• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
خیلی برام جالبه یهو عرضه اولیه به گل نشست.
خبری نیست. نه اون حجم که در دو روز عرضه می کردند و ملت حمله ور می شدند نه الان که هیچ.
قشنگ رکب خوردیم از اینا.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خوب مثل اینکه فشار عرضه دوباره زیاد شده و اینا نمیخان فعلا ما یه نفس راحت بکشیم کمربندها رو محکم ببندید میریم که آماده شیم واسه شاخص یه میلیونی :pالبته امیدوارم که اینطور نشه و خیلی زود ضررای همه جبران شه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
چرا دارن تو این بازار همه سهام رو باز میکنن ؟ تاپیکو ، خبهمن ، خزامیاد ، شپنا .......

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دارن همه نمادهایی که بسته بود یکدفعه با هم باز میکنن معلومه بازار کمی بهم میریزه ولی به نظر من این کارشون خوبه چون همه چیز یکدفعه معلوم میشه..... ولی بهتر بود شستا هم باز میشد همه چیز شفاف میشد

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دارن همه نمادهایی که بسته بود یکدفعه با هم باز میکنن معلومه بازار کمی بهم میریزه ولی به نظر من این کارشون خوبه چون همه چیز یکدفعه معلوم میشه..... ولی بهتر بود شستا هم باز میشد همه چیز شفاف میشد
حفاری دیروز ابطال شد
امروز با منفی برات بازش کردن و قیمتش 1022 ت هست
فردا همون 900 که میخوای میرسه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
این سهم هایی که باز می کنند رو نخرید. این ها چند ده درصد منفی به بازار بدهکارند. فریبشون رو نخورید. وسپهر رو نگاه کنید دیروز مثبت باز کردن امروز منفی
جبران کسری بودجه به دهن اینا مزه کرده. اینطور که پیداست فعلا قصد ندارند بی خیال بازار بشن

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
همه سهم ها قرمزن شاخص مثبته :rolleyes:

از شما که اینهمه تجربه داری بعید بود این حرف
یکی از محاسن فعالیت در بورس تقویت ایمانه ،مثلا همین مورد که شما گفتید موجب تقویت باور به معجزه است :) :cool:

پ ن : مشکل از ماست که صرفا به قصد کسب منفعت مالی وارد این بازار شدیم ،در حالی که مسئولین محترم برای ما یک پکیج مادی ،معنوی تدارک دیدن

Last edited:

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
متاسفانه با این باز کردن های سهام های شاخص ساز دارن به بازار استرس میدن !!!!ا

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستانی که تجربه سهامداری صندوق ها رو دارن؛ این صندوق ها مثلا #ارزش امکان قفل شدن چندین روزه به هر دلیلی رو دارن (افشای اطلاعات و ... )؟ امکان موندن تو صف خرید یا صف فروش چطور ؟

من چند وقتیه #ارزش و #سرو رو زیر نظر دارم این دو موضوع رو در موردشون ندیدم. کف قیمت و سقف قیمتشون رو هم میشد تا حدودی حدس زد.

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستانی که تجربه سهامداری صندوق ها رو دارن؛ این صندوق ها مثلا #ارزش امکان قفل شدن چندین روزه به هر دلیلی رو دارن (افشای اطلاعات و ... )؟ امکان موندن تو صف خرید یا صف فروش چطور ؟

من چند وقتیه #ارزش و #سرو رو زیر نظر دارم این دو موضوع رو در موردشون ندیدم. کف قیمت و سقف قیمتشون رو هم میشد تا حدودی حدس زد.

مزیت صندوق اینه که نه مجمعی چیزی داره که سهم بسته بشه و نه بازارگردانش میذاره صف خرید یا صف فروش بشه
البته دارایکم این وسط استثنا هست. گاهاً هم صف خرید میشه هم صف فروش :D

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
مزیت صندوق اینه که نه مجمعی چیزی داره که سهم بسته بشه و نه بازارگردانش میذاره صف خرید یا صف فروش بشه
البته دارایکم این وسط استثنا هست. گاهاً هم صف خرید میشه هم صف فروش :D
من خودم نظرم رو #ارزش بود. این چند روز دیدمش راحت بالای ۱۵ درصد داد بدون استرس. از امروز هم خیلی آروم شروع کرد منفی شدن. احتمالا از هفته بعد دوباره حرکت کنه
اینکه هر زمانی قابلیت نقد شوندگی دارن به نظرم مزیت بزرگیه

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان بازار خوب و متعادل بود..قرار نیست همش صف خرید باشه..حجم معاملات عالی بود امروز که نشونه ی خیلی خوبیه
حس میکنم حجم بالای معاملات امروز بخاطر خالی کردن حقیقی های بزرگ بود. احتمالا این چند روز یه نوسان ۲۰ درصدی از ملت گرفتن و خالی کردن. با این وجود باید چند روز منفی در پیش داشته باشیم.
از طرف دیگه هم شاخص که این همه افت شدید داشته در خوشبینانه ترین حالت که فرض کنیم ریزش تموم شده باید مدتی تو همین محدوده نوسان کنه. البته این حدس منه. نمیدونم چقدر درست باشه

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380

دوست عزیز من سرو دارم حیف دیر خریدم اصلا ریزش نداشته ،صندوق آوا رو هم بهتون پیشنهاد میدم 1000 عرضه شده و الان 780 تومن هست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845

صندوق ها هم‌ ممکنه به خاطر اقدام نظارتی یا تجزیه واحد ها متوقف بشن ،اما مدت توقف و دفعاتش از سهم معمولی خیلی کمتره

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
مهم: بورس هفته آینده تعطیل است؟

رییس سازمان بورس در گفتگو با همفکران در خصوص تعطیلی دو هفته ای تهران و اینکه آیا معاملات بورس هم تعطیل می شود یا خیر، پاسخ داد.
دکتر حسن قالیباف اصل با اشاره به اینکه فعلا حرفی از تعطیلی بانک ها مطرح نشده است، گفت: قرار است بانک ها با حداقل نیرو کار خود را ادامه دهند و به تبع آن بازار سرمایه نیز تعطیل نمی شود.
به گفته وی در صورتی که تعطیلی بانک ها توسط هیئت دولت به طور رسمی اعلام شود ، بورس هم تعطیل خواهد شد.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

بالا