• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
میگن میشه سفارش فروش سهام عدالت رو لغو کرد ولی من چنین گزینه یی تو مبین سرمایه ندیدم!!!!
باز دروغگویی این زالو صفتا شروع شد.

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان

یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید

چند ماه قبل یکی از سهمایی که داشتم رفت مجمع و سهام جایزه دادن، بعد تو این افت قیمتا چون سهام جایزه رو نمیشد فروخت مجبور شدم فقط سهم اصلی رو بفروشم، حالا که سهم جایزه برای بقیه قابل فروش شده موجودی اون سهم در پرتفوی من صفر شده

با فروش سهام اصلی ، سهام جایزه میسوزه؟

اگر راهی هست ممنون میشم بگید چون اگه بسوزه خیلی ضرر میکنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
سلام دوستان

چند ماه قبل یکی از سهمایی که داشتم رفت مجمع و سهام جایزه دادن، بعد تو این افت قیمتا چون سهام جایزه رو نمیشد فروخت مجبور شدم فقط سهم اصلی رو بفروشم، حالا که سهم جایزه برای بقیه قابل فروش شده موجودی اون سهم در پرتفوی من صفر شده

شما می بایست اول حق تقدم می فروختی بعد اصل سهامو

ای کاش سریع تبدیل می کردیش. هر سهم 1000ريال بود می گرفتی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کاش یه قانونی وجود داشت موقعی که صف بیش از دو روز قفل فروش میشه فروشنده نتونه روزانه بیشتر از چند درصد سهامش رو بفروشه تا نوبت فروش به کسانی که واقعا نیاز مالی دارند هم برسه و مثل امروز نباشه که فقط نوبت یک نفر برای فروش برسه و به بقیه نرسه.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام دوستان

سلام
سهم جایزه از بین نمیره ،فقط ممکنه چون شما سهم اصلیو فروختید ،در پنل آنلاینتون کارگزاری ننشسته باشه ،شما از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان ببین سهم مد نظر در چه وضعیتیه ،شاید لازم باشه تغییر کارگزار ناظر بزنید یا از طریق کارگزاری پیگیر بشید ،تا جایی که من میدونم چیزی به نام از بین رفتن وجود نداره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
کاش یه قانونی وجود داشت موقعی که صف بیش از دو روز قفل فروش میشه فروشنده نتونه روزانه بیشتر از چند درصد سهامش رو بفروشه تا نوبت فروش به کسانی که واقعا نیاز مالی دارند هم برسه و مثل امروز نباشه که فقط نوبت یک نفر برای فروش برسه و به بقیه نرسه.
حق منوتو رو دارن روز روشن این حقوقی ها می خورن بعد می خوان قانون بزارن

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
فقط رفتار سهم خزامیاد رو ببینین
موقع بسته شدن قبلش افشا الف داد و همون روز تا الان نزدیک به 2 ماه بسته بوده
17 درصد منفی با صف فروش 70 میلیونی
واقعا گناه اون سهامداری که سهم رو خریده همون روز افشا الف داده بسته شده و تا الان خرید و فروش نشده چیه ؟! باید اینطوری سرمایش به باد بره ؟!
از این واضح تر کلاهبرداری و دزدی داریم ؟!
...................................................
تخلف آشکار هم کردن ! با اردرگذاری های ۱۰۰۰تایی توسط ربات رنج منفی کشیدن براش!! گل بود به سبزه نیز آراسته شد !

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خدا رو شکر بازم بازار متعادل و رو به مثبت بود..میشه کم کم به این بازار امیدوار شد

مجمع افزایش سرمایه نوری : 99/9/9

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان فارس 100% افزایش سرمایه داشته ,
تو پورتفو لحظه ای تعداد دوبرابر شده ولی تو پورتفو تعداد همون قبل افزایش سرمایه هست
یکی از دوستان گفت این سهام جایزه هست , بعد این که افزایش سرمایه داده نباید به ازای هر سهم 100 تومن به حساب شرکت واریز کنیم ؟
تو کدال چک کردم اطلاعیه ای در این مورد نبود , الان دقیقا چطوریاست ؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
تو پورتفو لحظه ای تعداد دوبرابر شده ولی تو پورتفو تعداد همون قبل افزایش سرمایه هست
یکی از دوستان گفت این سهام جایزه هست , بعد این که افزایش سرمایه داده نباید به ازای هر سهم 100 تومن به حساب شرکت واریز کنیم ؟
افزایش سرمایه از چه نوعی بوده؟ اون سهم جایزه ای که باید براش پول بریزید حق تقدم هست نه سهم عادی ممکنه فعلا اجازه فروشش رو نداشته باید برای همین توی پورتفو نیست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خیر نیاز نیست واریز کنی..سهام جایزه هست..باید صبر کنی تا آزاد بشه و قابل معامله

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
واقعا قیمت فملی جذاب شده بود و فرصت خوبی برای خرید بود.فعلا تا مجمع احتمال زیاد صعودی باشه
سر به سر من ۳۲۰۰. پول هم نبود میانگین کم کنم تو پایین :(

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
افزایش سرمایه از چه نوعی بوده؟ اون سهم جایزه ای که باید براش پول بریزید حق تقدم هست نه سهم عادی ممکنه فعلا اجازه فروشش رو نداشته باید برای همین توی پورتفو نیست
این اطلاعیه کدال مبنی بر افزایش سرمایه هست

فملی بخاطر افزایش سرمایه اش همش صف خریده

همچین تا من فروختم رفت واسه افزایش سرمایه !
1048.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جزئیات تصویب اولیه عرضه خودرو در بورس/ محدودیت خرید ۳ سال یکبار

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
خودروهایی که در بورس کالا عرضه نشوند اعم از فروشنده و خریدار، جرم‌انگاری شده و مجازات می‌شوند و کالا نیز به عنوان کالای قاچاق محسوب می‌شود.
هر شخصی می‌تواند هر ۳ سال یک بار با یک کد ملی، یک خودرو در بورس کالا خریداری کند
اگر شخصی قبل از پایان ۳ سال، اقدام به فروش خودرو کند، باید ۸۰ درصد از مابه‌التفاوت قیمت پایه و قیمت فروش بازار را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کند و این موضوع برای از میان برداشتن دلالی است.
در این مدل به دلیل عرضه خودرو با قیمت واقعی در بازار از میزان سوداگری‌ و دلالی‌ها هم کاسته می‌شود و دیگر اختلاف قیمت خودرو از درب کارخانه تا بازار را نخواهیم داشت

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
سلام
بچه ها چطور میشه از دارایکم نوسان گرفت؟ قلق و روش خاصی داره؟

Last edited:
بالا