• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
میخواستم پالایش یکم رو بخرم ولی طبق معمول مفید با تاخیر درخواست ها رو ارسال میکرد !

همین که مجددا برگشیم به روزهای کندی و هنگ سیستم و هسته نشونه خوبیه !
44.gif
یعنی اینکه بازار داره سبز میشه
48.gif

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
دوستان با تجربه راهنمایی کنید در رابطه با صندوق پالایش ، با توجه به ماهیت سهم های صندوق و وضعیت بازار نگهداری کار درستی هست ؟ تا چه میزان ؟
یه سوال دیگه ، تو پرتفوی لحظه ای تعداد ونیکی رو برام درست زده ولی تو حالت عادی هنوز نه ، چقدر طول میکشه الان فک کنم بیست روز بیشتر شده !!

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان بعد مجمع عمومی سالیانه سهم بدون دامنه باز می شود درسته ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
نمیدونم والا نظر خاصی ندارم
من خودمم نخریدمش ، سهم پالایشی مستقیم هم ندارم که بتونم نظر دقیقی بدم
bav3_154fs759111.gif
فک نکنم بدک باشه ولی طمع نمیکنم سریع میفروشم امروز رو ۵ تومن ۶۰۰ تومن سود داده بود

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام دوستان یه سریا میگفتن با اینکه از خود اگاه پالایشو خریدن ولی نتونستن امروز بفروشن و باید تغییر کارگزار ناظر زده بشه من توی سبد سهامم پالایش هست حالا یکی هم گفت اگه توی سبد سهام هست نیازی به تغییر کارگزار ناظر نیست البته من الان قصدی واسه فروشش ندارم ولی موقعی که بخام دست به ماشه بشم میخام به مشکل ارور و اینا برنخورم بالاخره تغییر کارگزار ناظر بزنیم یا نزنیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان کسی میتونه یه تحلیل کوتاه از ومهان بگه؟
آقا لطفن کمک s.david.s
واقعیت اینه در مورد سهمی که باهاش آشنایی نداشته باشم نمیتونم نظر بدم :(
شما NAV رو حساب بکنید اگه روی 60 تا 70 درصد بود مناسبه . بعد تکنیکالی هم نمودار رو یه نگاه کوچیک بکنید که نقطه ورود بهتر شناسایی بشه
تکنیکال بدون در نظر گرفتن NAV اشتباهه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام دوستان یه سریا میگفتن با اینکه از خود اگاه پالایشو خریدن ولی نتونستن امروز بفروشن و باید تغییر کارگزار ناظر زده بشه من توی سبد سهامم پالایش هست حالا یکی هم گفت اگه توی سبد سهام هست نیازی به تغییر کارگزار ناظر نیست البته من الان قصدی واسه فروشش ندارم ولی موقعی که بخام دست به ماشه بشم میخام به مشکل ارور و اینا برنخورم بالاخره تغییر کارگزار ناظر بزنیم یا نزنیم
کسایی که پالایش توی سبد سهامشون هست نیاز نیست کار خاصی انجام بدن و میتونن معامله کنن و کسایی که پالایش هنوز به سبد سهامشون اضافه نشده باید تغییر کارگزار ناظر بزنن امیدوارم دوستانی که پالایش خریدن سود خوبی کنن امروز دیدم خیلیا فروختن رو 13 درصد و اینا واقعا این ملت کاراشون عجیبه خب صندوقی که تازه باز شده حداقل پیش بینی رشد 50 درصد توی ابتدای کار رو داره من خودم تا 20 هزار نشه نمیفروشم بالاخره چیزی حدود سه ماه پول بلوکه بوده حداقل باید 50 درصد سود رو بده کسایی که اینجوری میفروشن بعدا پشیمون میشن همون طور که کسایی که با ضرر زیادی سهماشون رو توی هفته های اخیر فروختن الان پشیمونن من خودم 60 درصد ضررام جبران شده تا الان توی مدت که بازار متعادل بود هیچ وقت فروختن سهم با ضرر هنر نبوده الانم پالایش رو این قیمت فروختن بنظرم اشتباه محضه و شمایی که پالایش رو خریدی و این همه وقت صبر کردی واسه باز شدنش یکم دیگه صبر کنید حداقل یه سود خوب ازش بگیرید بعد بفروشید موفق باشید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خلاصه شبکه های مجازی ::rolleyes:
" فردا بازار مثبته ، مقاومت X رو پودر میکنه ، وارد ابر میشه و اونو میشکنه ، 459 تا اندیکاتور مثبتن "
" بازار تحلیل پذیر نیست من 89 ساله تو بازارم و خیلی حرفه ای ام ولی میگم بازار تحلیل پذیر نیست و فردا 100% مثبته "
" خط روند آبی خط روند صورتی رو به سمت رد کرده ، شمع lkasdjoqi زده و الگوی mangoole goosh mirza زده و 100% صعودیه "
" دولت برای کسری بودجه به بورس نیاز داره "

کامنت ها ::rolleyes:
1 - ایول
2 - کاملا درسته
3 - بی نظیره
4 - کاملا منطقی و درسته
5 - به امید خدا
6 - دقیقا با شما موافقم استاد
7 - صحیحه
و ....

و در نهایت اگه منفی بشه ، همچنان اصرار میکنن و وقتی از 3 یا 4 روز منفی بیشتر بشه به زمین و زمان و حقوقی و حقیقی و بازیگر و ... فحش میدن :p
حالا کاری نداریم مثبت میشه یا منفی ولی نمیدونم چرا مسئولیت کارشون رو قبول نمیکنن ! سود بکنن به خاطر هوش خودشون بوده ولی ضر بکنن به خاطر کجی زمین و طوفان خورشیدی و قرار گرفتن ستاره عقرب بر مدار 45 درجه افلاطونی بوده !

اصلا ماهیت بازار همین بالا پاییناست ، اگه قرار بود همینطوری بالا بره که تمام سهامدارا همشون پول پارو میکردن :rolleyes:
اصلا برای بالا رفتن سهم باید پول پشت سهم رو بگیره ، اون پوله یا باید بیاد یا اینقدر دست به دست بشه که یه پول همیشگی تو بازار سهم رو بگیره . پوله ثابت باشه قیمت رشد نمیکنه
بالا میره ولی با صبر و حوصله و نوسانات مقطعی در مسیر

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم امروز اول و آخر وقت منفی باشه

بالا