• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
کارگزاری من امروز موقع خرید #پالایش خطای بی‌ربطی داد: سقف خرید 500 سهم :/
به هر حال با میانگین 10637 تومان در چند اکانت خریداری کردم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کارگزاری من امروز موقع خرید #پالایش خطای بی‌ربطی داد: سقف خرید 500 سهم :/
به هر حال با میانگین 10637 تومان در چند اکانت خریداری کردم.
واسه من که خوب شد دیروز تو 11400 می خواستم بخرم همش خطا میداد خارج از رنج خرید نشد امروز خیلی پایینتر تونستم بخرم :)

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ملت حمله کردن به پالایش :دی
به نظرم نباید تو فروش عجله کرد و حتی از این فرصت استفاده کرد :دی
دیروز اونطرف گفتم که
عده زیاد فروشنده اند با قیمت پایین
عده کم خریدارن با حجم بالا

واقعا مشکل از خود مردم هست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پالایش یکم چرا امروز هم بدون دامنه هست ؟
283.gif

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دست محلس انقلابی درد نکنه تر زد تو بازار ها
البته وقتی ماموریت خاموشی آتش رو از یک سازمان آتش نشانی نتونی بگیری چون تبدیل میشه به یک سازمان دیگه
بر این اساس هم تخریب در روابط بین الملل رو نمیتونی از اینها بگیری

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دست محلس انقلابی درد نکنه تر زد تو بازار ها
البته وقتی ماموریت خاموشی آتش رو از یک سازمان آتش نشانی نتونی بگیری چون تبدیل میشه به یک سازمان دیگه
بر این اساس هم تخریب در روابط بین الملل رو نمیتونی از اینها بگیری
حتما ارزونی ضرری داره براشون دیگه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
از دو‌ حالت خارج نیست ،یا اینایی‌ که بعد دو ماه دارن با ۳۰۰ تومن سود پالایش میفروشن آتش به مالشون میزنن ، یا مایی که داریم کمی بالاتر از ناو میخریم :)
گذشت زمان نشون میده کی اشتباه کرد من که حجم قابل توجهی ۱۰۳۰۰ خریدم و فکر نکنم زیر ۹ بیاد در این مقطع در بدترین حالت

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
پالایش یکم چرا امروز هم بدون دامنه هست ؟
283.gif
تو واچ لیست گذاشتم دارم نگاهش میکنم
دامنه اش همون 10% هست ولی چون ملت غیور پارس نمی‌دونم به چی دارن فکر میکنن با -10% دارن میفروشن :rolleyes: انگار یه پولی دادن دو ل ت الان دارن با ضرر پسش میگیرن

البته همین رفتار پالایش موجب شد که 4 پتروشیمی نتونن مقاومتشون رو بکشنن امروز

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
امروز تازه تونستم کارامو انجام بدم و ایزی تریدر رو باز کنم.
شستا 5.3- هست. قضیه چیه؟
مفید هم هیچ پیغامی در مورد شستا نداده.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سلام
امروز تازه تونستم کارامو انجام بدم و ایزی تریدر رو باز کنم.
شستا 5.3- هست. قضیه چیه؟
مفید هم هیچ پیغامی در مورد شستا نداده.
من الان چک کردم تو سایت tse این مقدار برای شستا منفی 2.87 هستش

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو واچ لیست گذاشتم دارم نگاهش میکنم
دامنه اش همون 10% هست ولی چون ملت غیور پارس نمی‌دونم به چی دارن فکر میکنن با -10% دارن میفروشن :rolleyes: انگار یه پولی دادن دو ل ت الان دارن با ضرر پسش میگیرن

البته همین رفتار پالایش موجب شد که 4 پتروشیمی نتونن مقاومتشون رو بکشنن امروز
شاید پیش خودشون میگن :
اگه دلار ، سکه ، طلا ، خودرو یا ملک خریده بودیم تا الان 30 تا 40 درصد پایین میومد
درسته که تو بانک سپرده نکردیم که 3 یا 4 درصد بهمون سود بده ولی همینکه پولمون بلوکه شد و ریال رو تبدیل به دارایی نکردیم و ریال موند خودش سوده
قدرت خرید سکه و طلا و خودرو و ملکشون الان بیشتر شده
اگه 155 دلار میتونستن بخرن الان با همون پول میتونن 200 دلار بخرن ...
و به این ترتیب میفروشن که اگه بازار پایینتر اومد زیان نکنن

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
واقعا ملت چه فکری میکنن پیش خودشون پالایشو اینجوری دارن آتیش میزنن به مالشون واقعا ملت دیگه صبر و طاقتش تو خیلی از مسایل کم شده و دولت هم از این موضوع نهایت سو استفاده رو داره میکنه حضرت روحانی هم که امروز دوباره لب به سخن گشوده درباره بورس امیدوارم دوباره با حرفش به ته دره سقوط نکنیم :(

damino

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان یه سریا میگفتن با اینکه از خود اگاه پالایشو خریدن ولی نتونستن امروز بفروشن و باید تغییر کارگزار ناظر زده بشه من توی سبد سهامم پالایش هست حالا یکی هم گفت اگه توی سبد سهام هست نیازی به تغییر کارگزار ناظر نیست البته من الان قصدی واسه فروشش ندارم ولی موقعی که بخام دست به ماشه بشم میخام به مشکل ارور و اینا برنخورم بالاخره تغییر کارگزار ناظر بزنیم یا نزنیم
سلام. توی قسمت سبد سهام اگه تعداد سهم با تعداد سپرده گذاری یکی بود نمی خواد کاری انجام بدی اما اگه تعداد سپرده گذاری صفر بود تغییر کارگذار ناظر بزن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یادمه وقتی شاخص بالای 2000000 بود و حجم معاملات خیلی بالا رفته بود جملاتی شبیه جملات زیر توی خیلی از فرومها تکرار می شد :
چرا دارین تو بازار صعودی میفروشین ؟
این سهمهارو میفروشین به جاش چی میخرین ؟
وقتی میشه تو مثبت 5 فروخت چرا دارین رو صفر تابلو میفروشین ؟
قیمت باقالی 3 برابر شده اونوقت دارین سهمهای با ارزشتون رو میفروشین ؟
و ...
الان که چند ماه از اون زمان گذشته ، به نظر میرسه اون آدمها اکثرا خیلی خوب میدونستند چرا دارن میفروشن . و البته خیلیهاشون همون موقع سکه ی زیر 10 تومن خریدن .
اونها فروختند چون معیار داشتند و معیارشون قیمت تابلو و حرفهای دیگران و سیگنال کانال ها نبود .
هر کسی که برای خرید و فروش معیار نداشته باشه همواره با این چراها مواجه میشه . چرا بازار یهو ریخت ؟ مگه دلار بالا نرفته ؟ چرا فلان سهم صف خرید یا صف فروش شد ؟ و ...
این معیار ها هم باید کمی باشند ( اگر هم کیفی هستند باید تبدیل به کمیت بشن ) و هم مبتنی بر مبانی علمی باشن .
برای مثال : این که قیمت مس بالا رفته پس فملی هم باید بالا بره نه بر مبنای یک مدل و تئوری مالی هست و نه کمی .
باید دقیق مشخص بشه بالا رفتن قیمت مس یک افزایش معنا دار هست یا یک نوسان معمولی و کم اثر .
این افزایش قیمت مس چقدر دقیقا بر سود شرکت اثر میزاره ( چون ممکنه به هزار و یک دلیل هزینه ها هم افزایش پیدا کرده باشن یا مقدار فروش کاهش پیدا کرده باشه و ... )
آیا این افزایش سود باعث میشه ارزش فملی بالاتر از قیمتش بره یا نه قیمت سهم اینقدر حباب داشته که این افزایش قیمت مس و ده تا افزایش دیگه رو هم پیش خور کرده ؟

اگر دلیل هر خرید و فروش رو بدونید اونوقت در صورت عدم موفقیت میتونید معیار ها و روشهاتون رو بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنید . اما اگر دنبال حرفهای کانال ها و دنبال صف های بازار بدوئید ، متاسفانه همیشه باید دنبال همونها بدوئید و البته این نوع دنباله روی ( یا دنباله دوی :) ) معمولا نتایج مثبتی در بازار های مالی ندارن .
موفق باشید .

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
شاید پیش خودشون میگن :
اگه دلار ، سکه ، طلا ، خودرو یا ملک خریده بودیم تا الان 30 تا 40 درصد پایین میومد
درسته که تو بانک سپرده نکردیم که 3 یا 4 درصد بهمون سود بده ولی همینکه پولمون بلوکه شد و ریال رو تبدیل به دارایی نکردیم و ریال موند خودش سوده
قدرت خرید سکه و طلا و خودرو و ملکشون الان بیشتر شده
اگه 155 دلار میتونستن بخرن الان با همون پول میتونن 200 دلار بخرن ...
و به این ترتیب میفروشن که اگه بازار پایینتر اومد زیان نکنن
آخه بازیگر نداره سهمش که،
حجم خرید هم بالاست و تقاضا داره سهم، خوب لامصب‌ا اون اودر رو حداقل روی صفر بزارین... نه اینکه یک عددی بزارین که فقط بخواین بفروشین
همینکارشون باعث شد پتروشیمی‌ها هم در اخر به سمت -۵ رفتن و صف فروش شدن

بازار نه صعودی هست و نه نزولی، کاملا متعادل بازار و هر سهم راه خودش رو میره

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
یادمه وقتی شاخص بالای 2000000 بود و حجم معاملات خیلی بالا رفته بود جملاتی شبیه جملات زیر توی خیلی از فرومها تکرار می شد :
چرا دارین تو بازار صعودی میفروشین ؟
این سهمهارو میفروشین به جاش چی میخرین ؟
وقتی میشه تو مثبت 5 فروخت چرا دارین رو صفر تابلو میفروشین ؟
قیمت باقالی 3 برابر شده اونوقت دارین سهمهای با ارزشتون رو میفروشین ؟
و ...
الان که چند ماه از اون زمان گذشته ، به نظر میرسه اون آدمها اکثرا خیلی خوب میدونستند چرا دارن میفروشن . و البته خیلیهاشون همون موقع سکه ی زیر 10 تومن خریدن .
اونها فروختند چون معیار داشتند و معیارشون قیمت تابلو و حرفهای دیگران و سیگنال کانال ها نبود .
هر کسی که برای خرید و فروش معیار نداشته باشه همواره با این چراها مواجه میشه . چرا بازار یهو ریخت ؟ مگه دلار بالا نرفته ؟ چرا فلان سهم صف خرید یا صف فروش شد ؟ و ...
این معیار ها هم باید کمی باشند ( اگر هم کیفی هستند باید تبدیل به کمیت بشن ) و هم مبتنی بر مبانی علمی باشن .
برای مثال : این که قیمت مس بالا رفته پس فملی هم باید بالا بره نه بر مبنای یک مدل و تئوری مالی هست و نه کمی .
باید دقیق مشخص بشه بالا رفتن قیمت مس یک افزایش معنا دار هست یا یک نوسان معمولی و کم اثر .
این افزایش قیمت مس چقدر دقیقا بر سود شرکت اثر میزاره ( چون ممکنه به هزار و یک دلیل هزینه ها هم افزایش پیدا کرده باشن یا مقدار فروش کاهش پیدا کرده باشه و ... )
آیا این افزایش سود باعث میشه ارزش فملی بالاتر از قیمتش بره یا نه قیمت سهم اینقدر حباب داشته که این افزایش قیمت مس و ده تا افزایش دیگه رو هم پیش خور کرده ؟

اگر دلیل هر خرید و فروش رو بدونید اونوقت در صورت عدم موفقیت میتونید معیار ها و روشهاتون رو بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنید . اما اگر دنبال حرفهای کانال ها و دنبال صف های بازار بدوئید ، متاسفانه همیشه باید دنبال همونها بدوئید و البته این نوع دنباله روی ( یا دنباله دوی :) ) معمولا نتایج مثبتی در بازار های مالی ندارن .
موفق باشید .
قسمت دوم متنتون کامل نشد
حالا بعد از افت شاخص افراد میخرند یا میفروشند از نظر شما

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
قسمت دوم متنتون کامل نشد
حالا بعد از افت شاخص افراد میخرند یا میفروشند از نظر شما

هم میخرند و هم میفروشند چون معاملات در بازار وجود دارند و هر معامله هم دو طرف دارد . بعضی میفروشند چون پول لازم دارند . بعضی میفروشند چون فکر میکنند بازار باز هم افت میکند . بعضی میخرند چون فکر میکنند سهام به اندازه کافی افت کرده اند و ...
صحبت من این بود که هر کسی باید برای هر خرید و هر فروش دلیل مبتنی بر مدلهای پذیرفته شده ی کمی داشته باشد .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
هم میخرند و هم میفروشند چون معاملات در بازار وجود دارند و هر معامله هم دو طرف دارد . بعضی میفروشند چون پول لازم دارند . بعضی میفروشند چون فکر میکنند بازار باز هم افت میکند . بعضی میخرند چون فکر میکنند سهام به اندازه کافی افت کرده اند و ...
صحبت من این بود که هر کسی باید برای هر خرید و هر فروش دلیل مبتنی بر مدلهای پذیرفته شده ی کمی داشته باشد .
متشکر
من یک سوال کلی دارم
از نظر شما این مقاومت رد میشه و کل سهم ها مثبت میشن شنبه یا نظرتون این هست که نیاز به استراحت داریم و فقط سهم های خاص و کوچک بالا میروند

بالا