AbolTheRocker
Registered User
23 تومن پالایش تو 10600 خریدم با تشکر از فروشندگان 
واسه من که خوب شد دیروز تو 11400 می خواستم بخرم همش خطا میداد خارج از رنج خرید نشد امروز خیلی پایینتر تونستم بخرمکارگزاری من امروز موقع خرید #پالایش خطای بیربطی داد: سقف خرید 500 سهم :/
به هر حال با میانگین 10637 تومان در چند اکانت خریداری کردم.
دیروز اونطرف گفتم کهملت حمله کردن به پالایش :دی
به نظرم نباید تو فروش عجله کرد و حتی از این فرصت استفاده کرد :دی
حتما ارزونی ضرری داره براشون دیگهدست محلس انقلابی درد نکنه تر زد تو بازار ها
البته وقتی ماموریت خاموشی آتش رو از یک سازمان آتش نشانی نتونی بگیری چون تبدیل میشه به یک سازمان دیگه
بر این اساس هم تخریب در روابط بین الملل رو نمیتونی از اینها بگیری
تو واچ لیست گذاشتم دارم نگاهش میکنمپالایش یکم چرا امروز هم بدون دامنه هست ؟![]()
من الان چک کردم تو سایت tse این مقدار برای شستا منفی 2.87 هستشسلام
امروز تازه تونستم کارامو انجام بدم و ایزی تریدر رو باز کنم.
شستا 5.3- هست. قضیه چیه؟
مفید هم هیچ پیغامی در مورد شستا نداده.
شاید پیش خودشون میگن :تو واچ لیست گذاشتم دارم نگاهش میکنم
دامنه اش همون 10% هست ولی چون ملت غیور پارس نمیدونم به چی دارن فکر میکنن با -10% دارن میفروشنانگار یه پولی دادن دو ل ت الان دارن با ضرر پسش میگیرن
البته همین رفتار پالایش موجب شد که 4 پتروشیمی نتونن مقاومتشون رو بکشنن امروز
سلام. توی قسمت سبد سهام اگه تعداد سهم با تعداد سپرده گذاری یکی بود نمی خواد کاری انجام بدی اما اگه تعداد سپرده گذاری صفر بود تغییر کارگذار ناظر بزنسلام دوستان یه سریا میگفتن با اینکه از خود اگاه پالایشو خریدن ولی نتونستن امروز بفروشن و باید تغییر کارگزار ناظر زده بشه من توی سبد سهامم پالایش هست حالا یکی هم گفت اگه توی سبد سهام هست نیازی به تغییر کارگزار ناظر نیست البته من الان قصدی واسه فروشش ندارم ولی موقعی که بخام دست به ماشه بشم میخام به مشکل ارور و اینا برنخورم بالاخره تغییر کارگزار ناظر بزنیم یا نزنیم
آخه بازیگر نداره سهمش که،شاید پیش خودشون میگن :
اگه دلار ، سکه ، طلا ، خودرو یا ملک خریده بودیم تا الان 30 تا 40 درصد پایین میومد
درسته که تو بانک سپرده نکردیم که 3 یا 4 درصد بهمون سود بده ولی همینکه پولمون بلوکه شد و ریال رو تبدیل به دارایی نکردیم و ریال موند خودش سوده
قدرت خرید سکه و طلا و خودرو و ملکشون الان بیشتر شده
اگه 155 دلار میتونستن بخرن الان با همون پول میتونن 200 دلار بخرن ...
و به این ترتیب میفروشن که اگه بازار پایینتر اومد زیان نکنن
قسمت دوم متنتون کامل نشدیادمه وقتی شاخص بالای 2000000 بود و حجم معاملات خیلی بالا رفته بود جملاتی شبیه جملات زیر توی خیلی از فرومها تکرار می شد :
چرا دارین تو بازار صعودی میفروشین ؟
این سهمهارو میفروشین به جاش چی میخرین ؟
وقتی میشه تو مثبت 5 فروخت چرا دارین رو صفر تابلو میفروشین ؟
قیمت باقالی 3 برابر شده اونوقت دارین سهمهای با ارزشتون رو میفروشین ؟
و ...
الان که چند ماه از اون زمان گذشته ، به نظر میرسه اون آدمها اکثرا خیلی خوب میدونستند چرا دارن میفروشن . و البته خیلیهاشون همون موقع سکه ی زیر 10 تومن خریدن .
اونها فروختند چون معیار داشتند و معیارشون قیمت تابلو و حرفهای دیگران و سیگنال کانال ها نبود .
هر کسی که برای خرید و فروش معیار نداشته باشه همواره با این چراها مواجه میشه . چرا بازار یهو ریخت ؟ مگه دلار بالا نرفته ؟ چرا فلان سهم صف خرید یا صف فروش شد ؟ و ...
این معیار ها هم باید کمی باشند ( اگر هم کیفی هستند باید تبدیل به کمیت بشن ) و هم مبتنی بر مبانی علمی باشن .
برای مثال : این که قیمت مس بالا رفته پس فملی هم باید بالا بره نه بر مبنای یک مدل و تئوری مالی هست و نه کمی .
باید دقیق مشخص بشه بالا رفتن قیمت مس یک افزایش معنا دار هست یا یک نوسان معمولی و کم اثر .
این افزایش قیمت مس چقدر دقیقا بر سود شرکت اثر میزاره ( چون ممکنه به هزار و یک دلیل هزینه ها هم افزایش پیدا کرده باشن یا مقدار فروش کاهش پیدا کرده باشه و ... )
آیا این افزایش سود باعث میشه ارزش فملی بالاتر از قیمتش بره یا نه قیمت سهم اینقدر حباب داشته که این افزایش قیمت مس و ده تا افزایش دیگه رو هم پیش خور کرده ؟
اگر دلیل هر خرید و فروش رو بدونید اونوقت در صورت عدم موفقیت میتونید معیار ها و روشهاتون رو بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنید . اما اگر دنبال حرفهای کانال ها و دنبال صف های بازار بدوئید ، متاسفانه همیشه باید دنبال همونها بدوئید و البته این نوع دنباله روی ( یا دنباله دوی) معمولا نتایج مثبتی در بازار های مالی ندارن .
موفق باشید .
قسمت دوم متنتون کامل نشد
حالا بعد از افت شاخص افراد میخرند یا میفروشند از نظر شما
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
متشکرهم میخرند و هم میفروشند چون معاملات در بازار وجود دارند و هر معامله هم دو طرف دارد . بعضی میفروشند چون پول لازم دارند . بعضی میفروشند چون فکر میکنند بازار باز هم افت میکند . بعضی میخرند چون فکر میکنند سهام به اندازه کافی افت کرده اند و ...
صحبت من این بود که هر کسی باید برای هر خرید و هر فروش دلیل مبتنی بر مدلهای پذیرفته شده ی کمی داشته باشد .