• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
امروز پالایش فروختم.
پالایش از 13 هزارتومنِ دیروز رسید به ده هزار و سیصد تومن.
برا کسی که 500 واحد داره: دیروز 6500 میشد دستشو بگیره.امروز اول صبح 5500 فروختم.آخر وقت به 5150 رسید.:)
-----------------------

خوشحالی؟
48.gif
نوش جونت.تشکر از شما خریدار نابغه زرنگ.گرگ وال استریت.
614.gif
meme_me_gusta.png

قیمت امروز 10300 و هم اکنون شما در ضرر به سر میبری (چون میتونستی امروز 10300 بخری.دیروز گرون خریدی)
905.gif

-------------------
NAV دارا یکم 25700.پایانی 20000
NAV دارادوم 10400 هست . پایانی 10300
sharmandegi.gif

دارایکم هنوز بعد از 5 ماه به تعادل نرسیده و داره زیر NAV معامله میشه.
پالایش خیلیا هنوز منتقل نکردن به پرتفو. وقتی بیان تو گود اونوقت باید تخمه بخری تابلو تماشا کنی
crazy.gif

---------------

صندوق درست حسابی بالای ناو خریدن اشتباه مگر اینکه از روند صعودی بازار مطمئن باشی چه برسه پالایش که نه درست حسابیه نه روند صعودی بازار قویه.
ما یه بار دهنمون سرویس شد با این حرفا که آقا نفروش نفروش داری آتیش میزنی به مالت شاخص زیر 1700 بیاد نیست و.....
سوال دیگه من اینه چرا اگر فکر میکنی تا 9 تومن میاد حجم قابل توجهی رو روی 10300 میخری؟
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
رو چه حساب میفروشی اخه،پستارو دقت نکردم ولی فک کنم قبلا گفته بودی اکثر سهاماتو با ضرر رد کردی،اگه یکم صبر میکردی ضررت کمتر میشد زرنگم بودی نوسان میگرفتی جبران میکردی ضررو،یکم صبور باش،پالایش سهم خیلی ارزنده ای نباید مفت از دست میدادی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بله با گذشت زمان مشخص شد شمایی که بالای ناو خریدی اشتباه کردی :دی
صندوق درست حسابی بالای ناو خریدن اشتباه مگر اینکه از روند صعودی بازار مطمئن باشی چه برسه پالایش که نه درست حسابیه نه روند صعودی بازار قویه.
ما یه بار دهنمون سرویس شد با این حرفا که آقا نفروش نفروش داری آتیش میزنی به مالت شاخص زیر 1700 بیاد نیست و.....
سوال دیگه من اینه چرا اگر فکر میکنی تا 9 تومن میاد حجم قابل توجهی رو روی 10300 میخری؟
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

همین ریسک هاست که باعث جذابیت کار و بعدش سود میشه ،اونایی که خریدن یه تحلیلی دارن و اونایی که فروختن یه تحلیل و یکی اشتباه کرده ،من شخصا نهایتا اگر تا دو ماه آینده بین ۱۴ تا ۱۵ نتونم بفروشم میگم اشتباه کردم ،

راجع به اون ۹ تومن هم گفتم در بدترین حالت ،ممکنه اتفاق نیفته ،اگرم شد بازم اونجا میخرم ولی کمتر از الان
اما به شما هم حق میدم که بخاید نقد کنید خیلی شبیه تخم مرغ شانسی میمونه :);) اما قراره برای من از توش انگشتر دربیاد :cool: به امید خدا

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
امروز پالایش فروختم.
پالایش از 13 هزارتومنِ دیروز رسید به ده هزار و سیصد تومن.
برا کسی که 500 واحد داره: دیروز 6500 میشد دستشو بگیره.امروز اول صبح 5500 فروختم.آخر وقت به 5150 رسید.:)
-----------------------

خوشحالی؟
48.gif
نوش جونت.تشکر از شما خریدار نابغه زرنگ.گرگ وال استریت.
614.gif
meme_me_gusta.png

قیمت امروز 10300 و هم اکنون شما در ضرر به سر میبری (چون میتونستی امروز 10300 بخری.دیروز گرون خریدی)
905.gif

-------------------
NAV دارا یکم 25700.پایانی 20000
NAV دارادوم 10400 هست . پایانی 10300
sharmandegi.gif

دارایکم هنوز بعد از 5 ماه به تعادل نرسیده و داره زیر NAV معامله میشه.
پالایش خیلیا هنوز منتقل نکردن به پرتفو. وقتی بیان تو گود اونوقت باید تخمه بخری تابلو تماشا کنی
crazy.gif

---------------

bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
دارا یکم با 100% سود باز شد و حتی کمترین قیمتی که رسید هم باز بالای 50% سود داده ولی پالایش رو امروز بعد از سه ماه با 2 تا 6 درصد می فروختن مردم! پیدا کنید گرگ وال استریت را
crazy.gif

این حرف هم که توی فلان قیمت خریدیم و پایین تر اومده پس چرا توی اون قیمت خریدیم و... هم خیلی مسخره س چون اگه با قاطعیت می دونستیم قراره 1 دقیقه بعد چه اتفاقی بیافته و مردم تا کجا آتیش به مالشون میزنن که دیگه...

خودم غیر از خرید امروزم با 4 تا کد هر کدوم 5 تومن دارم که نگه میدارم تا وقتی فروشنده های 2 و 1 و 1- درصدی قشنگ تخلیه بشن
crazy.gif

پ.ن حقوقی امروز 4.5 میلیون برگه سهم خرید
crazy.gif

پ.ن2 پایانی 10617 بود پس شنبه تقریبا سر به سرم باز میشه
905.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون در این فاصله دیدم این هست
بعد الان زمان خوبی هست برای خریدش؟! امتحانی یه تستی میخوام بکنم

مشاهده پیوست 1211226
خرید صندوق رو من خودم توی بدترین شرایط بازار که همه نا امید و نالانن و اونم زیر NAV درست میدونم
اگه میخوای بخری اون موقع بخر
اونم زیر NAV و با افق دید بالای 1 سال
به نظرم صبر بکن . فولاد ، ومعادن ، پارسان ، اینا همشون به مقاومت تکنیکالی خوردن و کندل های زشتی هم زدن ...
شاخص رو همین سهم ها میسازن

چندتا روند از پارسان ( نماینده پالایشی و پارس و زاگرس و شپدیس و ... ) ، ومعادن ( نماینده کگل و کچاد و کگهر و فملی و ... ) و فولاد :
همشون به مقاومت تکنیکالی خوردن ، یا تعادلی شده بعد خالی شده یا رسما کندل مشکوک زده و بعد نشونه ای از نزول
اینا پایین بیان ، چی میشه ؟ شاخص منفی میشه
شاخص منفی بشه چی میشه ؟ :rolleyes:
روند ومعادن قبل از اینکه کندل قوی نزولی رو بزنه ، به وضوح فروش های سنگین اتفاق میوفتاد و ملت میخریدن . شاید اشتباه بکنم ولی زیبایی ندیدم !
با یدونه کانال ساده و رصد روند معاملات . لازم نیست اطلاعات تکنیکالی یا بنیادی هم داشته باشیم

چه بخوایم چه نخوایم وقتی سهم کانال نزولی تشکیل میده ، روند کلی سهم نزولیه و این بالا اومدن ها فرصت نوسان گرفتن پر ریسک و همینطور خروج برخی از دوستان با زیان کمتره . زمانی باید خرید اتفاق بیوفته که نمودار سهم حس و حال تثبیت رو به شما بده . یعنی به وضوح ببینی نمودار پایین اومده ، آروم گرفته ، کف سازی کرده ، اونجا میشه با خیال راحت خرید و دیگه نفروخت .
به نظرم شما هم صبر بکن بازار حداقل یک دونه نزول دیگه بزنه با خیال راحت زیر NAV بخر ! نظر منه بازم تصمیم با خودت
تا بازار یدونه یا حداکثر دوبار دیگه پایین نره من خیالم راحت نمیشه
bav3_154fs759111.gif

از نظر من یکسری سهم ها دمشون تو هوا ول شده !

فولاد.JPG
ومعادن.JPG
پارسان.JPG

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
یعنی دولت سر پالایش سر ملت کلاه بزرگی گداشت...و اینکه قیمت بالایی برای این صندوق محاسبه کرد..حالا اینا به کنار مگر خود دولت ملت رو تشویق نکرد بیاید این صندوق رو بخرید خوب نامردا حداقل حمایت کنید از صندوق .....در کل این این صندوق تا الان سودی نداده و واقعا موقع فروشش نیست.من که نگه میدارم تو 12 13 میفروشم فقط امیدوارم زیر قیمت خرید نره

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام عزیز دل
نه صندوق های ETF هستن مثل سهام و صندوق های دارا یکم و پالایش
سفارش خرید و فروش آنلاین و معامله انجام میشه
نیاز به حضور نیست . بر خلاف دارا و پالایش بازار گردان هم دارن
همیشه هم نقد شوندگی دارن
تا اونجا که می دونم صندوق کارمزد نداره درسته. نرخ ابطال و خرید داره. تفاوتش میشه کارمزد؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یعنی دولت سر پالایش سر ملت کلاه بزرگی گداشت...و اینکه قیمت بالایی برای این صندوق محاسبه کرد..حالا اینا به کنار مگر خود دولت ملت رو تشویق نکرد بیاید این صندوق رو بخرید خوب نامردا حداقل حمایت کنید از صندوق .....در کل این این صندوق تا الان سودی نداده و واقعا موقع فروشش نیست.من که نگه میدارم تو 12 13 میفروشم فقط امیدوارم زیر قیمت خرید نره
نه دیگه، اینجا مشکل خود مردم هستن
مچینگ سهم 19% بود، قدرت خریدار بیشتر بود... ملت با -10 میذاشتن برای فروش
روز دوم هم همین ماجرا پیش امد از 2-3 شروع شد تا -9 امد

وقتی سهم خریدار داره و بازار متعادل چرا میفروشی اخه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تا اونجا که می دونم صندوق کارمزد نداره درسته. نرخ ابطال و خرید داره. تفاوتش میشه کارمزد؟
زیاد ریز نشدم ولی کسریش خیلی کمتره . چشمی فکر کنم کسری هاش یک چهارم سهام بودش

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
نه دیگه، اینجا مشکل خود مردم هستن
مچینگ سهم 19% بود، قدرت خریدار بیشتر بود... ملت با -10 میذاشتن برای فروش
روز دوم هم همین ماجرا پیش امد از 2-3 شروع شد تا -9 امد

وقتی سهم خریدار داره و بازار متعادل چرا میفروشی اخه
دوست عزیز شما نگاه کن چه زمانی رو برای بازگشایی صندوق انتخاب کردن.زمانی که شاخص روی مقاومت قرار داشت و کلیت بازاز منفی بود و عرضه ها زیاد...بعدم اینکه اینا باید از شپنا شتران باید حمایت میکردن تا صندوق مپبت باشه.حتی همون روز بازگشایی هم سهام های پالایش با فشار فروش مواجه بودن...چهارشنبه هم که شتران و شپنا صف فروش...حداقل اینا سه رور باید شتران و شپنا رو حمایت میکردن که نکردن......

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان توی این دوتا پذیره نویسی جدید شرکت میکنین؟ نظری ندارین؟
قبلی اینطور که فهمدم خوب بود اما من که فرصت نکردم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان توی این دوتا پذیره نویسی جدید شرکت میکنین؟ نظری ندارین؟
قبلی اینطور که فهمدم خوب بود اما من که فرصت نکردم.
من شخصا تو این پذیره نویسی دوشنبه با مبلغ کم شرکت میکنم..ولی کلا بیخیالش میشم..چون زمانبر هست

enshan

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان در مورد این گروه دارو مخصوصا برکت نظری دارید ؟ میگن فصل دارویی هاست به نظر شما رشد چشمگیری رو میبینیم ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چند وقت پیش به ذهنم رسید که سهم های گروه سیمان هم میتونه جالب باشه و رفتم چندتا نمودار رو چک کردم
51.gif

یکی از سهم هایی که دیدم سصفها بود , من سهم رو یه جاهایی نزدیک جایی که علامت زدم دیدم
ولی چون قیمتش بالا بود از خریدش صرفه نظر کردم و حالا بعد از سه هفته , قله 19 هزار تومنی قبل ریزش رو رد کرد و رسید به 21700 !
well.gif
767.gif

مشاهده پیوست 1211229
اینجوری بود که الان من خبهمن داشتم وکلی سودم بود
ولی از شانس ما نگاه کردن شارپش
بما رسید
:p :p :p

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام. توی قسمت سبد سهام اگه تعداد سهم با تعداد سپرده گذاری یکی بود نمی خواد کاری انجام بدی اما اگه تعداد سپرده گذاری صفر بود تغییر کارگذار ناظر بزن

واسه من به این صورت هست میخاد تغییر کارگزار ناظر بزنم یا نیازی نیس؟

1607026039562.png

بالا