• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
میزان خرید حداکثر 100 هزار سهم هست , فرض که 20 هزار سهم خریدیم ولی بعدش مشخص بشه که به هر کد 5 هزار سهم میرسه

اونوقت تکلیف اون مابه التفاوت مبلغی که پرداخت کردیم همون موقع مشخص میشه یا برگشت مابه التفاوت هم چندین ماه طول میکشه ؟
یکی دو روز بعد اون مبلغ اضافی برگشت داده میشه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
پالایش بستست!!!!

اطلاعیه درخصوص صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (پالایش)
به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می رساند، زمان انجام معامله صندوق سرمایه گذاری پالایش یکم (پالایش) در روز جاری مورخ ۱۵/۰۹/۱۳۹۹ از ساعت ۰۹:۳۰ الی ۱۲:۳۰ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۰۹:۱۵ الی ۰۹:۳۰ می باشد. مدیریت ابزارهای نوین مالی شرکت بورس اوراق بهادار تهران

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
امروز چند تا سهم هام مقدار خرید و فروش حقیقی و حقوقی نشون نمیده کسی دیگه این مشکل داره

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
امروز چند تا سهم هام مقدار خرید و فروش حقیقی و حقوقی نشون نمیده کسی دیگه این مشکل داره
مشکل از کارگزاری هست بعضی وقتا این طوری میشه امروز از اون بعض وقتاست
crazy.gif

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امروز مجدد بخشی رو با قیمت های پایینتر نسبت به فروش قبلی ، خرید زدم
برخلاف 2-3 روز قبل دوباره شاهد وضعیت خوبی بودم . انتظار داشتم پایینتر بره ( یا شارپی یا آروم ) تا یکم تعداد سهام بیشتری بخرم ولی چون قدرت رو دیدم ، به همون یکمی که زیاد کردم قانع شدم و خودمم خریدم
bav3_154fs759111.gif

بازم فردا رو ببینم چطوریه اگه اوضاع خوب باشه احتمالا دوباره دولت میخواد کسری بودجه جبران بکنه ، بازم میخرم
eanz.gif

منم کسری بودجه خودمو جبران بکنم ، البته اگه خودم کسری بودجه بقیه نشم
bav3_154fs759111.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوتا نکته خیلی مهم توی هر ترید(خرید و فروش): تارگت(هدف) و استاپ لاس(حد ضرر).

تارگت میشه مقاومت هایی ک بالای قیمت فعلی سهم وجود دارن.
استاپ لاس میشه حمایت هایی ک پایینه قیمت فعلی سهم وجود دارن.

⁉️حالا باید چیکار کنیم با اینا؟
نکته خیلی مهمی ک هست اینه ک شما بایدقبل خرید هر سهم ، استاپ و تارگت خودتون رو معین کنید.

بر اساس نوع خریدتون( کوتاه مدت،میان مدت،بلند مدت،روزانه و...)برای خودتون حد ضرر و تارگت خاص خودتون رو مشخص میکنید و سپس وارد معامله میشید.

⚠️چجوری مشخص میکنید؟یکی از حمایت های زیر نقطه خریدتون رو میزارید استاپ لاس.
و یکی از مقاومت های بالای نقطه خریدتون رو میزارید هدف قیمتی تون(تارگت).

ک بر اساس نوع معامله شما اینکه کدوم‌حمایت استاپ شما و کدوم مقاومت تارگت شما باشه فرق میکنه.

✳️تارگت یعنی:وقتی قیمت رسید به این مقاومت من میفروشم سهممو و میام بیرون.
✳️استاپ لاس یعنی: اگر قیمت اومد زیر این قیمت من با هر چقدر ضررم ک باشه از این‌معامله خارج میشم و جلوی ضرر بیشترو میگیرم.

یکی از روش های تعیین حمایت مقاومت رو بهتون چنتا پست بالاتر‌گفتم(ک‌خیلی بدرد تعیین استاپ لاس و تارگت میخوره)و همچنین نحوه رفتار با مقاومت هم گفتم چنتا پست بالاتر(نحوه برخورد با تارگت).پس اینارو حتما بخونید.

و همچنین داخل‌تمام تحلیل های کانال حمایت مقاومت ها معین شده اند و میتونید از اون هاهم استفاده کنید(همچنین توی تحلیل ها تارگت ها با نام اختصاری TPو استاپ لاس با SL گفته میشنک برای خرید های کوتاه مدت یا میان‌مدتی هستن.)

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#شستا
امروز تو کف قیمتی خریدم فعلا با کمی رشدهمین امروز تو مثبت هستم
ببینم تا 2 روز اینده میتونه 10 درصدی بده یا نه

بالا