• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
اینو من متوجه نشدم

در صورتی که در مجمع سهامدار بودیم و باز هم بعد از مجمع حق تقدم خریدیم آیا نیاز به پرداخت ارزش اسمی است؟

تا جایی که سود مجمع تعلق گرفته به شما کفایت می کند نیاز به پرداخت وجه نیست اما اگر بیشتر از مقدار سود خود، حق تقدم خریداری کرده اید باید به شماره حساب بانک پارسیان ذکر شده در سایت مابه التفاوت سودمجمع و ارزش اسمی حق تقدم خود را پرداخت نمایید و از طریق ایمیل یا پست یا فکس برای شرکت سرمایه گذاری صبا تامین فیش واریزی به اضافه گواهینامه حق تقدم (تعداد سهام حق تقدم جدید خریداری شده را هم در زیر برگه دست نویس ذکر کنید )را ارسال فرمایید.

الان باید واریز کنیم یا از سود سهام کسری می کنند؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فسرب و قصفها امروز به قصد نوسانگیری خریدم که فردا بفروشم..هر دو مثبت و صف خرید شدن..پشیمون شدم فعلا نمیفروشم[emoji28]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اگر موفق نیستی به این دلیل است که به اندازه کافی اشتباه نکردی.
"رابرت کیوساکی"
ما از بس اشتباه کردیم جای اشتباه کردمون زخم شده !
767.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
اینو من متوجه نشدم

در صورتی که در مجمع سهامدار بودیم و باز هم بعد از مجمع حق تقدم خریدیم آیا نیاز به پرداخت ارزش اسمی است؟

تا جایی که سود مجمع تعلق گرفته به شما کفایت می کند نیاز به پرداخت وجه نیست اما اگر بیشتر از مقدار سود خود، حق تقدم خریداری کرده اید باید به شماره حساب بانک پارسیان ذکر شده در سایت مابه التفاوت سودمجمع و ارزش اسمی حق تقدم خود را پرداخت نمایید و از طریق ایمیل یا پست یا فکس برای شرکت سرمایه گذاری صبا تامین فیش واریزی به اضافه گواهینامه حق تقدم (تعداد سهام حق تقدم جدید خریداری شده را هم در زیر برگه دست نویس ذکر کنید )را ارسال فرمایید.

آیا نیاز به پرداخت ارزش اسمی سهام حق تقدم می باشد ؟

در صورتی که در مجمع سهامدار بودید و حق تقدم شرکت را خریداری نکرده اید به پرداخت نیاز نمی باشد و از محل مطالبات (سود سهم) پرداخت می‌شود

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینو من متوجه نشدم

حساب بکنید چقدر باید بابت حق تقدم پرداخت بکنید ، یعنی تعداد حق تقدم ضرب در 1000 ریال = مثلا 10 میلیون ریال
چقدر از شرکت طلب دارید ، یعنی چقدر dps به شما تعلق گرفته که نزد شرکته = مثلا 7 میلیون ریال
این دوتا رو از هم کم بکنید اگه چیزی موند که باید به حساب شرکت بدید ، اون رو فقط واریز بکنید = یعنی 10 منهای 7 برابر با 3 میلیون ریال که میشه 3 میلیون ریال باید واریز بکنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حساب بکنید چقدر باید بابت حق تقدم پرداخت بکنید ، یعنی تعداد حق تقدم ضرب در 1000 ریال = مثلا 10 میلیون ریال
چقدر از شرکت طلب دارید ، یعنی چقدر dps به شما تعلق گرفته که نزد شرکته = مثلا 7 میلیون ریال
این دوتا رو از هم کم بکنید اگه چیزی موند که باید به حساب شرکت بدید ، اون رو فقط واریز بکنید = یعنی 10 منهای 7 برابر با 3 میلیون ریال که میشه 3 میلیون ریال باید واریز بکنید
پس هیچی پرید
5شنبه آخرین مهلت بودش
و من تازه امروز دیدم و یادم اومد که "" صباح "" باید حق تقدم واریز می کردم.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پس هیچی پرید
5شنبه آخرین مهلت بودش
و من تازه امروز دیدم و یادم اومد که "" صباح "" باید حق تقدم واریز می کردم.
اشکال نداره
شرکت حق تقدم های استفاده نشده رو میفروشه ، هزینه ها رو کسر میکنه و برمیگردونه
متضرر نشدید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان نظرتون رو مورد تملتح چیه ؟ اگر درست حساب کرده باشم تا اینجا حدود 255 میلیون سهم از 500 میلیون با قیمت ثابت 800 تومن فروخته شده
قیمت پایانی تملت امروز 953 تومن شد

تعداد 000ر000ر500 سهم از سهام ناشي از سلب حق تقدم در افزايش سرمايه شركت تامين سرمايه بانك ملت در نماد تملتح ، از روز چهارشنبه مورخ 1399/08/28، پذيره نويسي مي گردد. در اين خصوص توجه به موارد ذيل ضروري است:1-پذيره نويسي با قيمت ثابت 8000ريال صورت مي گيرد 2-محدوديت حجمي براي هر سفارش خريد به ميزان 000ر200سهم تعيين شده است. 3-مهلت پذيره نويسي عمومي تا تاريخ 1399/09/26 بوده لذا نماد معاملاتي مذكور در هر زمان كه تمامي سهام مورد پذيره نويسي به فروش برسد متوقف مي گردد.4) كليه سفارش‌ها مي‌بايست به صورت معتبر تا لغو در سامانه ثبت شود.به منظور كسب اطلاعات بيشتر به اطلاعيه منتشر شده در سايت كدال به شماره پيگيري 692198 مورخ 1399/08/25مراجعه گردد

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
گفتم بشینم حساب و کتاب کنم ببینم تو این مدتی که به واسطۀ رالی سه، چهار هفتۀ اخیر (از حوالی 20/25 آبان به بعد) اکثر سهم‌ها بازدهی جذابی داشتن و حتی برخی سهم‌های بازار تا بیش از 100% هم سود دادند، وضعیت سهام سبد یک عمری‌ام (که قبلا گفتم داستانش چیه و چه سهم‌هایی توش هست) چطور بوده. توجه داشته باشید بنده نیومدم این‌ها رو در کف جدید (بعد مهر) بخرم و این میزان روی هر سهم جداگانه سود ببرم. نه. این سهم‌ها رو از قبل داشتم و داشتن یه گوشه منفی و مثبت می‌خوردن و کاری باهاشون نداشتم و حالا صرفا نشستم بررسی کردم ببینم اگر کسی به فرض رو کف قیمتیِ جدید یعنی حد فاصل 20 الی 25 آبان می‌خرید، تا امروز چقدر سود می‌برد. از داخل این سبد به غیر از غدیر [چطور می‌شه وغدیر 930 تومانی رو نخرید :|؟ حالا کسی نره رو مقاومت بعدی بخره بگه این چه سهم آشغالیه!] رو بقیه متاسفانه چنین خریدی نداشتم وگرنه سود خوبی نصیبم می‌شد. این مدت به خرید و اضافه کردن وغدیر، و نوسان‌گیری روی پتایر و زاگرس (اگر این دو تا نگه داشته بودم سودش به مراتب بیش از نوسان‌گیری می‌شد!)، خودرو، طلا و صندوق پالایش (هنوز نفروختم فعلا 0%) بسنده کردم. افسوس که از بین خریدهای 3، 4 ماه اخیر اگر غمارگ، بترانس، ومعادن، زفکا، فرابورس، آتیمس و همین خودرو رو هم نگه داشته بودم، با قیمت بالاتری می‌تونستم بفروشم. در واقع دو تای اول رو با پذیرش حد ضرر خروج زدم و بقیه رو هم با سودی به مراتب اندک‌تر از قیمت فعلی فروختم. در مجموع به غیر از اون مورد وغدیرِ کانال 900 تومانی که گفتم، هنوز دست و دلم به خرید قطعیِ جدید به منظور نگهداری بلند مدت نرفته. به هر حال:

افق: 22%
آریا: 23%
دفارا: 40%
سرو: 44%
سفارس: 51%
شپدیس: 38%
شستا: -21%
صبا: 37%
کاوه: 25%
کگل: 53%
نوری: 18% [به خاطر مجمع بسته]
ودی: 55%
وغدیر: 57%
ونیکی: 37%

3 تا سهم دیگه هم هستن که البته تو سبد یک عمری‌ام‌ جایی ندارن و هر لحظه ممکنه بفروشمشون ولی به هر حال چون از ابتدای سال مدام باهاشون بودم و هی کم و زیاد کردم، باید بهشون اشاره کنم:

پکرمان: 37%
دی: 34%
شبندر: 34%

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوتا نکته خیلی مهم توی هر ترید(خرید و فروش): تارگت(هدف) و استاپ لاس(حد ضرر).

تارگت میشه مقاومت هایی ک بالای قیمت فعلی سهم وجود دارن.
استاپ لاس میشه حمایت هایی ک پایینه قیمت فعلی سهم وجود دارن.

⁉حالا باید چیکار کنیم با اینا؟
نکته خیلی مهمی ک هست اینه ک شما بایدقبل خرید هر سهم ، استاپ و تارگت خودتون رو معین کنید.

بر اساس نوع خریدتون( کوتاه مدت،میان مدت،بلند مدت،روزانه و...)برای خودتون حد ضرر و تارگت خاص خودتون رو مشخص میکنید و سپس وارد معامله میشید.

⚠چجوری مشخص میکنید؟یکی از حمایت های زیر نقطه خریدتون رو میزارید استاپ لاس.
و یکی از مقاومت های بالای نقطه خریدتون رو میزارید هدف قیمتی تون(تارگت).

ک بر اساس نوع معامله شما اینکه کدوم‌حمایت استاپ شما و کدوم مقاومت تارگت شما باشه فرق میکنه.

✳تارگت یعنی:وقتی قیمت رسید به این مقاومت من میفروشم سهممو و میام بیرون.
✳استاپ لاس یعنی: اگر قیمت اومد زیر این قیمت من با هر چقدر ضررم ک باشه از این‌معامله خارج میشم و جلوی ضرر بیشترو میگیرم.

یکی از روش های تعیین حمایت مقاومت رو بهتون چنتا پست بالاتر‌گفتم(ک‌خیلی بدرد تعیین استاپ لاس و تارگت میخوره)و همچنین نحوه رفتار با مقاومت هم گفتم چنتا پست بالاتر(نحوه برخورد با تارگت).پس اینارو حتما بخونید.

و همچنین داخل‌تمام تحلیل های کانال حمایت مقاومت ها معین شده اند و میتونید از اون هاهم استفاده کنید(همچنین توی تحلیل ها تارگت ها با نام اختصاری TPو استاپ لاس با SL گفته میشنک برای خرید های کوتاه مدت یا میان‌مدتی هستن.)
مگه بورس دستوری تکنیکال سرش میشه؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستانی که تجربه پذیره نویسی رو داشتن میتونن بگن که چقدر براشون سود داشته ؟ اصلا سود داشته ؟

پذیره نویسی اتکاسا هر سهم 50 تومن هست
من فرض کردم اگر در بدترین حالت سهم روی قیمت 100 تومن باز بشه یعنی در بدترین حالت حداقل 100% سود هست

ایا من اشتباه فرض کردم و امکان داره زیر 100 تومن باشه ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستانی که تجربه پذیره نویسی رو داشتن میتونن بگن که چقدر براشون سود داشته ؟ اصلا سود داشته ؟

ثابت و مشخص نیست. 2 نوبت قبل #تماوند بهمن پذیره‌نویسی شد و بعد از 8 ماه با 1400% باز شد. نکته اینجاست اون موقع چون همه شرکت نمی‌کردن، هرکسی می‌تونست به مقدار دلخواه بنویسه. نوبت پیش - حدود یکی دو هفته پیش - #حگردش بود که به هر نفر 700 هزار تومان رسید و علت استقبال همون قضیۀ #تماوند و امید به تکرار سود قبلی بود. که البته قرار نیست لزوما چنین اتفاقی در این ابعاد تکرار بشه. به هر حال به نظر میاد از این به بعد پذیره‌نویسی‌ها هم مثل عرضه‌های اولیه به خاطر آمار مشارکت، با سقف و محدودیت تخصیص بشن و قرار نیست مثل سابق هرکی هرچقدر خواست بنویسه.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ثابت و مشخص نیست. 2 نوبت قبل #تماوند بهمن پذیره‌نویسی شد و بعد از 8 ماه با 1400% باز شد.
1400% درسته؟ 1400% یعنی اگر کسی 1 میلیون خریده بوده موقع بازگشایی ارزش سهامش شده 1.4 میلیارد !! فکر کنم اشتباهه

طبق نموداری که من الان دیدم 100 تومن بوده و در 1500 تومن باز شده یعنی 15 برابر

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
1400% درسته؟ 1400% یعنی اگر کسی 1 میلیون خریده بوده موقع بازگشایی ارزش سهامش شده 1.4 میلیارد !! فکر کنم اشتباهه

نه دیگه اگر کسی 1 میلیون سرمایه گذاشته و سرمایه اش 15 برابر شده باشه میشه همون 1500 درصد و اگر اصل سرمایه رو حساب نکنی میشه 1400 درصد سود

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

1 میلیونِ فرضی، شده حدود 15 میلیون تومان؛ یعنی 15 برابر یا به عبارتی 1400% دیگه :/

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

افزایش 1 میلیون شد 14 میلیون..نه 1.4 میلیارد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نه دیگه اگر کسی 1 میلیون سرمایه گذاشته و سرمایه اش 15 برابر شده باشه میشه همون 1500 درصد و اگر اصل سرمایه رو حساب نکنی میشه 1400 درصد سود
1 میلیونِ فرضی، شده حدود 15 میلیون تومان؛ یعنی 15 برابر یا به عبارتی 1400% دیگه :/
افزایش 1 میلیون شد 14 میلیون..نه 1.4 میلیارد
درسته , اشتباه محاسباتی از من بود

avan

Registered User
لایک‌ها
207
فسرب و قصفها امروز به قصد نوسانگیری خریدم که فردا بفروشم..هر دو مثبت و صف خرید شدن..پشیمون شدم فعلا نمیفروشم[emoji28]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
عالی با هم خریدیم پس
فسرب تا 4شنبه بالای 20 میره

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

پذیره نویسی اتکاسا هر سهم 50 تومن هست
من فرض کردم اگر در بدترین حالت سهم روی قیمت 100 تومن باز بشه یعنی در بدترین حالت حداقل 100% سود هست

ایا من اشتباه فرض کردم و امکان داره زیر 100 تومن باشه ؟
البته 50 تومن باقی ارزش اسمی رو بعدا از خریدار میگیرن، یعنی نصفش رو الان باید پرداخت کنی نصفش رو بعدا

بالا