ومعادن
با در نظر گرفتن وضعیت کلی سهم های زیر مجموعه و NAV ، بدترین وضعیتی رو که براش متصور هستم روی محدوده مستطیلی سبز و حوالی 10 هزار الی 11 هزار ریال هستش
سهم میتونه یکبار سقف کانال نزولی خودش رو توی محدوده قرمز رنگ شماره 1 ، لمس بکنه
و از اونجا تا حوالی محدوده زرد رنگ ( محدوده شماره 2 ) یا خط میانی کانال نزولیش کاهش قیمت داشته باشه . اینجا رو براش 2 حالت میشه در نظر گرفت :
1 - خبرای خوب پشت سهم باشه ، سهم تا محدوده شماره 3 حرکت بکنه و سقف کانال رو لمس بکنه و با قدرت از کانال خارج بشه و بالای کانال نزولیش یک محدوده حمایتی افقی قوی رو شکل بده و از اونجا آروم آروم سهم با نوسانات مثبت و منفی روند روبه رشد خودش رو طی بکنه
2 - خبرای خوبی نمیاد و یا یک رشد تا محدوده 3 میکنه و با خط آبی و در ادامه قرمز یا از اول شبیه خط قرمز رنگ ، روند کاهشی خودش رو تا محدوده اولیه که گفتم 10 الی 11 هزار هستش ، طی میکنه و احتمالا پایینترین قیمت های خودش رو میبینه و تا سقف کانال نزولیش حرکت میکنه ! اگه به هر دلیلی نتونه از کانال نزولیش خارج بشه ، همین چرخه نزولی رو میتونه ادامه بده . اتفاق ترسناکی نیست ، همونطوری که این سهم تاحالا چندین بار نوسانات خوب و پر سودی داد ، در این حالت هم بازم سود میده ولی بازم من این حالت رو خیلی احتمال کمی بهش میدم . از اونجایی که تحلیل هیچوقت قطعی نیست پس این رو هم گوشه ذهنم نگهداری میکنم . برای اینکه این حالت پیش بیاد قیمت های جهانی محصولات معدنی ها باید کاهشی بشه ، دلار هم کاهشی بشه و زیر 20 تومن بیاد ! واسه همین میگم بعیده
نظر من چیه ؟ توی محدوده زرد رنگ حالت شماره 1 رو رقم میزنه
* محدوده زرد رنگ یکم بالاتر هم میتونه باشه !
*ده ها سناریوی دیگه میشه برای این شرکت متصور شد ولی دید کلی توی ذهنم همچین حالت هایی هستش ولی همچنان نقض این احتمالات حتی در صورتی که روند صعودی شکل نگیره ولی خبرهای خوب هم وجود داشته باشه ، میتونه با هدف جمع کردن سهام اتفاق بیوفته ( دخالت های مصنوعی خارج از عرضه و تقاضای واقعی )
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بندست . هیچ مسئولیتی در رابطه با معاملات هیچ شخصی ندارم