فقط بازی با ارقامه.
50 میلیون کدش به خاطر سهام عدالته و اصلا سمت بازار نمیان
فقط بازی با ارقامه.
ظاهرا كه خبر درسته و همه گرو ها اين خبر درج شده:خبر مهم
فروش کدهای حقوقی تا انتهای بهمن ممنوع شد...
اگر صحت داشته باشه واقعا طرح مسخره ای هست که مشخصه بدون تفکر تصمیم به اجراش گرفتن.. حقوقی ها میتونن از طریق حقیقیهای خودشون بفروشن..این بازار نیاز به اعتماد سازی و ورود نقدینگی داره نه ممنوع کردن فروش حقوقیظاهرا كه خبر درسته و همه گرو ها اين خبر درج شده:
یکی از نتایج خروجی جلسه امروز دکتر دهنوی با حقوقی های بازار:
فروش کدهای حقوقی تا انتهای بهمن ممنوع شد.
سلامیک نکته رو خواستم بگم...شاخص و قیمت ارز خیلی بهم وابسته هستن.اگر دلار ریز 20 بیاد (بحث برگشت به برجام ویا لغو برخی تحریم ها )...شاخص به راحتی میاد زیر 1 میلیون.حالا ممکنه کسی بگه ربطی نداره ولی متاسفانه همینطوره
واقعا همینطوره / مردم کلافه شدندهمه افراد جامعه با اینکه با دلارهای بالا خرید کرده اند اما باز هم حاضر هستند دلار بیاد زیر ۲۰ تومن
اتفاقا زمانی که انها بازار رها کنن بازار به عرضه و تقاضای واقعی خودش میرسهاینا کافیه نفت بفروشن کلا بازار سرمایه رو ول میکنن
گفتیتن ساقه طلایی جالبه که تولید نمیشه چون مواد اولیش در دسترس نیست ! حتی یه بیسکویت ساده !واقعا همینطوره / مردم کلافه شدند
یه کالا که بالا نرفته ما سود کنیم
همه باهم رفته بالا
از چیپس پفک و ساقه طلایی بگیر تا تایر . ماشین . وسایل زندگی
بذارید دلار بیاد پایین قیمت اجناس بیاد پایین من حاضرم تو بورس ضرر کنم - خودمون نبینیم یه جایی سرمایه گذاری کردیم خیلی از هموطنان اصلا پولی ندارن برای شام شب چه بسا برای سرمایه گذاری
درودواقعا همینطوره / مردم کلافه شدند
یه کالا که بالا نرفته ما سود کنیم
همه باهم رفته بالا
از چیپس پفک و ساقه طلایی بگیر تا تایر . ماشین . وسایل زندگی
بذارید دلار بیاد پایین قیمت اجناس بیاد پایین من حاضرم تو بورس ضرر کنم - خودمون نبینیم یه جایی سرمایه گذاری کردیم خیلی از هموطنان اصلا پولی ندارن برای شام شب چه بسا برای سرمایه گذاری
در مورد گوشی بگم که واقعا اینطوری نیست ، رابطه مستقیم با دلار داره و به دلیل فضای رقابتی کسی نمیتونه گرون فروشی کنهگفتیتن ساقه طلایی جالبه که تولید نمیشه چون مواد اولیش در دسترس نیست ! حتی یه بیسکویت ساده !
اما متاسفانه اینجا همه چی حتی با شایعه بالا رفتن دلار اوج میگیره اما دلار که افت میکنه تا میخوان بررسی کنن و قیمت ها رو بیارن پائین باز دلار اوج میگیره و چند باره همه چی میره بالا
همین هفته پیش دلار رسید به 23 تومن گوشی موبایلی که یک باره 10تومن گرون شده بود 2 تومن افت کرد اما با با خبر دلار 24 تومانی دیروز همون گوشی 3 تومن گرون شد !
اقتصاد بیمار به خبر افزایش همیشه واکنش خوبی نشون میده اما از خبر کاهش قیمت ها فراریه
خرید میکنهدوستان یه سوال عجیب
اگر یه صندوق ، در بازه قیمتی منفی و مثلا منفی 8 در حال معامله باشه و همون لحظه درخواست خرید خیلی بالاتر مثلا مثبت 8 بذاریم و با توجه به اینکه هیچ فروشنده ای تو اون قیمت وجود نداره، سیستم معاملات میتونه بطور خودکار قیمت پایین تری رو خریداری کنه یا باید دقیقا همون قیمت وارد شده رو بخره ؟
نظرتون درباره پترول و 2.4pe چی هست قربان ؟سلام
اگر در این بازار فعالیت دارید
سهام هایی خرید کنید که پی بر ای پایین دارند
سود تقسیمی یا تلفیقی ، فروش های استثنايی و . . . .داشته اند که در صورت های مالیشان به خوبی دیده میشود
شاید تکنیک قدیمی باشه اما جواب میده
و اما اگر دلار پایین بیاد همه سود میکنند و اصلا جای نگرانی نداره
همه افراد جامعه با اینکه با دلارهای بالا خرید کرده اند اما باز هم حاضر هستند دلار بیاد زیر ۲۰ تومن
والا من به خاطر همين پي بر اي خريدمش اما جاي سود هزار تا درد بهم داده تا الان!نظرتون درباره پترول و 2.4pe چی هست قربان ؟