• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کاملا
زمان هایی هست که در بازار عادی هر سهمی روند خودش رو بدون توجه به شاخص طی میکنه. اما متعصفانه بازار ما عادی نیست (دلایل هم بسیاره)
بنابراین هر تغیر در شاخص اصلی باعث قفل شدن صف ها روی خرید فروش میشه .
همین امر هم داره بازارو رو به نابودی میبره چون سهم خوب و بد همشون با یک چشم ارزیابی میشن و بهترین سهم فاندمنتالم داشته باشی 50 درصد میری توی ضرر.
ممنون از پاسخ گویی

دوستان دیگه نظری ندارن ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عرضه اولیه کزغال..چهارشنبه
07b72696fb99454136ace14c546b17d0.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
استاد عزیز بازارو کاری کردن که واقعا از هر گونه تحلیلی خارج شده.یک زمانی از تحلیل شاخص استفاده میکردم و نقاط ورود و خروج رو مشخص میکردم.الانم با اینکه بعضی وقتها تحلیل شاخص رو میزارم اینجا ولی بازم اعتقاد دارم بازار صد در صد دستوری شده و هر جور آقایون بخوان همون میشه.مثل دیروز که مشخص بود دستوری بازار سبز شده.اگر واقعا بازار به روال عادی برگرده قطعا تحلیل شاخص روی سودآوری تاثیر زیادی داره
سلام
سوال

تحلیل شاخص چقدر روی سوداوری یا ضرر شما تاثیر داشته ؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
سوال

سلام
برای من شاخص به پیدا کردن زمان خرید یا فروش کمک میکنه . یعنی فرضا 3 تا شرکت رو بررسی کردم که بخرم و مثلا 6 ماه نگهداری کنم . با توجه به اینکه وضعیت کلی بازار روی اکثر سهام تا حدی تاثیر داره ، پس شاخص رو هم بررسی میکنم . مثلا اگر ببینم شاخص احتمالا دو هفته دیگه هم افت داره صبر میکنم و اون 3 سهم مد نظر رو دو هفته دیگه میخرم . البته اگر راه بهتری برای شناخت وضعیت کلی بازار پیدا کنم شاید کمتر به شاخص توجه کنم و یا شاید حتی کنارش بگذارم .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام
سوال
شاید مد نظرتون باش ما سهم میخریم و شاخص نمیخریم !!!
ولی اینطور هم نیست که بخواهیم کاری نداشته باشیم
البته خودم بیشتر به چارت سهمم نگاه میکنم تا شاخص /
شاید آخر هفته ها یه شاخص میبینم چارتش تو ذهنم میسپارم و دیگه خیلی کم پیش بیاد نگاهش کنم
سهم سیگنال خروج بده خارج میشم چه درست چه به غلط ... کاری به شاخص ندارم
اما سهام شاخص ساز اکثرشون به شاخص وصلن و شما شاخص تحلیل میکنید (بنظرم تحلیل شاخص خیلی راحتتره تا سهم های شاخص ساز)
تاثیری نداره برای من

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
همتی :نرخ سود بین بانکی تا 18 درصد کاهش میابد
همتی:ممکن است دلار زیر 20 بیاید!!!!!دو تا سیکنال مثبت و منفی برای بازار سرمایه....
[ اخبار بورس Tse Press
همتی، نرخ دلار روحانی را افزایش داد!

دکتر همتی، رئیس بانک مرکزی در برنامه امشب گفت‌وگوی ویژه خبری، «دلار روحانی» را 5 هزار تومان گران کرد و به 20 هزار تومان افزایش داد!
همتی در بخشی از سخنان خود، تلویحا به نرخ تعادلی دلار حوالی 20 هزار تومان اشاره کرد.

در واقع رئیس کل بانک مرکزی اعتقاد چندانی به حراج ارزی جهت اهداف سیاسی دولت ندارد.
@TsePress

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
دوستان من از صبح نبودم یه نگاه سریع انداختم تو سه چهار تا سهم حقوقی سنگین خرید کرده بود،کلا امروز وضعیت خرید حقوقی چه طور بود؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پالایش رو 9200 فروختم...درس عبرتی شد که هیچ وقت به صندوق های دولتی اعتماد نکنم..اون سود دارا یکم هم یکجورایی دون پاشی بود ...

احتمالا بیاد پایینتر دوباره میشه خرید و نوسان گرفت
ولی با احتیاط بیشتر/

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مثلا چند روز قبل من حفاری خریدم بجز اینکه تحلیل تکنیکال استفاده کردم از روش ارزش گذاری سهم استفاده کردم

ببینید شرکت نه ماهه ۷۰ سود ساخته و با توجه مفروضات و قیمت محصولات میتونیم انتظار داشته باشیم یکساله ۱۱۰ تا ۱۲۰ سود ساخته باشه
اخرین قراردادهای شرکت حدود ۱۰۰ تومان در طی این مدت سود خواهد ساخت
حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان دارایی ارزی داره
۲۰۰۰ میلیارد تومان تسعیر نرخ ارز داره که نرخ تسعیر ارزش کمتر از ۱۵۰۰۰ تومان بوده
حدودا ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش دکل های شرکت میباشد

داراییهای ارزی پایان دوره 6 ماهه حسابرسی شده
دلار ۱۴۸,۵۶۲,۲۷۰
یورو۱۰۲,۰۶۸,۵۲۶
درهم۹,۹۸۱,۴۹۴

و دلایل دیگه که از حوصله من و این تاپیک خارجه

با این حساب کتاب ارزش ذاتی این سهم امسال کمتر از ۲۰۰۰ تومان نمیدونم

سلام
داشتم در مورد سهم حفاری سرچ میکردم اتفاقی این پست شما رو دیدم
میخواستم بدونم الان که حدود 10 ماه از این پست گذشته نظرتون درباره این سهم و ارزش ذاتیش تغییری کرده یا نه ؟
ممنون

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
داشتم در مورد سهم حفاری سرچ میکردم اتفاقی این پست شما رو دیدم
میخواستم بدونم الان که حدود 10 ماه از این پست گذشته نظرتون درباره این سهم و ارزش ذاتیش تغییری کرده یا نه ؟
ممنون
سلام
جدیدا سهم بررسی نکردم
فرصت بشه دوباره اطلاعات کلی قرار میدهم

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
اینکه مثلا فلان سهم تا همین چند روز پیش در قیمت X صف خرید چند صد میلیونی تشکیل داده بود و امروز در همون قیمت، صف فروش چند صد میلیونی تشکیل داده فقط و فقط منطق عکس زیر برش حکم فرماست: (عکس قدیمیه هممون بارها دیدیم اما هنوزم بعد از این همه تجربه اتفاقات بورس توی بازار ما داره اتفاق میوفته!)

unnamed.jpg

بالا