• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
شاخص کل
789.gif

1612253235286.png

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از رشد خبری نیست در بهترین حالت درجا میزنه و نوسانی میشه و این یعنی اینکه در 95 درصد موارد اونایی که هیچی نخرند بیشتر سود میکنند تا اونایی که خرید و فروش میکنند!
این دو روز مثبتی هم که شد کاملا دستوری بود برای خوابوندن تظاهرات جلوی سر در بورس!بعد دو روز هم که با 3 روز منفی کردن از خجالت سهامدارا درومدند.
بورس هم مثل سایر امور مملکت بی صاحاب شده و هرکی زورش بیشتر باشه مال بقیه رو بالا میکشه----به نظر من در خوشبینانه ترین حالت تا رییس جمهور عوض نشده بازار همینه و بهتره تا اون موقع ورود نکرد.البته این در خوشبینانه ترین حالت بود.ممکنه حتی بعد از رفتن رییس جمهور بدتر هم بشه!
گول نقاشی ها و تحلیل تکنیکال رو هم نخورین!اتو بازار دستوری تحلیل جواب نمیده.اکثر ادمین های کانال های بورسی هم که برای هر نماد زدند اکثر عوامل خود حقوقی و بازیگرا هستند که سر ملت کلاه میزارند و بهشون خط میدند.خرید و فروش در این مقطع فقط پر کردن جیب کارگزاری ها و نوسانگیرها و حقوقی هاست.

یکی از کاربرا پیام جالبی گزاشته که گفتم بزارم اینجا:
والا توی این بازار آدم نمیدونه چکارکنه میفروشی نقدمیشی حس میکنی ازبازارعقب افتادی،میخری میری توی ضرر،باضررمیفروشی فرداصف خریدمیشه،توی صف خرید میخوای بخری راه نمیده،منتظرمی مونی یه لحظه صف میریزه میخری و خوشحالی که خریدی واحساس پیروزی میکنی یهو یازده به بعد صف فروش میشه،ازصف فروش جمع میکنی تامیانگین کم کنی بیشترمیری توی ضرر دوباره نقدمیشی فردا مثبت میشه توی مثبتا جمع میکنی تامیری یه چایی بخوری میبینی رفته توی منفیه پنج ورفته صف فروش،

میخوای سهامداری کنی میری توی ضرر میخوای نوسانگیری کنی سهمت میره صف فروش و اصل پولت هم به باد میره،

میخوای سخنان وارن بافت رو سرلوحه قرار بدی که میگه هروقت همه حریص شدن توبفروش،وهروقت همه نگران شدن توبخر،بازهم میری باتلاق ضرر،تلاش میکنی یه سهم خوب ازمنفی میخری فردامیره صف خریدوهمینجورکه خوشحالی حقوقی خالی میکنه روسرت وچندروزتوی صف فروش گیرمیکنی

والا آدم توی این بازارگیج میشه از خود وارن بافت هم اینجا کاری ساخته نیست.

و یک توصیه به اقای TVKade:تصمیم خرید و فروش با خودته ولی سود خوبی کردی تو بازار .اصلا به فکر ورود نباش که سودت میپره!

حافظه ی تاریخی
باز اگه ببینند سهامداران متضرر بریزن بیرون و دم در ساختمون بورس شعار بدند،آقایون سریع دست به کار میشن و یه جلسه میزارند و شنبه و یکشنبه رو مثبت میکنند تا قائله بخوابه و از روز دوشنبه دوباره بازار رو منفی می کنند تا نوسانی دوباره بگیرند!فریب فریب فریب

تعریف بورس سلیقه ای و بی قانون: صف خرید متوالی = تعلیق......... صف فروش متوالی= اصلاح ذات بازار است!

چون نمیخوان قشر ضعیف پولدار شود فقط خودشان چپاول کنند

Last edited:

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
این چند پست آخر تاپیک رو خوندم دیدم کسی مثل گذشته تحلیل تکنیکال نذاشته، گفتم خودم دست به کار شم ...

پالایشی‌ها برای ورود خیلی جذاب شدن
خودرویی‌ها تقریبا در کف کانال اصلاح خودشون هستند
سرمایه‌گذاری‌ها p/e خیلی خوبی دارن و مناسب ورود
بانکی‌ها رو زیر نظر داشته باشید
خبرهای خوبی از فلزات به گوش میرسه
یک سری تحرکات مثبت توی خوراکی‌ها دیده شده
به گروه کشاورزی و دامی قراره یه سرمایه عظیم تزریق بشه ...
با روی کار اومدن بایدن، و احتمال رفع تحریم‌ها، انتظار رشد خوبی در گروه پتروشیمی خواهیم داشت
باتوجه به اخبار خوبی که از واکسن داخلی کووید-۱۹ شنیده میشه، گروه‌ها دارویی‌ها سقف قبلی خودشون رو بزودی خواهند شکست

و نهایتا این موارد توصیه به خرید نیست، خودتون تحلیل و بررسی کنید ....

خودم از گروه‌هایی که بالا گفتم هرکدوم حدود ۴میلیارد به سبدم اضافه کردم، و به سود زیر ۷۳ درصد و نیم راضی نیستم...

سهامداری کنید و پرسود باشید :)

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
این چند پست آخر تاپیک رو خوندم دیدم کسی مثل گذشته تحلیل تکنیکال نذاشته، گفتم خودم دست به کار شم ...

پالایشی‌ها برای ورود خیلی جذاب شدن
خودرویی‌ها تقریبا در کف کانال اصلاح خودشون هستند
سرمایه‌گذاری‌ها p/e خیلی خوبی دارن و مناسب ورود
بانکی‌ها رو زیر نظر داشته باشید
خبرهای خوبی از فلزات به گوش میرسه
یک سری تحرکات مثبت توی خوراکی‌ها دیده شده
به گروه کشاورزی و دامی قراره یه سرمایه عظیم تزریق بشه ...
با روی کار اومدن بایدن، و احتمال رفع تحریم‌ها، انتظار رشد خوبی در گروه پتروشیمی خواهیم داشت
باتوجه به اخبار خوبی که از واکسن داخلی کووید-۱۹ شنیده میشه، گروه‌ها دارویی‌ها سقف قبلی خودشون رو بزودی خواهند شکست

و نهایتا این موارد توصیه به خرید نیست، خودتون تحلیل و بررسی کنید ....

خودم از گروه‌هایی که بالا گفتم هرکدوم حدود ۴میلیارد به سبدم اضافه کردم، و به سود زیر ۷۳ درصد و نیم راضی نیستم...

سهامداری کنید و پرسود باشید :)

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
با تشکر . ولی کدوم پول جدیدی قرار وارد بشه که باعث رشد این سهم ها بشود ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جانشین معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت ۶۵ کانال سیگنال دهی بورسی و ۶۵ حساب بانکی فعال در این حوزه شناسایی شده است وی ادامه داد: اگر در این موارد مردم ضرر و زیان دیدند می‌توانند به دادگاه مراجعه کنند. سازمان بورس موظف است این کارهای مجرمانه را شناسایی و پیگیری کند.
حقدادی بیان کرد: در فضای مجازی باید اصل بی‌هویتی را رعایت کنیم.
او تصریح کرد: در پرونده‌ای یک شاطر نانوایی ادمین یک کانال سرمایه‌گذاری و بورسی شده بود، در پرونده دیگری یک پسر ۱۲ ساله ادمین یک کانال ۱۰ هزار نفری شده و با ارائه‌ی سیگنال مردم را به سمت سرمایه‌گذاری در بورس سوق می‌داد

پ.ن : حین شاطری تکنیکالی میزده :دی

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
جانشین معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت ۶۵ کانال سیگنال دهی بورسی و ۶۵ حساب بانکی فعال در این حوزه شناسایی شده است وی ادامه داد: اگر در این موارد مردم ضرر و زیان دیدند می‌توانند به دادگاه مراجعه کنند. سازمان بورس موظف است این کارهای مجرمانه را شناسایی و پیگیری کند.
حقدادی بیان کرد: در فضای مجازی باید اصل بی‌هویتی را رعایت کنیم.
او تصریح کرد: در پرونده‌ای یک شاطر نانوایی ادمین یک کانال سرمایه‌گذاری و بورسی شده بود، در پرونده دیگری یک پسر ۱۲ ساله ادمین یک کانال ۱۰ هزار نفری شده و با ارائه‌ی سیگنال مردم را به سمت سرمایه‌گذاری در بورس سوق می‌داد

پ.ن : حین شاطری تکنیکالی میزده :دی
تا قبل از این که همه رو تشویق میکردن...

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
دوستان من چهار روزه که به طور کاامل خارج شدم بنظرم خروج میتونه بهترین تصمیم باشه تا دو الی سه سال اینده

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
جالبه دیروز از دژپسند سوال کردن در مورد صندوق پالایش........جواب داده صندوق پالایش از زیان درامده والان 25 درصد بالای ناو داره معامله میشه :D
بیش از ۹۰درصد سهاما همینن
دیگه سهم خوب و بد معنی نداره
وقتی صراحتا وزیر اقتصاد میاد میگه ما پالایش یکم را میکشیم بالا تا اعتماد به دولت از بین نره
آخه این اسمش میشه گذاشت بورس؟

قیمت وقتی با دستور بالا پایین شه نه با عرضه و تقاضا عادی،تحلیل دیگ روش جواب نمیده
برای همینه راحت از هر حمایت رد میشه

برعکس بازار های جهانی

شما طلا ۱۸ رو‌ ب عنوان مثال ی نگاه بنداز،چ زیبا ب‌ حمایت و مقاومت ها واکنش‌ نشون میده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
John Templeton
بازارهای صعودی در بدبینی متولد میشوند
در شک رشد میکنند
در خوشبینی به اوج میرسند
و در سرخوشی میمیرند !!!

سلام
در بازارهای مالی همیشه علاوه بر استراتژی های شخصی این جمله اویزه گوشم بوده

الان در چه دوره ای هستیم ؟

نمیخواهم امید بی دلیل بدهم و چندین مرتبه هم اعلام کردم از سودهای نجومی دیگه خبری نخواهد بود
از توهماتی که به عامه مردم میدادن دیگه خبری نخواهد بود
اما مثل فراکتال ها این سیکل هم امیدواریم تکرار بشه

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
John Templeton
بازارهای صعودی در بدبینی متولد میشوند
در شک رشد میکنند
در خوشبینی به اوج میرسند
و در سرخوشی میمیرند !!!

سلام
در بازارهای مالی همیشه علاوه بر استراتژی های شخصی این جمله اویزه گوشم بوده

الان در چه دوره ای هستیم ؟

نمیخواهم امید بی دلیل بدهم و چندین مرتبه هم اعلام کردم از سودهای نجومی دیگه خبری نخواهد بود
از توهماتی که به عامه مردم میدادن دیگه خبری نخواهد بود
اما مثل فراکتال ها این سیکل هم امیدواریم تکرار بشه
این مسیله روی کشور های پیشرفته بسیار جواب گو هست اما برای ما نه شاید حدود سه چهار سال زمان ببره که با تورم این مدت خیلی زیاده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این مسیله روی کشور های پیشرفته بسیار جواب گو هست اما برای ما نه شاید حدود سه چهار سال زمان ببره که با تورم این مدت خیلی زیاده
انسان نظرات دیگران میخونه بررسی میکنه و در نهایت تصمیم نهایی خودش میگیره
در بازارهای مالی این ازادی عمل وجود داره و در نهایت سود و ضرر این تصمیم گیری متوجه شخص شماست

در نوشته بالا هیچ اشاره ای به ایران و کشور دیگه ای نشده با این حال تصمیم گیرنده نهایی شما هستید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
#لپارس ۸۴ درصد
#خمحرکه ۸۲ درصد
#وملی ۷۹ درصد
#خزامیا ۷۹ درصد
#ختوقا ۷۹ درصد
#حکشتی ۷۸ درصد
#فاراک ۷۸ درصد
#وساپا ۷۸ درصد