• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالیا

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
نخير اصلا اين طور نيست
چقدر خوب مي شد در مواردي كه اطلاعي نداريم صحبت نكنيم!
من با دوستم تو موارده عجيب و غريبه تهران هرجا كه رفتيم تالياش بيشتر از 912 آنتن مي داد. و تازه شبكشم خلوته و سيمكارتش از همون اول sms هم داشت!
فقط هزينش بالاست و نمي صرفه و فعلا هم كه فقط تو تهران آنتن مي ده.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد به صرفه بودن باید بگم که اگر کسی زیاد بخواهد از موبایل استفاده کند بله. به صرفه نیست. ولی برای کسانی که مصرفشان کم است کاملا به صرفه است.
ببینید. اگر کسی اعتبار هر سیم کارت را در طول تمام دوره ی اعتبار آن سیم کارت استفاده کند، تقریبا ماهی 10 هزار تومان برایش هزینه دارد. در نتیجه سالی 120 هزار تومان باید هزینه کند. لذا مشاهده میکنید که پس از چهار سال کل هزینه ی مکالمه ی او به اندازه ی خرید فقط سیم کارت معمولی آن هم از دولت میشود. حال آنکه سیم کارت دولتی رو باید چندین ماه منتظر بمونید. همچنین شما چهار سال از این سیم کارت ها استفاده کرده اید.

در ضمن برای پرداخت فیش موبایل های دولتی باید چه قدر توی صف ایستاد. در حالی که تالیا ککارت رو میشه از دکه های روزنامه فروشی هم خرید.

پس می بینیم که تالیا برای افرادی که زیاد صحیت نمی کنند کاملا به صرفه هست.

منتظر پیام های شما هستم.

shahinsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ميخواستم بدونم كه سيم كارتهاي اعتباري تو كرج هم آنتن ميده يا نه؟
لطفا جواب بديد.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای استفاده از سرویس پیام کوتاه در تالیا باید در ابتدا مبلغ سه هزار تومان پرداخت شود که این هزینه از اعتبار کسر میشود و تنها یک بار پرداخت میشود. جالب است بدانید تا تاریخ دهم شهریور این هزینه کسر نخواهد شد. دلیل آن هم آزمایش شبکه و برطرف کردن مشکلات احتمالی آن است.

UserPro86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توي تعرفه هايي كه تو سايت رسمي تاليا اومده و به تازگي هم اعلام شده 3000 تومن هزينه ي فعال سازي حذف شده و هزينه ي ارسال هر sms هم از بيست و خورده اي قبل تبديل به 16 تومن شده(2 تا تك تومني بيشتر از سيمكارت هاي دولتي)
اميدوارم با اومدن اپراتور دوم رقابت بيشترم بشه(بهتره ما)

msmkhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من در مقابل خوابوندن 800000 تومن و تازه سرويس بد. تاليا بد نيست چون از همون اول sms,vms داره تازه حرف زدن با تاليا مثل حرف زدن با تلفن ثابت است(فعلا). و براي كسايي كه خيلي نخوان صحبت كنند (مثل من) بد نيست. در ضمن براي كسايي كه نمي تونن 800 تومن بدن هم خوبه.

UserPro86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از msmkhm :
به نظر من در مقابل خوابوندن 800000 تومن و تازه سرويس بد. تاليا بد نيست چون از همون اول sms,vms داره تازه حرف زدن با تاليا مثل حرف زدن با تلفن ثابت است(فعلا). و براي كسايي كه خيلي نخوان صحبت كنند (مثل من) بد نيست. در ضمن براي كسايي كه نمي تونن 800 تومن بدن هم خوبه.
موافقم :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

من میخوام برای تولد یه مورچه ایی بهش سیم کارت تالیا بدم

1- نقدش الان چنده ؟
2- بعدش می خواستم بدونم که کمترین شارژی که برای دوماه میشه کردش چقدره ؟ اگر دوماه 10 تومن داشته باشه براش می گیرم اما گر زیر 20 تومن نداشته باشه باید یه چیز دیگه بگیرم چون الکی می ندازمش تو خرج

3- بعدش برای گوشی هم این گوشی های 40 تومنی موتورولا C118 خوبه بنظرتون ؟ آنتن میده ؟

می وام سیم و گوشی حدودا بشه 100-110
مرسی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مورچه یعنی یک پسر 14-15 ساله . چه فرقی می کنه ؟ پسرها تا آخر عمر مورچه هستند

خط تالیا پرسیدم حدودا 60-70 تومنه . یه گوشی 30-40 تومنی هم باشه دیگه حله

خب

1- گوشی تا 40-50 تومن چی پیشنهاد می کنید ؟
لطفا یک ریال بیشتر از این نشه .. موتورولا C118 خوبه ؟ آنتن میده ؟

2- حداقل شارژ کارت تالیا برای 2 ماه چقدر هست ؟ یا برای یکماه ؟ من زیاد وارد نیستم به تالیا ... خلاصه حداقلش چقدره برای چه مدت ؟ اصلا محدودیت مصرف داره یا من اشتباه می کنم ؟

مرسی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از CP-YOU :
مورچه یعنی یک پسر 14-15 ساله . چه فرقی می کنه ؟ پسرها تا آخر عمر مورچه هستند

خط تالیا پرسیدم حدودا 60-70 تومنه . یه گوشی 30-40 تومنی هم باشه دیگه حله

خب

1- گوشی تا 40-50 تومن چی پیشنهاد می کنید ؟
لطفا یک ریال بیشتر از این نشه .. موتورولا C118 خوبه ؟ آنتن میده ؟

2- حداقل شارژ کارت تالیا برای 2 ماه چقدر هست ؟ یا برای یکماه ؟ من زیاد وارد نیستم به تالیا ... خلاصه حداقلش چقدره برای چه مدت ؟ اصلا محدودیت مصرف داره یا من اشتباه می کنم ؟

مرسی

دستت درد نکنه دیگه....ما همه مورچه ایم؟؟:D

حالا جدا از شوخی....

1- اون موتورلا که میگید خوبه یه نفر داره و راضیه....یه دونه دیگه هم هست 1100 که اونم نوش 48 بود چند روز قبل....

2- اینو نمیدونم ....

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
اگه اینجا کسی خط تالیا داره راهنمایی کنه.
دوست دارم بدونم هنوز تالیا مشکلات قدیم رو مثل آنتن ندادن و در دسترس نبودن و مشکلات sms رو داره یا نه .
یعنی به خریدش می ارزه؟

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
اگه اینجا کسی خط تالیا داره راهنمایی کنه.
دوست دارم بدونم هنوز تالیا مشکلات قدیم رو مثل آنتن ندادن و در دسترس نبودن و مشکلات sms رو داره یا نه .
یعنی به خریدش می ارزه؟

مشکل مسیجش هنوز برطرف نشده ، به یکسری از شماره ها مسیج به موقع میرسه ولی با بعضی شماره ها خیلی دیر​

بالا