سلام به همه ی دوستان پی تی
خوب آپدیت جدید مایکروسافت هم حدوداً 20 روزی هست که عرضه شده من یکم دیر این تایپکو زدم ولی شما ببخشید.
این آپدیت در روز 1 نوامبر روانه ی بازار شد.
اما یه چند تا ویژگی جدید در این آپدیت به چشم میخوره یکیش برای کسانی که کینکت دارن اما مهمترینش چیزی به نام AP 2.5 هست که مخفف Anti-Pricy 2.5 هست که لایه ی امنیتی هست که و این قابلیت در درایو های قبلی هم وجود داشته اما خوب فعال نبوده و به همین دلیل هم گروه های هکر XBOX فکری به حالش نکردن اما حالا مایکروسافت اومده و اونو فعال کرده
اما بریم سره طرز کار این AP 2.5
وقتی شما یه بازی رو که دارای لایه ی امنیتی AP 2.5 هست (دقت کنید که همه ی بازی ها این لایه رو ندارن و
تا اونجایی که من میدونم تاحالا بازی های FABLE III و ASSASSIN`S CREED:BROTHERHOOD این لایه رو دارن و بازی هایی مثل CALL OF DUTY: BLACK OPS این لایه رو ندارن و خود من هم الان دارم BLACK OPS بازی می کنم.) رو داخل دستگاه میذارید (این AP 2.5 هم روی بازی وجود داره و هم با آپدیت جدید اگه آپدیت بکنین رو خود دستگاه هم میاد) این AP 2.5 دستور میده تا چک کنه و ببینه این بازی این لایه رو داره یا نه از اونجایی که این بازی هایی که ما بازی میکنیم کپی هست دستگاه جواب درستی به این AP 2.5 نمیده و ما به اصطلاح FLAG میشیم و در BAN WAVE بعدی ما بن میشیم. در ضمن بازی هم اجرا نمیشه
و اما سولاتی که ممکنه در این ضمینه پیش بیاد
1- FLAG یعنی چی؟
فلگ یعنی اینکه دستگاه ما علامت گذاری میشه به عنوان دستگاهی که بازی کپی اجرا می کنه و در موج بعدی بن ویو ما بن میشیم
2-اگه من نخوام تو محیط لایو بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟
این AP 2.5 بر هم به طور آفلاین و هم به طور آنلاین دستگاه رو علامت گذاری می کنه و زمانی که شما میرید تو لایو
به مایکروسافت دستگاه شما رو به عنوان دستگکاه فلگ شده میفرسته. در ثانی شما اصلاً نمی تونی بازی کنه.
3-اگه من دستگاهمو آپدیت نکنم چی؟
بعضی از بازی ها مثل FABLE III با این که AP 2.5 دارن اما روی دشبورد قدیمی میانو
بعضی از بازی های جدید مثل ASSASSIN`S CREED:BROTHERHOOD در خود بازی آپدیت جدید وجود داره و وقتی میخواید بازی رو بیارید پیغام آپدیت می ده و شما آپدیت که می کنی می زنه که DISK IS UNREADBLE .
اینم عکس هاش که سایت BAZICENTER پیدا کردم:
و اما راه حل برای این موضوع
راه حل اول:
بیخیال بازی هایی که AP 2.5 دارن بشیم
راه حل دوم:
C4EVA سرپرست گروه هکران XBOX و گروهش در حال کار بر روی فریمور جدیدی به نام LT+ هستند که این مشکل رو حل می کنه و شما به راحتی میتونید بازی کنید.
زمان دقیقی برای انتشار این فریمور گفته نشده اما تو اونجایی که من شنیدم بعد کریسمس احتمالاً این فریمور ها ریلیز بشن
راه حل سوم:
خرید بازی اوریجینال
راه حل چهارم:
به گفته ی سایت PINATA این سایت در حال کار بر روی بازی ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD هست تا به اصطلاح نسخه ی پچ شدش را روانه ی بازار کنه و این مشکل حل بشه.
به نظر من که به این راه حل آخریه امیدوار نباشید چون من هم زیاد امید ندارم
به نظرم بهتره تا وایسیم و این فریمور جدیده ریلیز بشه
دوستان اگه راه حل اضافه تری یات چیز دیگه ای می دونید این جا بذارید...همه خوشحال میشن
در آخر اگه کم و کسری بود به بزرگی خودتون ببخشید دیگه.....