• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

mahsa_ss21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صبـر کنید Slim کپـی خور بشـه بهتـر نیست ؟ ;)

چرا من هم بهشون گفتم اگه دنبال بهترین هستن فعلا صبر کنن.یا موقتا یه ارکید بخرن.

اگه اینطوره که صبر میکنم تا slim کپی خور شده بیاد :)
فکر میکنید کی منتشر بشه :worried:

میشه بگید امکانات و مشخصات کامل slim چیه و حدود قیمتش چنده :party:
ممنون

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370

ممنون

هک شده و در مرحله ی تست هست.پس به زودی

مشخصات همه ی کنسول های 360 یکی هست.فقط مصرف برقشون فرق داره.

اسلیم ظاهرش هم بهتره.
قیمتش هم تو ایران باید بالای 400 باشه.

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

ممنون
سلام
جسارتا میشه بپرسم شما الان PS3 دارید یا نه ؟ (و اگه ندارید چرا یه PS3 نمیگیرید ؟)

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام
جسارتا میشه بپرسم شما الان PS3 دارید یا نه ؟ (و اگه ندارید چرا یه PS3 نمیگیرید ؟)

چون 360 کینکت داره ولی PS3 بستنی قیفی داره :دی
**
به نظر من هم اگه قرار هست 400 تومنی خرج کنید PS3 بهتره.
البته من از طرح دستش چون تکراری هست خیلی خوشم نمیاد اما تکنولوزی دستش بالا تر از 360 هست.
تازه PS3 هک هم شده و بازی هاشو میشه راحت رو هارد ریخت.ولی دردسر های خودش رو داره.
آپدیت جدیدش هم که هک رو برطرف کرده.

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
**
البته من از طرح دستش چون تکراری هست خیلی خوشم نمیاد اما تکنولوزی دستش بالا تر از 360 هست.
تازه PS3 هک هم شده و بازی هاشو میشه راحت رو هارد ریخت.ولی دردسر های خودش رو داره.
آره یه چیزی تو همون مایه های بستنی قیفی !
بالفرض هک هم نشده باشه باز میشه یه بودجه 100 تومنی مثلا برای بازی هاش گذاشت و خرید و فروش کرد بازی هاش رو ، این وسط هم اگه زرنگ باشی میتونی یه چیزی هم به جیب بزنی ! (البته اگه دنبال جمع کردن کلکسیون بازی نباشیم)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
یه پیشنهاد دوستانه بدم بهتون . من عشق بازیهای سگا بعدش هم پلی استیشن 2 بودم . الان یک ماه پیش به اصرار برادرم ایکس باکس 360 خریدیم . باورتون نمیشه اصلا حسش نیست بشینم بازی کنم ... اگه کامبت 4 سگا بود شاید هر روز بازی میرکدم اما نمیدونم چرا دیگه حال نمیده! البته الان 20 سالم شده ... تا 17 سالگی یادمه خیلی مشتاق بازی بودم .

ایکس باکس افتاده یه گوشه خونه هر از گاهی یه pes بازی میکنیم . (فوتبال ) . از من میشنوین اگه سنتون بالاس اول برین یه جایی بازی کنین ببینین بهتون حال میده یا نه که الکی پولتون رو خراب نکنین . جسارت نشه ... پیشنهاد بود .

mahsa_ss21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

**

بالفرض هک هم نشده باشه باز میشه یه بودجه 100 تومنی مثلا برای بازی هاش گذاشت و خرید و فروش کرد بازی هاش رو ، این وسط هم اگه زرنگ باشی میتونی یه چیزی هم به جیب بزنی ! (البته اگه دنبال جمع کردن کلکسیون بازی نباشیم)

یه پیشنهاد دوستانه بدم بهتون . من عشق بازیهای سگا بعدش هم پلی استیشن 2 بودم . الان یک ماه پیش به اصرار برادرم ایکس باکس 360 خریدیم . باورتون نمیشه اصلا حسش نیست بشینم بازی کنم ... اگه کامبت 4 سگا بود شاید هر روز بازی میرکدم اما نمیدونم چرا دیگه حال نمیده! البته الان 20 سالم شده ... تا 17 سالگی یادمه خیلی مشتاق بازی بودم .

ایکس باکس افتاده یه گوشه خونه هر از گاهی یه pes بازی میکنیم . (فوتبال ) . از من میشنوین اگه سنتون بالاس اول برین یه جایی بازی کنین ببینین بهتون حال میده یا نه که الکی پولتون رو خراب نکنین . جسارت نشه ... پیشنهاد بود .

مسلما من میخوام یه چیز خوب بگیرم
خوب یعنی اگه بخوام بیشتر از 400 خرج کنم PS3 بگیرم؟

مگه XBOX بهتر از PS3 نیست؟
بازی های PS3 گرون نیست؟

orginalfilm ایکس باکس تو چه مدلیه؟
خوب سنم که از شما بیشتره، ولی آیا این دلیل میشه که نخریم؟

منظورت اینه که ایکس باکس خوب نیست؟

چقد حرفهای ضد و نقیض داره زیاد میشه :hmm:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خوبی که خوبه ...گرافیک عالی . مال من آرکید ِ با مادر بورد جاسپر هست. من میگم بازی کردن بهم حال نمیده مثل قبلا ... شما برو یه جایی ایکس باکس گیر بیار یه ساعتی بازی کن اگه خوش بهت گذشت بخر که حرف نداره . اما اگه خوش بهت نگذشت بدون مثل ما پیر شدی .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
برا خرید کنسول خرج زیادی نکن با اینکه تا 4سال آینده خبری از نسل جدید کنسول نیست ولی بازم میگم خرج زیادی الکیه!
شما با یه آرکید کارت راه میفته فقط یه هارد نداره که اونم الانا نیازت نمیشه بعدا که خواستی میتونی یکی براش بگیری!
البته الان اوضاع بازار داغونه قیمت جهانی آرکید 150ت هست ولی میدن 230-40!!!!!!!!! هیچ وقت اینطوری نبوده بازار!
ولی برا مصرف کننده هیچ وقت دیر نیست و الانم میتونی بگیری!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
آره خوب.
كلاس PS3 هم بالاتره :دي

مسلما من میخوام یه چیز خوب بگیرم
خوب یعنی اگه بخوام بیشتر از 400 خرج کنم PS3 بگیرم؟

مگه XBOX بهتر از PS3 نیست؟
بازی های PS3 گرون نیست؟

orginalfilm ایکس باکس تو چه مدلیه؟
خوب سنم که از شما بیشتره، ولی آیا این دلیل میشه که نخریم؟

منظورت اینه که ایکس باکس خوب نیست؟

چقد حرفهای ضد و نقیض داره زیاد میشه :hmm:

ببينيد PS3 رو معمولا براي بازي هاي انحصاريش ميخرن.يعني بازي هايي مثل God of War,heavy rain,uncharted,killzone
و ...
و فكر نكنم اين بازي ها با سليقه ي بيشتر دختر ها جور بشن.

از نظر من 400 تومن براي خريد يه كنسولي كه ميشه با 230 تومن هم خريد خيلي زياده.
از لحاظ سخت افزاري هم 360 و هم 3 هر دو تقريبا در يه حد هستن.
هميشه بهترين،گرون ترين نيست.تنها فرق مدل هاي مختلف 360 در هارد هست و يه سري لوازم جانبي.

شما يه آركيد بگيريد اگه خوشتون اومد يه هارد هم براش بخريد.
360 بهتر از 3 نيست اما بدتر هم نيست.

mahsa_ss21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارم متقاعد میشم برم یه آرکید بگیرم

البته اگه آرکید داغ نکنه ، هنگ نکنه

شاید بره یکی از دوستامو یه چند روزی قرض کنم ، ببینم چه جوریه

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
آره خوب.
كلاس PS3 هم بالاتره :دي
اینکه 100 البته !:دی

ببينيد PS3 رو معمولا براي بازي هاي انحصاريش ميخرن.يعني بازي هايي مثل God of War,heavy rain,uncharted,killzone
و ...
و فكر نكنم اين بازي ها با سليقه ي بيشتر دختر ها جور بشن.

از نظر من 400 تومن براي خريد يه كنسولي كه ميشه با 230 تومن هم خريد خيلي زياده.
از لحاظ سخت افزاري هم 360 و هم 3 هر دو تقريبا در يه حد هستن.
هميشه بهترين،گرون ترين نيست.تنها فرق مدل هاي مختلف 360 در هارد هست و يه سري لوازم جانبي.

شما يه آركيد بگيريد اگه خوشتون اومد يه هارد هم براش بخريد.
360 بهتر از 3 نيست اما بدتر هم نيست.
کلا این متن تایید میشه (به خصوص قسمت بولد شده) ،
اگه پلیر حرفه ای نیستید شک نکنید 360 (آرکید) بهترین گزینه برای خرید کنسوله . (و البته اگه پلیر حرفه ای هستید PS3 رو به خاطر بازی هاش ممکنه تو انتخاب اولتون قرار بدید)
ضمن اینکه تو اون بازی های انحصاری من Metal Gear 4 رو هم اضافه می کنم که همین یه بازی ارزش خرید یه PS3 رو داره برای من !

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه پای خرید باشه با آرکید موافقم ... خیلی به صرفه تره .

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
دارم متقاعد میشم برم یه آرکید بگیرم

البته اگه آرکید داغ نکنه ، هنگ نکنه

شاید بره یکی از دوستامو یه چند روزی قرض کنم ، ببینم چه جوریه
خدا رو شكر! :دي
نه مشكلي نداره.هنگ هم نميكنه.از لحاظ سخت افزاري كه با اليت فرقي نداره

اینکه 100 البته !:دی

کلا این متن تایید میشه (به خصوص قسمت بولد شده) ،
اگه پلیر حرفه ای نیستید شک نکنید 360 (آرکید) بهترین گزینه برای خرید کنسوله . (و البته اگه پلیر حرفه ای هستید PS3 رو به خاطر بازی هاش ممکنه تو انتخاب اولتون قرار بدید)
ضمن اینکه تو اون بازی های انحصاری من Metal Gear 4 رو هم اضافه می کنم که همین یه بازی ارزش خرید یه PS3 رو داره برای من !
شاكريم.
متال جز غيره بود.تازه يه متال هم داره براي 360 مياد!

ما هم براي Dm‍C يه 360 خريديم :دي

mahsa_ss21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدم وقتی این دو تا ویدئو رو میبینه
چشم بسته میگه xbox

معرفی Kinect
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=LR-AdJu_7fg"]YouTube - kinect_allup[/nomedia]

معرفی 25 بازی برتر XBOX
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=WpXW1UPetgE"]YouTube - The Top 25 Xbox 360 Games[/nomedia]

واقعا معرکس

mmawwe

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . من چند وقتی هست که زیاد بازی نمیکنم با ایکس باکس و چند هفته یک بار فقط بازی میکنم . حالا با اومدن فیفا 11 و چند بازی که خیلی دنبالش بودم میخوام آپدیت کنم ولی از یکی از دوستان پرسیدم گفتن که فقط یک سی دی میذارن تو دستگاه و Ok میکنن و آپدیت میشه و به خاطر همین 25 تومن میخوان ازم بگیرن :( اگه نرم افزارهای آپدیت ایکس باکس ( مخصوصا آپدیت برای اجرای بازی های 2010 ) رو دوستان دارن ممنون میشم لینکش و بذارن .

( راستی یک نرم افزار 80 مگی قبلا گرفته بودم که اسمش System .. بود و اونم رو فلش ریختم و عملا گفت داره آپدیت میشه ولی بازی رو نخوند و فقط لوگو " XBOX " رو مثل یک فایل فیلم پخش کرد . )

amo mori

Registered User
لایک‌ها
5
سلام آپدیت جدید داشبورد xbox رو همراه با چگونگی نصبش بگذارید .
اپدیت ٩١٩٩ ؟
تو این سایت http://pardisgame.net/postnav-12958-8.html هست دوستانی که وارد هستن برن یه نگاهی بندازن به ما هم بگن

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه ی دوستان پی تی

خوب آپدیت جدید مایکروسافت هم حدوداً 20 روزی هست که عرضه شده من یکم دیر این تایپکو زدم ولی شما ببخشید.
این آپدیت در روز 1 نوامبر روانه ی بازار شد.

اما یه چند تا ویژگی جدید در این آپدیت به چشم میخوره یکیش برای کسانی که کینکت دارن اما مهمترینش چیزی به نام AP 2.5 هست که مخفف Anti-Pricy 2.5 هست که لایه ی امنیتی هست که و این قابلیت در درایو های قبلی هم وجود داشته اما خوب فعال نبوده و به همین دلیل هم گروه های هکر XBOX فکری به حالش نکردن اما حالا مایکروسافت اومده و اونو فعال کرده

اما بریم سره طرز کار این AP 2.5

وقتی شما یه بازی رو که دارای لایه ی امنیتی AP 2.5 هست (دقت کنید که همه ی بازی ها این لایه رو ندارن و تا اونجایی که من میدونم تاحالا بازی های FABLE III و ASSASSIN`S CREED:BROTHERHOOD این لایه رو دارن و بازی هایی مثل CALL OF DUTY: BLACK OPS این لایه رو ندارن و خود من هم الان دارم BLACK OPS بازی می کنم.) رو داخل دستگاه میذارید (این AP 2.5 هم روی بازی وجود داره و هم با آپدیت جدید اگه آپدیت بکنین رو خود دستگاه هم میاد) این AP 2.5 دستور میده تا چک کنه و ببینه این بازی این لایه رو داره یا نه از اونجایی که این بازی هایی که ما بازی میکنیم کپی هست دستگاه جواب درستی به این AP 2.5 نمیده و ما به اصطلاح FLAG میشیم و در BAN WAVE بعدی ما بن میشیم. در ضمن بازی هم اجرا نمیشه

و اما سولاتی که ممکنه در این ضمینه پیش بیاد

1- FLAG یعنی چی؟

فلگ یعنی اینکه دستگاه ما علامت گذاری میشه به عنوان دستگاهی که بازی کپی اجرا می کنه و در موج بعدی بن ویو ما بن میشیم

2-اگه من نخوام تو محیط لایو بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟

این AP 2.5 بر هم به طور آفلاین و هم به طور آنلاین دستگاه رو علامت گذاری می کنه و زمانی که شما میرید تو لایو
به مایکروسافت دستگاه شما رو به عنوان دستگکاه فلگ شده میفرسته. در ثانی شما اصلاً نمی تونی بازی کنه.

3-اگه من دستگاهمو آپدیت نکنم چی؟

بعضی از بازی ها مثل FABLE III با این که AP 2.5 دارن اما روی دشبورد قدیمی میانو
بعضی از بازی های جدید مثل ASSASSIN`S CREED:BROTHERHOOD در خود بازی آپدیت جدید وجود داره و وقتی میخواید بازی رو بیارید پیغام آپدیت می ده و شما آپدیت که می کنی می زنه که DISK IS UNREADBLE .
اینم عکس هاش که سایت BAZICENTER پیدا کردم:

gvb1vcjasmsiozflmq.jpg

5i60hz1dljhcxzy265qi.jpg

و اما راه حل برای این موضوع

راه حل اول:

بیخیال بازی هایی که AP 2.5 دارن بشیم:D

راه حل دوم:

C4EVA سرپرست گروه هکران XBOX و گروهش در حال کار بر روی فریمور جدیدی به نام LT+ هستند که این مشکل رو حل می کنه و شما به راحتی میتونید بازی کنید.
زمان دقیقی برای انتشار این فریمور گفته نشده اما تو اونجایی که من شنیدم بعد کریسمس احتمالاً این فریمور ها ریلیز بشن

راه حل سوم:

خرید بازی اوریجینال:D

راه حل چهارم:

به گفته ی سایت PINATA این سایت در حال کار بر روی بازی ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD هست تا به اصطلاح نسخه ی پچ شدش را روانه ی بازار کنه و این مشکل حل بشه.

به نظر من که به این راه حل آخریه امیدوار نباشید چون من هم زیاد امید ندارم

به نظرم بهتره تا وایسیم و این فریمور جدیده ریلیز بشه

دوستان اگه راه حل اضافه تری یات چیز دیگه ای می دونید این جا بذارید...همه خوشحال میشن

در آخر اگه کم و کسری بود به بزرگی خودتون ببخشید دیگه.....

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام آپدیت جدید داشبورد xbox رو همراه با چگونگی نصبش بگذارید .
اپدیت ٩١٩٩ ؟
تو این سایت http://pardisgame.net/postnav-12958-8.html هست دوستانی که وارد هستن برن یه نگاهی بندازن به ما هم بگن
سلام دوست عزیز

اینجا رو کلیک کن همه ی توضیحات به علاوه ی جدید ترین آپدیت برا 360 هست.

بالا