• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تخصصی کسب درامد از تسک ها (مینی جابها) روزانه 1 تا 5 دلار

benima

Registered User
لایک‌ها
64
سلام به همگی
این تاپیک رو میزنم تخصصی واسه تسکها یا همون مینی جاب های کلیه سایتها
هر از گاهی ساعتهای قرار گرفتن مینی جابها رو میزارم
دوستان سایتهایی هم که درشون ارزش تسکها بیشتره رو قرار بدند بنده هم قرار میدم
چون جدیدا هم باید با جواب تسکها رو زد برای دوستانی سوالاتی پیش میاد که میتونند بزارند تا زودتر با همکاری دوستان به جواب برسند.
در ضمن تسکهایی به جز کازینو ها هم هست که میشه با زدن اونها روزی یک دلار فقط با اونها دراورد که بعضی هاشون اسون و بیشترشون رو باید اشنا بود تا جواب داد.
من خدا رو شکر تسکهای کازینو رو بالای 90 درصد از هر کشوری که بوده زدم
به غیر اونها تسکهای روزانه رو هم میزنم که درامد خوبی داره.
این رو دوستان به یاد داشته باشند تسکها محدود به چند تا سایت نیست چون در سایتهایی تسکهایی هست که در سایت دیگری نیست.
هر راهنمایی که بتونم برای دوستان انجا میدم.
کسب درامد راحت هست فقط باید کمی دقت و سرعت داشته باشید

اینم نمونه ای از امار تسک بنده

10891194294990221828.png

اینم دو سایت معروف در تعداد و ارزش تسکها

Last edited:

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
من 2،3 روزه تو نوباکس و پروباکس همه کازینو ها به اجبار اون پایین Yes فعال هست و نمیتونم جواب بدم هر تسک هم سوالاتش متفاوته کلمه اصلی سوال رو هم تو سایت که باز میکنم سرچ میکنم پیدا نمیشه
شما ترفندی چیزی نداری بهمون یاد بدی

benima

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من 2،3 روزه تو نوباکس و پروباکس همه کازینو ها به اجبار اون پایین Yes فعال هست و نمیتونم جواب بدم هر تسک هم سوالاتش متفاوته کلمه اصلی سوال رو هم تو سایت که باز میکنم سرچ میکنم پیدا نمیشه
شما ترفندی چیزی نداری بهمون یاد بدی

خوب واسه این نوع کازینوها وقتی کلمه اصلی جواب نمیده براحتی
دنبال مشابه جوابها باش که با تیتر سایت همخونی داره
یکیم اگر زیاد با تسکها کار کرده باشی فقط چند تا سایت هستند که هر شب تکرار میشند این کارت رو راحت میکنه

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
ممنون اگر زمان انجام هرتسک برای هر کشوری توی پست اول قرار بگیره ممنون میشم

benima

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان سایت North Clicks سایت خوب و درامد زایی هست که این سای هم از نظر تعداد تسک رده بالا داره اما ارزش تسکها کمی پایینه
اما تسکهایی هم داره که مخصوص به خود سایت هست و طی روز میاد
نکته جالب اینه که تسکهای کازینو در این سایت زودتر از سایتها دیگر میاد
از نظر ارزش کلیک هم چه برای خود شخص و چه رفرالها خوبه
نکات مثبتش :
داشتن قسمت شانس با سکه (که همون شیر یا خط خودمون هست) هست که بنده تا روزی 500 سنت هم دراوردم باهاش
خرید رفرال با قیمت خیلی پایین مثلا با 300 سنت 5 رفرال میده
همچنین امکان جالب پوینت یا امتیاز که به ازای دیدن تبلیغ یا تسک و.. میده که میشه به دلار تبدیلش کرد
انتقال پول از حساب اصلی به حساب کاربری حتی 10 سنتم امکان پذیره
همچنین نکته قوی دیگه خرید پکیج تبلیغاتی ارزان با 1 دلار که چند نوع تبلیغ رو با هم میده
در ضمن پرداختش هم به اگوپی هم هست به پیزا هم هست.
خلاصه در اخر باید بگم هم تسکهای خوبی داره هم تبلیغای زیادی داره و هم راههای کسب درامد راحتی داره
واقعا با کمی وقت گذاشتن از این سایتم میشه دلار دراورد.
دوستان از طریق زیر میتونن عضو بشوند.

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
تسک ها چی ساعتی میان؟
ساعت اومدنشون برای کشورهای مختلف فرق میکنه؟

benima

Registered User
لایک‌ها
64
تسک ها چی ساعتی میان؟
ساعت اومدنشون برای کشورهای مختلف فرق میکنه؟

زمان دقیقی برای تسکها نمیشه در نظر گرفت چون متغیره
بنده یادمه چند وقت پیش ساعت 3و نیم میومد یهو بعد از چند روز ساعت 4 اومد بعدشم یه رو 5 صبح تازه اومد.
میشه زمان تقریبی براش تعیین کرد که اونم صد در صد نیست

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوست عزیزم
میشه بفرمایید از چه قند شکنی استفاده کنیم که مولتی باشه؟
فقط این ساعت اومدن کازینوها خیلی بده.راهی برای اون نیست؟

mr-en75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپیک خیلی خوبی زدی دوست عزیز. فقط من تازگیا یه مشکلی برام پیش اومده که میخوام ببینم برای من تنها اینجوریه یا نه.
من تا 4 روز پیش، روزی تزدیک 8 دلار تسک میزدم تو نئوباکس اما الان 4 روزه هیچ تسکی نیومده. تسک های کازینو که به کلی غیب شدن!!!
به همین خاطر میرم پروباکس که اونجا نهایتا 4 دلار میتونم بزنم.
آیا نئوباکس برای همه اینطوره؟ کسی اطلاعی نداره که درست میشه یا نه؟؟؟؟

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
تسک ها وقتی که میان نمیمونن ؟؟
یعنی ما مثلا باید بریم 5 صبح تسک بزنیم ؟؟

benima

Registered User
لایک‌ها
64
تاپیک خیلی خوبی زدی دوست عزیز. فقط من تازگیا یه مشکلی برام پیش اومده که میخوام ببینم برای من تنها اینجوریه یا نه.
من تا 4 روز پیش، روزی تزدیک 8 دلار تسک میزدم تو نئوباکس اما الان 4 روزه هیچ تسکی نیومده. تسک های کازینو که به کلی غیب شدن!!!
به همین خاطر میرم پروباکس که اونجا نهایتا 4 دلار میتونم بزنم.
آیا نئوباکس برای همه اینطوره؟ کسی اطلاعی نداره که درست میشه یا نه؟؟؟؟
نه عزیز اتفاقا دیشب تسکها برای نیو هم اومد
در ضمن بخاطر اکانت شما در سایت تسکها نیز هست شما تا بحال چند مدال از سایت تسکها دریاف کردی؟
قطعا دوستان اگر مشاهده کردند که تسکی براشون نمیاد ایراد از فییلترشکن و مخصوصا سرورشون هست
کلا بنده با بیشتر شرکتها و کسایی که فییلترشکن ارایه میدن صحبت کردم و سرور تست گرفتم
متاسفانه با توجه به شرایط ما اکثر جاهایی که سرور فیلتر شکن میدن الکی هست و سرور واقعی نیست
مثلا من یادمه سرور المانی گرفتم که وقتی کامل چک کردم و مشخصات ایپی کشور دقیق رو گرفتم دیدم واسه اسلوونی هست رو المان ست شده
این جور سرورها هست که چون المان واقعی نیست و فک کنم اشتراکی هست تسکها رو نشون نمیده
از این جور سرورها بنده زیاد دیدم که مثلا میگن ما 20 تا سرور از 4 کشور داریم که همش 4 تا بیشتر نیست و الکیه
اینو همه کسایی که تسک میزنن یادشون باشه که خیلی واسه تسکها مهمه و واقعا هم باید ایپی واقعی باشه
در ضمن هنگام خرید حتما بپرسید چند تا سرور دارند از چند کشور
بنده پیشنهادم خرید از سایت خارجی هست که هم سرورها واقعی و هم تعداد سرور بیشتر و کیفی بالا دارند
اینجا شما سرور انگلیس بهت میدن میبینی ایپی کشور المان رو بهت نشون میده
سایت نیو و همچنین پرو باکس به ایپی حساسن و با هر فیلتر شکنی شما تسک ها رو نمیتونی ببینی.

benima

Registered User
لایک‌ها
64
تسک ها وقتی که میان نمیمونن ؟؟
یعنی ما مثلا باید بریم 5 صبح تسک بزنیم ؟؟

نه رفیق بعضیهاشون یکم بیشتر هم میمونن اما نه دیگه تا 1 یا 2 ساعت بعد
متاسفانه ساعتش متغیره مثلا دیشب یکم زودتر فک کنم اومدن
شما بهتر 3 به بعد حواست باشه

mr-en75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز، من وی پی انم درسته. تا چند روز پیش هم تسک میزدم اما الن 2-3 روزه که با تسک های کازینو مشکل دارم. بقیه تسک ها میان اما کازینو ها توی نئوباکس نمیان. فقط تو پروباکس میان. شما مطمئنی که دیشب توی نئو اومده؟ میشه لطف کنی ساعتشو بگی؟ من همیشه 4 میرفتم تسک ها بود...

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
نه عزیز، من وی پی انم درسته. تا چند روز پیش هم تسک میزدم اما الن 2-3 روزه که با تسک های کازینو مشکل دارم. بقیه تسک ها میان اما کازینو ها توی نئوباکس نمیان. فقط تو پروباکس میان. شما مطمئنی که دیشب توی نئو اومده؟ میشه لطف کنی ساعتشو بگی؟ من همیشه 4 میرفتم تسک ها بود...

دوست عزیز میشه سایتی که ازش قند شکن گرفتی به ما هم معرفی کنی؟
بعد اینکه دوستان من دیروز تو قسمت مینی جاب بخش مربوط به تشخیص مقالات و خبر رو جواب دادم و هرکدومش فقط یه دونه اشتباه داشتم و در آخر هم یه پول خیلی جزئی ریخت به حسابم.واسه هر قسمت هزینش زده بود 0.89 سنت ولی خیلی کمتر از اینو ریخت به حسابم یعنی اگه اشتباه جواب بدیم خیلی از پول میزنه؟

benima

Registered User
لایک‌ها
64
عزیز گفتم که شما اول بگو چند تا مدال تا الان از سایت مرجع تسکها گرفتی؟
چون زده بودی روزی 8 دلار تسک میزدی که فکر نکنم بشه/
بعدشم اینکه بنده همیشه طبق معمول 3 و نیم به بعد تسکهام تو نیو اومد دیشبم اومده بودن

دوست عزیز میشه سایتی که ازش قند شکن گرفتی به ما هم معرفی کنی؟
بعد اینکه دوستان من دیروز تو قسمت مینی جاب بخش مربوط به تشخیص مقالات و خبر رو جواب دادم و هرکدومش فقط یه دونه اشتباه داشتم و در آخر هم یه پول خیلی جزئی ریخت به حسابم.واسه هر قسمت هزینش زده بود 0.89 سنت ولی خیلی کمتر از اینو ریخت به حسابم یعنی اگه اشتباه جواب بدیم خیلی از پول میزنه؟

دوستان از سایتای همدیگه برای خرید فیللتر شکن استفاده نکنید
شرکت زیاد هست با کمی سرچ بدست میارید فقط اول با پشتیبانی تماس بگیرید سرورهارو بپرسید
در ورد اون تسکی هم که گفتی اونا اکثرا سه مرحله ای یا 4 مرحله ای هستند که اگه کلشو جواب بدید مبلغی هم جایزه میده
در ضمن مطمین باش کمتر پرداخت نمیکنه و هر تسکس مبلغش درست میاد حسابتون

benima

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان نکته کلیدی دیگه تو هنگام جواب دادن به تسکها اینه که همیشه به جوابهای سوالاتی که تو تسکها در سایت میزارند نمیشه اطمینان کرد
چون بنده مشاهده کردم که بصورت رندوم هم نام بازیها و هم یا سوالاتی که درورد بازیهاس عوض میشه.
یعنی سوالی که همیشه میپرسید سومین بازی چیه و جوابش بود فلان بازی بصورت ثاب نیمونه چون بازی دیگه جایگزین جواب میشه
حتما دقت کنند چون تو هنگام تسک کاربر به اعتماد اینکه همیشه این جواب رو میداد فکر میکنه ایراد از جای دیگس
بهرین کار سرچ دوباره بازی هر شب هست.

benima

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان ساعت قرارگیری تسکها دوروزه خیلی زود شده و سریعتر تسکها میان
به علاوه دیروز تسکهای نیو هم کامل و سریع اومد
منظورم 2 تا 2و نیم به بعد هست.
در ضمن تسکهای جدیدی هم اومده که بیشتر جستجو سایت هست که ارزش خوبی هم داره
تسکهای پروفایلم که همچنان پابرجاست و بهترین سایت برای این نوع تسکها نیو هست اگر همه 9 مرحله رو با درصد بالای 65 بزنید و کامل کنید مبلغی هم جایزه میده
منظورم 3 تا تسکه که بالای 1 دلار میتونید از همین 3 تا دربیارید.

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان از سایتای همدیگه برای خرید فیللتر شکن استفاده نکنید
شرکت زیاد هست با کمی سرچ بدست میارید فقط اول با پشتیبانی تماس بگیرید سرورهارو بپرسید
در ورد اون تسکی هم که گفتی اونا اکثرا سه مرحله ای یا 4 مرحله ای هستند که اگه کلشو جواب بدید مبلغی هم جایزه میده
در ضمن مطمین باش کمتر پرداخت نمیکنه و هر تسکس مبلغش درست میاد حسابتون

پس چرا هر چی میگردم گیرم نمیاد:(
کریو همون چیز پی انه؟
خوب حالا که انقدر ساده گیر میاد خود شما یه سرچ بزن و سایت پیدا کنید واسم پ خ کنید.
مرسی منتظر پاسخ هستم

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
crowd منو بن کرده .

اینو میده

Banned
You have been banned from working. If you think this is in error, please visit our forums.

benima

Registered User
لایک‌ها
64
پس چرا هر چی میگردم گیرم نمیاد:(
کریو همون چیز پی انه؟
خوب حالا که انقدر ساده گیر میاد خود شما یه سرچ بزن و سایت پیدا کنید واسم پ خ کنید.
مرسی منتظر پاسخ هستم

عزیز کریوو.. چیزای دیگه که اسمشون الان به عنوان فیللترشکن پرشده همشون فیلتترشکن هستند
دوست عزیز پیام شما پرشده و نمیتونم براتون پیام بفرستم خالی کنید.

بالا