crowd منو بن کرده .
اینو میده
Banned
You have been banned from working. If you think this is in error, please visit our forums.
عزیز شما برو یه مرورگر دیگه باز کن اول کوکیها رو پاک کن بعد با دوباره ثبت نام کن ببین مشکلت حل میشه
crowd منو بن کرده .
اینو میده
Banned
You have been banned from working. If you think this is in error, please visit our forums.
خالی کردم.منتظر پیامتون هستمعزیز کریوو.. چیزای دیگه که اسمشون الان به عنوان فیللترشکن پرشده همشون فیلتترشکن هستند
دوست عزیز پیام شما پرشده و نمیتونم براتون پیام بفرستم خالی کنید.
متاسفانه بعد از چند هفته امروز صبح زود بیدار شدم تسک بزنم ولی کلا همشون خطا میداد با اینکه ادرس را درست میرفتم
چند روزی هست که سایت نیو تسکهای کازینوش خوب میاد و من تونستم بالای 60 تا رو بزنم
دوستان بین پروباکس و نیو برای تسک نیو بهترین انتخابه چون جایزه برای هر 1 دلار هم داره
همچنین تسکهاش زوتر میاد
بعلاوه بهترین سایت از نظر تعداد تسک در طول روزه که دیگه خودون باید بدونید با چه کشوری تسکهای زیادی میشه زد
چند روزی هست که سایت نیو تسکهای کازینوش خوب میاد و من تونستم بالای 60 تا رو بزنم
دوستان بین پروباکس و نیو برای تسک نیو بهترین انتخابه چون جایزه برای هر 1 دلار هم داره
همچنین تسکهاش زوتر میاد
بعلاوه بهترین سایت از نظر تعداد تسک در طول روزه که دیگه خودون باید بدونید با چه کشوری تسکهای زیادی میشه زد
دادا برا چی تاپیک زیرخاکی بالا میاری به چه درد میخوره بیکاری؟ایا اینجا هنوز فعاله؟
نه دارم تسک می زنم خخخخخخخخدادا برا چی تاپیک زیرخاکی بالا میاری به چه درد میخوره بیکاری؟