Flash toolsدو پست بالاتر پاسخ دادن دوست عزیز
گوشی رو نمیشناسه
Flash toolsدو پست بالاتر پاسخ دادن دوست عزیز
سلامسلام داداش برای فلش کردن b113 از روش تصویری شما استفاده کنیم و قدم به قدم جلو بریم مشکلی بیش نمیاد؟ چون من مبتدی هستم و تا حالا از این کار ها نکردم
اول باید گزینه usb debugging فعال باشه؟
من فقط تنها چیزی که تو این تابیک دیدم دانگرید به b113 هست و آموزش تبدیل u10 به t00 نیست ، لطف میکنید آموزش کامل و تصویری براش بزارید
من گوشیم تا 4.4.2 و اموشن 2.3 هم آبدیت شه برام کافیه
ممنون از وقتی که میزارید
داداش ما فارسیش رو متوجه نمیشیم چه برسه به ترجمه نشده...!!!سلام
دوست گلم آموزش انگلیسیش رو لینک کردم.
من خودم از همین روش عوض کردم،ولی تضمین نمیکنم واسه همه کار کنه.
من به علت اینکه فرصت نداشتم ترجمش نکردم.داداش ما فارسیش رو متوجه نمیشیم چه برسه به ترجمه نشده...!!!
دکمه ی ولوم منفی و مثبت رو نگه ندارید فقط گوشی رو خاموش کنید بعد از زدن گزینه ی دانلود وصلش کنیدتو رو خدا کمکم کنید وقتی می خوام فلش بزنم با فلش تولز این ارور رو میده
http://upload7.ir/imgs/2014-12/35154360641110012331.png
بازم اومددکمه ی ولوم منفی و مثبت رو نگه ندارید فقط گوشی رو خاموش کنید بعد از زدن گزینه ی دانلود وصلش کنید
چند تا نکته بگمبازم اومد
دوست عزیز منم شبیه به همین مشکل رو داشتم. واسه من بدتر بودسلام
من چند ماه پیش این گوشیو خریدم ولی یه مشکلی با وای فایش دارم
وقتی گوشی تو حالته sleep میره اینترنتش قطع میشه حتی صفحه اش هم روشن میکنم وای فایش به مودم وصله و آنتن هم داره ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه و وایبر هم پیام ها نمیاد.وقتی وای فایش رو دستی خاموش روشن میکنم درست میشه و دوباره وصل میشه به اینترنت .یعنی وقتی گوشی تو حالت اسلیپ میره خودبخود اتصالش به اینترنت آفلاین میشه.حتی گزینه keep wi-fi on during sleep هم روی always هستش ولی بازم گوشی وقتی تو حالته اسلیپ میره خودبخود آفلاین میشه،آنتن داره وایفایش ولی اتصالش به اینترنت قطع میشه تا دستی وای فای رو خاموش روشن کنم.مشکل از مودم هم نیست چون گوشیای دیگه این مشکلو ندارن. حالا چکار باید بکنم رامش رو عوض کنم درست میشه ؟
آخه گوشی من u10 هستش.آیا میتونم رام 4.4 مدل t00روش نصب کنم ؟برای u10 رام 4.4 رسمی نمیاد؟دوست عزیز منم شبیه به همین مشکل رو داشتم. واسه من بدتر بود
موقعی که وصل میشدم به اینترنت وای فای بدون اسلیپ رفتن خودش قطع میشد و بعد از چند ثانیه دوباره کانکت میشد.
من وقتی رامم رو عوض کردم به این مشکل بر خورده بودم.می گفتن که باید دالویک کش رو بعد از نصب رام پاک کنی. و اینکه وقتی می خوای رام جدید نصب کنی حتما قبلش باید فکتوری ریست کنی.
اما بازم خیلی واسه من کاربردی نبود. تا اینکه این آخرین ورژن رام t00 که با emui3 هستش نصب کردم که دیگه چنین مشکل رو ندارم.
احتمالا با تعویض یا آپگرید رام درست خواهد شد.
واسه منم یو ده بود.اول. تبدیلش کردم به تی 00 بعدش آپدیت کردمآخه گوشی من u10 هستش.آیا میتونم رام 4.4 مدل t00روش نصب کنم ؟برای u10 رام 4.4 رسمی نمیاد؟
برای u10 رام 4.4 نمیاد ؟ حتما باید به T00 تبدیلش کنم ؟ میترسم تبدیلش کنم عیب و ایراد پیدا کنه، آموزش کامل تبدیل رامش رو از کجا باید ببینم ؟واسه منم یو ده بود.اول. تبدیلش کردم به تی 00 بعدش آپدیت کردم
الان واسه خودم با اموشن 3 هستش. خیلی خوبه.رام با emotion 3 هم ریختید تابحال ؟ یا همون ایموشن 2.3 بهتره ؟
میشه اون ورژنی که ریختید و لینک دانلودش رو بذارید.با تشکرالان واسه خودم با اموشن 3 هستش. خیلی خوبه.
بفرمایییدمیشه اون ورژنی که ریختید و لینک دانلودش رو بذارید.با تشکر