• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع آموزش ها و پرسش و پاسخ های (Huawei G750 (Honor 3x

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
موقع برگردوندن imei از رام اموشن 3
این ارور رو به منمیده برنامه ی mtk tools

--->>> Connect to device <<<---
[+] This may take a few minutes.
[-] Failure.
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessible
--- Through CWM it is possible to get root on this phone! Look URLs :
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=502084#p502084
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38337401&postcount=5
--- ERROR :dev/radio/pttycmd1 inaccessible , should be Root Shell
--- ERROR :pttycmd1 device NOT found!

armingh2

Registered User
لایک‌ها
50
سلام داداش برای فلش کردن b113 از روش تصویری شما استفاده کنیم و قدم به قدم جلو بریم مشکلی بیش نمیاد؟ چون من مبتدی هستم و تا حالا از این کار ها نکردم
اول باید گزینه usb debugging فعال باشه؟
من فقط تنها چیزی که تو این تابیک دیدم دانگرید به b113 هست و آموزش تبدیل u10 به t00 نیست ، لطف میکنید آموزش کامل و تصویری براش بزارید
من گوشیم تا 4.4.2 و اموشن 2.3 هم آبدیت شه برام کافیه
ممنون از وقتی که میزارید

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
سلام داداش برای فلش کردن b113 از روش تصویری شما استفاده کنیم و قدم به قدم جلو بریم مشکلی بیش نمیاد؟ چون من مبتدی هستم و تا حالا از این کار ها نکردم
اول باید گزینه usb debugging فعال باشه؟
من فقط تنها چیزی که تو این تابیک دیدم دانگرید به b113 هست و آموزش تبدیل u10 به t00 نیست ، لطف میکنید آموزش کامل و تصویری براش بزارید
من گوشیم تا 4.4.2 و اموشن 2.3 هم آبدیت شه برام کافیه
ممنون از وقتی که میزارید
سلام
دوست گلم آموزش انگلیسیش رو لینک کردم.
من خودم از همین روش عوض کردم،ولی تضمین نمیکنم واسه همه کار کنه.

armingh2

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
دوست گلم آموزش انگلیسیش رو لینک کردم.
من خودم از همین روش عوض کردم،ولی تضمین نمیکنم واسه همه کار کنه.
داداش ما فارسیش رو متوجه نمیشیم چه برسه به ترجمه نشده...!!!

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
چند تا نکته بگم
1.حتما مطمئن باشید که بوت لودرتون آنلاک باشه.(ممکنه به خاطر این هستش که خطا میده، به این پست دقت کنید)
2.باتریتون رو چک کنید.که خالی نباشه
3.حتما درایور VCOM رو نصب کرده باشید.
این خطا رو من چند روز پیش بهش بر خوردم. با دوباره آنلاک کردن بوت لودر حل شد.
این آموزش رو امتحان کن

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من چند ماه پیش این گوشیو خریدم ولی یه مشکلی با وای فایش دارم
وقتی گوشی تو حالته sleep میره اینترنتش قطع میشه حتی صفحه اش هم روشن میکنم وای فایش به مودم وصله و آنتن هم داره ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه و وایبر هم پیام ها نمیاد.وقتی وای فایش رو دستی خاموش روشن میکنم درست میشه و دوباره وصل میشه به اینترنت .یعنی وقتی گوشی تو حالت اسلیپ میره خودبخود اتصالش به اینترنت آفلاین میشه.حتی گزینه keep wi-fi on during sleep هم روی always هستش ولی بازم گوشی وقتی تو حالته اسلیپ میره خودبخود آفلاین میشه،آنتن داره وایفایش ولی اتصالش به اینترنت قطع میشه تا دستی وای فای رو خاموش روشن کنم.مشکل از مودم هم نیست چون گوشیای دیگه این مشکلو ندارن. حالا چکار باید بکنم رامش رو عوض کنم درست میشه ؟

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
من چند ماه پیش این گوشیو خریدم ولی یه مشکلی با وای فایش دارم
وقتی گوشی تو حالته sleep میره اینترنتش قطع میشه حتی صفحه اش هم روشن میکنم وای فایش به مودم وصله و آنتن هم داره ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه و وایبر هم پیام ها نمیاد.وقتی وای فایش رو دستی خاموش روشن میکنم درست میشه و دوباره وصل میشه به اینترنت .یعنی وقتی گوشی تو حالت اسلیپ میره خودبخود اتصالش به اینترنت آفلاین میشه.حتی گزینه keep wi-fi on during sleep هم روی always هستش ولی بازم گوشی وقتی تو حالته اسلیپ میره خودبخود آفلاین میشه،آنتن داره وایفایش ولی اتصالش به اینترنت قطع میشه تا دستی وای فای رو خاموش روشن کنم.مشکل از مودم هم نیست چون گوشیای دیگه این مشکلو ندارن. حالا چکار باید بکنم رامش رو عوض کنم درست میشه ؟
دوست عزیز منم شبیه به همین مشکل رو داشتم. واسه من بدتر بود
موقعی که وصل میشدم به اینترنت وای فای بدون اسلیپ رفتن خودش قطع میشد و بعد از چند ثانیه دوباره کانکت میشد.
من وقتی رامم رو عوض کردم به این مشکل بر خورده بودم.می گفتن که باید دالویک کش رو بعد از نصب رام پاک کنی. و اینکه وقتی می خوای رام جدید نصب کنی حتما قبلش باید فکتوری ریست کنی.
اما بازم خیلی واسه من کاربردی نبود. تا اینکه این آخرین ورژن رام t00 که با emui3 هستش نصب کردم که دیگه چنین مشکل رو ندارم.
احتمالا با تعویض یا آپگرید رام درست خواهد شد.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
دوست عزیز منم شبیه به همین مشکل رو داشتم. واسه من بدتر بود
موقعی که وصل میشدم به اینترنت وای فای بدون اسلیپ رفتن خودش قطع میشد و بعد از چند ثانیه دوباره کانکت میشد.
من وقتی رامم رو عوض کردم به این مشکل بر خورده بودم.می گفتن که باید دالویک کش رو بعد از نصب رام پاک کنی. و اینکه وقتی می خوای رام جدید نصب کنی حتما قبلش باید فکتوری ریست کنی.
اما بازم خیلی واسه من کاربردی نبود. تا اینکه این آخرین ورژن رام t00 که با emui3 هستش نصب کردم که دیگه چنین مشکل رو ندارم.
احتمالا با تعویض یا آپگرید رام درست خواهد شد.
آخه گوشی من u10 هستش.آیا میتونم رام 4.4 مدل t00روش نصب کنم ؟برای u10 رام 4.4 رسمی نمیاد؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
واسه منم یو ده بود.اول. تبدیلش کردم به تی 00 بعدش آپدیت کردم
برای u10 رام 4.4 نمیاد ؟ حتما باید به T00 تبدیلش کنم ؟ میترسم تبدیلش کنم عیب و ایراد پیدا کنه، آموزش کامل تبدیل رامش رو از کجا باید ببینم ؟

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
مشکلی پیشن نمیاد.
من خیلی وقته تبدیلش کردم و تا حالا مشکلی نداشتم.
نمی دونم که میاد یا نه ولی کلا t00 تیم توسعه بهتری داره.
در مورد آمورش کامل هم لینک سایت اصلیش رو گذاشتم تو پست اول می تونید مراجعه کنید.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
رام با emotion 3 هم ریختید تابحال ؟ یا همون ایموشن 2.3 بهتره ؟

بالا