• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع اشتراک گذاری تجربه استفاده از گارانتی

از کدام شرکت گارانتی کننده خدمات گرفته و رضایت داشته اید؟

  • آواژنگ

    Votes: 0 0.0%
  • ویستا (الماس)

    Votes: 0 0.0%
  • سام سرویس

    Votes: 0 0.0%
  • ایران رهجو

    Votes: 0 0.0%
  • امرتات

    Votes: 0 0.0%
  • سریر

    Votes: 0 0.0%
  • زیگورات

    Votes: 0 0.0%
  • ماتریس

    Votes: 0 0.0%
  • هماهنگ

    Votes: 0 0.0%
  • داده پرداز ( متین )

    Votes: 0 0.0%
  • گلدیران

    Votes: 0 0.0%
  • گرین

    Votes: 0 0.0%
  • سایر

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    3

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
621
لایک‌ها
5,994
درود
Guaranty و Waranty ( خدمات بر مبنای هر کدام متفاوت است) اما به طور کلی معادل با ضمانت نامه یا پشتوانه به معنای تاوان داری و پذیرفتن مسئولیت در قبال ارائه کالا می‌باشد. خدمتی است که ارائه دهنده محصول یا فروشنده در مقابل کالا یا خدماتی که ارائه می کند متعهد می‌شود در صورت نقض ادعای خود، حاضر به تعمیر یا تعویض کالا یا پرداخت مبلغی خواهد شد. نقض عهد زمانی اتفاق می‌افتد که این تعهد به نحوی اجرا نشود، یعنی کالا نقصی داشته باشد یا مطابق میل یا انتظار مشتری نباشد.

طبق این تعریف شرکت های بسیاری در ایران وجود دارند که علاوه بر واردکننده بودن، نمایندگی خدمات یک محصول را بر عهده گرفته اند. در یک دهه اخیر برخی شرکت های جدید و تعدادی از شرکت های باسابقه در زمینه ارائه خدمات ضمانتی به دلیل عدم نظارت با انجام رفتار غیر حرفه ای صرفا به یک فروشنده بی مسئولیت تغییر رویه داده اند.
با توجه به اوضاع موجود در زمینه واردات کالا و افزایش ناگهانی و قیمت های کمرشکن و تورم روزانه، خرید قطعات برای مصرف کننده عادی به شدت سخت شده است و در زمان خرید هم تنها دلگرمی یک خریدار در نظر گرفتن گارانتی دار بودن کالا می باشد.
مصرف کننده در این شرایط سخت اقتصادی به این امید یک کالا را میخرد که در صورت خرابی بتواند نسبت به جبران خسارت بوسیله شرکت ضمانت کننده اقدام کند زیرا که توانایی تهیه یک محصول مشابه و یا همان محصول در این شرایط مالی دشوار، عملا غیرممکن و یا بسیار هزینه بر می باشد.
علاوه بر این تقریبا تمام خریداران عادی و کاربران حرفه ای که قطعات الکترونیکی و کامپیوتری تهیه می کنند، نسبت به نام شرکت گارانتی کننده جستجو کرده و از سابقه آن اطلاع حاصل می کنند. به طور خاص در زمینه قطعات کامپیوتری وقتی یک شخص حرفه ای و متخصص می خواهد قطعه را تهیه کند به طور خاص شرکت گارانتی کننده را به عنوان یک آیتم اساسی در زمان خرید کالا توجه می کند.
البته گارانتی شامل تمام قطعات عادی نیز می شود اما به دلیل پر کاربرد بودن در زمینه الکترونیک و با درنظر گرفتن این موضوع تجربه خود را با ذکر نام شرکت گارانتی کننده برای هر محصول خانگی، اداری و شخصی بیان نمایید تا افراد دیگر هم نسبت به شناخت این شرکت ها آگاه تر بشوند.
 

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
621
لایک‌ها
5,994
تجربه خودم از دوتا شرکت:
یک دستگاه کپی با گارانتی شرکت مادیران برای یکی از اعضای خانواده برای مغازه اش خریدم و بعد از دو ماه کار به من گفت که دستگاه خراب شده و کار نمی کنه و من هم به نمایندگی مراجعه کردم و بعد از پر کردن یک فرم به من گفت کالا بیار و من هم تحویل دادم. بعد از یک هفته تماس گرفتند رفتم و دستگاه گرفتم.
فقط تنها هزینه رفت و برگشت به نمایندگی بود. حتی یک ریال از من پول نگرفتن، دستگاه هم سالم داره مثل بنز کار می کنه.

شرکت یا مغازه ایستا:
یه هارد خریدم ازشون، بعد یه مدت بدسکتور گرفت، فرستادم براشون، و بعد از یک هفته همونطور که تحویل گرفتن، همونطور هم تحویل دادن!
هارد خرابه!
 

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,509
محل سکونت
Tehran
گارانتی سازگار برای من یک هارد اینترنال وسترن رو عوض کرد.البته 6 سال قبل...جدیدا نمیدونم خدماتشون چطوری شده ولی اون موقع من راضی بودم
-------------------
گرین هم یک پاور رو عوض کرد برای من...اونم حدودا 5 سال قبل...جدیدا وضعیت چطوریه نمیدونم
 

mostafa_1366

Registered User
تاریخ عضویت
25 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,459
لایک‌ها
3,692
محل سکونت
DEZ
گارانتی سازگار چند سال پیش واسه من یه هارد اکسترنال عوض کردن بدون هیچ حرفی حتی زنگ هم نزدن که بگن داریم واست میفرستیم!
 

davi12

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2012
نوشته‌ها
700
لایک‌ها
781
مادیران راضی بودم.گوشی ال جی خراب شد برام تعمیر کردن یه بار هم دستگاه کپی رو با هزینه پایین نسبت به ایرانشهر سرویس کردن
بدرسان الکتریک مادربردم سوخت اصلا نمی گفتن چش شده .فقط می گفتن غیر قابل تعمیره.1 ماه هم مونده بود گارانتی تموم بشه.زیربار نمی رفتن

بازرگانی ایران اداپتور تلویزیون سونی که 1 هفته خریده بودم صدا میداد بردم مرکز اصلی تو تهران .می گفتن اداپتور غیر قابل پوشش گارانتی هست خوب حرفشون هم حق بود .ازشون خواستم ببینن حداقل به تلویزیون صدمه میزنه یا نه بازهم به شخمشون بود و کاری برام نکردن.
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,979
لایک‌ها
30,427
محل سکونت
کرج

Dodge Super Bee

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,146
لایک‌ها
16,870
پول اضاف میگیرن برای گارانتی اینکه خدمات بدن یا نه ش مشخص نیست
 
بالا