شما رو وب فعالی یا تلگرام؟ اتفاقا یه گزارش اومده بود که این اختلالات اخیر باعث شده درامد پیج های اینستاگرام به شدت کاهش پیداکنه.از وقتی پارازیت انداختن روی اینستا
درامد من 4 برابر شده
به نظرم فیلترش کنن بهتره![]()
شما رو وب فعالی یا تلگرام؟ اتفاقا یه گزارش اومده بود که این اختلالات اخیر باعث شده درامد پیج های اینستاگرام به شدت کاهش پیداکنه.
شماره ای باید باشه برای دریافت کددوستان اینستا یک هو پیغام داد اکانتم ساسپند شده!!
هیچ کاری هم نکردم جز این که با ip های متفاوت میرفتم که راه دیگه ای نبود
الان شماره تلفن میخواد،راهی نیست بشه بدون شماره مشکل رو حل کرد؟
اگه نه از کجا میشه شماره مجازی پیدا کرد؟
ترجیحا یه اکانت بی استفاده داشته باشین فیلترشکن جدید میزنین اول برین تو اکانت جدیدتون یه چرخی بزنین چارتا کامنت بزارین مطمئن شین اکانتتون بن نمیشه بعد برین تو اکانت اصلیتوندوستان با فیلترشکن فیری میرین اینستا مواظب باشین یهو ساسپند میکنه داءمی برگردوندنش مکافات داره
هیچ بازخوردی پیجت نداره پستات به مرور لایک های طبیعی اشم کم میشهسلام
نقش فالور فیک رو به صورت تجربی بگید
پیج رو داغون میکنه ؟
لطفا تجربه تون رو بگید وگرنه مقاله توی گوگل زیاده
مرسی
بنظرم باید اینجوری به قضیه نگاه کرد که انقد ملت به لایک اینا توجه نکنن و بجاش به دو مرحله جلوتر فکر کنن یعنی از اول تصور این رو داشته باشن تو اکسپلور هستن حالا چی باید پست بزارن که شخص مورد نظر رفت اکسپلور دلش بخواد رو پست ما کلیک کنه! بعضی علاقه دارن یه پست از چیزی که اصلا دلیلی نداره بره اکسپلور و خوب نشدنیه واقعا.برای رشد یک صفحه در اینستاگرام، به نظر من؛ نمایش در اکسپلور یکی از اصلی ترین فاکتورهاست. چون بدون هزینه تبلیغات، پست ها رو به هزاران کاربر نمایش میده...
حالا سوال اینجاست؛ چطوری میشه رفت اکسپلور؟
همه میگن باید پست ها، لایک و کامنت و سیو و شِیر زیاد بخوره... ولی به نظر من، نوع محتوا مهم تر از این عوامله و خود اینستاگرام جدای از هشتگ ها، نوع محتوای عکس و ویدیو رو آنالیز و دسته بندی می کنه و به طرفداران اون سبک نمایش میده.
کاربران در اینستاگرام بیشتر تمایل به دیدن محتوای کوتاه، فان و سطحی دارن و به باور من تعداد بسیار بسیار زیادی از این یوزرها، افراد زیر 15 سال هستند.
این نرم افرار هست..راهی نیست برای استفاده از اینستا توی کامپویتر شبیه ساز گوشی ریخته نشه؟
واقعا نسخه تحت وب یا خود اپ ویندوز بدن ولی یه شبیه ساز هم میکنم یه مرحله اضافیه.
درود
یکی دو هفته ای با شخصی گفتگو میکردیم بابت اینکه ادمین اینستاگرام پیج خام محل کار ما باشه
پنجشنبه به توافق رسیدیم و یه قرارداد اوردن و امضا کردیم و بیعانه ای دادیم و رفتن
از پنجشنبه شب تا الان که ظهر یکشنبه هست ، فقط دیروز یه استوری سلام صبح بخیر گذاشتن ایشون
نه بایو ، نه لوگو ، نه پست ، نه هشتک هیچ کاری نکردن
چه رفتاری با ایشون داشته باشم ؟
به نظرتون سرش خیلی شلوغه و پیج های خیلی زیادی رو قبول کرده ؟
اگر امروز فعالیتی نداشتند فسخ کنم ؟
بعدا امکان داره تنبلی کنند ؟
تجربه و نظرتون رو بگید
(ضمنا قرار بوده ماهانه حدود 100 استوری و هفته ای 3 پست بزارن و کارهایی همچون هشتک و بایو و لوگو و این حرفا که فقط و فقط از پنجشنبه شب تا الان 1 دونه استوری فقط گذاشتن)