• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبادل ارز در یواینوست (Uinvest.com.ua) با بهترین نرخ

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

در این تاپیک تبادل ارز سایت یواینوست با "نرخ فوق العاده" توسط من انجام میشه و بزودی سایت شخصی راه اندازی خواهد شد !

موفق باشید.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام

در این تاپیک تبادل ارز سایت یواینوست با "نرخ فوق العاده" توسط من انجام میشه و بزودی سایت شخصی راه اندازی خواهد شد !

موفق باشید.

مخلصيم سالار جان
من زيرمجموعه خودت هستم تو Uinvest
منتظريم سايت رو معرفي كني

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوسته عزیز من سالار نیستم من Sylar محمد یگانه هستم !
و سایت هم بزودی قرار میگیره ، متشکر

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام یعنی پول میریزی تو یونیوست 20 دلار چند تومن میریزی
بعد یه سوال سایتش معتبر هست تا به حال دریافتی داشتی ؟ تا واریز پول چند روز طول میکشه؟
ممنون میشم به سوالات جواب بدی

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
سلام یعنی پول میریزی تو یونیوست 20 دلار چند تومن میریزی
بعد یه سوال سایتش معتبر هست تا به حال دریافتی داشتی ؟ تا واریز پول چند روز طول میکشه؟
ممنون میشم به سوالات جواب بدی

سلام دوست عزیز بله سایت معتبر هست !
برای اطلاعات کامل تر باید چند روز صبر کنید تا راه اندازی سایت بنده !

امروز هم هر دلار Uinvest به قیمت 3000 تومان فروخته میشه ، متشکر

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
قصد توهین ندارم ولی آدم دندون گردی هستی!
دوستان همونطور که در تصاویر میبینید اگه دلار پرفکت مانی داشته باشید و بخوایید از طریق ایشون منتقل کنید به یواینوست، باید 40 درصد کارمزد بهش بدید، یعنی اگه مثلا 100 دلار پرفکت مانی بهش بدید فقط 60 دلار به حساب یواینوست شما میریزه و فقط 40 دلار ناقابل!!! کارمزد میگیره!

سلام دوست عزیز
میگم میخوای اول یه نگاه به همین عکسایی که گذاشتی بکن بعد به این بنده خدا بگو دندون گردی خوب؟ :lol:
کارمزد Add Fund رو زده 40-% پسر خوب! نه 40 درصد! تو خود عکس هم میبینی که گذاشته 60 دلار پرفکت مانی = 100 دلار یواینوست! یعنی اگه با ایشون پول تو حسابت واریز کنی 40% مبلغ رو پرداخت نمیکنی!

اُپن یور آیز من! :دی

موفق باشید :D

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزیز
میگم میخوای اول یه نگاه به همین عکسایی که گذاشتی بکن بعد به این بنده خدا بگو دندون گردی خوب؟ :lol:
کارمزد Add Fund رو زده 40-% پسر خوب! نه 40 درصد! تو خود عکس هم میبینی که گذاشته 60 دلار پرفکت مانی = 100 دلار یواینوست! یعنی اگه با ایشون پول تو حسابت واریز کنی 40% مبلغ رو پرداخت نمیکنی!

اُپن یور آیز من! :دی

موفق باشید :D

بله شما درست میگید، من اشتباه میکردم! من از آقای محمد یگانه به خاطر اشتباهم عذرخواهی میکنم.
اما این روش یه مشکلی داره! مثلا ما میتونیم از طریق FP هایی که کارمزدشون منفی هست پول بریزیم و از طریق کسانی که کارمزد صفر دارن پول رو برداشت کنیم که در این صورت ما سود میکنیم و اون طرف ضرر میکنه! تنها در صورتی کسی که کارمزد منفی داره سود میکنه که واریز و برداشت رو فقط با خودش انجام بدیم. یعنی مثلا برای واریز فقط 60 دلار بدیم و 100 دلار در یواینوست داشته باشیم، وقتی هم که خواستیم 100 دلار رو برداشت کنیم باید 200 دلار در یواینوست داشته باشیم! پس در کل یعنی واریز و برداشت با یک FP، شصت درصد کارمزد میدیم، اما اگر برداشت رو با کسی که کارمزد صفر داره انجام بدیم ما 40 دلار سود کردیم و اون طرف هم 40 دلار ضرر!

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
دوسته عزیز شما کلا تو باغ تشریف ندارید ! اولا از گفتن حرف بی تفکر خودداری کنید و دوما کسی نامه دعوت براتون نفرستاده !
و در آخر من برای ایرانیان عزیز به تومن و 5% کومیسیون انجام میدم و قیمت خرید و فروش دلار هم یکسان هست !

پرفکت مانی هم برای همست و شما درخواستم بدی برات انجام نمیدم تا دفعات بعد اول فکر کنی !

موفق باشید

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این دوستمون جناب محمد خان از نظر حرفه ای بودن و صداقت کاری تایید میشن،
فقط جناب یگانه و سایر دوستان به این نکته حتما توجه داشته باشید که یواینوست هم دارای ریسک است و خدای نکرده فردا در صورت بروز هرگونه مشکل در وبسایت
جناب یگانه یا سایر کسانیکه اکسچنج این سیستم رو انجام میدن مقصر و مسئولیت دار ندانید.

{ قانون سلب مسئولیت }

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
این دوستمون جناب محمد خان از نظر حرفه ای بودن و صداقت کاری تایید میشن،
فقط جناب یگانه و سایر دوستان به این نکته حتما توجه داشته باشید که یواینوست هم دارای ریسک است و خدای نکرده فردا در صورت بروز هرگونه مشکل در وبسایت
جناب یگانه یا سایر کسانیکه اکسچنج این سیستم رو انجام میدن مقصر و مسئولیت دار ندانید.

{ قانون سلب مسئولیت }

ممنون داداش گلم این کاملا نظر لطف شماس !!!

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
در زمن اگر کاربران یو اینوست از سرویس دهی من ناراضی بودن ! الان Number 1 FP سایت نبودم !
Best-FP-of-last-10-days.jpg

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
دوسته عزیز شما کلا تو باغ تشریف ندارید ! اولا از گفتن حرف بی تفکر خودداری کنید و دوما کسی نامه دعوت براتون نفرستاده !
و در آخر من برای ایرانیان عزیز به تومن و 5% کومیسیون انجام میدم و قیمت خرید و فروش دلار هم یکسان هست !

پرفکت مانی هم برای همست و شما درخواستم بدی برات انجام نمیدم تا دفعات بعد اول فکر کنی !

موفق باشید

ببخشید که فکر نکرده حرف زدم، البته فکر نکرده هم نبود، اول یه حساب کتابی کردم ولی متوجه درصد منفی نبودم و یه خورده هم جو گیر شدم. چیزایی هم که بالاتر نوشته بودم حذف کردم.
ولی حالا که متوجه این موضوع شدم برام این سوال پیش اومده: شما یا هر FP دیگه ای که برای add found کارمزد منفی در نظر گرفتید مثلا شما 60 دلار پرفکت مانی میگیرید اما 100 دلار به حساب طرف میریزید، اگه اون طرف 100 دلار رو با کار مزد صفر از طریق یه نفر دیگه چنج کنه، 40 دلار سود کرده و شما 40 دلار ضرر کردید! دراینصورت این کار سودی هم برای شما داره؟
بازم ببخشید که زود قضاوت کردم و شما رو ناراحت کردم.

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید که فکر نکرده حرف زدم، البته فکر نکرده هم نبود، اول یه حساب کتابی کردم ولی متوجه درصد منفی نبودم و یه خورده هم جو گیر شدم. چیزایی هم که بالاتر نوشته بودم حذف کردم.
ولی حالا که متوجه این موضوع شدم برام این سوال پیش اومده: شما یا هر FP دیگه ای که برای add found کارمزد منفی در نظر گرفتید مثلا شما 60 دلار پرفکت مانی میگیرید اما 100 دلار به حساب طرف میریزید، اگه اون طرف 100 دلار رو با کار مزد صفر از طریق یه نفر دیگه چنج کنه، 40 دلار سود کرده و شما 40 دلار ضرر کردید! دراینصورت این کار سودی هم برای شما داره؟
بازم ببخشید که زود قضاوت کردم و شما رو ناراحت کردم.

کسی نمیتونه این کار بکنه ! چون کسی جز من Withdraw انجام نمیده فعلا !

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
چرا تا وقتی خودمون بورس داریم باید در یواینوست سرمایه گذاری کنیم که فردا جمع کنه بره پیکارش و شستشو بهمون نشون بده!

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
کسی نمیتونه این کار بکنه ! چون کسی جز من Withdraw انجام نمیده فعلا !

چرا نمیتونه، مثلا من الان 14.42 دلار از حساب NETELLER میخوام بدم به یه نفر که کارمزد منفی 24.11% داره، من 14.42 دلار میدم 19 دلار بهم میده بعد از طریق یه نفر دیگه با کارمزد صفر منتقل میکنم به حساب پرفکت مانی و بعد به یه صرافی میفروشم.

مشاهده پیوست 396670

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
اقا من با Sylar7 خان تو uinvest معامله کردم و 100 دلارو سریع برام ریخت کارش خوبه

نبینم کسی در موردش بد بگه ها :medieval:

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
ایا این امکان وجود داره که دلار پیزایی که از neobux دریافت کردم رو وارد Uinvest کنم بعدش اونجا تبدیل به پرفکت مانیش کنم و از سایت خارج کنم یعنی از سایت فقط برای چنج استفاده کنم ؟ (از طریق شما یا هر کس دیگه که تو سایت فعاله)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام
ایا این امکان وجود داره که دلار پیزایی که از neobux دریافت کردم رو وارد Uinvest کنم بعدش اونجا تبدیل به پرفکت مانیش کنم و از سایت خارج کنم یعنی از سایت فقط برای چنج استفاده کنم ؟ (از طریق شما یا هر کس دیگه که تو سایت فعاله)

تا اونجایی که من میدونم الآن هیچ یک از FP ها withdraw نمیکنن یا خیلی کم هست و کمیسیون هاشونم بالاس پنجاه شصت درصد هم من دیدم البته الآن چند روزه نرفتم توسایت.

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

دوست عزیز می تونم خارج سایت چنجش کنم براتون ! اگر علاقه داشتید به یاهو پی ام بدید !
موفق باشید !

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من تو قسمت add found l دیدم برای شما زده -41% برای پرفکت مانی. یعنی چی؟

بعدش یه سئوال دیگه نمیشه از خود سایت مستقیم تو حسابهای دیجیتالی پرفکت مانی و غیره پول واریز و برداشت کرد؟

بالا