سلام
در این تاپیک تبادل ارز سایت یواینوست با "نرخ فوق العاده" توسط من انجام میشه و بزودی سایت شخصی راه اندازی خواهد شد !
موفق باشید.
سلام یعنی پول میریزی تو یونیوست 20 دلار چند تومن میریزی
بعد یه سوال سایتش معتبر هست تا به حال دریافتی داشتی ؟ تا واریز پول چند روز طول میکشه؟
ممنون میشم به سوالات جواب بدی
قصد توهین ندارم ولی آدم دندون گردی هستی!
دوستان همونطور که در تصاویر میبینید اگه دلار پرفکت مانی داشته باشید و بخوایید از طریق ایشون منتقل کنید به یواینوست، باید 40 درصد کارمزد بهش بدید، یعنی اگه مثلا 100 دلار پرفکت مانی بهش بدید فقط 60 دلار به حساب یواینوست شما میریزه و فقط 40 دلار ناقابل!!! کارمزد میگیره!
سلام دوست عزیز
میگم میخوای اول یه نگاه به همین عکسایی که گذاشتی بکن بعد به این بنده خدا بگو دندون گردی خوب؟ :lol:
کارمزد Add Fund رو زده 40-% پسر خوب! نه 40 درصد! تو خود عکس هم میبینی که گذاشته 60 دلار پرفکت مانی = 100 دلار یواینوست! یعنی اگه با ایشون پول تو حسابت واریز کنی 40% مبلغ رو پرداخت نمیکنی!
اُپن یور آیز من! :دی
موفق باشید![]()
این دوستمون جناب محمد خان از نظر حرفه ای بودن و صداقت کاری تایید میشن،
فقط جناب یگانه و سایر دوستان به این نکته حتما توجه داشته باشید که یواینوست هم دارای ریسک است و خدای نکرده فردا در صورت بروز هرگونه مشکل در وبسایت
جناب یگانه یا سایر کسانیکه اکسچنج این سیستم رو انجام میدن مقصر و مسئولیت دار ندانید.
{ قانون سلب مسئولیت }
دوسته عزیز شما کلا تو باغ تشریف ندارید ! اولا از گفتن حرف بی تفکر خودداری کنید و دوما کسی نامه دعوت براتون نفرستاده !
و در آخر من برای ایرانیان عزیز به تومن و 5% کومیسیون انجام میدم و قیمت خرید و فروش دلار هم یکسان هست !
پرفکت مانی هم برای همست و شما درخواستم بدی برات انجام نمیدم تا دفعات بعد اول فکر کنی !
موفق باشید
ببخشید که فکر نکرده حرف زدم، البته فکر نکرده هم نبود، اول یه حساب کتابی کردم ولی متوجه درصد منفی نبودم و یه خورده هم جو گیر شدم. چیزایی هم که بالاتر نوشته بودم حذف کردم.
ولی حالا که متوجه این موضوع شدم برام این سوال پیش اومده: شما یا هر FP دیگه ای که برای add found کارمزد منفی در نظر گرفتید مثلا شما 60 دلار پرفکت مانی میگیرید اما 100 دلار به حساب طرف میریزید، اگه اون طرف 100 دلار رو با کار مزد صفر از طریق یه نفر دیگه چنج کنه، 40 دلار سود کرده و شما 40 دلار ضرر کردید! دراینصورت این کار سودی هم برای شما داره؟
بازم ببخشید که زود قضاوت کردم و شما رو ناراحت کردم.
کسی نمیتونه این کار بکنه ! چون کسی جز من Withdraw انجام نمیده فعلا !
سلام
ایا این امکان وجود داره که دلار پیزایی که از neobux دریافت کردم رو وارد Uinvest کنم بعدش اونجا تبدیل به پرفکت مانیش کنم و از سایت خارج کنم یعنی از سایت فقط برای چنج استفاده کنم ؟ (از طریق شما یا هر کس دیگه که تو سایت فعاله)
سلام
ایا این امکان وجود داره که دلار پیزایی که از neobux دریافت کردم رو وارد Uinvest کنم بعدش اونجا تبدیل به پرفکت مانیش کنم و از سایت خارج کنم یعنی از سایت فقط برای چنج استفاده کنم ؟ (از طریق شما یا هر کس دیگه که تو سایت فعاله)