• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبادل ارز در یواینوست (Uinvest.com.ua) با بهترین نرخ

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوست من تو قسمت add found l دیدم برای شما زده -41% برای پرفکت مانی. یعنی چی؟

بعدش یه سئوال دیگه نمیشه از خود سایت مستقیم تو حسابهای دیجیتالی پرفکت مانی و غیره پول واریز و برداشت کرد؟

از موقعی که لایبرتی بسته شد دیگه عملا تا الآن هیچ پولی از سایت خارج نشده و فقط دست به دست از این حساب به اون حساب میره چون درگاه جدیدی برای خارج کردن پول اصافه نکردن ولی تو قسمت add fund با درگاه UPay میتونی پول واریز کنی در حقیقت از اون موقع تا حالا سایت به هیچکس پول نداده و خوش بحالش شده برای همینه که تو قسمت add fund درصدهای منفی بالا مشاهده میکنی چون طرف میخوا پولشو خارج کنه و حاضره ضرر هم کنه منفی 41 درصد یعنی اگه تو 100 دلار add fund بزنی کافیه بجاش 59 دلار بحساب پرفکت مانی طرف واریز کنی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حالا از این دوستمون تا چند بار خرید میشه انجام داد؟ باید هم زیر مجموعش باشیم و یا برای خرید فروش هم باید بهش انجام بدیم؟

Sylar7

Registered User
لایک‌ها
5
حالا از این دوستمون تا چند بار خرید میشه انجام داد؟ باید هم زیر مجموعش باشیم و یا برای خرید فروش هم باید بهش انجام بدیم؟

دوست عزیز شما میتونید N بار از طریق ینده واریز و برداشت داشته باشید !

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
گویا یکی از دوستان که از ایشون خرید داشته باهاشون به مشکل برخورده و این آقا حاضر نیست موجودی ایشون رو نقد کنه .

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
گویا یکی از دوستان که از ایشون خرید داشته باهاشون به مشکل برخورده و این آقا حاضر نیست موجودی ایشون رو نقد کنه .

یک نفر؟؟؟
چندین نفر!!!
یکیش هم خود من
به هیچ وجه از این شخص دلار نخرید

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
کلن از وقتی یو اینوست درگاه مستقیم رو حذف کرد گند زد . خیلی کار مسخره ای کرد . خوب همون درگاه رو بزار آنی ملت پول بریزن و برداشت کنن .

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
منم یه مدت تو این سایت فعالیت کردم ولی دیدم برداشت پولش خیلی مسخرست و کلی از اصل سرمایه میره پس بیخیالش شدم.
یه نفر رو هم دیدم که بیچاره 1500 دلار تو این سایت داشت و لنگ خارج کردن پولش بود.

بالا